עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מגירת ה-DVD של המחשב נייד שלי בכוננן HDD שקיים במחשב, כפי שמופיע ב"מדריך- החלפת צורב במחשב נייד בדיסק קשיח/SSD". ברשותי מחשב ASUS Q400A, שלו: HDD: HGST HTS541075A9E680 DVD-ROM: MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 כמפורט במדריך אני מעוניין להחליף את מגירת הצורב ב-HDD שקיים במחשב ולהחליף את ה-HDD ב-SSD מדגם Samsung 840 EVO. הדבר היחיד שאיני בטוח בו הוא איזה גודל של מגירה אני צריך. פרקתי את הצורב מהמחשב ומדדתי את עומק הצורב ללא הפאנל של הצורב והאורך יצא 12.7 ס"מ, האם לזה התכוונו במדריך? צירפתי תמונה עם כוונתי. כמו כן, הגובה של הצורב הינו 1 ס"מ, האם הדיסק קשיח הקיים אצלי במחשב לא עולה על גובה זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מעבדINTEL CORE I7- 4790 מארז + ATX ספק W550 ZUMAX PRO לוח אם ASUS H97M-PLUS כרטיסי קול + רשת + מסך מובנים בלוח KINGSTON 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח W.D 1T 7200RPM צורב SATA DVD כרטיס מסך GEFORCE GT610 1G PCIE מחיר 3350 ש"ח ברשותי GTX 750 TI השימוש העיקרי למכונות וירטואליות קצת גיימינג אני מחפש מחשב עד 3400 ש"ח מה אתם אומרים? יש מה לשפר בתקציב עד 3400 ש"ח? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מכונות וירטואליות, תכני hd,קצת גיימינג…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ohadbx,

המפרט הנוכחי שלי (רק מה שרלוונטי): לוח אם: Gigabyte GA-8ST800 (תומך ב AGP X4) מעבד פנטיום 4 2.4 GHZ . זכרון: 2X 256 MB PC2100 DDR (כלומר סה"כ 512 MB במהירות 133 MHz) כרטיס מסך: nVIDIA GeForce4 Ti 4200 יש לי גם ספק כוח ג'נרי זול, שלא כתוב עליו ההספק שלו, ואני גם לא יודע איך לבדוק את זה. לעניין- נראה שהכרטיס מסך שלי מתחיל לגסוס, והוא כבר גורם להתרסקויות במשחקים וכו'. בגלל שאני מוגבל בתקציב חשבתי ללכת על GF 6600GT (בגרסאת AGP) בסביבות 1000-1200 ש"ח. גם שמעתי עליו ביקורות טובות וגם נמצא בטווח המחיר. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי העתיד- האם כבר כדאי לעבור לחיבור PCIE? אם כן אז אני צריך להחליף לוח אם- האם זה אומר שגם צריך להחליף מעבד? (למרות שהמעבד שלי יחסית חזק) האם אני יצ…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי לכולם! בסוף אוקטובר אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. ברמת העיקרון, אני יכול לחכות עוד חודש (ואפילו יותר) עד הקנייה. העניין שבתחילת שבוע הבא אני באילת, וחשבתי שאולי ניתן לרכוש שם (בהנחה והדגם המומלץ יהיה זמין במלאי) וככה להוזיל קצת עלויות. אם עדיף לחכות ולקנות בחנות במרכז, ולא באילת - אז תגידו לי ואני אפתח דיון חדש עוד חודש. אם אין כזה הבדל מבחינת ה"לחכות" ועדיף לנצל את הפטור ממע"מ עכשיו - אז הדיון יותר מרלוונטי (: תקציב - בעיקרון חשבתי על 4.5 (בעיקר בגלל נושא הגיימינג) אבל אני מוכן להתגמש קצת למעלה אם זה לא מספיק.. כמובן שאם יש משהו שעונה לי על הצרכים ב-4 למשל, אין צורך סתם לנצל את מלוא התקציב (: * מטרות המחשב - לימודים (מדעי המחשב, תכנות) וגיימינג (לא …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים האחרונים ניתחתי מספר חלקים והגעתי למפרט מסויים. המחשב הוא למטרות גיימינג. הייתי רוצה לשמוע על דעתכם לגבי החיבור בין החלקים ולגבי הפירמות שבחרתי, וכמו כן הצעות לשינוי. למשל אם זו חברה שלא הייתם קונים, או אם יש הצעה לשיפור או דגם כלשהו שלדעתכם לא מתאים, או חלק חזק מדי שהשיפור שולי ולא שווה את העלות. התקציב שלי הוא בין כ4K ללא מעבד. אני די סגור על הפריטים הבאים ולא ארצה כל כך להחליפם: לוח אם, דיסק קשיח, ודי נעול גם על הכרטיס מסך. (מעדיף לשלב כרטיס מסך ולוח אם מאותה החברה) המפרט: CPU: I7-2600K - Already have that part CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 13 or NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler - (ADD 85 NIS to offere…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by BERMAN55,

מציעים בחנות מחשב עם לוח אם שעובד עם 800MHz זיכרון אבל הם נותנים זיכרון של 1066MHz האם זה יכול לעבוד? דחוף כי אם כן אני רוצה לקנות אותו

