ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ילד בן 11 משחק בעיקר פורטנייט. כיום המחשב שלו I5-9400F + 16GB RAM + GTX 1060 6GBVRAM + NVME 256GB. יש אפשרות לקנות מחשב משומש בכ 1600 ש"ח. שבנוי טוב I7-8700K + 32 GB RAM + GTX 1070TI 8GB VRAM. + SSD 500GB האם זה שדרוג משתלם'/כדאי? בהתחשב שאת המחשב הישן נמכור ( לא יודע בכמה עדיין) תודה!
-
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
חשוב שהמחשב יהיה אינטל קור טו דו 6300 ומסך 19 pva של חברה טובה......המחשב מיועד בעיקר למשחקים אז גם הכרטיס מסך צריך ליהיות חזק. תודה!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות\גרפיקה וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad/photoshop/sketchup שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אז אני הולך לבנות מחשב אבל אני לא בטוח איזה ספק כוח לקחת, זה המפרט: AMD 5950x msi gaming x trio GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX Cooler ROG Crosshair VIII Formula x570 Samsung 980 pro 2TB Gskill trident z neo 4x16 64gb 3600mhz ו-4 מאוררים 140ממ
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב עד 5000 ש"ח ללא ציוד הקיפי וללא כוננים התקציב הוא גג 5K אפשר גם לקצץ את התקציב אם הוא מוגזם מידיי בשביל הצרכים של המשפחה מדובר במחשב שלרוב מפעיל עליו אינטרנט מוזיקה איי סי קיו ולא יותר. מחשב ללא אוברקלוק, מחשב למשפחה הפשוטה בקשר למשחקים, מפעילים עליו רוב הזמן את סידרת המשחקים של Pro evulotion, need4speed ולא מדובר בגיימרים רצינים, אך עדיין צריך כרטיס מסך שיוכלו להנות ממנו ולא יהיו מוגבלים במשחקים במשך התקופה הארוכה שהמחשב יוביל אותם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה ומראש מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עד 500 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף דצמבר מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): משחקים בעיקר האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? כן - הרד דיסק וספק (יש מצב שאשמור גם את המארז) מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד 13-15 אינץ' עד 3,500 שח שישקול מעט יחסית חיי סוללה ארוכים (לשימוש של 6 שעות בחוץ~) שיהיה אפשר להריץ עליו פוטושופ וקיובייס (תוכנות עריכה כבדות של מוזיקה וגרפיקה) עדיפות לכיוון ה3,000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז ככה כשה אני רוצה לשדר את המצלמה שלי למשתמש במסנג'ר אין אפשרות לקיים חיבור ,המצלמה עובדת הכל טוב והDRIVER מעודכן אבל משום מה הוא נכשל ולא מתחבר. לעומת זאת בסקייפ אין שום בעיה לקיים שיחות וידאו כלומר מתחבר בקלות . הצעות??? מערכת VISTA ULTIMATE X64 מחשב:HP DV6000
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים , לכן אני צריך חוות דעת על המפרט +הצעות לשיפור במחיר הנדרש. ואם כדאי להחליף את מעבד AMD לאינטל ? החלטתי לקנות מKSP יש לי שם דוד ואני סומך עליו למרות הביקורות שראיתי מדי פעם על החברה אז אם אתם מציעים לי לשפר אז תבנו לי דרך האתר KSP. תודה לכולם ושבת שלום .
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 3600 למחשב נייד עבור לימודים , איך המחשבים של ACER? הדגם הזה Acer Swift 3 SF314-59-52QB NX.A0REC.001
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקלים. חריגה עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר למשחקי עולם פתוח, משחקי תפקידים ומודינג), ושימוש באבלטון לייב/תוכנות להפקה מוזיקלית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בעדיפות ראשונה, כמובן שמעדיף כמה שפחות רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן להחליף את הפנטיום 3 המחשב מיועד לעבודה משרדית המ..לא מבין ממ ב OC אבל אני רוצה שתהיהי לי אפשרות לעשות זאת בעתיד אין צורך בציוד הקיפי שינוים הצעות יתקבלו בברכה מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤440 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-G33M-DS2R כמות: 1 - מחיר: ¤569 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤407 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2219 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.c…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
כבר קיבלתי עזרה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא (עם מבט לשדרוג עתידי כמו תכנות ומשחקים לא בשנה הקרובה בכל אופן) צריך Wifi , ציוד היקפי(מסך, מקלדת עכבר , רמקולים) ? שכחתי משהו, אפשר להוזיל להחליף, אנאערף. תודה רבה לעוזרים! עריכה: אני לא מצליח להדביק פורמט כראוי משום מה [img]https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png[/img] הצעת מחיר למערכת מחשב - [URL]www.plonter.co.il[/URL] - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][img]https://www.plonter.co.il/graphics/product_images/100x100/BX8070110400F.jpg[/img][/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1200 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BX8070110400F][b]BX8070110400F[/b] …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב- RSM, מישהו בבקשה יכול להגיד לי האם הוא בסדר? האם זה יהיה שקט? מקורר מספיק? טוב למשחקים כבדים? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB 216 Stream Processors, יחידות 1 ¤1078 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=234 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ¤318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 SeaSonic SS-550HT 550Watt, יחידות 1 ¤413 ht…
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים
-
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כונן בין 500GB ל1000GB הלוח אם שלי כולל USB 3.1 Gen2 Type-A. ומחפש את הכונן במהירות הכי גבוהה שניתן יהיה להשיג לחיבור זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-