עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים וחברות, אשמח לקבל עצות בנוגע למפרט טכני עבור מחשב המיועד לגיימינג ופיתוח משחקים. תקציב בין 5500-6000 ש"ח עם מסך. טווח חריגה של עד 1000 ש"ח. בכל הנוגע לציפייה שלי מהמחשב לפיתוח משחקים (בעיקר במנוע Unity), הייתי רוצה שהמחשב יאפשר לי לעבוד עם המנוע במקביל להרצת מספר פעולות/חלונות במקביל במהירות בינוני עד גבוהה. וכן שאוכל לפתח משחקים ב- 60 fps 1080P. בכל הנוגע לגיימינג, הייתי מצפה מהמחשב שיאפשר לי לשחק בהגדרות Ultra ב- 120 fps. בלי שום קשר אשמח לשמוע אודות דברים אשר חשוב לשים לב אליהם בכל הנוגע לקנייה והתאמה בין CPU, GPU ולוח M במטרה למקסם את יכולות המחשב בכל הנוגע לפיתוח משחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  2. אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  3. Started by Mister Nobody,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …

4. שלום, אשמח לחוות דעת על המחשב המצורף - מחודש ב 1500 ש"ח. רק לשימוש אינטרנט ואופיס. האם כדאי? תודה אם יש המלצות אחרות למחשב שיחזיק לפחות 4 שנים בתקציב או פחות ממנו אשמח לשמוע. עבור אדם מבוגר. שמשתמש רק באופיס ואינטרנט ולוקח לבתי קפה - לא רק בבית. https://shop.zap.co.il/product-model?offerid=14690232 מפרט טכני: יצרן: HP דגם: x360 1020 G2 Convertible 2-in-1 Laptop/Tablet מעבד: Intel Core i7 (7th Gen) 7500U / 2.7 GHz מהירות מעבד: 2.7 Ghz זכרון: 16GB דיסק קשיח: 512GB SSD כרטיס רשת : RJ45 GB1 מסך: 12.5″ Full HD 1920 x 1080 Touchscreen Display כרטיס מסך: Intel HD Graphics 620 כרטיס קול מובנה מערכת הפעלה : Windows 10 Pro 4 יציאות 3.0 USB קישוריות: WIFI Port…

5. Started by Lidor Abu,
    • 0 תגובות
    • 416 צפיות
  6. Started by almogr,

שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים עד 4000 אלף זה מפרט שמצאתי אשמח להמלצות כמות 69388 Processor AMD AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box 1 53935 Motherboards for AMD Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 74070 Memory G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL19 Kit 1 M102189 VGA Cards Display - Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8GB GDDR6 HDMI 3xDP 1 26512 Hard Disk …

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למישחקים ברמה גרפית גבוהה ותיכנות ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  8. Started by Omerboaron,

היי, חדש כאן אני מנסה להרכיב מחשב דרך אתר KSP ולא להרכיב פיזית אלא רק את החלקים. איך אני יודע איזה לוח אם הכי נכון עבור המעבד? אני מעוניין לרכוש בשל התקציב intel core i7 12700k אשמח למדריך שיעזור עבור שאר החלקין שאדע לבחור את הטוב ביותר. תודה רבה

9. היי חברים, לפני כשנה שאלתי פה שאלה דומה, בסופו של דבר נעשה שימוש במחשב מהעבודה (המחשב הוא לאחי), ואני מניח שהרבה השתנה מאז, אז הנה שואל שוב משום מה נראה שמצב השוק מבחינת ניידים לא להיט (ואני רואה שגם אחרים לא ממש מקבלים פה תשובות בפורום), אבל מקווה בכל זאת לקבל תשובה, הנושא די בהול (הוא נאלץ להחזיר את המחשב של העבודה בהפתעה וכרגע אין לו מחשב ללימודים). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 ש"ח, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  10. שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-5,000 ש"ח כולל מסך, חריגה קטנה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות גרפיות (Autocad, Revit, Photoshop, Illustrator, scetchup, Vray), רינדור (לא זמן אמת), איכות הצגה לא חייבת להיות גבוהה יותר חשוב שיכולות העיבוד יהיו חזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מסך משולב רמקולים בלבד, אין צורך בקצב רענון גבוה או בזמן תגובה נמוך, בעיקר שיהיו חיבורים נוחים (HDMI) ושיהיה גדול מספיק (25-27 אינטש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפר…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  12. היי אשמח להמלצות על מחשב נייח שיתאים לעבודה מהבית וגם ללימודים ומשחקים לילדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב באזור ה3000 שח, אם זה ריאלי.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים, זום, שימוש בתוכנת SAP 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  13. Started by Dani albom,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל הציוד ההיקפי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסטרימינג (פורטנייט, RUST, rainbow' call of duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג "24 144HZ, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל טאוואר סטנרט, אין צורך באורות …

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  14. שלום, אודה לעזרתכם. מחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייד אחר (ישן מאוד). נייד כדי לחסוך במקום, הוא לא באמת הולך להתנייד מחוץ לבית. מיועד לבן 70. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000 ש״ח, אפשר לחרוג קצת אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי כגון מיילים, צפייה בסרטונים וסרטים, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הולך להיות מחובר לטלוויזיה לפעמים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 17״ זה חשוב …

15. Started by eamitay1,
    • 0 תגובות
    • 413 צפיות
  16. היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  17. שלום שלום אשמח לעזרה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון עד 3500ש"ח. אני אשקול גם עד 4000ש"ח. אם איכשהו אפשרי פחות מ3000 ש"ח ועדיין עומד בדרישות הכיס שלי ישמח. מה שימושי המחשב עריכת סרטוני יוטיוב: אלו דברים יחסית פשוטים - פרויקטים של 15 דקות שמבוססים ברובם על stock footage וכתוביות עם קריינות. חוץ מזה אני חוקר ומחזיק עשרות טאבים בדפדפן במקביל. חוץ מזה: יש לי העדפה למסך 14אינץ' מחשב עמיד שיחזיק נסיעות הייתי רוצה 512G אחסון ו 16DDR משקל פחות חשוב תודה!

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  18. Started by aura bbmm,

...

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  20. אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?

21. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  22. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  23. Started by etaysha,

שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  24. שלום, אני קרוב להשלמת מפרט מחשב לגיימינג ואשמח לעזרה בבחירת קירור למעבד וכונן האיחסון - https://tms.co.il/builds/419014 - לגביי קירור הומלץ לי על Thermalright Phantom Spirit 120SE, שאני שוקל לקנות בחו"ל כי כמעט לא נמכר משום מה בארץ, ואלו שכן במחיר מופקע, אולם אשמח לשמוע על אופציה נוספת שכן נמכרת בארץ. - לגביי האיחסון שקלתי 980 pro 1TB אבל בTMS משום מה אין אותו ואני כן הייתי רוצה לקנות כמה שיותר חלקים מאותה החנות אז אשמח לשמוע חלופה. אני מאוד רוצה לחסוך בתקציב בחלק הזה, אז משהו best value for budget, שיהיה 1TB. - עוד שאלה שאשמח לשמוע דעה זה האם כדאי להשקיע בלוח אם עם צ'פסט שתומך בPCI-Express 5.0 בממשק הכטיס מסך לצורך שידרוג בעתיד? או שזה כרג…

25. Started by shlomibandit,

מעוניין לשדרג את המחשב סביב 4000 ש"ח מחיר אילת. שימושים גיימינג ותיכנות. מפרט נוכחי 3700x amd 32 ram 3000 mhz Corsair airflow 275r Corsair rm850x 2tb ssd nvme gen3 lexar 7900xtx מעוניין לקחת את המארז , ספק ,ssd,וכמובן כרטיס מסך ולשלב עם המפרט הבא,שדרוג. מה דעתכם? מעבד Tray AM5 7800X3D 7 Ryzen AMD 1 1507 ₪ קירור למעבד Cooler CPU black.chromax D15-NH Noctua 1 419 ₪ לוח אם AX ELITE AORUS B650 Gigabyte 1 1008 ₪ זכרון Black Vengeance CL30 6000) 2x32G (64G DDR5 Corsair 1 993 ₪ דיסק SSD 2.M NVMe PRO 990 0TB.1 SSD Samsung 1 480 ₪ סה"כ 4407₪

• 0 תגובות
    • 411 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.