ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
בוא נגיד לימודים הומניים, מדעי המדינה וכאלה ..... הנה נייד בזול שפעם היה בטופ של הסיגמנט שלו - https://hwzone.co.il/community/classifieds/item/630-מחשב-נייד-יוקרתי-asus-zenbook3/ יכול להיות שהסוללה לא כמו שהייתה פעם, אבל לשימושים כלליים זו מציאה .... ( אין לי שום קשר למוכר ... ). שנה טובה !
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה מתפרסמים באמזון מבצעים אטרקטיביים על מחשבים ניידים יעודיים לגיימינג. האם מחשב כזה יתמוך גם במשחק ברמה טובה במסך חיצוני (לא מפלצת, נאמר 2K 22)? האם כרטיסי המסך בניידים חלשים יותר (כמו המעבדים) בגרסא הניידת שלהם? לדוגמה המחשב הזה https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-12650H-Thunderbolt-FX517ZM-AS73/dp/B09RMH9B6F/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=NVoOs&content-id=amzn1.sym.0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_p=0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_r=7HCRT4CDR5Y8A2VQXWE1&pd_rd_wg=2QYgt&pd_rd_r=289099e4-c235-40cd-bcb5-814353808fa2&ref_=pd_gw_ci_mcx_mi
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
לפניכם סיפור המעשה : אני עובד עם תוכנות rhino, keyshot, photoshop, illustrator. וקצת עריכת וידאו. בגדול זה מחשב למעצבים בעלות של לא יותר מ5,100 ₪ . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי ושינויים יתקבלו בשמחה. שאלה נוספת היא האם כדי להמתין ל2021 לכניסת הדגמים החדשים וקבלת יותר ערך לכסף או שאין טעם לחכות שלושה חודשים כי אין הבדל משמעותי. תודה מראש ואשמח לעזרה מצורף לכם המפרט : ⁃ i7 10700K 3.8 Ghz 16 MB cache s1200tray ⁃ Arctic freezer 34 eSports edition white cpu cooler ⁃ Asus PRIME B460M-A lga 1200, intel B460, DDR4, PCI-e, dvi, hdmi, dp ⁃ HyperX fury black 2x8 DDR4 3000MHz CL15 kit ⁃ ASUS ROG STRIX…
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון 16GB עם 2666 מגה הרץ או 8GB עם 3200 מגה הרץ?
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לעסק. השימוש הוא בעיקר לתלת מימד והדמיות, כך שאני מניח שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים ככל האפשר במסגרת התקציב. תודה מראש, אריאל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K עדיף קצת פחות, ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה במשרד עיצוב, כוללת בעיקר סוליד, Keyshot ומגוון תוכנות אדובי. עיקר העבודה היא תלת מימד והדמיות באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בחדשים האחרונים היו לי מחשבות להחיות מחשב ישן, אבל בזמן שחיכיתי לפנות תקציב, החלטתי שאולי עדיף מחשב חדש וזהו. בניתי את המפרט הבא, לפי כיוונים שראיתי בהודעות פה. אבל אני עוד מתלבט לגבי מארז. חשוב לי שקט, אני אשמח למקום למספר כוננים קשיחים שיש לי בבית עם מידע עליהם. אני מעוניין במארז עם מראה פשוט וסולידי. בנוסף, כמובן שאשמח להערות לגבי המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/intel-core-i5-14500-1700-tray]Intel Core i5 14500 / 1700 Tray[/url] כמות: 1 …
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, הנייד לא כליל השלמות ( איזה כן ? ), אבל במחיר שלו, בייחוד למי שיכול לחסוך את המשלוח עליו, הוא חבל"ז - https://www.amazon.com/gp/product/B093TK1PXF/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B093TK1PXF&linkCode=as2&tag=justjoshtech-20&linkId=8f277c95b04e8ad8da01558888e9ae82 עריכה: טוב, המשלוח, לפחות כרגע - חינם. אבל יש מיסים בשליחה לארץ..... אההה חשוב : תבררו את עניין האחריות בארץ .....
