ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
בנתיים ראיתי את זה בוואלה מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
(בתגובה מספר 8 יש את המפרט שאני רוצה לקנות עם כמה שאלות, אשמח ל review לפני הקנייה, תודה.) שלום, אני צריך לבנות מחשב שהשימוש העקרי שלו יהיה למסחר במניות, זאת אומרת קבלת נתונים בקצב גבוהה ועיבודם, תוך כדי עדכון גרפים (גרפיקה פשוטה). עיבוד הנתונים אינו מסובך במיוחד אבל יש לא מעט threads שרצים ולכן hyper-threading חשוב. כמו כן המחשב יריץ SQL Server ועבודה עם Visual Studio 2010. * שימושים משניים: פוטושופ, עריכת וידאו (ממש ממש משני) * מעבד - i7 2600 (בשביל HT). * לא צריך OC * תמיכה בשני מסכים חובה (1920x1080) עם אפשרות להרחיב את התמיכה לארבעה מסכים בעתיד. * מאוד חשוב לי שיהיה שקט (8 בסולם 1-10). * זכרון רצוי 8GB, או אפשרות להתחיל עם 4 ולשדרל ל 8 אם ארגיש צורך (ולחסוך עלויות רא…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70844~14~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~71124~14~0.htm שהאמת לא ראיתי את ההבדלים בינהם, אשמח לדעת אם שמתם לב.. הג'יגה בייט, שעל פני השטח נראה כמחשב הרבה יותר טוב, אך במחיר זול משמעותית מהדל. השאלה היא מה איכות החומרים. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 הדל, שאני יודע שאיכות החומרים גבוהה מאוד, אך השאלה היא איך הג'יגה בייט. תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למחשב שלי (בן 3) הנה המפרט של המחשב שלי מעבד: פנטיום 4 2Ghz (לפי דעתי הוא בסדר) לוח אם:asus p4b266c כרטיס מסך: Gforce 4 420mx 64 MB asus (עושה את רוב המשחקים(אני לא משחק במשחקי פעולה)אבל גרוע בסים סיטי 4 ) דיסק קשיח: 80GB (התמלא רק בזמן האחרון) כרטיס קול: creative sound blaster live רמקולים: 4 רמקולים של winner וסאב וופר אם אתם רוצים עוד מידע תגידו לי יש מה לשפר?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני לפני קניית מחשב ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט, האם כדאי לשנות משהו, האם יש לכם המלצה למוצרים/חברות אחרות ועוד... אני לא גיימר ורוב הסיכויים שלא אעשה קלוקינג, המחשב מיועד לפיתוח אפליקציות (במהלכן יופעלו מספר אמולטורים במקביל), הפעלת מספר מכונות וירטואליות וכד'... מעבד: i9 10900 (אישית מעדיף מעבדי אינטל) קירור: Antec C400 (זה שקט ? חזק מספיק לקירור המעבד הזה ?) לוח אם: Gigabyte Z490 Gaming-X זיכרון: G.Skill 2X16 GB 3200MHZ Ripjaws V series כונן קשיח: Samsung Evo970 Plus 1TB כרטיס מסך: Gigabyte 1650 super (לא גיימר אבל עדיין צריך כרטיס מסך לאמולטורים) ספק כח: antec plus 80 750W …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לילה טוב, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, אבל גם למטרות ביתיות, הרבה הרבה ניגון סרטי HD הכי חשוב שבמחשב יהיה לי יציאה אופטית לרסיבר, כדי שאני אוכל להפריד באודיו בין הhd. עדיפות ל-DELL ולמסכים 15.6 או 15.4. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי אני צריך מחשב חדש, לשימושים ביתיים שהם בעיקר גלישה, עבודה משרדית ומידי פעם גם תכני HD ומעט משחקים (לא על הגדרות מקסימליות) התקציב שלי הוא באיזור האלפיים שקל ללא ציוד הקפי עם שאיפה לחסוך כשהמטרה היא ליצור מערכת ביחס עלות-תועלת-אמינות מקסימלי עקב התקציב המוגבל והעובדה שהמערכת לא צריכה להיות חזקה במיוחד חשבתי על מערכת מבוססת AMD המחשב הולך להיות בשימוש יום יומי די אינטנסיבי לא כזה קריטי לי העיצוב והשקט של המארז אך שיהיה בגבול הטעם הטוב. אחרי סיוט שעברתי עם אייבורי חשבתי הפעם לקנות את המחשב מ IQPC באשדוד אבל אם יש חניות מומלצות אחרות מאיזור אשקלון-אשדוד אז זה לא כזה משנה לי לא צריך שתהיה אפשרות ל OC או לשדרוג עתידי. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי מקיי אס פי את המחשב הזה ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. האם הייתם משנים משהו או מוסיפים. כמו כן מה דעתכם על המארז והאם בגלל שיש יציאת HDMI בכרטיס מסך אז עדיף לקנות מסך עם כניסת HDMI? תודה, מסך: DELL U2312 HM ULTRASHARP מעבד: INTERL CORE I5 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE GT630 1GB DDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 1TB 32 MB 7200RPM מאוורר: SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER כונן דיסקים: SONY NEC OPTIARC AD-7280S מארז: ANTEC NSK6582B MID TOWER CASE WITH 430W PSU זכרונות: G.SKILL ARES 2*4GB DDR3 1600MHZ סה"כ: 4700 האם המחיר משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתיעץ אתכם לגבי המפרט הבא לגיימינג שני דברים שלא ישתנו זה המעבד והמארז. השאר נתון לדיון. https://pcpartpicker.com/list/xvprrv נועד בעיקר למשחקים כמו: cod: warzone dcs world microsoft flight simulator הרצה עם vr. מה דעתכם? למי שיותר נוח בתמונה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לא אוברקלוק, מסך LG 34uc99w , עכבר ומקלדת פחות חשובים לכן לא הגזמתי איתם, לא בשבילי (הייתי רוצה). מתייעץ לחיזוק שינויים או רעיונות
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התלבטות ולאחר שנעזרתי בפורום רכשתי את ה X200 של לנובו. ראשית תודה על העזרה. כמה שאלות: 1. המחשב היה אמור להגיע עם התקנה של ויסטה וקיט שינמוך ל XP אבל בפועל הגיע עם XP. להתעקש לקבל את ההתקנה של ויסטה? או להישאר עם ה XP? 2. הפעלה של ה GPS. התקנתי את התוכנה של ה GPS אבל אני מקבל שגיאה שלא נמצא אדפטר מתאים. האם יכול להיות שאין לי GPS? איך פותרים את הבעיה? 3. קורא כרטיסים. איך אני משתמש בו? אני צריך מוצר נוסף שלישי בכדי להנות מהיכולת הזאת? תודה שי
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500-3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Call of Duty 4, עוד מעט יוצא 5 אז אני רוצה כמובן שגם הוא יעבוד לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב לי עיצוב יפה למארז ושיהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה בינונית+. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ממש לא. 11. ב…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המחשב הישן שלי מת (לאחר כ-5 שנים) והגיע הזמן לקנות אחד חדש, הטכנולוגיה התקדמה בטירוף ולכן אני צריך עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ובאמת אשוכנע כי צריך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, בעיקר משחקי אסטרטגיה, רזולוציית מסך נוכחי 900X1600. אני מכוון להגדרות גראפיות גבוהות אם אפשר, הייתי רוצה ש- Company of Heroes 2 ו- Total War: Rome II יעבדו בהגדרות מקסימליות באופן חלק ככל שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, יש לי כוננים קשיחים מהמחשב הישן (240GB ו-1TB) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10, אני לא יודע למה…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח.. 1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא י…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן יצא עדכון ביוס למחשב הנ"ל שמתקן את הדברים הבאים: 1.enable Discrete AMD VGA fixed mode Support 2.Implement new Fresco USB 3.0 module support 3.Enter S3 and then flash BIOS in OS,system will enter S3 after shutdown. 4.There are some BIOS options will auto-disable after doing some action. 5.Can't Coldboot to USB3.0 ODD when set CD/DVD as first boot device in BIOS 6.The 3rd place bootable device will change to "disable" after some action. 7.USB HDD without electric power can't boot from USB 3.0 port. 8.does not implement XHCI BIOS Handoff Correctly 9.System can't boot EPSA via press "Fn+PowerButton" 10.Brightness hotkey loss pop up after flash BIOS 11.Disable unu…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-