עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: Epox 8RDA+ זיכרון: Kingston 256MB DDR 333 x2 (אין לי אפשרות לwinbond) כרטיס מסך: Tyan Tachayon G9700 Pro דיסק קשיח: Westren Digital 80GB 7200rpm 8MB Cache כונן תקליטונים: Sony 1.44 כונן תקליטורים: ASUS DVD x16 צורב: TEAC 52x24x52 מארז: ATX 400W + Window רמקולים: Luxeon 2.1 800W sub+2sp (אין לי תקציב ליותר טובים) מסך: CTX PR711F TRINITRON מה דעתכם על המפרט? שווה את המחיר?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני צריכה מחשב נייד ללימודים אבל אני גם גיימרית מן השורה 8) הדרישות: התקציב הוא בין 3000 ל-4000, גודל מסך 14+ 4GB ram כונן DVD כרטיס מסך שיהיה ברמה של nVidia GeForce FX 5700 ו- ATI Radeon X 1600 או קצת יותר חלש. מבחינת מעבד, אני עדיין משתמשת בdual core, אז אני לא ממש מעודכנת לגבי המעבדים החדשים (i3,i5,i7) ואשמח להמלצה. כרגע הכי טוב שהצלחתי למצוא זה הניד הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6388&CatCode=681 הכרטיס הגרפי שלו יותר חלש ממה שאני מעוניינת, אבל לא הצלחתי למצוא משהו אחר, מה דעתכם? אשמח לכל המלצה, דעה או כיוון כלשהו! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עם המאפיינים הבאים: מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מקצועית (כתחביב, לא כמקור פרנסה) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, lightroom באופן תדיר. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט ב…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by omnius,

אני צריך מפרט טוב, בעיקר למשחקים, שיריץ Half-Life 2 וDoom3. חוץ מזה שהוא יהיה מבוסס AMD וכ. מסך של ATI. תקציב: 4000 שקל -+ לא צריך OC או משהו, זה לבית רגיל ושפוי (לא שלי כמובן ;D)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by GUY550,

שלום לכולם, חייב את העזרה שלכם בקניית מחשב חדש לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - אם זה באמת שווה את זה וזה משדרג את המחשב בהמון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו/עריכת וידאו ב 4K, תוכנות תלת מימד (אפטר אפקטס, מאיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה):אפטר, מאיה, פרימייר, לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד גיימינג אולי פה ושם PUBG ובאט…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן אנשים D: סוף סוף קיבלתי את ה 1520 שלי (צבע ירוק) מבחינת מפרט- T7300 2 ג'יגה זכרון 8600GT 160GB הארדיסק מסך 1440X900 צבע, כמו שנאמר, ירוק. וכמובן הדגם שמגיע עם המצלמה המובנית..... (אני לא חושב שמביאים לארץ את זה שמגיע בלי) עלה לי 6700 שקל דבר ראשון, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין דבר שני, כל המלצה/רעיון לגבי ציוד הכרחי (חוץ מתיק כמובן) או תוכנה מומלצת לניידים יתקבלו בברכה. תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. השימושים: סטודנטית לפסיכולוגיה - מסמכים, אינטרנט, לא יותר מדי. משרדי בסך הכל. תקציב: עד 2500 ש"ח. חשוב שיהיה קל משקל (סביבות ה1.7ק"ג) ועם סוללה של יותר מ6 שעות. תודה רבה רבה, בשם הבלונדינית.

10. 1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…

12. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Hello there,

הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לחרוג מ 6000 (אשמח לקבל כמה אפשרויות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כשרת עבור הסטארטאפ שלי, בגדול מתכנן להתקין עליו Ubuntu Server / Windows Server, להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות במקביל (מספר בודד של מכונות לא משהו רציני), הוא הולך להריץ Task-ים להוריד ולאחסן data מהאינטרנט, להריץ שרת DB - MySQL ופוטנציאלית להוות גם שרת VPN לחיבור לרשת החברה מרחוק (בגדול צריך דגש על RAM גבוהה, מעבד חזק , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ, יש צורך ב -2 חיבורי Ethernet (השרת הול…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by itaysp,

שלום, סבתא שלי יוצאת לפנסיה, וחשבנו לקנות לה מחשב. התקציב הוא 4000 שקלים חדשים. צריך שיהיה הכל, ואם אפשר אז גם להכניס איזה מדפסת בתקציב הזה. עדיף שיהיה מסך דק. המחשב ישמש כנראה גם למשחקים קלים (נכדים שבאים לשחק - אני הכי גדול אז לא נראה לי שיהיו דברים כמו BF2...) ואם מותר לפרסם, אז גם את שם החנות שממנו המפרט (כדאי שתהיה במרכז אבל זה לא חשוב כל כך...) תודה, איתי

