ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובד, אשמח לעזרתכם להצעת מפרט על פי השאלון הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב יחסית קשיח של 3000 אלא אם יש סיבה ממש טובה לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש לעבודה משרדית - אופיס, אינטרנט, שיחות זום וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך מומלץ שיתאים לזוג מבוגר (70+). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב לילד (בן 9) קיבלתי את ההצעה הבאה מחשב גיימינג עם ווינדוס 11 פרו כבר מותקן. אשמחמלדעתכם אם זה מחשב שיספיק למשחקי פורטנייט פיפא והאם מחיר סביר 1300 שקל?:תודה מראש לעוזרים. 16gb ram hyperx Amd ryzen 3 3200g Asus motherboard b450m a Nvidia Gtx 1650 4gb Corsair 550w psu Asus TUF gaming case 1tb HDD Kingston 250gb ssd Kingston 500gb ssd
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים אני חייב שיהיה בו צורב וכונן דיסקטים התקציב שלי במכסימום של המכסימום הוא 1500 ש"ח אני לא צריך ציוד היקפי/מסך... ואני אשמח להוריד את העלות מתחת ל1000 ש"ח אם התקציב מאפשר אני גם אשמח שתהיה לי אופציית שדרוג לעתיד אני רוצה לפחות 512 זיכרון נ.ב אני לא הולך לקנות סלרון או משהו דומה! תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
המטרה שהוא יהיה dual boot. ubuntu לעבודה עם תכנות. windows למשחקים, המשחקים הם די בסיסיים הכי כבד אחרון שלי divinity original sin 2 יתכנו יותר כבדים. התקציב 6 עד 7 אלף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב פיתוח והעניין הוא שהוא חייב להיות מהיר, עם כמה תוכנות כבדות מאוד לפיתוח תוכנה, כרום כמובן, בסיסי נתונים בזמן אמת, טרמינלים במקביל, docker וכו'. חיבור לשניים או שלושה מסכים. התקציב הוא 7000 ש"ח. אשמח למפרט שיענה על הדרישות הללו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול אולי להמליץ על טאבלט? אני מתלבט בין אייפד פרו 12.9 2021 לבין s7 של סמסונג 12.4 2021 128 gb שניהם wifi. ההפרש ביניהם כמעט כפול. והאם הייתם ממליצים על קנייה לא מיבואן רשמי ולחסוך כמה מאות שקלים ? מיועד כמתנה לאמא לצפייה במתכונים בטיק טוק, צפייה בסדרות וערוצי טלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה דרך גוגל. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לעזרתכם להפיק כמה שיותר מהכרטיס שקיים ברשותי GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (כמה שאפשר יהיה להוציא ממנו), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן - SSD 500GB קיים וגם כרטיס מסך כפי שמצויין למעלה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום לעוזרים , יש לי התלבטות בין כמה דברים , מעבדים ,לוח אם וזוג רמקולים משולחניים . אני רוצה להרכיב מחשב שטכנית "יספק" אותי ל 5-8 שנים פחות או יותר ותמיד יהיה האופציה לשדרג במידת הצורך לכן בחרתי בלוח אם (נמצא מטה) . לבינתיים הרכבתי מחשב נייח בדגש על MINI / MICRO ATX לתוך מארז Carbide Series® Air 240 בזכות אפשרויות הזרמת האוויר שלו (לדעתי לפחות אשמח להצעות) . המקסימום תקציב שלי 5000 אם חריגה של 500 , ושוב נתקעתי בכמה דברים שהטרידו אותי (חוץ מהידיעה שכל חודש בערך יוצא חומרה חדשה ואי אפשר להשיג את הכי טוב לזמן הזה אז מסתפקים במה שיש אם אופציות הרחבה ושידרוגים עתידיים ) לכן כמה שאלות לעזרה . בקשר למעבד : I5 6500 ומעבד I5 6600 ההבדל ה…
-
אני מחפש כונן בין 500GB ל1000GB הלוח אם שלי כולל USB 3.1 Gen2 Type-A. ומחפש את הכונן במהירות הכי גבוהה שניתן יהיה להשיג לחיבור זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
ללימודי תואר ראשון בפיסיקה, מה שאומר לימוד (אולי גם שימוש) במטלאב ופייתון. ההתלבטות היא בין: Intel ultra 5 125u Intel ultra 7 155H AMD ryzen 7 7735u יש למישהו תובנות בעניין?
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימינג "לייט" שיהיה מסוגל להריץ כמו שצריך משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו מיינקראפט, פורטניינט, הוגוורטס לגסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות לגבי מחשבים ניידים בשביל חבר שלי שיענה על הצרכים הבאים : 1. גיימינג ועריכת תוכן 2. חיי סוללה ארוכים. 3. אחסון, לפחות 1TB SDD. 4. עיצוב קומפקטי, לא מגושם מידי. 5. גודל מסך 15' או 15.6'. 6. תקציב 8000-9000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
הי כולם אז באמת יש מבחר עצום של דגמים, זה המידע שאני יודעת שחשוב שיהיה לי במחשב, עכשיו... מה אתם ממליצים? hp 0d i5 500gb 15.6 אינצ׳ שימוש סטנדרטי
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
- 1 follower
-