עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח מעדיף בלי חריגה גם לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט ומידי פעם סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה 17" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪191 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2070 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪370 כמות:1 http://www.sk…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amitzig,

אני עמדתי לקנות לאבא שלי את המחשב דל לטיטוד e5540 - 7682: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14346 לאחר שביצעתי את ההזמנה התקשר המוכר ואמר שיש מחשב של לנובו שהוא יותר משתלם חומרתית, דגם lenovo g510: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13436 השימוש במחשב יהיה לצורכי עסקים ואני ממש אשמח לחוות דעת בנושא, המוכר אמר שלנובו עדיף מהסיבות הנל: מעבד 4 ליבות 4 גיגה ראם יותר אני חשבתי על דל כי אני יודע שהשירות מאוד טוב, אחריות ל3 שנים ולא 1, סוללה יותר טובה, ואומרים שהאיכות בנייה של דל היא טובה. השאלה אם היתרון פה הוא של לנובו או שמעבד 2 ליבות עם צריכת חשמל נמוכה*הוא לא חיסרון כזה גדול תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by adielfr,

בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

i3 2100 קירור סטוק 4X2 GB RAM HD7850 1GB SEASONIC S12II 520W מארז לא ממש מוכר. לוח Pegatron IPMSB-H61 HITACHI 500GB 7200RPM יש אחריות על הספק כוח ועל אחד משני הסטיקים של הזכרונות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אהלן חברים, לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים. אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA. כמובן זה הGTX 1080. היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? מניח שלצרכים שאני אפרט באיזור ה4000 יספיק, אם אתם חושבים שכדאי להקטין/להגדיל אין בעיה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כנל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם הרבה קבצים, וורד, אקסל וכו'..מיועד לאמא שלי, היא עובדת על מחשבים ניידים וכל מחשב שהיא עובדת עליו פשוט מתחיל לעשות בעיות + יותר נוח לה נייח אז אני רוצה לקנות לה מחשב חזק יחסית לצרכים שלה שיחזיק לכמה שיותר זמן, הרי אין לה סיבה לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים כי יוצא ויצ'ר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

11. מה ההבדל בין הזכרונות הבאים: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-006&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=1 כרגע בחרתי את היקר אבל נראה לי סתם הוצאה מיותר של כסף... אני צודק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by motorishta,

לא כולל מסך " " כרטיס מסך " " כרטיס קול " " הארדיסק " " סידירום " " צורב תנו לי את המפרט הכי חזק שיש ב-3000 ש"ח!!!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by idaneqw,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, הרצת סרטי FHD, קצת משחקים (הכי פחות חשוב). * גודל המסך? 15.6'' מבריק. * רזולוציית המסך? עדיפות ל- FHD 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD (לא מאמין שכונן SSD יכנס במחיר, אם כן אשמח). * כונן אופטי? צורב DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות ל- Win7/8. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבט ASUS או LENOVO אבל פתוח להצעות. * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח או איסוף והחזרה מבית הלקוח. תקציב 3.5-4K. # מה חשוב לוודא במעבד על מנת שהוא יעמוד בעומסים? זכרון המטמון או מהירותו? # איך בוחרים בין i5 ל-i7 מי …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by GOLD_BOMB,

שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן חברים, אני מגשש בחיפוש אחרי מחשב נייד עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל , עד 2.2 ק"ג לא מעבר - מסך 13-14 אינץ' אין לי צורך ביותר מזה - סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות - חשוב לי 3-4 ג'יגה זיכרון לפחות אשמח לקבל המלצות מנומקות . מגישוש ראשוני מצאתי : Dell Inspiron N3010-4604AW7 מישהו התנסה איתו ? שיכול להגיד חסרונות/יתרונות ?איך הסוללה? Samsung Q330-JS03IL , Asus U35JC-RX145V שהסוללה שלו נראת לי פצצה , אבל ביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מארז וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול להעיד ממקור ראשון ? זהו אם יש המלצות נוספות עדיפות/זולות יותר אני אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אנשים אני צריך לקנות מחשב לאחיינית שלי, בת 13. השימושים הם אינטרנט, מוזיקה, אופיס, משחקים כמו sims, מעט מאוד פוטושופ. היא רצתה מחשב נייד, ואני יכול לקנות את ה-HP dv2000t בארה"ב, עם שינויים קלים ב-1,163$ מצ"ב המפרט שלו. אני אמרתי לה שלדעתי מחשב שולחני באותו מחיר יכול לתת לה יותר, אבל אני צריך לבנות מפרט מתאים. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, ובחרתי כמה רכיבים פריפריאלים ומארז - מקלדת ועכבר Cordless Desktop S510 Logitech - 340 רמקולים VS2321 Altec Lansing - 470- צורב DVD - GSA-H10N LG 16 X - 170 מסך 1907FP Dell - 1600 מצלמת רשת QuickCam Fusion Logitech - 375 מארז שקט: Antec NSK3300 - 650 http://www.silentpcreview.com/article641-page1.html סה"כ 3650 ¤ חוץ מזה צריך להיות…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by iMeash,

אוקיי אז בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת מהמבינים. המחשב הולך לשמש לגיימינג בעיקר, כנראה שאוסיף מסך שתומך ב 144HZ. יש לי כמה שאלות בנוגע לכמה רכיבים שבחרתי. האם הכונן קשיח מומלץ? זה נראה מחיר די זול ל 3TB (לא מבין במהירויות שלהם וכו..) אם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר? אותה שאלה לגבי ה SSD, האם מומלץ ואם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר. האם הלוח אם יוכל לשמש בשביל שדרוג עתידי כמו הוספת זיכרון וכדומה? תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרונות RAM: …

18. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייח בסביבות 10000 (גמיש), חשוב לי שהמחשב יריץ משחקים כמו COD, red dead redemption, GTA, FIFA, counter strike 2, God of war וכו׳ על ההגדרות הכי טובות. בנוסף, אני עובד בתור מתכנת וחשוב לי שהוא יהיה מהיר ואיכותי בשביל תוכנות כמו vscode ודוקרים, אני מניח שזה שהוא יהיה מותאם לגיימינג אומר שגם יתאים לתכנות אבל אני לא בטוח ולכן אני מציין את זה. בניתי עם חבר שמבין מפרט לדוגמה, אם אפשר חוות דעת עליו אשמח: מעבד - Intel Core i7-12700K 12C/20T 12th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Intel® UHD Graphics 770 - Socket LGA1700 - 10nm - 25MB cache - 125-190W TDP - Tray - (Alder Lake Series) …

19. Started by dor18,

1.מה התקציב המקסימאלי? -5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -להתפרע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 250ש"ח 2.מה שימושי המחשב - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -8 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -כן קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. המחשב מיועד למשחקים,תכנות, OC בינוני למעבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1071 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספק כמות: 1 - מחיר: ₪538 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪102 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 Vapor-X HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1067 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BL…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי לכולם! בסוף אוקטובר אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. ברמת העיקרון, אני יכול לחכות עוד חודש (ואפילו יותר) עד הקנייה. העניין שבתחילת שבוע הבא אני באילת, וחשבתי שאולי ניתן לרכוש שם (בהנחה והדגם המומלץ יהיה זמין במלאי) וככה להוזיל קצת עלויות. אם עדיף לחכות ולקנות בחנות במרכז, ולא באילת - אז תגידו לי ואני אפתח דיון חדש עוד חודש. אם אין כזה הבדל מבחינת ה"לחכות" ועדיף לנצל את הפטור ממע"מ עכשיו - אז הדיון יותר מרלוונטי (: תקציב - בעיקרון חשבתי על 4.5 (בעיקר בגלל נושא הגיימינג) אבל אני מוכן להתגמש קצת למעלה אם זה לא מספיק.. כמובן שאם יש משהו שעונה לי על הצרכים ב-4 למשל, אין צורך סתם לנצל את מלוא התקציב (: * מטרות המחשב - לימודים (מדעי המחשב, תכנות) וגיימינג (לא …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by j,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לעבוד על כמה תוכנות גרפיות במקביל: 3dmax, autocad, photoshop וכו.. וכן כמובן שאני לא ארגיש "מאחור" אם אני שם משחק חדש. את הדברים הבסיסיים אני די מבין. השאלה היא האם כדאי ללכת על הdual core ואז האם אינטל או AMD (כיום יש לי AMD.. ואני די מרוצה) מסך LCD "19 או עדיף מסך רחב איכותי האם יש מחשב לפטופ שיענה על הצרכים האלה? תודה רבה גיא

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. תגידו רק אם כדאי סטיק אחד או שניים כמו ששמתי פה מפרט מחשב שאני רוצה לקנות: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 1035.52 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 484.55 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.78 ] 1 CD-ROM / DVD-…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, אתם יכולים בבקשה לפרסם לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בסכום של כ-1000$ פחות או יותר..ללא צג. מפרט שיהיה בו הכל עד הפריט האחרון, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.