עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by K1ko7,

אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3750 ש"ח אני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז כל שיפורים של הרגע האחרון יתקבלו בשמחה הנה המפרט: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ EL Platinum XTC - 390 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E -960 דיסקים קשיחים‏ ‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB - 240 צורבים‏ LG DVD±RW GH2…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by barakw95,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by יריןvc,

מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  5. Started by izir,

שלום אני לפני רכישת מחשב גיימיניג אני הולך על מעבד 10600KF כי הוא עולה על פחות מ 1000 שקל ואני לא צריך את החלק הגראפי כי גם ככה אני קונה כרטיס מסך בעתיד ארצה לעשות אוברקלוק למעבד אז השאלה שלי איזה לוח אם לקנות שהיה הכי זול שאפשר שהיה מיועד לאוברקלוק וגיימינג (אשלב איתו כ.מ 3070 או המקביל של amd שהיו זמינים)

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  6. הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by pisti,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
    • 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by adi harel,

אהלן חברים, אני מחפש לקנות מחשב וקיבלתי הצעה מחברה כלשהי, הייתי שמח אם התותחים פה יוכלו להעיף מבט כי אני לא ממש מבין בספציפיקציות כאן... מבחינת צרכים המחשב יהיה לצרכי פיתוח, מבחינת דברים כבדים אמור לתמוך בכמה אינסטנסים של IDEs, קונטיינרים של דוקר, (לא מעט טאבים בכרום בו זמנית). הייתי רוצה שגם תהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב כמו Illustrator וPS בקלות אבל ממה שהבנתי צריך בשביל זה GPU וזה קצת מחוץ לתקציב שלי כרגע, אז מוכן לוותר על זה אבל הייתי שמח שתהיה אפשרות להוספה בעתיד. מה שחשוב לי בעיקר הוא שהמחשב יוכל להתחבר לדוקינג סטיישן שלי עם כבל USB-C וככה להתחבר לעכבר, מקלדת, מסכים, כבל רשת, usbים למינהם וכו'... ממה שהבנתי לוח האם בהצעה לא תומך בalt mode ולכן לא יעבוד. התקציב של…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by zioN,
    • 0 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם ASUS PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, הכרטיס מסך הוא חיצונ…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by lior4life,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי. אין גרסה מועדפת. להרכיב את המחשב בחנות. 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. Started by CyberBot,
    • 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  14. לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by mrbeen,

שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב חזק המיועד לצרכי תכנות ולהפעלת תוכנות כבדות וטוחנות עבודה. הטווח המבוקש הינו 5000-6000 ש"ח אפשרי גם להצעה ללא מסך מחשב. הדרישות שלי הם : מעבד של אינטל ולא AMD , רצוי DualCore זיכרון 2 GB כרטיס מסך בסיסי, המחשב לא מיועד להרצת משחקים כבדים ולכ כרטיס מסך טוב אבל לא ברמה גבוהה מדי יספק אותי גם כן. כנ"ל לגבי כרטיס קול. ללא צורב או כונן דיסקים. (יש לי חדש). בקיצור מחשב סוס עבודה שלא יראה סימני התעייפות מעבודה. אם אפשר להתייחס להצעות מחיר מחברות אשר יש להם סניפים בצפון כמו מרדנית, KSP ועוד.. תודה, TAZ

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by A-10,

בוא נגיד לימודים הומניים, מדעי המדינה וכאלה ..... הנה נייד בזול שפעם היה בטופ של הסיגמנט שלו - https://hwzone.co.il/community/classifieds/item/630-מחשב-נייד-יוקרתי-asus-zenbook3/ יכול להיות שהסוללה לא כמו שהייתה פעם, אבל לשימושים כלליים זו מציאה .... ( אין לי שום קשר למוכר ... ). שנה טובה !

17. שלום, אני קרוב להשלמת מפרט מחשב לגיימינג ואשמח לעזרה בבחירת קירור למעבד וכונן האיחסון - https://tms.co.il/builds/419014 - לגביי קירור הומלץ לי על Thermalright Phantom Spirit 120SE, שאני שוקל לקנות בחו"ל כי כמעט לא נמכר משום מה בארץ, ואלו שכן במחיר מופקע, אולם אשמח לשמוע על אופציה נוספת שכן נמכרת בארץ. - לגביי האיחסון שקלתי 980 pro 1TB אבל בTMS משום מה אין אותו ואני כן הייתי רוצה לקנות כמה שיותר חלקים מאותה החנות אז אשמח לשמוע חלופה. אני מאוד רוצה לחסוך בתקציב בחלק הזה, אז משהו best value for budget, שיהיה 1TB. - עוד שאלה שאשמח לשמוע דעה זה האם כדאי להשקיע בלוח אם עם צ'פסט שתומך בPCI-Express 5.0 בממשק הכטיס מסך לצורך שידרוג בעתיד? או שזה כרג…

18. Started by Raz the king,

שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?

20. שלום אנשים טובים. קודם כל יצוין כי אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה חודשים ונהנה לראות איך אתם עוזרים אחד לשני. מקווה שזה לא יותר מדי טרחה, אבל אני זקוק לשני מפרטים קצת שונים : א. מפרט באזור עד ה 10 אלף, כולל ציוד הקפי, למטרות משחקים, קולנוע ביתי, גלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה ( אני עוסק בתחום ). כולל מסך ( רצוי באזור ה 20 אינץ ), ומקלדת ועכבר אל חוטי ( אני שונא חוטים...), ללא OC ( לא מבין בזה - לא עוסק בזה ). אני מניח שרצוי 4 GB זיכרון, מעבד QUAD וכו'. ב. מפרט שני - באזור עד ה 6 אלף, ללא ציוד היקפי - לא למשחקים, יותר לקולנוע ועריכת וידיאו, עבודה על כלי OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו'. כבר יש לי מסך , מקלדת ועכבר עבור המחשב הזה, אז לא הכרחי. שניהם רצוי שיהיו שק…

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  21. שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה לבידוריות ‏מיקרופון מדונה/חגורת הגברה לצורך עבודה בהוראה בבקשה. חיפשתי מוצר עם המלצות ולא מצאתי. אשמח לעזרה. https://www.lastprice.co.il/p/100044692/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-Safa/SAFA-T~3bt https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-bidurit&db3826429=3826468

23. המטרה שהוא יהיה dual boot. ubuntu לעבודה עם תכנות. windows למשחקים, המשחקים הם די בסיסיים הכי כבד אחרון שלי divinity original sin 2 יתכנו יותר כבדים. התקציב 6 עד 7 אלף. תודה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים