ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.
-
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תודה מראש, ואם אפשר לבנות מפרט דומה גם ב KSP גם טוב, כי זה בשביל חבר, והוא מעדיף לקנות משם. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤797 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤268 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤274 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤801 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA כמות: 1 - מחיר: ¤155 סה"כ: ¤3162 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלו…
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מתלבט עם ללכת על מחשב מבוסס AMD או מחשב מובסס INTEL אלו שני המפרטים שהרכבתי... אשמח לדעת מה נותן לי את התוצרה הכי טובה... אני אולי אתכנן OC ממש קטנטן על הINTEL במידה ואבחר אותו. גם אשמח לחוות דעת בנוגע ללוח אם ולמעבדים...(באינטל בחרתי בלוח אם הנ"ל כי הוא במבצע ממש כדאי). להלן המפרטים + המחירון הסופי לאחר הנחה... הAMD הINTEL אשמח לתשובה מהירה בעניין תודה מראש! אתם קהילה מדהימה! עריכה: אשמח לדעת מה דעתכם על המארז הבא... Chieftec Bravo Black/Black/Silver אני יודע שזה לא הפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Overwatch, COD, CS:GO, Minecraft, Red Dead Redemption, GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד נתונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול (26 אינצ' וצפונה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את הכל מחדש , אין משהו קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב , אבל ביצועים עדיפים על שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה כלשהי . 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. אני מחפש המלצה למפרט למחשב גיימינג נייח. חשוב שיהיה משהו שיחזיק להרבה זמן, מצד שני לא חייב את הטופ שבטופ (מגבלות מחיר). אשמח, אם אפשר, להמלצה לכמה אפשרויות למעבדים וכרטיסי מסך. כמו כן, על מה לא להתפשר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב4.5, מיועד למסך 22". מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 867¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 619¤ כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 1384¤ דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS 334¤ צורב: DVD SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK 124¤ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK 425¤ מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU 378¤ ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 388¤ סה"כ: 4519 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני צריך המלצה של מחשב נייד ב - 1200 $ +- אני קונה את המחשב בארה"ב לכן לא לפי מחירים של הארץ אני צריך המלצה למחשב הטוב ביותר למחיר הזה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
רק למידע הכרחי...אני עובדת הרבה עם תוכנות עריכה כמו פוטו שופ ותוכנות סאונד, עם זאת אני רוצה משהו שיצליח להכיל את זה אבל לא במחיר יקר... אז המפרט של המחשב שצירפתי עולה 1400 שקל..ואני רוצה גם להוסיף לו עוד זיכרון שהוא הכרחי.. אשמח לדעתכם! תודה! מאיה. לוח אם דגם: Gigabyte GA-G31M-S2L סוג ציפסט: Intel G31 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® GMA 3100 כ. קול משולב: Intel® ALC888 6-channel HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 חריץ לכ.רשת אלחוטי (LAN): כלול יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת PCI Express: 1 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: …
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
מעבד-CORE 2 DUO E6600 לוח-אם-GIGABYTE GA-8I945PS3 מארז-ATX 700W זיכרון- 2 GB DDR2 - 667 כרטיס מסך-GEFORCE 8800 GTS 640 MB צורב-DVDRW X16 LG דיסק קשיח-200 GB SATA 2 7200 RPM מסך-משהו ב1300 לא זוכר כמה מפרט כזה יעלה ואיך הוא אמרו לי שבווינדוס ויסטה יש ניקוד האם אתם יכולים להגיד לי כמה הוא יקבל בניקוד כמה מכמה נגיד 5 מתוך 6 הבנתם האם יש חברה יותר טובה מLG בצורבים בהפרשים של כסף נמוכים. יש לי שאלה אם נגיד אני יקנה את הכרטיס מסך אז האם אני יוכל להתקין בו FIFA 07 ובמשחקים החדשים שיצאו מה הגודל המקסימלי שירצו מהכרטיס מסך (MB) איך הלוח-אם האם הוא טוב האם צריך להוסיף נגיד עוד 200 ש"ח בשביל משהו טוב טוב ששוה את הכסף. איזה חברה יותר טובה ASUS הוא GIGABYTE והאם יש הבדלים משמעותיים …
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
לפני שלוש שנים בערך, זה היה מחשב מחשב חח (גם עלה לי המון) אז אני מאמין שמאז השתנה הרבה, אבל בכל זאת רציתי לדעת איך המחשב הזה נחשב כיום ? איך משחקים חדשים ירוצו עליו טוב ? או על הפנים כבר /= מעבד - A64 +3500 Newcastle לוח - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכרון - OCZ EL VX 1GB כרטיס מסך -X850XT דיסק קשיח - RAPTOR74GB + 80GB
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה ומראש מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עד 500 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף דצמבר מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): משחקים בעיקר האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? כן - הרד דיסק וספק (יש מצב שאשמור גם את המארז) מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהכותרת אומרת, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לחלוטין, כולל כל הציוד ההקפי, בזמן הקרוב. אשמח להמלצות על מפרטים - הנה המפרט שאני חשבתי עליו כרגע (בהנחה שלא יצאו עדיין מעבדי 45nm וכרטיסי מסך 9XXX - למרות שאילו משתמשים באותו ליבה גרפית G92 של קודמיו): מעבד - Q6600, אולי Q9400 אם הוא יצא בזמן. קרור למעבד - אני נוטה כרגע ל- SCYTHE NINJA PLUS REV B. לוח אם - כל לוח P35, כרגע אחד מאילו של GIGABYTE נראה סביר - P35-DS3R. זכרון - 4GB DDR2 800mhz - חברות כמו MUSHKIN, OCZ וכו'. כרטיס מסך - 8800GTS 512 G92 אם יש כאלה במחיר סביר, או 8800GT. דיסק קשיח - כל HDD שהוא SATA2, 7200RPM, 16mb cache, 500GB - עדיפות ל-SEAGATE. DVDRW - הכי מהיר של LG שיש כרגע, SATA. מארז - פה…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות\גרפיקה וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad/photoshop/sketchup שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד 13-15 אינץ' עד 3,500 שח שישקול מעט יחסית חיי סוללה ארוכים (לשימוש של 6 שעות בחוץ~) שיהיה אפשר להריץ עליו פוטושופ וקיובייס (תוכנות עריכה כבדות של מוזיקה וגרפיקה) עדיפות לכיוון ה3,000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עריכה. מה התקציב המקסימאלי? 4000- לא כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שיעשה במחשב הוא לעריכת וידאו. כמו כן ברצוני להשתמש בו לצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אעשה שימוש בתוכנות עריכה כגון avid, after effects וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השק…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
חשוב שהמחשב יהיה אינטל קור טו דו 6300 ומסך 19 pva של חברה טובה......המחשב מיועד בעיקר למשחקים אז גם הכרטיס מסך צריך ליהיות חזק. תודה!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב עד 5000 ש"ח ללא ציוד הקיפי וללא כוננים התקציב הוא גג 5K אפשר גם לקצץ את התקציב אם הוא מוגזם מידיי בשביל הצרכים של המשפחה מדובר במחשב שלרוב מפעיל עליו אינטרנט מוזיקה איי סי קיו ולא יותר. מחשב ללא אוברקלוק, מחשב למשפחה הפשוטה בקשר למשחקים, מפעילים עליו רוב הזמן את סידרת המשחקים של Pro evulotion, need4speed ולא מדובר בגיימרים רצינים, אך עדיין צריך כרטיס מסך שיוכלו להנות ממנו ולא יהיו מוגבלים במשחקים במשך התקופה הארוכה שהמחשב יוביל אותם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הפנטיום 3 המחשב מיועד לעבודה משרדית המ..לא מבין ממ ב OC אבל אני רוצה שתהיהי לי אפשרות לעשות זאת בעתיד אין צורך בציוד הקיפי שינוים הצעות יתקבלו בברכה מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤440 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-G33M-DS2R כמות: 1 - מחיר: ¤569 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤407 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2219 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.c…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא (עם מבט לשדרוג עתידי כמו תכנות ומשחקים לא בשנה הקרובה בכל אופן) צריך Wifi , ציוד היקפי(מסך, מקלדת עכבר , רמקולים) ? שכחתי משהו, אפשר להוזיל להחליף, אנאערף. תודה רבה לעוזרים! עריכה: אני לא מצליח להדביק פורמט כראוי משום מה [img]https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png[/img] הצעת מחיר למערכת מחשב - [URL]www.plonter.co.il[/URL] - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][img]https://www.plonter.co.il/graphics/product_images/100x100/BX8070110400F.jpg[/img][/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1200 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BX8070110400F][b]BX8070110400F[/b] …
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-