ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט למחשב שישמש לעריכת וידאו וגם לעיצוב 3D. תקציב כ 7,000₪
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
שלום. מחפש עזרה להרכבת מחשב לגיימינג בתקציב נמוך - עד 3500 ש"ח ורצוי פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה עד 300-400 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף פחות אורות זה לחדר של ילד שג…
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
יצרתי 3 מפרטים שונים (גם המחירים שלהם שונים מאוד), אשמח לקבל חוות דעת לפי מחיר ולפי החברות שלהם, המטרה שלי כעיקרון זה לבנות מחשב שעומד בכל האמצעים של הדור הנוכחי כולל משחקים שיצאו שהם כבדים מאוד (Red dead redemption 2 כדוגמה) ולהריץ אותם באיכות מאוד גבוהה, אם יש הצעות למפרטים יותר טובים באותו איזור מחיר אשמח להצעות, שני מפרטים יחסית חלשים לעומת אחד מהם אבל העיקרון שלהם זה אם הם שווים את המחיר שלהם ואם הם יוכלו להריץ כמו שצריך את המשחקים באיכות קצת יותר נמוכה). https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/8BNM6KH540K6G3MKJCQX https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/XZN22S71ZL55D1LGWNVV https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/7HPR1…
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מחפש שני מחשבים לשימושים של אישי (לפטופ) ומרכז מדיה. המחשב למרכז מדיה צריך להריץ וידאו 4k בחיבור לטלויזיה ושיהיה לו חיבור RJ45, מידות מקסימלית גובה 25 עומק 29 -רוחב לא מוגבל. המידות כוללות את החיבורים של כבלים בולטים אז המארז צריך להיות יותר קטן מזה קצת. עדיף שיהיה למחשב קירור כמה שיותר מוצלח כי המחשב סגור בשידה של הטלויזיה והכל שם מתחמם. מערכת הפעלה וינדוס אבל לא חייב שתהיה כלולה, רק חשוב שזה יהיה מחשב שמסוגל להריץ וינדוס ולא משהו עם מערכת הפעלה משלו. תקציב של 2000 נראה לי טוב. למחשב האישי אני מחפש לפטופ קטן וקל משקל מסך מגע 14/15. אני מעדיף דל אבל לא נעול על זה לגמרי. צריך להריץ אוטוקד ופיו'זן360. אני לא יודע לאיזה תקציב צריך ללכת כאן. אם אפשר …
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואני חשבתי על לקנות את הrtx4080 ורציתי עזרה בשתי דברים. 1 האם יש כרטיס יותר טוב בתמורה למחיר ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין החברות השונות למשל בין אסוס לmsi וכו
-
- 0 תגובות
- 373 צפיות
-
-
היי אני מתלבט למחשב נייד חדש לעבודה עדיף (כמובן) כמה שיותר בעל ביצועים, משקל עד 2K וכמה שיותר נוח לעבודה ואיכותי, מסך 16" מועדף וגם אפשרות לגיימינג. https://ksp.co.il/web/item/301632 או https://ksp.co.il/web/item/323988 אם יש עוד דומים אז נהדר אני פשוט לא מצאתי חשובה לי איכות בניית המחשב והאמינות
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? OVERWATCH ולעשות STREAMING דרך TWITCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת רמקולים מסך פד לעכבר ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שנים ללא PC והצמדות לקונסולות אני חוזר אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים - Asetto Corssa Compatizion לא Asetto Corssa הרגיל ו BeamNG. אני עם מסך AOC GU127 ומחפש גם לעשות סטרימינג. אני רוצה לקנות מחשב שאני יכול להתחיל איתו את הדרך ולהשתדרג בהמשך. כלומר מחיר מינימלי וכאשר מתפנה לי כסף אני יכול להחליף זכרון או כרטיס גרפי ולא תיהיה לי בעית תאימות. תאכלס, אני מעדיף לא לעבור את ה 5000 או 5500 ומחפש את המחיר הנמוך ביותר.. מקווה שאני מובן במה אני מחפש וזה משהו לא תלוש מדי. תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייח לעריכת וידאו, סטילס ותוכנות מוזיקה (כמו אבלטון, קיובייס...ולכן חשוב שגם יהיה שקט) אני מתכננת ללכת ללמוד את זה ולא יודעת אם גם אלמד תלת מימד. התקציב שלי הוא 8000 (עם מערכת הפעלה בעדיפות ל10 פרו) יש אפשרות לחריגה בתקציב עד 1000שח (הכוונה עד 9000). אשמח לקבל מפרט מכיוון שאני כבר ממש מבובלת מכל המידע באינטרנט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד שימוש עיקרי - כתיבה בתוכנת Word ואני צריך את זה גם לצפיה בסרטים ולהורדת והעלאת קבצי וידאו גדולים לשם כך אני צריך מסך בעל בהירות גבוהה ותקן - WiFi 6 יש לי כאן מחשב נייד של אסוס במבצע Praim day https://www.amazon.com/ASUS-Ultra-Slim-i5-1035G1-Processor-UX325JA-AB51/dp/B0892WH42D?ref_=Oct_DLandingS_D_bf449031_121&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 או בכלל ללכת על Galaxy Book S LTE + WiFi הפלוס שלו שיש לו בהירות מסך גבוהה מאד של 600 ניטים, ואופציה לאינטרנט סלולרי, השאלה שלי לגביו היא - האם מעבד ה - Qualcomm Snapdragon 8cx בשביל השימוש שפירטת…
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
יש לי מחשב סתם מעניין אותי כמה הוא שווה לא רוצה למכור: Ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f RTX 3090 80GB g.skill 3200Mhz Crossier platinum 80+ 850W Crossier HD120mm Antec GX1200 Asus ROG strix 240hz FHD 24" IPS G502 hero SE G602 (פד לעכבר) Razer Huntsman V2 Analog
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה למפרט מחשב (שרת NAS) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרת NAS, שרת Home assist - בגדול מחשב שהולך להריץ מספר מערוכות הפעלה במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כוננים (יש כונן NVME ו 4 כונני 4TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם …
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד למבוגר , נועד לגלישה, אופיס , מייל (כולל ווינדוס). מה דעתכם על - HP Laptop 15S-EQ1005NJ אופציה נוספת - דל 3511 , עם i3 , האם עדיף ? שאלה בנוגע לשירות של אסוס - אני זוכר שהיו בעבר הרבה תלונות , האם יש שינוי ? תקציב עד 2200. תודה !
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לסרבר מקומי חזק עם כמה שיותר ליבות וזכרון. יותקן ווינדוס המטרה חישוב מקבילי (parallel computing) בליבות שונות בתוכנה של Matlab. כולל חישובים גרפיים. זכרון RAM אשמח גם למעל 512GB (לפי מה שאתם מכירים) אם אפשרי להוסיף גם כרטיס רשת שמצליח לקרוא עד 10Gb/sec. אין איזושהי מגבלת סכום אך אשמח לכמה אפשרויות בסכומים שונים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
שלום למומחים! מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3-4, אין בעיה עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צורך משרדי, אין צורך במחשב גיימינג או משהו שיתמוך בעריכה גרפית מתקדמת, אבל אם בעתיד יהיה איזה משחק שיתחשק לי או עבודה גרפית ממש בקטנה, לא בא לי שיקרוס תוך רגע... מניח שמכוון לבייסיק פלוס קצת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000-6000 שקל, אעדיף שלא לחרוג אבל תלוי בהצעה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג לפנאי. מחפש להריץ גם משחקים שעשו העברה מPS5, כמו God of war החדש (לא קריטי בכלל להריץ משחקים כבדים כאלו על הגרפיקה הכי גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיף לא רועש ברמה מוגזמת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש בארץ חנויות / פרטיים שמוכרים ? אשמח להכוונה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 364 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה של אולי 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר וגם משחקים פשוטים כמו Minecraft stardew valley 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 14" אפשר גם 15.6" אם שווה - שיכנס לתיק גב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500-600 שקלים, אפשר חריגה, אבל בגדול מעדיף בפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אמור להריץ שרת לינוקס עם כמה שירותים בסיסיים (גיבויים, אחסון וכו'), אפילו מתכנן לא לשים תצוגה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במחשב מיני קטן כמו NUC או מחשב מיקרו כמו Dell Optiplex Micro 7. האם האם יש …
-
- 1 תגובה
- 363 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד סביר, בעיקר לשימוש של צפיה ומשחקים בסיסים. חשוב סוללה וגודל המסך. אודה להמלצות,
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
שני מחשבים זהים מלבד: האחד עם כרטיס מסך RTX 3070 8GB עם זיכרון 16 RAM והשני עם כרטיס מסך RTX 3060 6GB אך עם זכרון פי שניים - 32 ראם. אגב הראשון עולה 1400 ש"ח פחות אבל זו לא הנקודה. (השימוש הוא לעריכת וידאו מקצועית) תודה
-
- 1 תגובה
- 362 צפיות
-
-
היי, אני מתכננת ללמוד שנה הבאה תחום של מדעים מדויקים ועשיתי רשימה של מחשבי נייד שיכולים להתאים למי שהולך ללמוד תחום כזה (מחשב עם מעבד חזק להורדת תוכנות, גודל מסך מסוים וכו) אשמח שתעזרו לי לבחור מבין הרשימה את המחשב הטוב ביותר בשבילי לטווח ארוך מאוד( לפחות חמש שש שנים) https://docs.google.com/document/d/1NSm9bxei7zZ5U3ayFTD6x2VvbxBiWWOtr9jVb00X9CY/edit יש גם קישור שמצורף פה וגם קובץ של הרשימה רשימה של מחשבי נייד.pdf
-
- 1 תגובה
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, עיבוד מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול, אבל שיאפשר אוורור טוב, ומקום לשדרוג עתידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפ…
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה באיזה חנוית כבר אפשר לקנות את הזיכרונות החדשים DDR5 אשמח ללניקים אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 359 צפיות
-