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
נחמד לי להשאר עם אותו מחשב 5 שנים עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K יש אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, תכנות, עריכת סרטים ברמה סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך מחשב לצורך לימודי תואר במשפטים, כלומר קריאה מרובה ועבודות על מסמכים . מדובר בשעות רבות על המחשב ולכן אני מאוד מתעייפת ומאמצת את העיניים. - מחפשת מסך עם eye safe שלא מאמץ את העיניים ללא קרינה לעיניים ושומר עליהן. - כרגע הלמידה היא בזום לכן יש צורך בכמה מסכים במקביל, וורד, טקסט פתוח והמסך של הזום לדוגמה. איזה גודל מומלץ ? 24 או 27 אינץ '? מעוניינת בגודל שיספיק לצרכים אך לא מסך מסורבל שיתפוס את כל המקום על השולחן (לכן מעדיפה מסגרת דקה). אשמח להמלצה על דגם ספציפי שמותאם לצרכים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצפייה בקבצי MKV ולעריכתם יתחבר ל971P כנראה (יש לי הצעה ב1450) ולLCD 32... כולל OC! ישנו מארז גייגבייט אורורה וספק כוח אנרמקס ליברטי 535W.. הנה מפרט שחשבתי עליו... מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤233 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3450 Silent 256MB PCIe ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=440…
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות למחשב שמתאים לשימושים שלי: * שימוש בכמה תוכנות גרפיקה במקביל, כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. * הרבה טאבים שעובדים בדפדפן במקביל, כולל סרטוני ווידאו * עבודה על כמה תוכנות במקביל, כולל זום. * לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכת ווידאו. מחפש מחשב חזק ושיעבוד מהר
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב עם מפרט טכני אשר מיועד עבור תכנות , גיימינג קל ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו , אשמח להמלצות לגבי מחשב נייח . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיקר העבודה על המחשב היא תכנות , גיימינג קל (כמו לדוגמא CSGO)ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. …
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב אמין וטוב הדרישות הן בסיסות לא משהו יוצא דופן שיהיה טוב תודה !
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שישמש לעריכת וידאו וגם לעיצוב 3D. תקציב כ 7,000₪
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום זה מהמלצה של חבר, אשמח לקבל את עזרתכם בבנית מפרט מחשב לפני רכישה. המחשב מיודע לכתיבת קוד, הרצה של בילדים וגיימינג כשהתקציב נע בין 12-13K אין צורך בציוד היקפי. *דרישות מינימום* - מעבד 8/16 מינימום - 64 גיגה ראם - Nvidia GeForce RTX 4080 תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום, מעיון בשרשורים רבים בנושא קונפיגורציות למחשבי גיימינג (בין היתר שלי) , התרשמתי שרובן המכריע של הקונפיגורציות המומלצות, הן כאן באתר והן באתרי החנויות, מציינות לוחות אם מהסדרות B460 ו Z490 שאינם כוללים רכיב תקשורת אלחוטי. אני מתקשה להבין את הסיבה. האם הכוונה לחסוך בעלות לוח האם ולפצות ע"י התקנת כרטיס רשת אלחוטי, לחבר בהמשך רכיב רשת USB, או להסתמך על תקשורת קווית בלבד? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
היי, יש בארץ חנויות / פרטיים שמוכרים ? אשמח להכוונה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
היי , מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנטית , שימושים : גלישה באינטרנט , אופיס , זום . 14 אינץ' + IPS + מט. קל משקל. SSD 8GB מינימום. סוללה בינונית. ללא מערכת הפעלה. תקציב עד 3.5K.
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מזה מספר שבועות אני חושב על לבנות את המחשב הראשי שלי מחדש וחושב על קומבינציות ואפשרויות הרכבה. את רוב הדברים אחליף אבל בשביל החיבור האישי והנוסטלגיה אני משאיר חלק מהמרכיבים (בכל זאת מחשב שאוטוטו בן 9 שנים ועברתי איתו המון). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, מה הייתם מוסיפים / מורידים / משנים, וטיפים נוספים שלכם. כלל המחירים כאן מבוססים על אתר KSP במחירי אילת. הרכיבים שהכותרת שלהם מודגשת עם הרכיבים שאני רוצה/צריך לקנות (כל השאר כבר קיימים ונמצאים ברשותי). תודה חברים! מארז: משתמש בנוכחי שלי שאני מת עליו Enermax HOPELITE ECA3220 ספק כוח: ספק מפלצת שיש לי מאז ינואר 2015 ואקח אותו גם לחדש SeaSonic 1000W 80+ Platinum Platinum-1000 מעבד: מבחינת ביצועים…
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-