עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…

2. חשבתי על משהו כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,445 ש"ח Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 285 ש"ח Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express Chipset LGA 775 776 ש"ח OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK 480 ש"ח Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 430 ש"ח Palit GeForce 8800GT 512Mb 1,380 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 185 ש"ח NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 425 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 646 ש"ח Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G 219 ש"ח סה"כ 6,271 ש"ח המפרט הורכב מפנדה, כי אני דיי מוגבל בנוגע לאפשרויות קניה, וזו החנות היחידה…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by m-luggy,

אני מחפש CPU עם מעבד גרפי פנימי ולוח אם עם 2 יציאות (עדיף HDMI אבל אפשר גם DP, DVI) לחיבור לשני מסכים ללא כרטיס מסך נוסף. בגדול אני משדרג מארז אינטרנט/יוטיוב ישן - מעיף כל דבר שיושב על הלוח אם כולל כרטיס מסך ישן שעושה לי צרות. משתמש במארז, דיסקים קשיחים וספק כח. לא מעוניין בכרטיס מסך בכלל - לא משחק/לא עורך וידאו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. 1 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original 672.30 ש"ח 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 337.59 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.72 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 229.00 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 324.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,878.07 ש"ח …

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Moshe2,

שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

6. שלום. הנני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , התומך בתוכנות הכבדות למיניהן, יתמוך בשתי מערכות הפעלה (וינדוס ולינוקס) , וישמש גם לשימוש סטנדרטי כגון סרטים,שירים, ... אה וחשוב מאוד שתיהיה גישה לאינטרנט ! קראתי חלק מן המאמרים שיש פה בפורום, ניהיה לי קצת מושג איך בערך לבחור מחשב. אך עדיין, אני צריך עזרה. והייתי רוצה גם כמה המלצות לגבי: 1)ראייה בעייתית, אני צריך מסך שלא יהרוס את העיניים , או לפחות באופן הכי לא משמעותי, מבין אלו שיש. 2)תחנת עגינה - מה זה בדיוק? האם ללא תחנת עגינה אני אצטרך לבזבז זמן כדי להפעיל התקנים מסויימים , או שהם עדיין יהיו כבר מחוברים ויעבדו בעת הפעלת המחשב? ובקיצור, האם זה הכרחי התחנת עגינה הזאת? 3)מה צריך שיהיה במחשב שלא יתחמם הרבה ומהר? 4)איך צריך לבחור ס…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום חברים, במסגרת העבודה שלי אני נדרש למצוא מחשב שיהיה חזק מאוד וישמש לצרכים של Machine Learning / A.I ובנוסף לטובת פריצת Hashes (HashCat, JohnTheRipper) וכו'. אשמח לקבל ייעוץ מאיפה ניתן לרכוש מחשבים מסוג אלו, ובנוסף המלצה על מפרטים מסוימים . כמובן אשמח לקבל כיוון איפה כדאי יותר להשקיע - בזיכרון ה RAM, CPU,GPU וכו'? התקציב הוא עד 70 אלף דולר :) תודה מראש, מושיק

8. אז ככה. יש לי את המפרט הישן שהוא מורכב בתוך מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 P4, 1GB DDR, 5200 AGP, ASROCK MATHERBORD שתבינו עד כמה עלוב הייתי במשך 4 אולי 5 שנים . אז אני רוצה לסדר בתוך המארז : מעבד, זכרון, כרטיס מסך ולוח . היעד הוא עבודה ממושכת, צפיה בתכני HD, עיבוד כרפיקה ווידאו במידה לא גדולה במיוחד והרצת פעולות רבות (לעיתים פשוטות) על המחשב בו זמנית. כאשר המפרט הנוכחי לא מצליח לעשות אפילו 2 פשוטות יחדיו. הכרטיס מסך שאני מתכנן הוא HD2400 שיעזור למעבד בפריסת תוכן HD . מחיר מוערך 350 . זכרון 1GB DDR, KINGSTON. אני לא מתכנן OC . מחיר מוערך 200 . מעבד E6320. אולי אפילו E6600. כאשר אני עוד לא סגור . פתוח להצעות . אני מוכן לוותר על כרטיס המסך עבור Q6600. לוח - לא ידוע. …

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by bratwa_tut,

http://www.megabuy.co.il אני מעוניין לרכוש מחשב אצלהם מישהו רכש מהם פעם ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by liorbm,

שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

11. Started by subzero08,

בגדול מתלבט בין i5 4690K ל i7 4790 או אולי בכלל להמתין עם כל העסק להורדת מחירים של הדור החדש 2011-3 אני יודע שה i5 ישרת אותי מספיק טוב אבל המחשבה שלי היא בעיקר קדימה, לא מחליף מחשב כזה מהר... לא רוצה שיקרה מצב שדברים "ידרשו" מינימום של i7 לא גיימר גדול, אבל רוצה שהכל יפעל כמו שצריך למקרה הצורך, בדרך כלל דפדפן פתוח עם הרבה טאבים, לפעמים סטרימינג מהמחשב. כמו שאמרתי, רוצה שהכל יפעל חלק להרבה זמן ושאני לא יוגבל בעתיד... בנוסף המלצות על לוח Z97 יתקבלו בברכה, גם פה מחשבה קדימה יחד עם אמינות (עדיפות לאסוס אבל פתוח) המון תודה **אין תקציב מוגדר אבל לא רוצה להשתגע בכלל מצד אחד אבל גם לא להתפשר כדי לא להיות מוגבל בעתיד כמו שאמרתי

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות ללפטופ ללימודים בעיקר אבל גם כדי לראות סרטים ושימוש יומיומי (לא משהו רציני). כמו שרשמתי הלימודים הם מדעי המחשב, יש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב כי אני טס בקרוב. כרגע מצאתי Lenovo 730 13" ב810$ עם המפרט הזה (מצורף תמונה) וזה הקישור לאתר https://www.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/700-series/Yoga-730-13-/p/81JRCTO1WWENUS0 אשמח להערות על המחשב הספציפי הזה או המלצות בכללי על מחשבים ועל Lenovo. תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by JC_Denton,

המפרט כולל הכל ואהיה כנה איתכם,אני לא הולך לקנות את המפרט הזה.סתם בתור הצעה למי שיש 12k מיותרים AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [1,400.51] Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [A64/DDR][916.24] GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 400 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Copper Heat Spreader, Dual Channel SPD [1,577.34] Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [1,564.18] Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [1,008.43] Antec Sonata Piano 380W Case TruePower 380Watt ATX12V power supp…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Sedex,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, סוף סוף קניתי את הDELL 6400 עם המפרט הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm שימו לב שיש לו את המעבד הדו ליבתי בין החזקים או אפילו הכי חזק, אבל אני ממש לא מרגיש את זה !! המחשב שלי בבית שהוא עם מעבד של AMD אטלון XP 1800 נותן לי את אותה המהירות!! אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול לבדוק את המחשב שלי מבחינת ביצועים. אלפי תודות מראש יוגב.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כותרת: "מחשב נייח למשחקים ותכני HD עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר" אני מעוניין לקבל המלצה ממביני ענין למפרט מחשב נייח איכותי מהיר ושקט כמה שאפשר עם קירור טוב למשחקים כבדים, תכני HD כבדים, ריבוי יישומים ועוד עד5 k ללא מסך וללא ציוד היקפי אחר 1. התקציב: 5000 ש"ח ניתן לחרוג קצת מהתקציב. 2. השימושים הצפויים של המחשב: המחשב יהיה בשימוש אינטנסיבי למשך שעות מרובות, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות גבוהות, סרטי HD כבדים ,הורדות מרובות, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות פתוחות ברקע וקצת עריכת\המרת סרטים. הציוד ההיקפי שברשותי: מסך (שנקנה לאחרונה): Samsung syncmaster bx2450 24" full HD 1,920 x 1,080. חיבורים HDMIX2, D-sub, audio out הארד דיסק (נקנה מלפני שנה וחצי בערך): WD cavier b…

17. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by uziel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3500 ש"ח ניתן לחרוג קצת. בתקווה שאני ראלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה באדריכלות אני מתכנן להתחבר למסך מקלדת ועכבר (קיימים) בזמן העבודה. במקביל סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd 128 על מחשב שולחני אני לא יודע אם זה מתאים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

19. Started by dor962,

החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345) עכשיו נותרה בעיית הגלישה. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד. 1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ? 2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים) 3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש? 4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות? 5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אהלן! זמן רב לא הייתי כאן. אני מעוניין במפרט למחשב חדש עבור משחקים, תכנות וצפיה בסרטים. בנוסף, אשמח אם גם תתנו המלצה למסך חדש שיותאם למחשב, עדיפות לגודל 24" לפחות, מבחינתי גם 27" זורם אם זה נכנס בתקציב. אם המלצות על מסכים לא בפורום הזה, אני מתנצל מראש על הבקשה ואפתח דיון נפרד בפורום "מסכי מחשב". ראיתי לדוגמא את המפרט המומלץ 109597 מחשב גיימינג מתקדם – Core i5 + GTX 1070 במדור "מחשבים מומלצים"; הוא נשמע מצויין וגם יותיר מספיק בתקציב עבור המסך, ההרכבה ומערכת ההפעלה, אבל מבחינתי כמה נקודות לגביו: - אני מעדיף לשדרג את הכונן הקשיח הגדול ל-2TB במקום 1TB. - האם גוף הקירור המומלץ יספיק עבור ימי הקיץ? אני כיום עם לפטופ שהיה חזק מאוד בזמנו, אבל כיום הוא ממש קורס ב…

21. Started by Liran5,

אהלן חבר'ה! לפני כמה שנים קניתי מחשב שהיה סוס עבודה. היום אני כבר בן 23 ומשחק הרבה פחות, אך כשאני משחק NBA 2K15 למשל אני מרגיש שהמחשב חייב שדרוג Intel i5-2500K@3.30GHz Arctic Freezer 7 Pro kingston 8gb (4GBx2) ddr3 1600mhz 1TB Samsung HD103SJ Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Radeon HD6950 2GB SeaSoic 620Watts אין תקציב מוגדר. צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו PES 16,NBA 2K16,GTA V באיכות טובה ובצורה חלקה מצד שני, לא להתפרע.. עדיין סטודנט

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מעבד: Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרון: Kingston 256MB DDR 333 x2 (אין לי אפשרות לwinbond) כרטיס מסך: Tyan Tachayon G9700 Pro דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 7200rpm 8MB Cache כונן תקליטונים: Sony 1.44 כונן תקליטורים: ASUS DVD x16 צורב: TEAC 52x24x52 מארז: ATX 400W + Window רמקולים: Luxeon 2.1 800W sub+2sp (אין לי תקציב ליותר טובים) מסך: CTX PR711F TRINITRON מה דעתכם על המפרט? שווה את המחיר?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by gofmarat,

שלום, קניתי לפני פחות מ3 שנים את הלפטופ בהזמנה מהאתר של לנובו CTO, ובחרתי להרחיב ישר את האחריות ל-3 שנים, נשארו לי עכשיו עוד חודשיים לגמר האחריות, האם אני יכול להרחיב אותה לעוד שנתיים? תודה מראש, מרט.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים