עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי , אשמח לשמוע דעה כי 3 המחשבים של לנובו בערך אותו מחיר במיוחד מה עדיף i5 עם מהירות גיגה הרץ 2.4 או i7 עם מהירות 1.3 גיגה הרץ במיוחד מה עדיף 1 או 2 1) Intel® Core™ i5-1135G7 2.4GHz - 4.2GHz 8G SSD512 2) Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz 8G SSD512 3) זה עולה עוד כ 300 שח Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz 8G SSD256

• 0 תגובות
    • 359 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כפי שציינתי למעלה שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכניHD, סרטים וגלישה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? ללא ציוד נלוויה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה טרקטור, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 356 צפיות
  3. היי לכולם ! על פניו, מתברר שהפאשלה של NVIDIA עם כרטיסי המסך השולחניים מהסדרה האחרונה לא בדיוק דילגה גם על אלו שבמחשבים הניידים. אז כדאי להמתין ולראות מה המצב לאשורו ... https://www.youtube.com/watch?v=Pou_chA9FZE

4. Started by TheRoda4,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח חדש . המחשב האחרון שקניתי לפני עשרות שנים עשה את שלו. התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה3500 שקל. העניין הוא שלמרות שיש לי סמארטפון ואני אמור להיות בקיא בטכנולוגיות החדשות אני בור גמור בנושא . אני אפילו לא בטוח שהמסך שקניתי לפני עשרות שנים בכלל יכול להתחבר למחשב חדש. (כן, ברמה כזו חח) חשוב לי שיהיה בו את כל האופציות החשובות במקרה שאני ארצה להרחיב את השימוש בו עם איזה מסך חכם וכדומה (hdmi? שוב, בור בנושא) . בגדול- אני לא משתמש בתוכנות כבדות, המחשב עצמו אמור להיות לשימוש די רגיל.. גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו . נראה לי שחשוב לי גם כרטיס מסך איכותי למקרה שארצה לצפות בסרטים דרך המחשב באיכות טובה או לשחק …

• 1 תגובה
    • 355 צפיות
  5. Started by barakw95,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 355 צפיות
  6. מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 355 צפיות
  7. Started by aviranbe,

שלום חברים, רכשתי כרטיס מסך 3090 TI. לצערי הוא לא נכנס במארז הקטן שלי asus tuf gaming gt301. אשמח לקבל המלצה על מארז שכמובן מתאים לגודל הכרטיס ונותן דגש על קירור איכותי, וגם שיהיה נוח לנקות אותו מאבק.

• 0 תגובות
    • 355 צפיות
  8. Started by Azam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 רצוי, חריגה עד 2,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו לוורד/אקסל בשיעורים וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי במקרה הזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא סופר קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המשקל זה הדבר הכי קריטי מבחינתי, כמה שיותר קל יותר טוב 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 0 תגובות
    • 354 צפיות
  9. שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…

• 0 תגובות
    • 353 צפיות
  10. אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?

• 0 תגובות
    • 352 צפיות
  11. ב3000 שח חריגה עד 200 שח מפרט מחשב מ2022 ווינדוס 11. 16גיגה ראם מעבד חזק חיבור חוטי לרשת מצלמה באיכות 720 לפחות. מסך גדול באיכות גבוהה שהיה מבריק לא מט כרטיס מסך 4 גיגה עדיף מי חברה מוכרת

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 351 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-20000, אבל יותר חשוב איכות המפרט אז יש גמישות, עדיף כמובן כמה שפחות אז עם יש תחליפים זולים יותר אך באותה איכות אשמח לדעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כבד בAI, גם SDXL ובעיקר שיהיה חזק מספיק להריץ FLUX בהווה ובעתיד. שימוש גם בפוטושופ ואפטר אפקטס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 ש"ח , מוכן לשקול חריגה אם העלות/תועלת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה משרדית (משולבת לינוקס/ווינדוס), לא גיימר כבד אבל מעוניין להריץ 3D SHOOTERS חדשים כמו: RESIDENT EVIL: VILLAGE ברזולוציות 1440/1080p בלי להתבאס בבחירת אופציות 3D נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי HD מכני של 3TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שקט כ…

• 0 תגובות
    • 349 צפיות
  15. Started by Sparks,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14K גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול מחשב גיימינג. מפתח לVR. Unreal Engine. הרבה בייקים, רנדר ותלת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -רצוי קל לנסיעות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 0 תגובות
    • 347 צפיות
  16. Started by נורופן,

היי, אני צריך לקנות מחשב לפטופ, שישמש כפרוקסי בסביבת לינוקס, בשל אילוצים המחשב יהיה דולק כל הזמן. אני צריך המלצה על לפטופ טוב שיוכל לעמוד בזה שהוא דולק כל הזמן ולא יקרוס.

• 0 תגובות
    • 344 צפיות
  17. Started by galmic,

היי, יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין למכור ואשמח לעזרה בכמה אני יכול לתמחר אותם במחיר הגיוני למכירה: 1. מחשב נייח תחנת עבודה, נקנה למשרד לפני שנה ובקושי היה בשימוש Dell precision 3660 i7-12700 32GB RAM 512 GB NVMe Nvidia RTX A2000 Windows 10 ברישיון 2. לפטופ של לנובו בן 3. גודל 15.6" i7-10750H 16GB RAM 512 GB SSD Nvidia GTX 1650 4GB Windows 11 ברישיון תודה.

• 0 תגובות
    • 342 צפיות
  18. שלום, מבקש לחבר מחשב נייד קטן וזול למסך טלויזיה לצורך גלישה באינטרנט, צפיה בנטפליקס וטורנטים. האם אוכל להסתפק במערכת הפעלה windows 10, חיבור מיני HDMI, וחיבור USB לצורך מקלדת ועכבר אלחוטיים? האם יש צורך בביצועים מינימאליים של כרטיס מסך ומעבד? מצאתי במחסני חשמל מחשב נורמנדה ב-555 ש"ח - הוא יספק את הדרישות? https://www.payngo.co.il/275858.html?___store=hashmal_store_view&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0hQvn9luL0Xd2rctYnYN7moVKVDTYpUFGSJ8taPvgjud2_ciRoBHFQaAvQuEALw_wcB תודה, רמי.

19. Started by 19283746,

שלום, אני מתחילה השנה תואר בהנדסת תעשייה וניהול ואני חושבת על לקנות Apple MacBook Air 13 M1 Chip 8-Core CPU, 7-Core GPU, 512GB SSD Storage, 16GB Unified Memory . אך איני יודעת אם המחשב מספיק לתואר ואם IOS תומכת בתוכנות שבהם משתמשים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.

20. שלום, אני צריך המלצה לבידוריות ‏מיקרופון מדונה/חגורת הגברה לצורך עבודה בהוראה בבקשה. חיפשתי מוצר עם המלצות ולא מצאתי. אשמח לעזרה. https://www.lastprice.co.il/p/100044692/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-Safa/SAFA-T~3bt https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-bidurit&db3826429=3826468

21. אני מחפש מחשב נייד בשביל לימודים ומידול תלת ממד בblender כתחביב. הקישור שפרסמו באתר (https://www.amazon.com/dp/B09127DDVT?tag=hwzone0f-20) נראה לי מתאים, קראתי כמה ביקורות שהמסקנה של רובם היתה שלא כל כך משתלם כי יש באותו מחיר מחשבים יותר טובים. עכשיו שיש הנחה לא מצאתי משהו מאלה שהציעו שם במחיר קרוב. השאלה שלי בסוף היא כמה באמת הנתונים (i7 דור 11, RTX 3070) באמת עדיפים על נייד עם רכיבים שעל הדף יותר חלשים אבל בתכלס יתנו יותר תפוקה. מישהו עם קצת ניסיון יוכל לייעץ לי אולי איך אפשר לבדוק משהו כזה? בנוסף שאלתי פה קודם על מחשב והומלץ לי לחכות ליציאת מעבדי דור 12 לניידים, מכיוון שאני לא רוצה לחכות חצי שנה שהמחירים לא יהיו מחירי השקה, השיפור בין הדורות הוא משמעותי ברמה שאותו…

22. Started by Zada,

שלום. אני כבר ממש לא מעודכן במחשבים מעוניין במחשב נייד יש לי כמה שאלות אני מוגבל בתקציב 3000 שח מחשב ישמש לאבטחת מידע ושימוש ביתי אני צריך לפחות 16 gb ram ומעבד לפחות i5 אז ככה 1. האם אפשרי לקנות מחשב עם 8 ram ולהוסיף לו 16 או 8 ככה שיוצא יותר זול ואם כן איך בודקים מה מתאים ללוח אם וכו. יתכן שככה אוכל להרוויח גם מעבד i7 2. אפשג להרכיב מחשב נייד כמו שעושים גם נייח? 3.לא קשור לכאן אבל אם אפשר לכוון אותי מתלבט האם להתקין ווינדוס או קאלי לינוקס תודה חברים

• 0 תגובות
    • 337 צפיות
  23. שלום רב, אני דיי חדש בתחום, ורוצה לשחק במשחקי יריות כגון COD וגם GOD OF WAR אני אשמח לקבל 2 מפרטים אחד למסך 1080P ומפרט נוסף למסך 1440P - ככה אוכל לראות אם שווה לי התוספת.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, COD , GOW 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט וקריר בקיץ 6.…

• 0 תגובות
    • 334 צפיות
  24. אשמח עזרה בבניית מפרט גיימינג כולל מסך, KSP אילת תקציב למחשב: עד 10 אלף שקל ובנוסף, מסך ב 2000-2500 שקל (סכום נפרד. כן, הבנתי כי המחיר על מסכים כמו בשאר הארץ) RGB לא רלוונטי, המחשב יושב בתוך סיפרייה, קירור מים למעבד, זיכרון לפחות GB16X2 שני כונני SSD, כשאחד 1TB מערכת הפעלה והשני 2TB מסך גדול יותר מ-26", קעור(???), תלייה על הקיר, למשחקים וגם סרטים סדרות באיכות גבוהה (4K / 8K) בתוך המארז להוסיף במפרט 2-3 מאווררים נוספים לסירקולציה טובה (וגם פה שוב אין משמעות ל-RGB) תודה

• 0 תגובות
    • 333 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.