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by LTE,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ורציתי לדעת את דעתכם עד כמה חשובה האחריות שעומדת מאחורי מותג המחשב וכמה זה שיקול מבחינתכם ברכישה למשל אני שומע שהאחריות על מחשבי לנובו שלא דרך IBM לא משהו, למרות שיש המון המלצות על מחשבי LENOVO YOGA מה גם שהאחריות היא רק לשנה כנ"ל הבנתי שהשירות של אסוס לא משהו למרות שנותנים אחריות ל-3 שנים השאלה מה הגורם המכריע שכדאי להתחשב בו בבחירת המחשב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן יש לי כבל טעינה שלא מתחבר לשקע בארץ וצריך שנאי ועכשיו השנאי לא טוב ואני מחפש את הכבל הזה בארץ וכל מקום שאני מחפש הוא מראה לי ביחד עם המטען מה שאני לא רוצה אני רוצה רק את הכבל שמתחבר למטען עצמו עם תקע רגיל המחשב הוא מחשב נייד של טושיבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by איציק77,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי לבחור מחשב טוב לגיימרים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin's creed unity gta v far cry 4 crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. תקציב: התקציב כרגע פתוח, כיוון שאני רוצה לראות את כלל האופציות. כמובן שרצוי כמה שיותר זול, ועדיפות לרכישה מאילת ברשת KSP. מטרת המחשב: מחשב ללימודי מדעי המחשב + כתיבת תוכנות + עיצוב אתרים ברמה חובבנית + הרצת משחקים (מסתפק גם על הרצה על Medium). גודל מסך: 13.3'' - 14'' רזולוציית המסך: רצוי FHD 1920x1080. אחיה גם היא שטח עבודה מעט מצומצם יותר, אך בתנאי שהוא אופטימלי לעבודה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא ממש. משקל רצוי: 2.3 ק"ג לכל היותר. זמן סוללה: רצוי סוללה שתעמוד בדרישות שלי ולא תאכזב אותי באמצע. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth: יהיה נחמד, לא קריטי. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: פחות מבין בזה. בעיקרון שיספק ביצועים טובים ולא יהיה מועד לפ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. עד 5500 שקל! 1 Corsair CMX512-3200C2 1,158 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 686 ש"ח 1 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 238 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 159 ש"ח 1 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW 105 ש"ח 1 ARCTIC SILVER 3 64 ש"ח 1 ABIT AT7 - MAX2 VIA KT400 1,274 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 557 ש"ח 1 Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB 1,309 ש"ח סה"כ 5,550 ש"ח מתוכנן OC רצחני! *מארז וספק ישופרו בעתיד!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by eldar_o,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - משחקי מחשב : מיינקראפט, אמונגס, פרוז'ר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך למשחקי מחשב ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יש חשיבות אבל לא בכל מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. Started by JC_Denton,

המפרט כולל הכל ואהיה כנה איתכם,אני לא הולך לקנות את המפרט הזה.סתם בתור הצעה למי שיש 12k מיותרים AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [1,400.51] Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) [A64/DDR][916.24] GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 400 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Copper Heat Spreader, Dual Channel SPD [1,577.34] Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [1,564.18] Pioneer DVR-107 BLACK 8/4/12//24/24/40 DVD±RW ( Bulk ) [1,008.43] Antec Sonata Piano 380W Case TruePower 380Watt ATX12V power supp…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yalkobi,

מחפש מחשב נייד מסך 15.6 לאינטרנט וסרטים עד 2500 שקל כולל מערכת הפעלה * גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * כונן אופטי? עדיף, לא קריטי * כולל מערכת הפעלה * מעדיף שיהיה אחריות 2 שנים יש לי נסיון עם דל לטובה אבל לא חייב תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by binyamins,

שלום, אני צריך להחליף את הנייד הישן שברשותי וצריך את עזרתכם בבחירת חדש הנייד החדש צריך להתאים ל: 1. מסך מינימום "15.6 - זה המסך העיקרי שלי ומסך קטן לא מתאים לי 2. איכות מסך - אני מאוד אוהב תמונה חדה ואיכותית 3. השימוש העיקרי זה אופיס + פוטושופ + אילוסטרייטר + עריכת סרטונים של מוצרים לאתר מכירות באינטרנט (לא HD) המחשב הנוכחי 'זוחל' ואני רוצה מחשב שיעשה את הפעולות הללו מהר עד כמה שאפשר במסגרת התקציב 4. תקציב - עד 4,000 ש"ח ועדיף כמה שפחות 5. מסך מגע - לא יודע אם זה חשוב או לא ... 6. שתהיה מקלדת נוחה 7. אני לוקח כל יום את הנייד לעבודה ובחזרה - שיהיה משקל סביר ... תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם!! קודם תרשו לי לפרגן לפורום ולכל המומחים והמשתתפים, שגורמים לאנשים כמוני להיאשם לפורום. כל הכבוד לכם. הגיע הזמן להחליף מחשב (אחרי איזה 5 שנים). לכן בקשה שמהחשב "יספיק" לתקופה דומה. תקציב: 4000 (פלוס מינוס 200 ש"ח) , אין צורך בציוד הקפי וגם במסך (אני מתכנן להחליף מסך בשלב מאוחר יותר). שימוש: משחקי מחשב. (יש גם צפייה בסרטים ושימוש מקצועי פיתוח אתרי אינטרנט + תיכנות) בעיקר משחק במשחקי ירייה מגוף ראשון ברשת. לגבי כרטיס מסך, אני מתלבט... אני לא יודע אם יש צורך לשחק במשחקים ב HD או לא... שזה יהיה גם שיכלול אם לקנות בעתיד מסך עם HD. לכן אבקש המלצה לאופציית HD וללא HD. כמו כן, למסך הנוכחי יש כניסה VGA ישנה, לכן אני מאמין שאצטרך לקנות מתאם עד שאקנה מסך חדש. מארז: …

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים