עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cohena11,

שלום, מבקש סיוע במפרט למחשב גיימינג כאשר המחיר לא מהווה מגבלה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15,000 למחשב בלבד חריגה אפשרית גם למחשב וגם לציוד נוסף שיפורט בהמשך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 100% גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת/עכבר/מסך גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי אבל לא חייב שקט מוחלט או משהוא דומה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  2. Started by NK27,

שלום לכולם יש לי תקציב של 3600 למחשב נייד עבור לימודים , איך המחשבים של ACER? הדגם הזה Acer Swift 3 SF314-59-52QB NX.A0REC.001

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  3. אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by גון,

אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  5. Started by mistro,

אז ככה כשה אני רוצה לשדר את המצלמה שלי למשתמש במסנג'ר אין אפשרות לקיים חיבור ,המצלמה עובדת הכל טוב והDRIVER מעודכן אבל משום מה הוא נכשל ולא מתחבר. לעומת זאת בסקייפ אין שום בעיה לקיים שיחות וידאו כלומר מתחבר בקלות . הצעות??? מערכת VISTA ULTIMATE X64 מחשב:HP DV6000

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by eyaliko123,

שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. הרכבתי מפרט ב- RSM, מישהו בבקשה יכול להגיד לי האם הוא בסדר? האם זה יהיה שקט? מקורר מספיק? טוב למשחקים כבדים? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB 216 Stream Processors, יחידות 1 ¤1078 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=234 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ¤318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 SeaSonic SS-550HT 550Watt, יחידות 1 ¤413 ht…

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by tom shahar,

אהלן, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שבניתי, המליצו לי פה על משהו דומה עם 3070 אך אני מעוניים לשדרג בסופו של דבר את המסך שלי מ1440->4K. שיניתי את הכרטיס ל3080 ואשמח לדעת אם המפרט עדיין תקין לאחר השדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג עם קצת עבודה בSOLIDWORKS. תודה. מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 514 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 3899 ₪ - * מלאי מוגבל, בהרכבת מחשב * - GALAX RTX3080 8G D6 SG 1-Click OC 4XFAN דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN5…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by arigo,

היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by eyalooo,

היי, אשמח להמלצות למחשב שמתאים לשימושים שלי: * שימוש בכמה תוכנות גרפיקה במקביל, כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. * הרבה טאבים שעובדים בדפדפן במקביל, כולל סרטוני ווידאו * עבודה על כמה תוכנות במקביל, כולל זום. * לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכת ווידאו. מחפש מחשב חזק ושיעבוד מהר

12. Started by maorattias,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. אורח רום
    Started by אורח רום,

שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  14. Started by Noamhen55,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב לגיימינג עד 4000 שקל ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
    • 0 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by ExiledSiren,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by moshe191,

שלום! אני אשמח לעזרתכם להפיק כמה שיותר מהכרטיס שקיים ברשותי GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (כמה שאפשר יהיה להוציא ממנו), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן - SSD 500GB קיים וגם כרטיס מסך כפי שמצויין למעלה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום. מחפש עזרה להרכבת מחשב לגיימינג בתקציב נמוך - עד 3500 ש"ח ורצוי פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה עד 300-400 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף פחות אורות זה לחדר של ילד שג…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. המפרט מיועד למשחקים , לכן אני צריך חוות דעת על המפרט +הצעות לשיפור במחיר הנדרש. ואם כדאי להחליף את מעבד AMD לאינטל ? החלטתי לקנות מKSP יש לי שם דוד ואני סומך עליו למרות הביקורות שראיתי מדי פעם על החברה אז אם אתם מציעים לי לשפר אז תבנו לי דרך האתר KSP. תודה לכולם ושבת שלום .

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  20. מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?

21. מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by mad_max,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים