עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט מחשב עד 5000 ש"ח ללא ציוד הקיפי וללא כוננים התקציב הוא גג 5K אפשר גם לקצץ את התקציב אם הוא מוגזם מידיי בשביל הצרכים של המשפחה מדובר במחשב שלרוב מפעיל עליו אינטרנט מוזיקה איי סי קיו ולא יותר. מחשב ללא אוברקלוק, מחשב למשפחה הפשוטה בקשר למשחקים, מפעילים עליו רוב הזמן את סידרת המשחקים של Pro evulotion, need4speed ולא מדובר בגיימרים רצינים, אך עדיין צריך כרטיס מסך שיוכלו להנות ממנו ולא יהיו מוגבלים במשחקים במשך התקופה הארוכה שהמחשב יוביל אותם.. תודה!

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  2. אז ככה, לאחר שרפרפתי בדיונים שנפתחו לגבי מפרטים של מחשבי משחקים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי, הרכבתי בSKYPC את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤731 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤407 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤382 כמות:1 http://skypc.…

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  3. Started by GuliverMan,

הי, מחפש המלצה על מחשב חזק לפיתוח תוכנה (כולל קימפול מערכת גדולה גם ל-WINDOWS וגם ל-WEB). אני מגיע לפחות פעם בשבוע למשרד, מתלבט אם לקחת נייד, או אולי נייח מיקרו כמו לנובו P350 או דל אופטיפלקס מיקרו. התקציב גמיש וגבוה למדי (גם 10000 ש"ח זה בסדר). מעדיף מחשב מותג ולא בהרכבה.

4. Started by eladteib,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000ש"ח בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר שוק ההון, פורקס, קריפטו תוכנות ספציפיות: bookmap, hyblock, trading view, MT4 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4 מסכים, מעמד למסכים, עכבר עם כדור עקיבה גדול 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב אבל לא על חשבון חריגה מתקציב. 6. האם ישנה …

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  5. Started by LeftRight,

Case: NZXT H440 RED\BLACK Motherboard: ASUS MAXIMUS VII RANGER CPU: Intel i7 4790k @ 4.4GHz CPU Cooler: Corsair H105 GPU: GIGABYTE GTX 980 G1 RAM: KINGSTON HyperX 1886Mhz 16GB RED ssd: 512gb ובנפרד מסך: Monitor: ASUS ROG SWIFT PG278q 144hz gsync 1ms כמה הייתם מעריכים את השווי של המחשב?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  6. חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...

• 5 תגובות
    • 445 צפיות
  7. רצוי שבמחשב יהיה מעבד טוב, זיכרון 2000 , וכרטיס מסך טוב שיריץ טוב את המשחקים. ועוד שאלה האם כדאי לי לבנות מחשב עם מעבד של אינטל או של amd אני לא מבין בדברים האלה מה אתם אומרים כדאי?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  8. Started by anri,

לפני שלוש שנים בערך, זה היה מחשב מחשב חח (גם עלה לי המון) אז אני מאמין שמאז השתנה הרבה, אבל בכל זאת רציתי לדעת איך המחשב הזה נחשב כיום ? איך משחקים חדשים ירוצו עליו טוב ? או על הפנים כבר /= מעבד - A64 +3500 Newcastle לוח - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכרון - OCZ EL VX 1GB כרטיס מסך -X850XT דיסק קשיח - RAPTOR74GB + 80GB

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  9. Started by ATAT,

שלום, אני בחיפושים אחרי מחשב עם מסך *לא* מבריק. לשימושים משרדיים+עבודה מרובת טאבים. התקציב גמיש (פלוס מינוס 1000 ש"ח). מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - אפשר לעלות עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, מצגות, עבודה מרובת טאבים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  10. שלום מחפש המלצה למחשב שני לבית -אופיס וגלישה בלבד מסך 15 אינצ עדיפות תקציב עד 2500 מערכת הפעלה - עדיף לרכוש עם? או עדיף לרכוש והתקין בנפרד כדי לחסוך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  11. שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
    • 0 תגובות
    • 443 צפיות
    • 0 תגובות
    • 443 צפיות
  12. קראתי פה על החנות -Start pc- והיא ממש זולה באופן מחשיד קצת ורציתי לדעת האם זו חנות אמינה ומסודרת ששווה לקנות ממנה.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  13. בגדול הרעיון הוא לרכוש את הכי טוב שניתן לקבל, לא בחו״ל, לביצועים מקסימליים בלי לזרוק כסף לפח. כרגע בניתי את הדבר הזה, אשמח לדעתכם: מעבד: 2494 ₪ - * בלאק פריידיי * - intel 16 Core i9 12900K 2.4Ghz-5.2Ghz Alder Lake S1700 BOX לוח אם: 2348 ₪ - * חדש * - ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING DDR5 WIFI LGA1700 זכרון: 1293 ₪ - * צפי חדש 4.12 * - XPG LANCER 32G (2X16G) DDR5 5200Mhz CL38 RGB כרטיס מסך: 7645 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX3080Ti 10G Up To 1785Mhz TUF GAMING OC דיסק קשיח: 840 ₪ - * בלאק פריידיי * - Samsung SSD 1T 980 PRO Read Up to 7,000 MB/s Write Up to 5,000 MB/s ספק כוח: 1479 ₪ - * חדש * - ASUS 1200W ROG THOR PLATINUM - 10 Year Warranty מאר…

14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש״ח, חריגה מינימלית עד 11 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, צריך מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיב כזה, צריך הכול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות, לא צריך מערכת הפעלה …

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

16. אורח רום
    Started by אורח רום,

שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by UzaBuza,

אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by IM CAT,

אוקיי אז המחשב שלי נשרף ואני צריך לקנות מחשב חדש אז זה המפרט שלי ואני לא רוצה לעבור את המחיר הזה זה כולל משלוח והכל אבל אני רוצה לדעת אם אפשר אוליי איכשהו להוריד במחיר עם דברים יותר טובים ואם המפרט הזה סבבה בערך וגם אני התכנן לשדרג את המעבד

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  19. מחפש מחשב נייח לבן שלי המחשב הזה מתאים ? https://salepc.co.il/i5-9400-gt1030-ssd-120gb-8gb.html

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  20. Started by אליהו אלקובי,

אני תלמיד יב שמתחיל עכשיו לימודי סייבר, מעוניין לקנות מחשב נייד, עם נתונים חזקים, שמחזיק לי כמה שיותר זמן, התקציב שלי הוא עד 3,500₪ (אני מעוניין בלי מערכת הפעלה, אני מתקין אותה לבד וכך חוסך עוד קצת) ראיתי ב ksp Asus VivoBook 14 X1402ZA MW508 - Intel core i7 1260p - 16GB DDR - 512GB SSD ב- 3,300 ₪ האם הוא יענה על הצרכים שלי? ואם לא, מה כן? קישור למחשב https://ksp.co.il/mob/item/245632/מחשב-נייד-asus-vivobook-14-x1402za-mw508-צבע-quiet-blue

21. Started by ExiledSiren,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by mad_max,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  23. Started by idan131224,

היי, יש לי כרטיס 3060TI וספק כוח של 750 רציתי לדעת מה דעכתם על המפרט הזה https://tms.co.il/builds/335898 התקציב שלי הוא בגג 3000 השאלה אם הוא יוכל גם להריץ משחקים נורמלי ב 2K המחשב יהיה לגיימינג ואולי טיפה לימודים

• 0 תגובות
    • 441 צפיות

דיונים חדשים בפורומים