עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by godis,

אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש, והוא כבר בתהליכים של הקנייה, והוא מתלבט עם החלקים טובים. כרטיס מסך 2900 ATI מעבד E6750 וזכרונות ספק ומארז וכל השאר לא הוחלט. בעיקרון הוא רוצה את הליברטי של אנרמקס 400 וואט, והוא לא יודע אם זה יחזיק תמחשב... תמליצו לי :] תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Dor Eylon,

שלום חברים . ניתקלתי באתר הזה בפייסבוק ואני רואה שהם קיבלו הרבה המלצות. אני מחפש מחשב לתוכנות אדובי מתלבט בין http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=40999&did=2066&G=11998&SM=14577 ל http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=43221&did=2066&G=11998&SM=14693 האם אתם מכירים את המעבד הזה ? XEON E5-1650 איפה הוא עומד יחסית ל I7 וכו? איך אני יודע איזה דור זה? (1650 משמע דור ראשון?) אני הייתי רגיל למעבדים I7 I5 I3 ואני לא מכיר את הסוג הזה של מעבדים. אשמח לשמוע עליו עוד פרטים ומה דעתכם. תודה רבה

4. Started by urican,

אני זקוק למחשב למישחקים עם מסך אכבר(g5) בבקשה שיהיה עם 4 ליבות ובלי הרבה מקום (gb) בגלל שיש לי כבר שני כוננים כשיחים אז.. וגם שיהיה מחנות בתל אביב התקציב הוא 7500 שקלים חדשים שיחזיק ל5 שנים ללא אובר קלוק כי אני לא מבין בזה ולל מארכת הפאלה מקורית כי יש לי כבר תודה לכול מי שעוזר

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ספק כוח HEC 300W יכול להספיק לכזו מערכת? AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K9A2 MOTHER-BOARD 256MB PC3200 SAMSUNG ORGINAL WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB HERCULES RADEON 9500PRO 128MB HERCULES GAME SURROUND FORTISIMO 3 BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE THERMELRIGHT SLK600 CPU COOLER + 60MM הספק הזה יכול להרזיק כזו מערכת שתיהיה יציבה? אני שואל בגלל שאמרו שכרטיסי הרדאון האחרונים פשוט זוללים חשמל.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 -אין צורך בצורב DVD -אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB -אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו? יוספו -כרטיס מוסך 7600GS SONIC -FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?

8. Started by subzero08,

בגדול מתלבט בין i5 4690K ל i7 4790 או אולי בכלל להמתין עם כל העסק להורדת מחירים של הדור החדש 2011-3 אני יודע שה i5 ישרת אותי מספיק טוב אבל המחשבה שלי היא בעיקר קדימה, לא מחליף מחשב כזה מהר... לא רוצה שיקרה מצב שדברים "ידרשו" מינימום של i7 לא גיימר גדול, אבל רוצה שהכל יפעל כמו שצריך למקרה הצורך, בדרך כלל דפדפן פתוח עם הרבה טאבים, לפעמים סטרימינג מהמחשב. כמו שאמרתי, רוצה שהכל יפעל חלק להרבה זמן ושאני לא יוגבל בעתיד... בנוסף המלצות על לוח Z97 יתקבלו בברכה, גם פה מחשבה קדימה יחד עם אמינות (עדיפות לאסוס אבל פתוח) המון תודה **אין תקציב מוגדר אבל לא רוצה להשתגע בכלל מצד אחד אבל גם לא להתפשר כדי לא להיות מוגבל בעתיד כמו שאמרתי

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כולל מסך, ללא מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך LCD דרוש, 17" או 19" לא wide, שיריץ יותר טוב משחקים מאשר סרטים, כמובן השילוב הוא מה שעושה את ההבדל, לכן יכול להיות ש-NT יהיה כאן כן במקום. דיסק קשיח של לפחות 250giga, כרטיס מסך 8800gts 320mb ומעלה, למרות שלדעתי הוא עדיין הכי מומלץ מבחינת מחיר/עלות אבל אני לא מעודכן, אז תראו לי מפרטים לפי ראות עיניכם. מעבד של אינטל, לפחות 2 גיגה ראם בשביל המשחקים הכי חדישים בשוק. קירור טוב ומארז נחמד, כמובן גם ספק כוח אמיתי ויחזיק את המערכת ללא חשש, לוח אם שיתמוך אם זה אפשרי גם ב-DDR3 1333. לא צריך להשתמש בכל התקציב אם לא צריך כמובן, אשמח לתגובות, זה מפרט לחבר שלי שעומד לקנות, תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לאחותי יש בת מצווה עוד מעט ודודים שלי מתכננים לקנות לה מחשב חדש ב-6000 שח אז השימושים הם: 1)לראות סרטים,קליפים 2)המחשב צריך להיות דלוק כל היום ואו שהוא בהורדות או באיסי קיו מסנגר והכל ביחד מה צריך: 1)לא צריך הארד דיסק יותר גדול מ-80 גיגה כי היא לא צריכה יותר...(מסתדרת עם 20 יופי) 2)צריך מעבד כפול ליבה...כי הוא מאוד משתלם היום 3)לא צריך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנט וכאלה רק עכבר נחמד 4)לא צריך מארז יפה או משהו מיוחד 5)לא צריך צורב כי יש המחשב הישן צורב דיוידי חדש נ.ב צריך להיות כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב כי אני ואחותי מחליפים כרטיסי מסך....אז תביאו לי משהו טוב כמו x1800gto או 7600gt תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב הנה כמה מפרטים שאני בניתי: 1) פ…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gadys,

