ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...
-
- 5 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר שרפרפתי בדיונים שנפתחו לגבי מפרטים של מחשבי משחקים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי, הרכבתי בSKYPC את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤731 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤407 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤382 כמות:1 http://skypc.…
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
1. אין לי צורך באף פריט של ציוד היקפי. 2. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. 3. דברים ספציפיים - כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על לוח-האם יספיקו. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור והעיצוב לא חשובים, אך חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (הוא הולך להתאחסן בחדר שינה). 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן (ויסטה באנגלית, אין לי מושג כמה זה רלוונטי אלי אם הגרסה היא 32/64 ביט), כן וכן. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך הרבה מקום אחסון, כי המחשב ישמש לעריכת סרטי וידאו משפחתיים וייתכן שגם כאלבום אלקטרוני לתמ…
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3750 ש"ח אני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז כל שיפורים של הרגע האחרון יתקבלו בשמחה הנה המפרט: מעבדי AMD Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ EL Platinum XTC - 390 כרטיסי מסך GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E -960 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB - 240 צורבים LG DVD±RW GH2…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון 16GB עם 2666 מגה הרץ או 8GB עם 3200 מגה הרץ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכל העונים:) אני מתחיל תפקיד כ RPA (אעבוד בעיקר על UIPath) ויש לי תקציב של עד 6000 שח לרכישת לפטופ. אשמח ללינק למחשבים שיוציאו את מקסימום הפוטנציאל מהסכום. ישנם תכונות בסיסיות שהמחשב צריך לכלול: Core I7 512 SSD 16 GB 15 אינץ' ומעלה תודה מראש! שראל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח. לא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ברמה נמוכה. שימוש עיקרי בתוכנת UIPath. תפקיד RPA. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי. אין גרסה מועדפת. להרכיב את המחשב בחנות. 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת מחשב גיימיניג אני הולך על מעבד 10600KF כי הוא עולה על פחות מ 1000 שקל ואני לא צריך את החלק הגראפי כי גם ככה אני קונה כרטיס מסך בעתיד ארצה לעשות אוברקלוק למעבד אז השאלה שלי איזה לוח אם לקנות שהיה הכי זול שאפשר שהיה מיועד לאוברקלוק וגיימינג (אשלב איתו כ.מ 3070 או המקביל של amd שהיו זמינים)
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. קודם כל יצוין כי אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה חודשים ונהנה לראות איך אתם עוזרים אחד לשני. מקווה שזה לא יותר מדי טרחה, אבל אני זקוק לשני מפרטים קצת שונים : א. מפרט באזור עד ה 10 אלף, כולל ציוד הקפי, למטרות משחקים, קולנוע ביתי, גלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה ( אני עוסק בתחום ). כולל מסך ( רצוי באזור ה 20 אינץ ), ומקלדת ועכבר אל חוטי ( אני שונא חוטים...), ללא OC ( לא מבין בזה - לא עוסק בזה ). אני מניח שרצוי 4 GB זיכרון, מעבד QUAD וכו'. ב. מפרט שני - באזור עד ה 6 אלף, ללא ציוד היקפי - לא למשחקים, יותר לקולנוע ועריכת וידיאו, עבודה על כלי OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו'. כבר יש לי מסך , מקלדת ועכבר עבור המחשב הזה, אז לא הכרחי. שניהם רצוי שיהיו שק…
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-