ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס 3060TI וספק כוח של 750 רציתי לדעת מה דעכתם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/335898 התקציב שלי הוא בגג 3000 השאלה אם הוא יוכל גם להריץ משחקים נורמלי ב 2K המחשב יהיה לגיימינג ואולי טיפה לימודים
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכת קטעי וידאו שצולמו במצלמת וידאו אולטרא דיגטלית . ( המחשב הוא לצלם וידאו דיגטלי מקצועי .) אם אפשר לעזור לבחור את הרכיבים המתאימים ביותר לעבודה זו !! כרטיס מסך לא צריך להשקיע, ללא מסך וציוד היקפי . ההשקעה צריכה להיות בגודל ההארדיסק ואפשרויות חיבורי הוידאו (הכניסות ויציאות) כל הבהרה בבקשה להגידד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין בעיה עם כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור) וגם עריכת וידאו (AVID, בעתיד עוד תוכנה) ושימוש ביתי של אינטרנט וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי (עם אפשרות לשדרוג ל-2 מסכים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכול מהתחלה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? קריטי, 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? גם וגם, WIN7 64BIT 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב אז יש את המפרט המצויין שהציעו לי פה לפני כמעט שנתיים, והחלטתי להשתדרג קצת בגלל סיבות ספציפיות. אני מזמין כנראה את הSHARP WD1 היא LCD 32". היא תתחבר במקביל לPS3 ולמחשב, עכשיו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי ככל הניתן כי הוא רועש עכשיו, וליצור הרד דיסק משותף בין הPS3 למחשב, בנוסף המחשב הופך להיות מחשב מדיה לכל דבר אז אם כדאי להחליף דבר כזה או אחר מאוד יעזור לי, בוא נזכור רק שאני לא משחק במחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מחשב שהוא בעיקר לגלישה ועבודה משרדית ובמיעוטו לעריכת וידאו בסיסית וצריבות סרטים. אני לא משחק משחקי מחשב. התקציב הוא בערך 5000 שקל לא כולל מסך ( קניתי לפני חודש סמסונג 971P) . אני מתלבט בין מעבד E6550 ל Q6600. אני לא מבין בתחום של לוחות אם מארזים וספקי כוח. הבנתי גם שאולי הלוח אם לא מתאים למעבד. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט טוב למעבד הראשון ומפרט טוב למעבד השני. תודה. המפרט: מעבד אינטל Core 2 Duo 2.33G 4MB 775 E6550 CONROE לוח אם מדגם DQ965GFEKR GUARDFISH Socket 775 מבית INTEL זכרון CORSAIR DUAL 2x1024MB 800Mhz TWIN2X2048-6400 דיסק קשיח 250GIGA SATA II 16MB Buffer מבית WD מדגם WD2500KS צורב DVD מבית LG דגם GSA-H44NBA/L X18 בצבע שחור/ ל…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
זה מה שבניתי מיועד למשחקים שם מוצר מחיר כמות מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box 607 1 לוח אם ASUS M2N 427 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 247 1 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 116 2 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe 965 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD 180 1 מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 318 1 ספק כח HEC 400TRT 400W 230 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 50 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 3335 ¤
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני מתכננת ללמוד שנה הבאה תחום של מדעים מדויקים ועשיתי רשימה של מחשבי נייד שיכולים להתאים למי שהולך ללמוד תחום כזה (מחשב עם מעבד חזק להורדת תוכנות, גודל מסך מסוים וכו) אשמח שתעזרו לי לבחור מבין הרשימה את המחשב הטוב ביותר בשבילי לטווח ארוך מאוד( לפחות חמש שש שנים) https://docs.google.com/document/d/1NSm9bxei7zZ5U3ayFTD6x2VvbxBiWWOtr9jVb00X9CY/edit יש גם קישור שמצורף פה וגם קובץ של הרשימה רשימה של מחשבי נייד.pdf
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים כבדים , שתתמקדו בעיקר בכרטיס מסך ומעבד. מסך samsung t-190 . וזהו תעשו לי מפרט הכי טבו שיכול ליהות בסכום הזה , ללא מקלדת עכבר רמקולים או ציוד הקיפי אחר רק מסך עד 3500 תודה !
