עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by רן..20..,

Athlon 64 3000+ (S-754) 1 800 800 K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 1 580 580 512MB A-DATA 2 780 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 1150 1150 PCI Sound Card 6-ch(32bit) 1 70 Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 1 350 350 Teac/SONY 1.44 1 40 40 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 1 230 230 2430 ATX MIDI PFC, usb 1 270 270 17'' 786 PF FLAT 1 690 690 GPT+ Mouse Optical 1 90 90 KSP 500W, mic, remotecont. sub + 2sp מחיר סופי 5230 איך? ועשיתי את זה לבד הזמנתי אותו לסל הקניות הרגע

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Sedex,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום רכשתי Lenovo IdeaPad Y70-70T 80DU004PIV בחברת KSP בלנובו ישראל נאמר שאמור להיות SSD של חברת SAMSUNG אבל אני לא בטוח שהפקידה ידעה על מה היא מדברת , היא נשמעה לא בטוחה איך אפשר לבדוק מה באמת מגיע לי ? בפועל קיבלתי LITEON Drive Model: LITEONIT LCS-256M6S

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. טוב, יש לי מסך של LG: גודל המסך: 19" לכן, אני שמתי רק כרטיס מסך אחד, בעתיד אני אשדרג את המסך ואיתו אקנה עוד אחד לCF... אני מקווה שהמחשב שקט מאוד, מהיר וטוב מאוד למשחקים של היום ושל מחר!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by amir112,

שלום , אני מעונים לרכוש את המפרט הבא : ספק כח מודולארי Seasonic 750W Gold X-Series X-750 Retail קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GeForce GTX570 GV-N570OC-13I OC 1280MB GDDR5\אני מעביר אותו מהמחשב הישן , הוא בן חודשיים. Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארז Antec Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case No PSU זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel 1600mhz CL9-9-9-24 צורב פנימי Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata כונן Samsung 840 Pro Series 2.5'' 256GB SSD SATA III מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 מאורר למארז - Antec …

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום אחרי 3 שנים הגיע הזמן לעדכן. השימושים שלי זה פוטושופ ברמה גבוהה. אני עובד הרבה באיחוד תמונה אוטומטי שדורש הרבה משאבים. ומשחקי המחשב באיכות גבוהה - מה שאני יודע שבמשחקי מחשב 90 אחוז זה מבוסס על הכרטיס הגרפי נכון? בנוסף כמובן יש את השימוש הרגיל והיומי אינטרנט אאוטלוק וכדומה. עכשיו ראיתי שאינטל החדש זה מבוסס I7 וAMD החדש זה מבוסס שמונה ליבות??? - מה זה בדיוק אומר שמונה ליבות ומה ההבדל לעומת אינטל שיש רק 4? כל טיפ נוסף ומידע שימושי אני ישמח לשמוע. תודה מראש. מ.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by OEF,

אהלן, בעבר הייתי מסתובב באתרים השונים ומרכיב מחשב בעצמי, אבל לאחר מבט קצר הבנתי שאני ממש לא בעניינים... אני מעוניין במחשב לצרכי משחקים ועבודה, בתקציב של עד 15,000 שקלים (ניתן להמתח קצת, במקרה הצורך). חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים "המובילים" בשוק כיום בצורה חלקה, כיוון שאני לא מעוניין להחליף אותו בשנה הקרובה. כמו כן אני מעוניין להמנע מבעיות שבד"כ קשורות במוצרים שבדיוק יצאו לשוק (גרסה ראשונה), overclocking וכיוצ"ב. חשוב לי שהחלקים יהיו זמינים בארץ ותהיה עליהם אחריות, ושהמחשב יהיה שקט (קירור מים? אם זאת אפשרות, אני מוכן להשקיע קצת אקסטרה בשביל מחשב שקט). לא אתנגד גם ללוח אם שמכיל תמיכה ב-RAID1. רשימת בקשות שאפתנית משהו, אני יודע - לכן אשמח אפילו להכוונה בכיוון כללי. …

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני צריכה מחשב נייד ללימודים אבל אני גם גיימרית מן השורה 8) הדרישות: התקציב הוא בין 3000 ל-4000, גודל מסך 14+ 4GB ram כונן DVD כרטיס מסך שיהיה ברמה של nVidia GeForce FX 5700 ו- ATI Radeon X 1600 או קצת יותר חלש. מבחינת מעבד, אני עדיין משתמשת בdual core, אז אני לא ממש מעודכנת לגבי המעבדים החדשים (i3,i5,i7) ואשמח להמלצה. כרגע הכי טוב שהצלחתי למצוא זה הניד הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6388&CatCode=681 הכרטיס הגרפי שלו יותר חלש ממה שאני מעוניינת, אבל לא הצלחתי למצוא משהו אחר, מה דעתכם? אשמח לכל המלצה, דעה או כיוון כלשהו! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 -אין צורך בצורב DVD -אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB -אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו? יוספו -כרטיס מוסך 7600GS SONIC -FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by sazoulai,

שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by omrizb,

הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. <p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (אפשר עוד 500 חריגה אם יש משהו משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות WEB. בעיקר VS CODE, דפדפן כרום עם הרבה לשוניות. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (מ-1 עד 10) 3, לא צריך להיות שקט, אבל שלא יעשה ברבה רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by jonid14,

. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tropico 5, GTAV וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080זה המסך שאני מתכוון לקנות:http://ksp.co.il/?uin=20762 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך מחשב לעבודה משרדית של אופיס וכל מיני שטויות לא רציני... המחשב צריך להיות כולל הכל... צורב רגיל.. מסך 17 crt בלי סידי.. ציוד היקיפי פשוט בלי מדפסת. וזהו בעיקרון..לא משנה אמד או אינטל וכרטיס מסך פשוט תגידו מאיפה המפרט .. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה דעתכם? האם מומלץ? הצרכים: אני חייב מעבד 2GHZ ומעלה (ליבה כפולה ומעלה). זכרון - השאיפה ל4 GHZ DDR2 ומעלה HD 200 גיגה ומעלה (כבר לא משנה אם יהיה 200/300/400 גיגה אבל מינימום 200). כרטיס מסך לא מובנה, שיאפשר להריץ משחקים באופן סביר. יציאות לUSB וכו'... ייעוד שימוש: מיועד לסטונדט להנדסה מחשבים, אצטרך לאפשר יחדיו/לא יחדיו: ויזואל סטודיו, מטלב, לעיתים כמה IE פתוחים במקביל (נניח 8 ), אולי נגן שירים, מצגות כבדות. לעיתים תוכנות להדמיות, תוכנות לתכנות (דברים שיכולים לרוץ בבית, ההדמיות והתכנות הבאמת רציני ירוצו מן הסתם באוניברסיטה). פחות מיועד למשחקים ויותר ללימודים למרות שמידי פעם נעשה ניקוי ראש ונכנס לקצת לאיזה משחק נחמד או לסרט טוב לנקות את הראש לאיזה GTA נחמד או C…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אין לי פה את הטופס של האחריות, אבל אני מניח שאתם יודעים, האם במחשבים של HP, באחריות ל 3 שנים, היא כוללת גם את הבטריה? אורך החיים של הבטריה שלי התקצר לפחות מרבע שעה במצב שאינו חוסך באנרגיה, ואולי 40 דקות במצב החסכוני... אני די בטוח שהאחריות לא חלה לעניין הבטריה, אבל אני רק רוצה לוודא פה...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2700-3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? nope 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?? 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מתחבר למסך 32'' או 26'' 9. האם חשוב שקט? שיהיה אפשר לישון אתו בלילה... 10. האם מתוכנן OC? לא בתכנון 11. במפרט למשחקים - כבדים+- טוב אז לגבי חנות זה לא כ"כ רלוונטי אני רק צריך את המפרט... וקיבלתי את המפרט הזה : מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ₪556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-MA770-DS3 ₪418…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לאחותי יש בת מצווה עוד מעט ודודים שלי מתכננים לקנות לה מחשב חדש ב-6000 שח אז השימושים הם: 1)לראות סרטים,קליפים 2)המחשב צריך להיות דלוק כל היום ואו שהוא בהורדות או באיסי קיו מסנגר והכל ביחד מה צריך: 1)לא צריך הארד דיסק יותר גדול מ-80 גיגה כי היא לא צריכה יותר...(מסתדרת עם 20 יופי) 2)צריך מעבד כפול ליבה...כי הוא מאוד משתלם היום 3)לא צריך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנט וכאלה רק עכבר נחמד 4)לא צריך מארז יפה או משהו מיוחד 5)לא צריך צורב כי יש המחשב הישן צורב דיוידי חדש נ.ב צריך להיות כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לדחוף בתקציב כי אני ואחותי מחליפים כרטיסי מסך....אז תביאו לי משהו טוב כמו x1800gto או 7600gt תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב הנה כמה מפרטים שאני בניתי: 1) פ…

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Albetron,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים, בעיקר שימוש של תוכנות כגון Blue J. התקציב הוא עד 3500 ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by BlackSheep,

מעבד: AMD Athlon 64 3700 San Diego BOX קירור מעבד: Zalman CNPS9500 לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: Leadtek Geforce 7800GT דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II 7200 RPM זכרונות: Mushkin 1GB Redline XP4000 מארז: Antec P180 Advanced Super Mid Tower צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x כרטיס קול: Creative Sound Blaster Audigy 2 מסך: Viewsonic 19" CRT P97F Black Silver ספק כוח: OCZ ModStream 520Watt Active PFC החלטתי להיות אוברקלוקר!

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים