עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bar1234,

Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2066 MHz (20 x 103) Motherboard Name MSI P4MAM-V (MS-(6787 v2.0) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4M266A System Memory ???( 256 MB (PC3200 DDR SDRAM Display Video Adapter Tornado GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Optical Drive ATAPI CD-ROM MAX 52X Optical Drive HL-DT-ST CD-RW GCE-8523B (52x/24x/52x CD-RW) מישהו יכו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by avi.hagit,

האופציות שיש לי הם hec compucase ci- 6a21 שנועה מחשבים מפרסמת אותו עם ספק 300 ואט או A-Top AT818 Gaming Case 350Watt אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל אני מת לבנות את המחשב כבר אבל אני תקוע אם המארז והכרטיס מסך לגבי החלטות

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by serg90,

היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…

5. אני מחפש מחשב חזק ממש שיעבוד טוב עם כמה תוכנות גרפיות במקביל יעבוד טוב גם באינטרנט וכל המסביב מסך 22" + 19 (שיש לי כבר) תודה רבה נ.ב. כל מיני אנשים אומרים לי שאני ממש חייב לעבוד עם "מותג" (dell...) אני מבין קצת במחשבים (יותר מהממוצע) אבל קשה לי מאוד עם כל הבניה הזאת

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by GOBLIN17,

צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ח ר,

זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן חבר'ה! אני צריך בבקשה מפרט לחבר, עם כל הפרטים שמצויינים בכותרת. רעש לא כזה חשוב לו והוא לא מתכוון לעשות OC. יש לו כבר מארז, אז אני רק צריך את כל השאר (צריך גם מסך 17). המחשב מיועד למשחקים כבדים.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by Bar Schwartz,

היי, על סמך הצעות פה ובמקומות אחרים הרכבתי את המחשב הבא. האם כל החלקים יעבדו יחד, מישהו מזהה צוואר בקבוק? הצעות אחרות כלשהן? מעבד: AMD Ryzen 5 2600x לוח אם: MSI B450 GAMING PRO CARBON AC זכרונות: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) כונן: Samsung 970 EVO 500GB כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב חזק במיוחד בין המחירים האלו למשחקים כבדים בעלי גרפיקה חזקה ואינטרנט שאוכל לעבוד במקביל למשחקים ולא יתקע או יעבוד לבד שיהיה כולל מסך דק אפילו 17 אינץ מה דעתכם על מעבד אינטל דואל קור 3.4? אני כבר מחפש חודשיים מפרט טוב אנא עזרו לי

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by PsyFreak,

שלום לכולם, שמי עמית וכבר כמה חברים שבנו מחשב דרך הפורום המליצו לי עליו אז אמרתי למה לא? אני מתעסק בגרפיקה- עיקר התוכנות הן פוטושופ,אפטר אפקט,אילוסטרייטר,פלאש,3D סטודיו מקס ומאיה- בקיצור דו-מימד ותלת-מימד. הבנתי שבשביל שהמחשב לא יקרוס לי באמצע אני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון. ברשותי תקציב של עד 5,000 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה מה יש אשמח לקבל המלצות למפרט שיעמוד בדרישות שלי. *חשוב לציין שאת מסך המחשב כבר רכשתי ככה שאני לא זקוק לחדש. כמו כן כרטיס רשת,כרטיס קול,עכבר ומקלדת הינם בגדר רשות(כלומר, אם זה גובה מחיר רב אז אפשר לוותר על התענוג). תודה רבה מראש ושיהיה ערב נעים לכולנו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.