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אני צריך מחשב נייח חזק, כאשר אני רוצה להשתמש בו כמארח של כמה מכונות וירטואליות (לצורך לימוד לMCITP ועוד קורסים דומים...) ובנוסף אם אפשר, שידע גם להריץ משחקים בצורה טובה - לא מדבר על קרייסיס על המקסימום, אבל COD, ספלינטר סל וכו' ברמה טובה. בשביל המשחקים אין לי בעיה לקנות כרטיס גרפי טוב יותר בנפרד. זה מפרט אחד שהציעו לי: HP Compaq dc5850 Microtower PC VS727UA 2.6ghz מעבד AMD Phenom 9600B Quad-Core Processor, 2293 MHz X2, 2GB של זיכרון DDR2, 800 MHz כונן קשיח WD 320GB. DVD+/-RW optical drive with LightScribe Technology, integrated AMD ATI Radeon 3100 graphics. מציעים לי אותו באזור ה1700-1900(עוד לא סגור) בקיצור, אשמח לעזרתכם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? אני לא ממש יודע אבל אני חושב עד 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אבל אם יש מצב לחריגה אז אני אשמח לראות את האפשרויות הקיימות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 RC2 Hyper-V וגלישה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Windows Server 2008 RC2 Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by adielfr,

בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. :hi: אז ככה לאחר שפתחתי כבר נושא ועדין זה לא היה הכל סגור עכשיו זה בטוח יש לי תקציב של 7,000 ואני מחפש מחשב חזק, אני בעיקרון מחפש מחשב שיעבוד מהר ושאני יוכל לעשות איתו את העבודות שאני צריך כמו פוטושופ, הורדות, ולמשחקים. *אני לא צריך מסך בנתיים!! אבל אם יש LCD, CRT במחיר שיכנס אז בכיף. *מינימום 2GB זיכרון. *חשוב שיהיה מספיק מקום בHD. *אין צורך במקלדת או עכבר. *ומה זה בלו טוס (אני יודע שיש כזה בפלאפון אבל למה למחשב)? *ואני גם מחשב מארז טוב, שקוף, בנתיים אני לא מתכוון לעשות OC אולי רק מודינג אבל OC לא צריך, אין צורך במאוורים של 120 בעתיד אם אני ירצה אני כבר יקנה אבל בנתיים להשאיר את זה פשוט. תודה לעוזרים *שחכתי גם לשאול, אני לא ממש יודע איפה לקנות לפי מה שאני רואה…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אז ככה אני אתן לכם את המפרט + מחיר בסוף ותגידו לי מה כדאי לי לשפר או לא יודע מה: CPU: Intel P4 2.8 512K 800Mhz MotherBored For Intel: ASUS P4P800 DELUXE INTEL 865PE Memory:Geil DDR-Ram 512MB Golden Dragon 3200 Value את זה אני קונה פעמיים כלומר 1024 Hard Disk: Westren Digital 80GB 7200RPM 8MB BUFFER Floppy: Teac 1.44 Video Card: Gainward GeForceFX 5900/1100XP ULTRA "Golden Sample" 128MB DVD: LG 16/48 DVD CD-BURNER: LG 52X32X52 + Software Keybored: Microsoft Mulitmedia Mouse: MX500 LogiTech Case: Compuse-HEC 6A19 White 300W Midi-Tower Service: Computer Assembly בלי מסך ורמקולים סה"כ יוצא לי: 6338 מה דעתכם? בבקשה אני הייתי רוצה לדעת מה אתה חושבים ומייעצים לי לעשות........…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן לכולם. הרבה זמן אני מנסה לאסוף מידע על מנת לבנות לעצמי מחשב לעריכת וידאו. אני משתמש בעיקר ב after-effects ופלאגינים כמו trapcode particular ו element 3D, ורוצה שהעניינים ירוצו בתצוגה המקדימה של העריכה העצמה וגם ברינדור. (רינדור פחות חשוב) יחד עם זאת, הייתי שמח שהמחשב יתאים גם לגיימינג. לא משהו מפוצץ - איכות גבוהה ו30, 60 fps ב1080 זה סבבה לי. אלה החלקים שעד כה החלטתי לבחור: מעבד: Intel Core i7-8700 Coffee Lake Tray זיכרון: HyperX 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16 DIMM אחסון: SanDisk SSD PLUS 1TB Solid State Drive - SDSSDA-1T00-G26 (נקנה אתמול) כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX780 (03G-P4-2783-KR) (כנראה שאזמין מאמזון) לגבי לוח אם וספק…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by amitzig,

אני עמדתי לקנות לאבא שלי את המחשב דל לטיטוד e5540 - 7682: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14346 לאחר שביצעתי את ההזמנה התקשר המוכר ואמר שיש מחשב של לנובו שהוא יותר משתלם חומרתית, דגם lenovo g510: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13436 השימוש במחשב יהיה לצורכי עסקים ואני ממש אשמח לחוות דעת בנושא, המוכר אמר שלנובו עדיף מהסיבות הנל: מעבד 4 ליבות 4 גיגה ראם יותר אני חשבתי על דל כי אני יודע שהשירות מאוד טוב, אחריות ל3 שנים ולא 1, סוללה יותר טובה, ואומרים שהאיכות בנייה של דל היא טובה. השאלה אם היתרון פה הוא של לנובו או שמעבד 2 ליבות עם צריכת חשמל נמוכה*הוא לא חיסרון כזה גדול תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה ההבדל בין הזכרונות הבאים: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-006&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=1 כרגע בחרתי את היקר אבל נראה לי סתם הוצאה מיותר של כסף... אני צודק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by idaneqw,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, הרצת סרטי FHD, קצת משחקים (הכי פחות חשוב). * גודל המסך? 15.6'' מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD (לא מאמין שכונן SSD יכנס במחיר, אם כן אשמח). * כונן אופטי? צורב DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות ל- Win7/8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבט ASUS או LENOVO אבל פתוח להצעות. * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח או איסוף והחזרה מבית הלקוח. תקציב 3.5-4K. # מה חשוב לוודא במעבד על מנת שהוא יעמוד בעומסים? זכרון המטמון או מהירותו? # איך בוחרים בין i5 ל-i7 מי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by PorscheN,

שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב גיימינג מבוסס על מעבד אינטל i7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גרפיקה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.