שלום, יש לי מקבוק פרו 13". אני מחפש אביזר הגבהה למחשב נייד כך שיהיה ניתן לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר חיצוניים ולהשתמש בו כמסך משני. האם יש יתרון לאביזר המספק קירור ? למישהו יש המלצות בנושא ? מה דעתכם על המשטח הזה -150 ש"ח ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Flamez,

שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nizzan77,

שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום! הרכבתי מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם. השימוש הוא לצרכי עבודה, אינטרנט וצפייה בסרטים. מה הייתם משנים? האם הכרטיס מסך הזה מתאים לצרכים מינימליים, שאולי בכלל עדיף onboard? והאם צריך עוד פתרונות קירור? תודה רבה אלון מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST31000524AS 3.5" 1000GB SATA3 32MB ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000524AS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪251 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Tw…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להורדה וצפייה בסרטים (המחשב יחובר לטלוויזית LCD) ולעבודה עם אופיס. צריך שתיהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה שיהיה לו כונן קשיח SSD (מה שמקטין את האפשרויות). תקציב - 1,000-2,000 דולר. אני מתכוון להביא אותו מארה"ב (חברים יקנו לי אותו כך שאין בעיית משלוח). חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ולא יקח לו הרבה זמן להעלות תוכנות. אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד מעולה כמו AlienwareX15 (שאין ספק שהוא יותר ממה שאני צריך) ולחבר אותו לטלוויזיה או לקנות מחשב נייד פשוט יחסית ולקנות גם סטרימר שדרכו אוריד תכנים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף לדעתכם, ואם גם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים זה יהיה מצוין.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Shbd,

דבר ראשון אני חדש כאן ;D. אני לא מבין גדול אבל מקווה להשתפר. הנה המחשב הנוכחי שלי: CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter GeForce4 MX 420 (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 420 (Omega P 1.5672a) (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 420 Monitor צג ברירת מחדל Multimedia: Audio Adapter C-Media CMI8738/C3…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by evy,

לדעתי זהו מחשב שעונה לי כמעט על כל הדרישות חוץ מהאחריות הקצרה (שנה) ,וגודל המסך,שלדעתי גדול מדיי בשביל סטודנט שמתנייד איתו. הנה המחשב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics 1GB איך הוא למשחקים יחסית כבדים? אשמח לתגובות והמלצות,ואם יש כאן חבר'ה שהמחשב בבעלותם אני אשמח לחוות דעת כללית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, התלבטות בין 2 מפרטים (בעצם, 2 מסלולים, אסביר בהמשך), שאני מתכנן לרכוש חלקי מחשב עוד שבועיים באילת, ולהרכיב לבד. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ומעט לעבודת קוד קלה. אני לא מחליף ולא נוגע במחשב בד"כ, הרעיון הוא לקנות מחשב שיחזיק אותי ללא צורך בשדרוגים בשנים הבאות, אולם תומך בהם מבחינת חומרה במידת הצורך. כורח אחד הוא שהמשחקים יהיו על מסך 4K בגודל 32. רזולוציית 3840X2160 (Samsung LU32H850UMUXEN). אני מבין לגמרי שהמפרט הנ"ל לא תומך ב-4K משוגע... ושאצטרך להוריד קצת מההגדרות, אבל זה המסך כרגע, ויכולות ה-4K של המסכים שלי רק ישתפרו בעתיד (כרגע המסך 60HZ, אני מניח שתוך שנתיים שלוש זה ישתנה למשהו טוב יותר). אני לא אשקיע כספית ביותר מ-4070 כרגע, מתוך הנחה …

20. שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by itzikna,

מה המשמעות/היתרון (אם בכלל) של מחשב נייד עם מסך מגע מעבר לשימוש בחלון הראשי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by BlackSheep,

מעבד: AMD Athlon 64 3700 San Diego BOX קירור מעבד: Zalman CNPS9500 לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: Leadtek Geforce 7800GT דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 7200 RPM זכרונות: Mushkin 1GB Redline XP4000 מארז: Antec P180 Advanced Super Mid Tower צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver ספק כוח: OCZ ModStream 520Watt Active PFC החלטתי להיות אוברקלוקר!

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by norco,

אממ אז ככה, אני דיי חדש בסוגיית הלפטופים. אמרתי לעצמי אני יסתכל מה יש בשוק ואני יבחר...אבל המבחר כל כך גדול ויש כל כך הרבה חתכי שוק שזה בלבל אותי. בכל מקרה הנה הדרישות שלי: 1 ) אני מחפש מחשב שיהיה 14" - זו התפשרות בין גודל לבין קומפקטיות... 13 ניראה לי קטן מידי ו-15 כבד ומגושם מידי 2 ) השימוש העיקרי הוא לימודים - אני מריץ עליו תוכנות כמו matlab וdsp ועוד תוכנות יחסית "כבדות" למיניהן. אני מעוניין שבמידה ויש לי תוכנה או שתיים כאלו פועלות אני יוכל במקביל לעבוד על מסמכי pdf, word, excell וגם לגלוש במספר דפי אינטרנט ושזה יהיה ללא תקיעות. הכיוון שלי הוא מעבד i5 3 ) זכרון - אני מעדיף 4gb. - עקב המפורט סעיף קודם. 4 ) כרטיס מסך לא מעניין אותי - מצידי שיהיה הbuilt in של intel.…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים