עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תקציב המקסימאלי: 10,000 ₪ א) האם אפשר לנצל הכל או לנסות לחסוך: אפשר לנצל הכל ב) חריגה: עד 15,000 ₪ סך הכל שימושי המחשב: א) גיימינג ב-4K ב-60FPS לפחות. ב) צילום מסך ומשחקים ב-4K. ג) עריכת וידאו (Sony Vegas Pro ו-Adobe After Effects) ב-4K. ד) תכנות (Microsoft Visual Studio ו-Android Studio) משחקים לדוגמא: GTA V, Just Cause 3, Minecraft with Modpacks like FTB הרזולוציה המקסימלית: 4K הגדרות גרפיות: מקסימליות צורך בציוד היקפי: מיקרופון USB איכותי להקלטות קול בזמן צילום סרטונים. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 4 תכנון ל-Overclock: אין לכלול מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת מחשב: בחנות …

• 57 תגובות
    • 11.4k צפיות
  3. אורח Neriya
    Started by אורח Neriya,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Zarquon,

הצעות שיפור יתקבלו בברכה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1009/989[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M-2[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A-M-2 - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - M.2 (M2 with PCIe® 3.0 x4 NVMe) - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SAT…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אורח lightor
    Started by אורח lightor,

שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.

6. Started by mms112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לשפר טיפה את המחשב הביתי שיש לי כרגע, מחשב מאוד ישן יחסית, אך מחזיק מעמד יפה עד היום. המחשב הזה נרכש אי שם בשנת 2008. עיקר השימוש שלי הוא לשימוש אופיס, אינטרנט ואני מתחיל לאט לאט ללמוד את נושא ההאקינג ואבטחת מידע, הולך להריץ עליו VIRTUAL BOX עם כל מיני מערכות הפעלה שונות של LINUX. אני מאמין שאני צריך לקנות זכרון חדש, ואולי כונן SSD ( לא יודע אם זה מתאים לי בכלל ללוח אם שיש לי כרגע ), אולי אפילו להחליף מעבד שיתאים ללוח אם הקיים שיש לי כרגע. את כונן הSSD אני לא מחפש בנפח גבוה, יפסיק לי גם 64GB על מנת להריץ עליו את הWINDOWS. מצרף לכם תמונה של נתוני המחשב שיש לי כרגע ואשמח אם אנשים יצרפו לכאן לינקים לזכרונות שמתאימים ללוח אם …

8. Started by amitsh,

שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Lupo30,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Marcoman,

מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by red4ever,

שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן חבר'ה, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים, סרטים סדרות, גלישה וכו' בתקציב של בערך 6500-7000 ש"ח(היה יותר נמוך קודם אבל בסוף לא קניתי איפה שתכננתי אז העליתי אותו). זה בערך המפרט, יש משהו שכדאי לשנות או שהכל בסדר? ראיתי שיש גרסא של ה1070 עם עוד מאוורר ואולי גם טיפה יותר מהירה ב50 שקל יותר(Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming), עדיף ללכת עליה? המארז, הספק והקירור מספיק טובים? האם כדאי להוסיף עוד מאורר/שניים למארז? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151 זכרון:…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shai769,

תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היי שלום לכולם, אני לומד Concept Design מה שמצריך עבודה מרובה ב: Adobe Photoshop CC- Windows מעבד Intel® Core 2 או AMD Athlon® 64; ‏מעבד במהירות ‎2 GHz ומעלה Microsoft Windows 7 עם Service Pack 1, ‏Windows 8.1 או Windows 10 ‎2 ‎GB של זיכרון RAM שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎2.6 GB לצורך התקנה של 32 סיביות; שטח דיסק קשיח פנוי בנפח ‎3.1 GB לצורך התקנה של 64 סיביות; שטח פנוי נוסף נדרש במהלך ההתקנה (לא ניתן להתקין באמצעי אחסון המשתמש במערכת קבצים תלויית רישיות (case-sensitive)) תצוגה של ‎1024x768 (מומלץ: ‎1280x800) בעלת צבע של 16 סיביות וזיכרון VRAM של ‎512 MB; מומלץ ‎1 GB* מערכת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by galitt23,

שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.

17. שלום, אני צריך מחשב חדש שעיקר שימושו יהיה לעריכת וידאו (על תכנת Avid הכבדה בעיקר). עד כה ערכתי רק במקומות עבודה חיצוניים כך שזהו מחשב ראשון שאני קונה עם צרכים כאלו ואין לי מושג מהם טווחי המחיר ואוסיף עוד אם צריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה לא יפגום יותר מידי באיכותו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID Media Composer לשימוש כבד עד פרנסה ב) במידה והמחשב מי…

• 39 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by BobbyMcGee,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by almog1620,

היי לכולם. השנה אני יהיה בן 18 ונמאס לי להשתמש במחשבים שמורים בני מספר שנים שאמא שלי מביאה לי מהעבודה שלה (הראל ביטוח). אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי של יוטיוב, מאקו וצפייה בסרטים ב-HD. אשמח לקבל מפרט מחשב שרכיבו תואמים אחד לשני. לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך לכלול ציוד היקפי, לא כרטיס מסך חיצוני ולא מע' הפעלה ואופיס. כמו כן, חשוב לי מאוד שהחומרה תהיה טובה גם בעוד 4-5 שנים לשימושים אלו. דרישות: 1. מארז גיימינג מואר (כדי שיהיה מגניב) אבל שיהיה זול . 2. חיבורי USB 3 3. 8 ג'יגה ראם (כי אני אוהב לפתוח המון כרטיסיות במגביל) 4. מעבד I5 5. כונן ssd תקציב: 2500 ש"ח אבל עדיף קצת פחות אם אפשר... נ.ב אם אפשר, שכל הרכיבים יהיו זמינים ברש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by davidreznic,

אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Itay Nissim,

עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by .:YoGy:.,

אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים