ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי מחשב סתם מעניין אותי כמה הוא שווה לא רוצה למכור: Ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f RTX 3090 80GB g.skill 3200Mhz Crossier platinum 80+ 850W Crossier HD120mm Antec GX1200 Asus ROG strix 240hz FHD 24" IPS G502 hero SE G602 (פד לעכבר) Razer Huntsman V2 Analog
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי, צריך לקנות מחשב עם ציוד הקפי לסטודיו. אין לי בעיה עם מק או pc 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000₪ אפשרי לחרוג ב 500 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית פוטושופ כבד ולייטרום 80% מהעבודה עבודה משרדית 20% 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 לפחות איכותי הולך לבלות הרבה שעות מולו מקלדת ועכבר סטנדרטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים עד 4000 אלף זה מפרט שמצאתי אשמח להמלצות כמות 69388 Processor AMD AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box 1 53935 Motherboards for AMD Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 74070 Memory G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL19 Kit 1 M102189 VGA Cards Display - Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8GB GDDR6 HDMI 3xDP 1 26512 Hard Disk …
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייח לילד בן תשע שישמש בעיקר למשחקים. כרגע הוא משחק בעיקר במיינקראפט. התקציב הוא עד 4000 אפשר עם חריגה קטנה. לגבי מערכת הפעלה ואופיס אני מניח שלא צריך מכיוון שהוא מקבל חינם ממשרד החינוך תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אשמח גם להתייעצות בנוגע למסך מחשב. אני מרגיש יותר בנוח לקנות כזה כיד 2 אז התקציב אמור לכלול גם מסך יחסית גדול ואיכותי שאני מניח שאוכל לקנות בהנחה משמעותית ביד 2 אשמח לשמוע אם ההנחה הזאת מציאותית וכמה להשקיע בזה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות על מחשב נייח שיתאים לעבודה מהבית וגם ללימודים ומשחקים לילדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב באזור ה3000 שח, אם זה ריאלי.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים, זום, שימוש בתוכנת SAP 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, מעדיף שלא לחרוג, אך אם זה הכרחי בשביל שיפור מורגש אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מ 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצפייה בקבצי MKV ולעריכתם יתחבר ל971P כנראה (יש לי הצעה ב1450) ולLCD 32... כולל OC! ישנו מארז גייגבייט אורורה וספק כוח אנרמקס ליברטי 535W.. הנה מפרט שחשבתי עליו... מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤233 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3450 Silent 256MB PCIe ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=440…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שנים ללא PC והצמדות לקונסולות אני חוזר אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים - Asetto Corssa Compatizion לא Asetto Corssa הרגיל ו BeamNG. אני עם מסך AOC GU127 ומחפש גם לעשות סטרימינג. אני רוצה לקנות מחשב שאני יכול להתחיל איתו את הדרך ולהשתדרג בהמשך. כלומר מחיר מינימלי וכאשר מתפנה לי כסף אני יכול להחליף זכרון או כרטיס גרפי ולא תיהיה לי בעית תאימות. תאכלס, אני מעדיף לא לעבור את ה 5000 או 5500 ומחפש את המחיר הנמוך ביותר.. מקווה שאני מובן במה אני מחפש וזה משהו לא תלוש מדי. תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לסרבר מקומי חזק עם כמה שיותר ליבות וזכרון. יותקן ווינדוס המטרה חישוב מקבילי (parallel computing) בליבות שונות בתוכנה של Matlab. כולל חישובים גרפיים. זכרון RAM אשמח גם למעל 512GB (לפי מה שאתם מכירים) אם אפשרי להוסיף גם כרטיס רשת שמצליח לקרוא עד 10Gb/sec. אין איזושהי מגבלת סכום אך אשמח לכמה אפשרויות בסכומים שונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום. אני כבר ממש לא מעודכן במחשבים מעוניין במחשב נייד יש לי כמה שאלות אני מוגבל בתקציב 3000 שח מחשב ישמש לאבטחת מידע ושימוש ביתי אני צריך לפחות 16 gb ram ומעבד לפחות i5 אז ככה 1. האם אפשרי לקנות מחשב עם 8 ram ולהוסיף לו 16 או 8 ככה שיוצא יותר זול ואם כן איך בודקים מה מתאים ללוח אם וכו. יתכן שככה אוכל להרוויח גם מעבד i7 2. אפשג להרכיב מחשב נייד כמו שעושים גם נייח? 3.לא קשור לכאן אבל אם אפשר לכוון אותי מתלבט האם להתקין ווינדוס או קאלי לינוקס תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-