ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אז ככה כשה אני רוצה לשדר את המצלמה שלי למשתמש במסנג'ר אין אפשרות לקיים חיבור ,המצלמה עובדת הכל טוב והDRIVER מעודכן אבל משום מה הוא נכשל ולא מתחבר. לעומת זאת בסקייפ אין שום בעיה לקיים שיחות וידאו כלומר מתחבר בקלות . הצעות??? מערכת VISTA ULTIMATE X64 מחשב:HP DV6000
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כבר קיבלתי עזרה.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכל העונים:) אני מתחיל תפקיד כ RPA (אעבוד בעיקר על UIPath) ויש לי תקציב של עד 6000 שח לרכישת לפטופ. אשמח ללינק למחשבים שיוציאו את מקסימום הפוטנציאל מהסכום. ישנם תכונות בסיסיות שהמחשב צריך לכלול: Core I7 512 SSD 16 GB 15 אינץ' ומעלה תודה מראש! שראל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח. לא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ברמה נמוכה. שימוש עיקרי בתוכנת UIPath. תפקיד RPA. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב לגיימינג עד 4000 שקל ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום שלום אשמח לעזרה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון עד 3500ש"ח. אני אשקול גם עד 4000ש"ח. אם איכשהו אפשרי פחות מ3000 ש"ח ועדיין עומד בדרישות הכיס שלי ישמח. מה שימושי המחשב עריכת סרטוני יוטיוב: אלו דברים יחסית פשוטים - פרויקטים של 15 דקות שמבוססים ברובם על stock footage וכתוביות עם קריינות. חוץ מזה אני חוקר ומחזיק עשרות טאבים בדפדפן במקביל. חוץ מזה: יש לי העדפה למסך 14אינץ' מחשב עמיד שיחזיק נסיעות הייתי רוצה 512G אחסון ו 16DDR משקל פחות חשוב תודה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוו"ד על המפרט הבא (יש לציין שאין לי צורך בכרטיס מסך חזק, עיקר השימוש שלי הוא תכנות מקבילי). מעבר לחוו"ד כללית, אשמח לדעת האם עדיף באופן משמעותי לקחת את ה- fractal meshify c במקום המארז שמופיע, תודה מראש לעוזרים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen RYZEN 9 3950X AM4 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 3795 קירור למעבדים: Noctua NH-D15SE-AM4 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 לוחות אם: Gigabyte X570 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 874 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 618 מארזים: be quiet! Case PURE BASE 500 Windo…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
1. אין לי צורך באף פריט של ציוד היקפי. 2. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. 3. דברים ספציפיים - כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על לוח-האם יספיקו. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור והעיצוב לא חשובים, אך חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (הוא הולך להתאחסן בחדר שינה). 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן (ויסטה באנגלית, אין לי מושג כמה זה רלוונטי אלי אם הגרסה היא 32/64 ביט), כן וכן. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך הרבה מקום אחסון, כי המחשב ישמש לעריכת סרטי וידאו משפחתיים וייתכן שגם כאלבום אלקטרוני לתמ…
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-