ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש המלצה למפרט למחשב גיימינג נייח. חשוב שיהיה משהו שיחזיק להרבה זמן, מצד שני לא חייב את הטופ שבטופ (מגבלות מחיר). אשמח, אם אפשר, להמלצה לכמה אפשרויות למעבדים וכרטיסי מסך. כמו כן, על מה לא להתפשר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שלום. אמא של אשתי מחפשת מחשב נייד לצורכי אינטרנט בעיקר וקצת אופיס. בשבוע הקרוב (עד שישי הבא) אני בארה"ב אז אפשר להמליץ על מחשב כאן כדי לחסוך בעלויות. היא תחזור לארץ עוד שבועיים אז המחשב צריך להתאים לישראל (חשמל וכאלו) ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 2500 אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שנים ללא PC והצמדות לקונסולות אני חוזר אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים - Asetto Corssa Compatizion לא Asetto Corssa הרגיל ו BeamNG. אני עם מסך AOC GU127 ומחפש גם לעשות סטרימינג. אני רוצה לקנות מחשב שאני יכול להתחיל איתו את הדרך ולהשתדרג בהמשך. כלומר מחיר מינימלי וכאשר מתפנה לי כסף אני יכול להחליף זכרון או כרטיס גרפי ולא תיהיה לי בעית תאימות. תאכלס, אני מעדיף לא לעבור את ה 5000 או 5500 ומחפש את המחיר הנמוך ביותר.. מקווה שאני מובן במה אני מחפש וזה משהו לא תלוש מדי. תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
היי, צריך לקנות מחשב עם ציוד הקפי לסטודיו. אין לי בעיה עם מק או pc 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000₪ אפשרי לחרוג ב 500 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית פוטושופ כבד ולייטרום 80% מהעבודה עבודה משרדית 20% 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 לפחות איכותי הולך לבלות הרבה שעות מולו מקלדת ועכבר סטנדרטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לילד בכיתה ד. משחק בעיקר מיינקראפט ופורטנייט. האם במחשב הזה יכול להתאים לו ל 2-3 הבאות או שלא מספיק? מחשב asus TUF F15 נייד המפרט : מעבד i5 זכרון 32gb אחסון 1TB מסך 15.6 144hz כ.מסך rtx 2050 מקלדת מוארת אחריות שנה
-
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, איזה אדיר המקום הזה. המון המון תודה על העזרה!! אשמח לקבל מפרט ו\או המלצה לרכישה של מחשב שיכול להתאים לצרכים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000שח , מקסימום 6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - call of duty, CS:GO, ומשחקים עתידיים מוסיקה- Ableton Live, Cubase תלת מימד- Solidworks, Blender 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בבעלותי כרטיס קול חיצוני 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
ב3000 שח חריגה עד 200 שח מפרט מחשב מ2022 ווינדוס 11. 16גיגה ראם מעבד חזק חיבור חוטי לרשת מצלמה באיכות 720 לפחות. מסך גדול באיכות גבוהה שהיה מבריק לא מט כרטיס מסך 4 גיגה עדיף מי חברה מוכרת
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום. מחפש עזרה להרכבת מחשב לגיימינג בתקציב נמוך - עד 3500 ש"ח ורצוי פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה עד 300-400 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף פחות אורות זה לחדר של ילד שג…
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא ממש גיימינג, יותר נכון sims 4 (אל תצחקו עליי - אני אישה בוגרת עם חיים מלאים וחוטאת ב-sims4 בלילות כשאף אחד לא רואה). המחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה מתקדמים (hp omen) וצריכה לבחור אחד חדש במחיר סביר שיתאים גם למשחק וגם לפוטושופ ואילוסטרייטור. על מה חשוב להסתכל כשאני בוחרת מחשב נייד חדש? יש המלצות? מחיר עד 5,000 עדיף פחות :). תודה!
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סטודנטית לUI/UX ועובדת כוובמאסטר בחברה לפיתוח אתרים. אני מחפשת מחשב איכותי שישמש אותי לכל אורך הדרך. כמובן אציין שהתקציב מוגבל ויכול להגיע עד 6000, אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
היי אני מתלבט למחשב נייד חדש לעבודה עדיף (כמובן) כמה שיותר בעל ביצועים, משקל עד 2K וכמה שיותר נוח לעבודה ואיכותי, מסך 16" מועדף וגם אפשרות לגיימינג. https://ksp.co.il/web/item/301632 או https://ksp.co.il/web/item/323988 אם יש עוד דומים אז נהדר אני פשוט לא מצאתי חשובה לי איכות בניית המחשב והאמינות
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרתי 3 מפרטים שונים (גם המחירים שלהם שונים מאוד), אשמח לקבל חוות דעת לפי מחיר ולפי החברות שלהם, המטרה שלי כעיקרון זה לבנות מחשב שעומד בכל האמצעים של הדור הנוכחי כולל משחקים שיצאו שהם כבדים מאוד (Red dead redemption 2 כדוגמה) ולהריץ אותם באיכות מאוד גבוהה, אם יש הצעות למפרטים יותר טובים באותו איזור מחיר אשמח להצעות, שני מפרטים יחסית חלשים לעומת אחד מהם אבל העיקרון שלהם זה אם הם שווים את המחיר שלהם ואם הם יוכלו להריץ כמו שצריך את המשחקים באיכות קצת יותר נמוכה). https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/8BNM6KH540K6G3MKJCQX https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/XZN22S71ZL55D1LGWNVV https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/7HPR1…
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של אולי 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר וגם משחקים פשוטים כמו Minecraft stardew valley 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 14" אפשר גם 15.6" אם שווה - שיכנס לתיק גב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
יש לי מחשב סתם מעניין אותי כמה הוא שווה לא רוצה למכור: Ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f RTX 3090 80GB g.skill 3200Mhz Crossier platinum 80+ 850W Crossier HD120mm Antec GX1200 Asus ROG strix 240hz FHD 24" IPS G502 hero SE G602 (פד לעכבר) Razer Huntsman V2 Analog
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-