עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ^Daemon^,

שלום אנשים, כמו שאתם בטח שמים לב, גם אני חדש פה.. =) בכל אופן, אני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות האחרונות, ואני נורא מבולבל מכל האפשרויות שמציעים לי לקנות.. קודם כל אני אציג לכם את המפרט (לא מפרט מלא, אין לי צורך במסך וכו') מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II כרטיס מסך GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? (GV-NX66T128D) או אולי Sapphire (ATI) ?X700 PCI-E 512MB TV, DVI (RETAIL) 2 זכרונות 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 הרד דיסק - ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ועכשיו לשאלות: לגבי המעבד, כמה פינים עדיף? 939 או 754? מה לגבי ה Venice Core האלה? מה זה אומר? ואיך המעבד בכלליות?? לגבי הלוח אם, קודם כל, אני טיפוס מהדור היש…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היי, אני רוצה לדעת אם המחיר שווה את המחשב: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11598 אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/547751-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-2-5K-%D7%9C%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8?p=4918046#post4918046

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by MaxMoon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בסטים, לפעמים בפוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, No Man Sky, Watch Dogs 2, GTA V, DOOM ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני הולך ליקנות מחשב +- עוד שבוע. אז רק רציתי לדעת עם יש מה לשנות והינה המפרט שלי : INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO SOUND CARD ONBOARD BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Samsung 757NF 17 Logitech MouseMan DUAL optical wheel Logitech Internet Navigator סכך הכול:8351 ש"ח טוב אני חושב שכולם מבינים שהמחשב הזה למישחקים ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. הסכום שני ישקיע הוא 7000 שקל אני צריך במפרט: צורב DVD כרטיס מסך לוח אם מעבד(כמובן) זכרונות חזקים במיוחד שיהיו טובים גם לOC קירור רציני (כי אולי אני יעשה OC) דיסק קשיח (רצוי SATA מעל 120GB) כרטיס קול (אפשר אבל לא חייב) כונן דיסקטים CD ROM ספק זה כל מה שאני צריך תודה לכל מי שעוזר :D

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום, סבתא שלי יוצאת לפנסיה, וחשבנו לקנות לה מחשב. התקציב הוא 4000 שקלים חדשים. צריך שיהיה הכל, ואם אפשר אז גם להכניס איזה מדפסת בתקציב הזה. עדיף שיהיה מסך דק. המחשב ישמש כנראה גם למשחקים קלים (נכדים שבאים לשחק - אני הכי גדול אז לא נראה לי שיהיו דברים כמו BF2...) ואם מותר לפרסם, אז גם את שם החנות שממנו המפרט (כדאי שתהיה במרכז אבל זה לא חשוב כל כך...) תודה, איתי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…

14. שלום לכולם, חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש, והוא כבר בתהליכים של הקנייה, והוא מתלבט עם החלקים טובים. כרטיס מסך 2900 ATI מעבד E6750 וזכרונות ספק ומארז וכל השאר לא הוחלט. בעיקרון הוא רוצה את הליברטי של אנרמקס 400 וואט, והוא לא יודע אם זה יחזיק תמחשב... תמליצו לי :] תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה. לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי. מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנות מחשב למטרות עבודה עם גרפיקה תוכנות כגון: PHOTOSHOP FREEHAND FLASH. ואולי גם קצת גרפיקה ממוחשבת. השאלה היא איזה מחשב יכול לענות לצרכים הנ"ל. באיזה רכיבים כדי להשקיע כשמדובר בצרכים כאלו? התקציב לא יותר מ 3500 לא כולל מסך ועדיף AMD. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב 15.6 אינץ' שלא יתחמם ויהיה סוס עבודה מבחינת שעות עבודה רבות, אך לא בעל יכולות עריכה למוזיקה, תמונות, סרטים, וגיימרים. רק שיתאים לגלישה מרובה ברשת, קריאת מאמרים, תיכנות קל בתוכנת GIS. ושאפשר יהיה לראות בו סרטים ולאחסן המון המון המון תמונות ומידע. נראה לי אפשר להשיג מציאה כזאת עד 2500. הרבה המליצו על אסוס. אני צריכה המלצה יותר ספציפית לדגם וחנות ומיקום הקנייה. אני צריכה אותו ביום ראשון כבר. הדל הקודם שלי מת ואיתו הלכו כל הדברים שהיו לי. לא שווה כלום. השקעתי 5000 שקל במחשב הכי חזק שהיה אז (לא לגיימרים, אלא רגיל) ולאן זה הביא אותי? לשום מקום... אז אשמח להמלצות מפורטות בהתאם. תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Yoram Lev,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, אודה לכל המגיבים על השוואה בין 2 הדגמים המצויינים לעיל בכל פרמטר שנראה רלוונטי, בפרט בכל מה שלא ניתן לדעת מקריאת המפרט הטכני כמו טיב ואמינות המארז, אחריות של החברה וכיוב'. מגבלת התקציב היא 5000. השימוש הוא בעיקר ללימודים וזה כולל שימוש בתוכנות CAD (לכן השילוב של כרטיס המסך). יש לציין כי קיים ברשותי מחשב שולחני שנקנה למטרות CAD בלבד, לכן אין לי צורך במחשב נייד שהוא עמדת תיב"ם בפני עצמו. שידרוג כרטיס המסך לכרטיס מקצועי איננו אפשרות משיקולי תקציב וממילא נראה לי שה9600M מספיק לכל מטרותי בהתחשב בקיום המחשב הנייח. הזכרון ישודרג עם הוספת תקציב לסד"ג של 4GB. יש חשיבות גדולה מאוד לנוחות השימוש במקלדת, שכן בכוונתי להחליף את רוב הכתיבה בשימוש בנייד. מסיבה זו חשובה לי מאוד מקל…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שק…

22. Started by BrAvE_HeArT,

מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני חושב שנסגרתי על מפרט, עם כמה נקודות שאני לא בטוח בהן. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם: [TABLE=width: 407] [TR] [TD]רכיב[/TD] [TD]סוג[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3[/TD] [TD]290[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: left]Processor Intel Core i3 4160 LGA 1150 Tray[/TD] [TD]536[/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 [/TD] [TD]57[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Hynix Original 8GB DDR3 1600[/TD] [TD]350[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן קשיח ראשי[/TD] [TD]Samsung SSD 120G 840 EVO[/TD] [TD]399[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] …

דיונים חדשים בפורומים