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-20000, אבל יותר חשוב איכות המפרט אז יש גמישות, עדיף כמובן כמה שפחות אז עם יש תחליפים זולים יותר אך באותה איכות אשמח לדעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כבד בAI, גם SDXL ובעיקר שיהיה חזק מספיק להריץ FLUX בהווה ובעתיד. שימוש גם בפוטושופ ואפטר אפקטס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג שמסוגל להריץ את כל המשחקים המודרניים היום עם איכות גבוה (דוגמה לאחד המשחקים הכי כבדים שאני רוצה להריץ: Cyberpunk 2077) העדפות שעלולות להקל על המחיר: רזולוציה - 1920x1080 Full HD נפח אחסון - 1TB
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בבנית מחשב לאינטרנט שירים וכו' (ללא שימוש במשחקים ). כולל ציוד היקפי (לא כולל מסך). אבקש בבקשה לבנות לי מאתר הבא: http://www.shirion-computers.com/builditems.asp תודה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם MA78GM-US2H מעבד Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שימושים בעיקר למשחקים "כבדים" ... עושה OC חשבתי על המפרט הזה מה דעתכם ...?! הספק יספיק? או שצריך משהו אחר.. אז מה דעתכם.. :s05:: תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שיריץ ויסטה (הום פרימיום) וישמש לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,סרטים...) ללא משחקים וללא OC. האם המפרט הבא יריץ את ויסטה טוב?: מעבד E4400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 1GB 667Mhz Samsung דיסק קשיח WD 250GB 16MB צורב LG H55NK מארז פשוט עם ספק 500W סה"כ 2250 ש"ח. האם המקבילה של AMD למפרט תהיה יותר זולה ותאפשר לי להכניס שיפורים (כרטיס מסך נפרד\זיכרון)? במידה וכן מה כדאי לי להכניס יותר - זיכרון או כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
gamer pc פשוטו כמשמעו יש לי מפרט מוכן אבל לא אתנגד לראות הצעות חדשות כעיקרון אני מתלבט לגבי intel vs amd כמו כולנו תודה לכל העוזרים ללא ציוד נלווה ואני לא מבין גדול ב oc אז לא צריך את זה זה ממש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב למשרד. בעיקר אופיס, הנהלת חשבונות וכדומה. ראיתי באתר של אייבורי את המחשב הבא עם מעבד מרובע ליבה ב-1800 ש"ח, בעיני (הלא מקצועיות) זה נראה מציאה, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3342&CatCode=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב בעיקר ללימודים שימוש עיקרי בתוכנות כגון : Microsoft Visual Studio .NET , Cygwin , וסרטים ..... מה שחשוב לי בעיקר שהיה לו זיכרון גדול , כרטיס מסך סביר, התלבטות בין מעבד אינטל או פנטיום . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שימושים קלים - דפדפן, אופיס וכו'. מעט צפייה בסרטים.תקציב - כמה שפחות...לא רוצה להוציא הרבה כסף. מכוון לרמה הבסיסית ביותר אבל לא בהגזמה.חשבתי על i3 ולא סלרון, דואל-קור וכו' מצד אחד וגם לא i5 ומעלה מצד שני.האם יש איזשהו פרמטר שחשוב במיוחד להשקיע בו לשימושים שלי?הבנתי שעדיף זיכרון ram 8 ג'יגה. השאלה אם זה קריטי בשימושים שלי.אציין שרוב הזמן מחשב שלי הוא בבית ובבית יש גם מחשב נייח.הנייד אמור לשמש אותי קצת ללימודים (פעם-פעמיים בשבוע 5 שעות), קצת כשגם אני וגם אשתי צריכים את המחשב וכש... הילדים בבית ואני צריך נייד כדי לתפוס פינה שקטה...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב הבא proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) chasis: HEC compucase 6A19B+400W עם מסך LG 1970HQ מה דעתכם? חזסר משהו? המחשב בלי המסך עלה 3800 עכשיו אני צריך להוסיף מאיץ גרפי איזה כדאי נראה לי תקציב של 500 שח בערך השימושים הם פוטושופ אילוסטרייטור ואולי גם אפטר אפקט... ללא משחקים
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם Intel DP965LTCK LEMONT זיכרון CORSAIR VALUE 1GB 667Mhz כרטיס מסך Palit Geforce 7300GS 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600GB SATA 2 ספק כח 400 REAL 320 W מארז עם ידית צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מקלדת מולטימדיה רמקולים ועכבר אופטי 5 לחצנים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤552 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤493 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤888 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤533 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤242 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤50 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤3853 המפרט הורכב ב…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-