ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה כשה אני רוצה לשדר את המצלמה שלי למשתמש במסנג'ר אין אפשרות לקיים חיבור ,המצלמה עובדת הכל טוב והDRIVER מעודכן אבל משום מה הוא נכשל ולא מתחבר. לעומת זאת בסקייפ אין שום בעיה לקיים שיחות וידאו כלומר מתחבר בקלות . הצעות??? מערכת VISTA ULTIMATE X64 מחשב:HP DV6000
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לעוזרים , יש לי התלבטות בין כמה דברים , מעבדים ,לוח אם וזוג רמקולים משולחניים . אני רוצה להרכיב מחשב שטכנית "יספק" אותי ל 5-8 שנים פחות או יותר ותמיד יהיה האופציה לשדרג במידת הצורך לכן בחרתי בלוח אם (נמצא מטה) . לבינתיים הרכבתי מחשב נייח בדגש על MINI / MICRO ATX לתוך מארז Carbide Series® Air 240 בזכות אפשרויות הזרמת האוויר שלו (לדעתי לפחות אשמח להצעות) . המקסימום תקציב שלי 5000 אם חריגה של 500 , ושוב נתקעתי בכמה דברים שהטרידו אותי (חוץ מהידיעה שכל חודש בערך יוצא חומרה חדשה ואי אפשר להשיג את הכי טוב לזמן הזה אז מסתפקים במה שיש אם אופציות הרחבה ושידרוגים עתידיים ) לכן כמה שאלות לעזרה . בקשר למעבד : I5 6500 ומעבד I5 6600 ההבדל ה…
-
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי, חדש כאן אני מנסה להרכיב מחשב דרך אתר KSP ולא להרכיב פיזית אלא רק את החלקים. איך אני יודע איזה לוח אם הכי נכון עבור המעבד? אני מעוניין לרכוש בשל התקציב intel core i7 12700k אשמח למדריך שיעזור עבור שאר החלקין שאדע לבחור את הטוב ביותר. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לילד בכיתה ד. משחק בעיקר מיינקראפט ופורטנייט. האם במחשב הזה יכול להתאים לו ל 2-3 הבאות או שלא מספיק? מחשב asus TUF F15 נייד המפרט : מעבד i5 זכרון 32gb אחסון 1TB מסך 15.6 144hz כ.מסך rtx 2050 מקלדת מוארת אחריות שנה
-
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לעסק. השימוש הוא בעיקר לתלת מימד והדמיות, כך שאני מניח שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה מראש, אריאל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K עדיף קצת פחות, ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה במשרד עיצוב, כוללת בעיקר סוליד, Keyshot ומגוון תוכנות אדובי. עיקר העבודה היא תלת מימד והדמיות באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנטית , שימושים : גלישה באינטרנט , אופיס , זום . 14 אינץ' + IPS + מט. קל משקל. SSD 8GB מינימום. סוללה בינונית. ללא מערכת הפעלה. תקציב עד 3.5K.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב סביב 4000 ש"ח מחיר אילת. שימושים גיימינג ותיכנות. מפרט נוכחי 3700x amd 32 ram 3000 mhz Corsair airflow 275r Corsair rm850x 2tb ssd nvme gen3 lexar 7900xtx מעוניין לקחת את המארז , ספק ,ssd,וכמובן כרטיס מסך ולשלב עם המפרט הבא,שדרוג. מה דעתכם? מעבד Tray AM5 7800X3D 7 Ryzen AMD 1 1507 ₪ קירור למעבד Cooler CPU black.chromax D15-NH Noctua 1 419 ₪ לוח אם AX ELITE AORUS B650 Gigabyte 1 1008 ₪ זכרון Black Vengeance CL30 6000) 2x32G (64G DDR5 Corsair 1 993 ₪ דיסק SSD 2.M NVMe PRO 990 0TB.1 SSD Samsung 1 480 ₪ סה"כ 4407₪
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב לצורך לימודי תואר במשפטים, כלומר קריאה מרובה ועבודות על מסמכים . מדובר בשעות רבות על המחשב ולכן אני מאוד מתעייפת ומאמצת את העיניים. - מחפשת מסך עם eye safe שלא מאמץ את העיניים ללא קרינה לעיניים ושומר עליהן. - כרגע הלמידה היא בזום לכן יש צורך בכמה מסכים במקביל, וורד, טקסט פתוח והמסך של הזום לדוגמה. איזה גודל מומלץ ? 24 או 27 אינץ '? מעוניינת בגודל שיספיק לצרכים אך לא מסך מסורבל שיתפוס את כל המקום על השולחן (לכן מעדיפה מסגרת דקה). אשמח להמלצה על דגם ספציפי שמותאם לצרכים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?
-
שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לאחרונה מתפרסמים באמזון מבצעים אטרקטיביים על מחשבים ניידים יעודיים לגיימינג. האם מחשב כזה יתמוך גם במשחק ברמה טובה במסך חיצוני (לא מפלצת, נאמר 2K 22)? האם כרטיסי המסך בניידים חלשים יותר (כמו המעבדים) בגרסא הניידת שלהם? לדוגמה המחשב הזה https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-12650H-Thunderbolt-FX517ZM-AS73/dp/B09RMH9B6F/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=NVoOs&content-id=amzn1.sym.0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_p=0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_r=7HCRT4CDR5Y8A2VQXWE1&pd_rd_wg=2QYgt&pd_rd_r=289099e4-c235-40cd-bcb5-814353808fa2&ref_=pd_gw_ci_mcx_mi
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-