ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Overwatch, COD, CS:GO, Minecraft, Red Dead Redemption, GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות לגבי מחשבים ניידים בשביל חבר שלי שיענה על הצרכים הבאים : 1. גיימינג ועריכת תוכן 2. חיי סוללה ארוכים. 3. אחסון, לפחות 1TB SDD. 4. עיצוב קומפקטי, לא מגושם מידי. 5. גודל מסך 15' או 15.6'. 6. תקציב 8000-9000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים אני חייב שיהיה בו צורב וכונן דיסקטים התקציב שלי במכסימום של המכסימום הוא 1500 ש"ח אני לא צריך ציוד היקפי/מסך... ואני אשמח להוריד את העלות מתחת ל1000 ש"ח אם התקציב מאפשר אני גם אשמח שתהיה לי אופציית שדרוג לעתיד אני רוצה לפחות 512 זיכרון נ.ב אני לא הולך לקנות סלרון או משהו דומה! תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
הי כולם אז באמת יש מבחר עצום של דגמים, זה המידע שאני יודעת שחשוב שיהיה לי במחשב, עכשיו... מה אתם ממליצים? hp 0d i5 500gb 15.6 אינצ׳ שימוש סטנדרטי
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב *איכותי* במפרט שלהלן. 1. רזולוציה מינימלית: 1920x1080. *** 2. Default DPI 100%. *** 3. LED IPS. 3. חיבור HDMI. 4. רמקולים מובנים. 5. גובה מקסימלי כולל מעמד: 36 ס"מ (עם/ללא Pivot). תודה.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הינו 2500שח למחשב,חריגה בין 100-200 שח לכל היותר. 2.המטרות המרכזיות של המחשב הינם עבודה משרדית ולימודים,אך גם חשוב שיהיה מותאם למשחקים כמו .רובלקוס ו war thounder 3.כן;מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,אוזניות,מיקרופון ומצלמה. 4.מומלץ לכלול הכל במפרט. 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט על מנת שנוכל להתרכז בפעילות (לימודים/עבודה). 6.אין בעיה עם אורות,מומלץ שיהיה יחסית קליל. 7.כן ,יש צורף במערכת הפעלה ואופיס 2013 והרכבה בחנות. 8.אין העדפה,חשוב שיהיה איכותי ובמחיר אטרקטיבי,אזור מגורים:קריית אונו. 9.חודש, לכל היותר. 10.לא. 11.לא
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.
-
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
ילד בן 11 משחק בעיקר פורטנייט. כיום המחשב שלו I5-9400F + 16GB RAM + GTX 1060 6GBVRAM + NVME 256GB. יש אפשרות לקנות מחשב משומש בכ 1600 ש"ח. שבנוי טוב I7-8700K + 32 GB RAM + GTX 1070TI 8GB VRAM. + SSD 500GB האם זה שדרוג משתלם'/כדאי? בהתחשב שאת המחשב הישן נמכור ( לא יודע בכמה עדיין) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם ASUS PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, הכרטיס מסך הוא חיצונ…
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שני מחשבים עם אותם נתונים i5 דור 10 FHD 8 ג'יגה רם 256ssd רק שאחד הוא asus והשני hp מי שיש לו ידע בענין, אשמח מאד שיכתוב את דעתו. מצורף הקישורים: asus : https://tinyurl.com/yaebdr76 hp: https://tinyurl.com/yc5tn4f8 :
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
טוב. אז דבר ראשון, על פי הרכישות האחרונות שלי והמחקר סביבם - יש לי מעט הבנה בחומרת מחשב אך לא מספיקה בשביל הקנייה הבאה שלי ולכן אני צריך עזרה בבניית מחשב. אני מתכנן לבנות מחשב נייח שמטרתו - גיימינג (ללא התפשרות - המשחקים הטובים והדורשים ביותר), עיצוב גרפי, ועיצוב תלת מימד. אני מעוניין להזמין את הכרטיס הגרפי החדש RTX 3080 מחו"ל ואת שאר המערכת לבנות בארץ. האם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב כולל הכל שיתאים לכרטיס הגרפי הנ"ל, ולצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה על המבצעים של AMAZON וחשבתי על לקנות אחד מן השניים: 6000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20&th=1 או 5000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20 ויש מצב, בתלוי בתשובות, שאולי אפילו אשקיע אקסטרא על הMSI: שעולה 7500 ש"ח בערך https://www.amazon.com/MSI-A10SFS-287-Professional-i7-10875H-Win10PRO/dp/B08DHY3VF6?tag=hwzone0f-20 יש לי כרגע מחשב שקניתי לפני 3 שנים בערך, משהו ב2400 שקל(בזמנו) של Asus, כרגע משרת אותי טוב אבל אני די מוגבל. אני בן אדם עסוק ואין לי כל כך זמן, אבל פעם בשבועיים-חודש יש לי …
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת מחשב גיימיניג אני הולך על מעבד 10600KF כי הוא עולה על פחות מ 1000 שקל ואני לא צריך את החלק הגראפי כי גם ככה אני קונה כרטיס מסך בעתיד ארצה לעשות אוברקלוק למעבד אז השאלה שלי איזה לוח אם לקנות שהיה הכי זול שאפשר שהיה מיועד לאוברקלוק וגיימינג (אשלב איתו כ.מ 3070 או המקביל של amd שהיו זמינים)
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד שיריץ תוכנות כמו אילוסטרייטור ותוכנתו עיצוב. כלומר שיהיה חזק (בגבול התקציב). מסך סביב ה14 אינץ'. הלוואי שיהיה קל משקל. עם כונן קשיח ssd. תודה!
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?
-
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
היי חברים , אני אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג בקצת עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה הרבה TAB פתוחים ב GOOGLE ו Visual Studio , Office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
- 1 follower
-