עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? אני לא ממש יודע אבל אני חושב עד 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אבל אם יש מצב לחריגה אז אני אשמח לראות את האפשרויות הקיימות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Windows Server 2008 RC2 Hyper-V וגלישה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Windows Server 2008 RC2 Hyper-V ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by The P.U,

אני מתכוון לקנות מחשב. כבר די הרבה זמן אני מנסה להרכיב כל מיני מפרטי מחשב ועדיין לא הגעתי להחלטה. ההתלבטות העיקרית שלי כמובן היא מפרט מבוסס AMD או INTEL. עכשיו, אני לא מתכוון לעשות אפילו לא OC קטן. אז בבקשה עזרו לי להחליט מה המפרט שייתן לי ביצועים יותר טובים ללא שום המהרה. אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים, לעריכת מוסיקה ועבודה עם תוכנות מוסיקה, לגלישה באינטרנט והדפסת עבודות. הרכבתי שני מפרטים באותו סדר גודל עם בערך אותם רכיבים שכמובן השינוי העיקרי הוא במעבד והלוח אם. נ.ב שימו לב שבשניהם יש שני סטיקים של 256. ובקשר לרמקולים אני מתכוון לחבר את המחשב למערכת סטריאו שלי (AKAI עם שני רמקולים מרכזיים, שני סראונד וסנטר). וכמובן, הצעות לשיפור וייעול ביצועי המערכת (באותו סדר גודל). …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג (בשביל חבר). . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 למחשב ומסך ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אך גם לא חייב לבזבז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. משחקי FPS ו MOBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אני מניח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by RDragon,

הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם. אני ת'אמת לא מבין כולכך בתחום החומרה :s05:, לכן החלטתי להתייעץ עם חבר (טכנאי) ולבסוף הוחלט לקנות את המחשב הבא: AMD 3000 64 BIT 6600GT 128MB 80 GB שני סטיקים של 512 400DDR לוח אם ABIT משהו מה אתם אומרים?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לבקשת בצעה למפרט/חוות דעת על מפרט למחשב למטרות "גיימינג קל-בינוני". הכוונה היא להיות מוכוון תקציבית - בסגנון מפרטי המקסימום "גיימינג במינימום מחיר" - אבל עם "אופק שירות ארוך". המטרה היא לא להריץ את המשחקים על גרפיקה מקסימלית, אלא בהגדרות גבוהות-בינוניות עד בינוניות, ובעיקר להנות מהמשחקים (לצורך העניין, עם FPS מינימלי של 30 FPS) תוך שמירה על מחיר נמוך, גם על חשבון פגיעה מסויימת בביצועים בהתאם לחוקי הפורום - להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (סה"כ 2500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (קאזואל-בנוני) …

7. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by zancoil,

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש אשמח להמלצות ועזרה : מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות(לא דברים כבדים יותר מידי רב הזמן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט לפי מה שהבנתי. אשמח להסבר בנושא. 15 אינץ' זה סבבה. * רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080 - אבל אפשר גם קטן יותר אם זה מוזיל משמעותית.(כשמחברים לטלויזיה אני רוצה אבל HD אם זה משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 -4 שעות זה סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מה השימוש של זה חוץ מלחבר את הטלפון? נראה לי שאין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב במסגרת התקציב …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט שישמש בעיקר ל htpc .. אך גם לשימוש כללי.. ארצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן , ושיהיה לי אפשרות שדרוג בעתיד.. המחשב לא ישמש למשחקים , אך ארצה שהאופציה לאו סי תיהיה פתוחה לכן לקחתי כאן את המוגן 2.. האם המעבד הוא בעל פוטנציאל לאוסי? האם הלוח והזיכרון לא יגבילו אותי? כדאי לעלות במעבד ל 955? השקט חשוב - אבל לא עד כדי כך נגיד רמה 10\7 .. איך הכרטיס מובנה שעל הלוח יתן לי להציג סרטים ב fullhd חלק? ההארדיסק חשוב שיהיה לפחות 2 טרה, שיוכל להכיל הרבה סרטי hd ששוקלים הרבה היום, אם אתקין עליו את מערכת ההפעלה הוא יסחב טוב למרות ה5400 סלד? התקציב הוא 3000, רצוי לחסוך כמה שיותר, אם זה לא יפגע בביצועים .. המחשב יחובר לlcd 32 samsung br81 מעבדי ‏AMD‏ Athlon I…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי! להערכתכם כמה שווה המפרט? [*=left]Fractal Design Define R4 Window White [*=left]Core i5 3570K@4Ghz [*=left]Scythe Mugen 3 [*=left]MSI Z77A-GD55 [*=left]Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 [*=left]Sapphire R9 290 Tri-X OC UEFI [*=left]WD 1TB Green [*=left]Antec TruePower New 750W semi modu [*=left]Dell UltraSharp U2412M 16:10 [*=left]Logitech Z'-Cinema 2.1 180w RMS

11. נתבקשתי להרכיב מפרט, מפני שאיני מעורה כ"כ בכל החידושים האחרונים אבקש את עצתכם. זה מה שיצא לי הכי משתלם Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 932 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 572 ש"ח 1 G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 - I5 590 ש"ח 1 GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL 1,690 ש"ח 1 Xigmatek Thor's Hammer 7 Heat-pipe H.D.T (i7/i5/775/AM2/AM3) CPU Cooler 298 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 299 ש"ח 1 SAMSUNG DVR-S223F x22 (WHITE) DUAL LAYER SATA 119 ש"ח 1 HEC COUGAR 700W ACTIVE PFC Cable management - ספק כח 462 ש"ח 1 COOLERMASTER (RC-932-KKN1-GP) HAF 932 597 ש"ח …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. חדשים וכבדים. MMOS בין היתר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

15. עד 5000 שקל בלי מסך וכרטיס מסך זה מיפרט מה שנקרא יותר לחשוב על העתיד של המחשב יעני זה מיפרט מוכן לכרטיס מסך חדש אני פשוט ישאר עם הX1950PRO וימשוך איתו עוד כמה חודשים טובים יש לציין שקניתי את הכרטיס לפני שלושה חודשים ויש לציין שאני יחסית מבסוט ממנו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 594 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Thermaltake Thought Power 650W 52A/12V 4XRails SLI W0104 ₪ 652 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הסכום שני ישקיע הוא 7000 שקל אני צריך במפרט: צורב DVD כרטיס מסך לוח אם מעבד(כמובן) זכרונות חזקים במיוחד שיהיו טובים גם לOC קירור רציני (כי אולי אני יעשה OC) דיסק קשיח (רצוי SATA מעל 120GB) כרטיס קול (אפשר אבל לא חייב) כונן דיסקטים CD ROM ספק זה כל מה שאני צריך תודה לכל מי שעוזר :D

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידת הצורך בעוד כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בראש ובראשונה שרת מדיה (Plex) ותחנת הורדות. מעבר לכך ייתכן גיימינג מזדמן, אבל זה לא משהו שיוצא לי לעשות הרבה. צריך להיות מסוגל לבצע Transcoding לתכני 4K, וכמובן שימוש משפחתי סטנדרטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא - הכל חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by David Guy,

אהלן זה המפרט שלי כרגע: המחשב כמעט 4 שנים אצלי. אני משחק משחקים כבדים כמו TW3 WD2 BF1 GTA V אני מעוניין לקנות GTX 1070 אבל רוצה למנוע צאוור בקבוק כי המעבד שלי לא משהו... מה כדאי? להחליף מעבד? אם כן איזה לקנות? ואני גם מעוניין לקנות SSD המליצו לי להתקין שם את מערכת ההפעלה. או שכדאי בכלל מפרט מלא? הבעיה שאני רוצה משהו חזק ואין לי כלכך תקציב... ישלי 3000 יכול לחרוג 3500 בנוסף ישלי מסך L226W 1650X1050 75HZ יכול להיות אחליף גם מסך בעתיד

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חשבתי על בניית מחשב שהייה בסלון מחובר לטלוזיה "42 ואני יוכל לראות אינטרנט דרכו וגם לשחק קצת משחקים מחשב כזה יכול גם להקליט את המדיה שאני רואה באינטרנט ? כמו הממיר של הוט / YES / דיוידי מקליט ? אני יכול להקליט את הערוצים של הוט / יס ? לוח שיש לו כרטיס מסך מובנה יכול לעמוד בדרישות ? חשבתי על הרכיבים האלה: מעבד Intel Core I5 2500 Tray לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H + כרטיס מסך מובנה זכרונות 2 * Kingston KVR1333D3N9/4G מארז שטוח זול כרטיס מסך (אם המובנה לא מספיק) צורב תוכנה מתאימה וכ"ו תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eric,

אני רוצה לקנות מחשב לצורך לימודי, וקיבלתי במייל הצעה לעבור חשבון בנק לבנק אחר (אני גם כך מתכנן זאת, מסיבות האישיות) כאשר מקבלים מיני לפטופ במתנה. מישהו יכול לומר לי אם המחשב המוצע הינו מחשב שמתאים ללימודים? https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/campaign.jsp?id=356331149

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Yonatan-A,

שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  24. טוב, יש לי מסך של LG: גודל המסך: 19" לכן, אני שמתי רק כרטיס מסך אחד, בעתיד אני אשדרג את המסך ואיתו אקנה עוד אחד לCF... אני מקווה שהמחשב שקט מאוד, מהיר וטוב מאוד למשחקים של היום ושל מחר!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים