עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  2. Started by aura bbmm,

...

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-5,000 ש"ח כולל מסך, חריגה קטנה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות גרפיות (Autocad, Revit, Photoshop, Illustrator, scetchup, Vray), רינדור (לא זמן אמת), איכות הצגה לא חייבת להיות גבוהה יותר חשוב שיכולות העיבוד יהיו חזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מסך משולב רמקולים בלבד, אין צורך בקצב רענון גבוה או בזמן תגובה נמוך, בעיקר שיהיו חיבורים נוחים (HDMI) ושיהיה גדול מספיק (25-27 אינטש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפר…

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  4. חשובה מצלמה איכותית כי יש הרבה שימוש בזום וכמובן כל מה שקשור לעבודה משרדית וגלישה ברשת. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה

5. Started by eamitay1,
    • 0 תגובות
    • 404 צפיות
  6. Started by Asaf Ben simon,

היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

7. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  8. Started by Dani albom,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל הציוד ההיקפי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסטרימינג (פורטנייט, RUST, rainbow' call of duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג "24 144HZ, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל טאוואר סטנרט, אין צורך באורות …

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  10. Started by Mister Nobody,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …

11. Started by etaysha,

שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  12. היי חברים , אני אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג בקצת עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה הרבה TAB פתוחים ב GOOGLE ו Visual Studio , Office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

13. היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  14. לאחרונה מתפרסמים באמזון מבצעים אטרקטיביים על מחשבים ניידים יעודיים לגיימינג. האם מחשב כזה יתמוך גם במשחק ברמה טובה במסך חיצוני (לא מפלצת, נאמר 2K 22)? האם כרטיסי המסך בניידים חלשים יותר (כמו המעבדים) בגרסא הניידת שלהם? לדוגמה המחשב הזה https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-12650H-Thunderbolt-FX517ZM-AS73/dp/B09RMH9B6F/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=NVoOs&content-id=amzn1.sym.0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_p=0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_r=7HCRT4CDR5Y8A2VQXWE1&pd_rd_wg=2QYgt&pd_rd_r=289099e4-c235-40cd-bcb5-814353808fa2&ref_=pd_gw_ci_mcx_mi

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  15. Started by Omerboaron,

היי, חדש כאן אני מנסה להרכיב מחשב דרך אתר KSP ולא להרכיב פיזית אלא רק את החלקים. איך אני יודע איזה לוח אם הכי נכון עבור המעבד? אני מעוניין לרכוש בשל התקציב intel core i7 12700k אשמח למדריך שיעזור עבור שאר החלקין שאדע לבחור את הטוב ביותר. תודה רבה

16. Started by eyalooo,

היי, אשמח להמלצות למחשב שמתאים לשימושים שלי: * שימוש בכמה תוכנות גרפיקה במקביל, כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. * הרבה טאבים שעובדים בדפדפן במקביל, כולל סרטוני ווידאו * עבודה על כמה תוכנות במקביל, כולל זום. * לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכת ווידאו. מחפש מחשב חזק ושיעבוד מהר

17. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  18. שלום שלום אשמח לעזרה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון עד 3500ש"ח. אני אשקול גם עד 4000ש"ח. אם איכשהו אפשרי פחות מ3000 ש"ח ועדיין עומד בדרישות הכיס שלי ישמח. מה שימושי המחשב עריכת סרטוני יוטיוב: אלו דברים יחסית פשוטים - פרויקטים של 15 דקות שמבוססים ברובם על stock footage וכתוביות עם קריינות. חוץ מזה אני חוקר ומחזיק עשרות טאבים בדפדפן במקביל. חוץ מזה: יש לי העדפה למסך 14אינץ' מחשב עמיד שיחזיק נסיעות הייתי רוצה 512G אחסון ו 16DDR משקל פחות חשוב תודה!

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  19. Started by Sroh,

אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  20. Started by שדגשדג,
    • 0 תגובות
    • 398 צפיות
  21. Started by yo33141,

מה עדיף זיכרון 16GB עם 2666 מגה הרץ או 8GB עם 3200 מגה הרץ?

22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  23. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח,עם אפשרות חריגה של כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לעבודה עם Photoshop,Illustrator ומעט מאוד VEGAS (ממש ברמה של חיתוך סרטוני HD קטנים) . כמו כן תוכנות פיתוח שונות VISUAL STUDIO, PYCHARM , אבל אלה גם הT43 שלי מתמודד אז נסתדר. המחשב לא מיועד לגיימניג כלל! 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  24. אני רוצה משהו יותר חזק מ 12400F מה אתם ממליצים ?

25. Started by giladt,

היי, בחדשים האחרונים היו לי מחשבות להחיות מחשב ישן, אבל בזמן שחיכיתי לפנות תקציב, החלטתי שאולי עדיף מחשב חדש וזהו. בניתי את המפרט הבא, לפי כיוונים שראיתי בהודעות פה. אבל אני עוד מתלבט לגבי מארז. חשוב לי שקט, אני אשמח למקום למספר כוננים קשיחים שיש לי בבית עם מידע עליהם. אני מעוניין במארז עם מראה פשוט וסולידי. בנוסף, כמובן שאשמח להערות לגבי המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/intel-core-i5-14500-1700-tray]Intel Core i5 14500 / 1700 Tray[/url] כמות: 1 …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.