ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת אני בסוף החודש מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, הסכום המתוכנן לקנייה 7000 +- אני מחפש עזרה בקניית מחשב נייד, למטרת סרטי FHD (חשוב מסך איכותי), מטרת לימודים (OFFICE) ואינטרנט. בעתיד ייתכן שיהיה לימוד מוזיקה ולכן חשוב מחשב שיוכל לעמוד בתוכנות לעריכת/יצירת מוזיקה. דבר אחרון וחשוב אני צריך אותו למשחק ספציפי Coumter Strike - Global Offensive - חשוב מאוד שיעבוד חלק על פירוט גבוה מאוד. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק, למרות שגם מאט זה בסדר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב מ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Acer Aspire TimelineX AS3820T בקנייה מ AMAZON http://www.amazon.com/Acer-TimelineX-AS3820T-7459-13-3-Inch-Aluminum/dp/B003ZUXWX4/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1287697583&sr=8-14 מחיר מאוד טוב נתונים כמו חלום פשוט נשמע לי שמשהו לא הגיוני שמחשב כזה הוא לא המחשב הכי טוב בעולם. מישהו ניסה אותו? פשוט נשמע לי לא יתכן לפטופ נטול חסרונות בכל מקרה אני רוצה לבצע קנייה בימים הקרובים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוועדה האמריקאית לבטיחות במוצרי צריכה (בתרגום חופשי) הודיעה לפני כשבועיים על בעיות פוטנציאליות בסוללות מסויימות שעשויות להתבטא בחימום יתר ברמה שמהווה סיכון בטיחותי (צויינו 17 מקרים של התלקחות). NBR מדווחים כי HP, Dell ו-Toshiba פותחות במבצע איסוף והחלפת הסוללות הנגועות. מומלץ להתעדכן וללכת להחליף במקרה הצורך: http://www.dellbatteryprogram.com/ http://bpr.hpordercenter.com/sbpr/ http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_dtlView.jsp?soid=1501060&ignore_sn=true בתחילה דובר על 35,000-65,000 סוללות אולם כעת כבר יש דיווחים שמדובר ב-100,000 סוללות ויותר. כמו כן מקורות שונים מציינים כי נמצאו בטריות נגועות בבעיה גם במחשבי Acer מסויימים. הסוללות מתוצרת Sony. נחכה ונראה …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מסטארט מחשבים: מעבד + לוח אם: 1770 ₪ - Quad Core i5 7600K 3.8Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 זכרון: 610 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 1399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty מארז: 485 ₪ - Corsair Carbide 300R + Window ספק כוח: 349 ₪ - * חדש * - Corsair 550W 80+ Bronze CX550M Modular 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15 מסך מחשב: 1499 ₪ - * מבצע * - Benq 24'' XL2411Z 1ms 144Hz 3D לאשראי עד 10 תשלומים 7342 ₪ וקיבלתי הצעת נגד: מעבד + לוח אם:2173 …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון הוא שאני חדש בפורום הזה, אז אם יש דרך כלשהי להציג שאלות כאלה, בבקשה תכתבו לי. אני מעוניין לשדרג את החומרה הקיימת שלי כך שתריץ יותר טוב את המשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר, לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(כשיצא)assassins creed 3+4. far cry 3.watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למטרות עבודה עם גרפיקה תוכנות כגון: PHOTOSHOP FREEHAND FLASH. ואולי גם קצת גרפיקה ממוחשבת. השאלה היא איזה מחשב יכול לענות לצרכים הנ"ל. באיזה רכיבים כדי להשקיע כשמדובר בצרכים כאלו? התקציב לא יותר מ 3500 לא כולל מסך ועדיף AMD. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +תוכנות אנליזות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר בסיסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנבנה לפני כ5 שנים שהלך לו לוח האם. המפרט מצורף בתמונה. נאמר לי שלוח האם ישן וכבר לא קיים ואצטרך לשדרג רכיבים. אני לא מעוניין לבצע שדרוג של המחשב, טוב לי איתו. האם אפשר להשיג את לוח האם איפשהו? אם לא בארץ, מחו"ל? האם יש לוח אם אחר שיתאים למפרט המצורף? (שימו לב גם למארז, הוא קטן, משמש כמחשב מדיה/משחקים שמחובר לטלוויזיה). תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר חזק an 9600 או geforce fx go5600 ? 2.האם כדאי לקנות מחשב משוחזר ? refubrished ? או ללכת רק על חדשים ? 3. האם למישהו יש המלצות, או שיודע על חסרונות או בעיות עם חברת gateway ? 4. איך הדגם הבא למחשב שהוא גם תחליף לשולחני, וגם צריך להיות נייד. שימושים של אינטרנט מוזיקה תכנות וקצת משחקים. http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=24&p=6 הנה לינק למפרט יותר מפורט של המחשב: http://products.gateway.com/products/GConfig/prodcompletespec.asp?system_id=m675x&seg=hm&GCsource=&BOMComplist=|&userpicks= תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות הבאים: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-006&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=1 כרגע בחרתי את היקר אבל נראה לי סתם הוצאה מיותר של כסף... אני צודק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שהרכבתי לאימי מת אחרי 6 שנים של שימוש (לדעתי לוח אם או מעבד) ואני מבקש את עזרתכם ברכישת מחשב חדש. קודם כל השאלון ובסוף הבקשות המיוחדות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכל מלבד תכנות ועיבוד תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי דיברתי עכשיו עם השכן שלי, והוא מעוניין לקנות מחשב עכשין ב14k הוא מעדיף אינטל כי הוא עוסק בקידוד סרטים ועריכה וכו' והבן שלו גם משחק משחקים גי כבדים אז רצוי שמחש יתאים גם למישחקים. אז תנו מפרט ב14k אפשר לחרוג קצת (לא ניראה לי שצריך :) תודה רבה לעוזרים install אהה ושחכתי במחשב לא יתבצע שום אוברקלוק
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז התייעצות קצת שונה הפעם, לפני המלצה ללפטופ. כיום יש לי לפטופ דל 13" n3010. Core i5 נראה לי מהדור הראשון 8 גיגה ראם (שודרג לפני שנה). בבלק פריידיי קניתי ssd sata 3 וחשבתי לשדרג. ידעתי לפני שיש לי sata 2 במחשב, אבל זרמתי עם זה. אחרי שהזמנתי גם הארד דיסק נייד usb3, התחלתי לתהות שאולי כדאי לשדרג את הנייד. מבחינת ביצועים כיום הוא די מספק אותי. אני משתמש בו בתור מחשב נייח ונייד. בבית הוא מתחבר למסך גדול. מבחינת זמן סוללה הוא קצת יותר בעייתי. לפני שנה גם החלפתי סוללה לאחת שקניתי מאיביי, כיום הסוללה מחזיקה במקסימום שעתיים. ראיתי חברים עם לפטופים חדשים (לא אולטרא בוקים) 15" שמחזיקים מספר שעות בכיף, אולי זה קשור למעבדים החדשים יותר. ולשאלת השאלות: האם יש טעם לשדרג? הסיבות כמו שאמ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-