ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איך לתמחר את המחשב הבא: AMD 5950X Asrock X570 Aqua 32GB ddr4 3200 Nvidia GeForce 3090 Founders Edition Lian Li O11 CoolerMaster 1000watt Custom water cooling system עם שני רדיאטורים 360 ו-6 מאווררי rgb
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב לשימוש כללי המשמש כמחשב נוסף בבית. מסך 19-20" אלא אם ההפרש מזערי ל 22" בעיקרון הכוונה שמרבית הרכיבים (כרטיסי רשת, מסך וקול) יהיו OB דהיינו לוח אם שנותן תמורה לעלות התקציב לא סגור ולכן שלא ישמש קריטריון לבחירה. הדגש הוא על איכות (ולאו דווקא על ביצועים) שלא נמצא את עצמנו רצים למעבדה וכמובן על אמינות החנות הייתי שמח אם בנוסף לפירוט החלקים יפורטו השיקולים לבחירה ואלו חלופות קיימות לבחירה באתה רמת מחיר או שדרוג
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים
-
המטרה שהוא יהיה dual boot. ubuntu לעבודה עם תכנות. windows למשחקים, המשחקים הם די בסיסיים הכי כבד אחרון שלי divinity original sin 2 יתכנו יותר כבדים. התקציב 6 עד 7 אלף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, כמו שאומרת הכותרת, הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, לעבודה בבית ומשחקים קלים ללא OC, באזור 3000 ש"ח. המפרט הוא ללא מסך, ללא כונן אופטי, וללא ציוד היקפי. אז הנה (המחירים ללא מע"מ): מעבד: 790 ש"ח Intel E8200 6MB 1333FSB מאוורר: 25 ש"ח Intel P4 s-775 לוח אם: 400 ש"ח Gigabyte P35-S3L L1G זיכרון: 75 ש"ח 2x1GB DDR2 800MHz PC6400 כונן קשיח: 250 ש"ח: Seagate 250GB 7200rpm 16mb SATA 5yr warranty כרטיס מסך: 470 ש"ח GAINWORD GeForce FX 8600GT PCX 512MB DDR3 + HDMI מארז: 200 ש"ח CompuCase 300w (6c28) 120mm מע' הפעלה:330 ש"ח Windows XP Home ENA נראה הגיוני? כדאי לשנות משהו? להוסיף? [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 16:10:32 תיקון קטן:הזיכרון 150 ש"ח: Transcent 2x1GB DDR2 …
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חשוב שהמחשב יהיה אינטל קור טו דו 6300 ומסך 19 pva של חברה טובה......המחשב מיועד בעיקר למשחקים אז גם הכרטיס מסך צריך ליהיות חזק. תודה!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות\גרפיקה וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad/photoshop/sketchup שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים , לכן אני צריך חוות דעת על המפרט +הצעות לשיפור במחיר הנדרש. ואם כדאי להחליף את מעבד AMD לאינטל ? החלטתי לקנות מKSP יש לי שם דוד ואני סומך עליו למרות הביקורות שראיתי מדי פעם על החברה אז אם אתם מציעים לי לשפר אז תבנו לי דרך האתר KSP. תודה לכולם ושבת שלום .
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לגיימינג בעיקר בתקציב מקסימלי של 3,500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3,500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - לפחות 3 מכונות וירטואליות שיעבדו עליו במקביל ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - בעיקר משחקים ברזולוציות וגראפיקות גבוהות, וכאמור מכונות וירטואליות (לצורך לימודים) ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - 1680/1050 יש לי מסך 22' של mag 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - אין צורך 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בוא נגיד לימודים הומניים, מדעי המדינה וכאלה ..... הנה נייד בזול שפעם היה בטופ של הסיגמנט שלו - https://hwzone.co.il/community/classifieds/item/630-מחשב-נייד-יוקרתי-asus-zenbook3/ יכול להיות שהסוללה לא כמו שהייתה פעם, אבל לשימושים כלליים זו מציאה .... ( אין לי שום קשר למוכר ... ). שנה טובה !
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות (אימיול וכדומה..), משחקים וצפיה בסרטים. (עפ"י הסדר הזה) בהתאם לשימושים המחשב צריך להכיל כרטיס מסך טוב (לא חייב להיות הכי מטורף..) ובעיקר לעמוד בעומס ולהיות מהיר. אין צורך בצורב,מקלדת, עכבר, מסך. התקציב שעומד לרשותי הוא: 3000-3500 ש"ח. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מעבד-CORE 2 DUO E6600 לוח-אם-GIGABYTE GA-8I945PS3 מארז-ATX 700W זיכרון- 2 GB DDR2 - 667 כרטיס מסך-GEFORCE 8800 GTS 640 MB צורב-DVDRW X16 LG דיסק קשיח-200 GB SATA 2 7200 RPM מסך-משהו ב1300 לא זוכר כמה מפרט כזה יעלה ואיך הוא אמרו לי שבווינדוס ויסטה יש ניקוד האם אתם יכולים להגיד לי כמה הוא יקבל בניקוד כמה מכמה נגיד 5 מתוך 6 הבנתם האם יש חברה יותר טובה מLG בצורבים בהפרשים של כסף נמוכים. יש לי שאלה אם נגיד אני יקנה את הכרטיס מסך אז האם אני יוכל להתקין בו FIFA 07 ובמשחקים החדשים שיצאו מה הגודל המקסימלי שירצו מהכרטיס מסך (MB) איך הלוח-אם האם הוא טוב האם צריך להוסיף נגיד עוד 200 ש"ח בשביל משהו טוב טוב ששוה את הכסף. איזה חברה יותר טובה ASUS הוא GIGABYTE והאם יש הבדלים משמעותיים …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מתלבט עם ללכת על מחשב מבוסס AMD או מחשב מובסס INTEL אלו שני המפרטים שהרכבתי... אשמח לדעת מה נותן לי את התוצרה הכי טובה... אני אולי אתכנן OC ממש קטנטן על הINTEL במידה ואבחר אותו. גם אשמח לחוות דעת בנוגע ללוח אם ולמעבדים...(באינטל בחרתי בלוח אם הנ"ל כי הוא במבצע ממש כדאי). להלן המפרטים + המחירון הסופי לאחר הנחה... הAMD הINTEL אשמח לתשובה מהירה בעניין תודה מראש! אתם קהילה מדהימה! עריכה: אשמח לדעת מה דעתכם על המארז הבא... Chieftec Bravo Black/Black/Silver אני יודע שזה לא הפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-