ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום אממ הרכבתי מפרט הייתי רוצה לשמוע תגובות/הצעות שלכם Q6600 - לפני כמה ימים התייעצתי עם המוכר בחנות שאני עומד לקנות ממנה (פנדס) והוא אמר שזה מגיע כ G0 אבל זה לא מה שכתוב אצלהם באתר PNY 8800GT G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ CL4 WD 320 16BUFFER SATA II AAKS NZXT APOLLO ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עכשיו בעיניין של לוח אם וספק אני לא סגור (אני לא מתכוון לעשות OC) אני לא יודע אם כדאי לי לקחת לוח עם תמיכה בDDR3, מה אתם אומרים? בהתחלה חשבתי על GA-P35C-DS3R, הוא קצת יקר ואני לא יודע אם אני באמת צריך אותו, אולי ללכת על P35-DS3L? אני לא ממש מבין בזה, הייתי שמח לשמוע הצעות והסברים וספק, המליצו לי על CORSAIR HX 520W, "הוא מודולרי וכל החרא הזה בלה בלה.." לא מבין בזה. חשב…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אחרי 6 שנות עבודה שבק המחשב הישן של סבתא שלי והגיע הזמן להחליף אותו.. התקציב הוא כמה שפחות כאשר 1.5K זה המקסימום שאפשר להשקיע.. המטרות של המחשב זה בעיקר לשחק ברידג' ובכל המשחקים של הXP ואפשרות לגלוש באינטרנט... אני מאמין שכל מחשב יהיה שיפור לעומת המחשב הקודם (P3 500MHZ + 256Ram+12GB+rage2) ככה שלא צריך משהו חזק בכלל. כמובן שמדובר רק על המחשב עצמו ללא מסך וציוד היקפי.. תודה מראש, עידו.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיהיה מעבד אינטל לא להכליל סי די רום, צורב, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך מחשב שיהיה חזק ל משחקים לא OC תודה למגיבים נ.ב גג עד 4000 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ללפטופ ללימודים בעיקר אבל גם כדי לראות סרטים ושימוש יומיומי (לא משהו רציני). כמו שרשמתי הלימודים הם מדעי המחשב, יש לי אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב כי אני טס בקרוב. כרגע מצאתי Lenovo 730 13" ב810$ עם המפרט הזה (מצורף תמונה) וזה הקישור לאתר https://www.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/700-series/Yoga-730-13-/p/81JRCTO1WWENUS0 אשמח להערות על המחשב הספציפי הזה או המלצות בכללי על מחשבים ועל Lenovo. תודה רבה :)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז האסוס הישן והטוב שלי מת (כמובן שהיה בן 3 וחודש, בדיוק שפגה האחריות) וצריך להחליף אותו. קצת חיפשתי ונסגרתי על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות ו-MATLAB. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות לסוג המסך. 15.6 זה הדיפולט לאור התקציב, אבל אם אפשר לקבל באותו מחיר 13.3 אז מה טוב. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מניסיוני הוספת numpad מקטינה את שטח המקלדת אז עדיף בלי. אבל זה לא deal breaker. * משקל רצוי? רצוי 2.3 ודרומה. שוב, לאור התקציב המוגבל אם אין ברירה אז לא נורא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות השעתיים וחצי-שלוש לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד, חשוב לי שיהיה נוח לנשיאה שיהיה קל וחשוב לי גם מראה אלגנטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ- 4000 ש"ח (כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סטודנט, צפיה בסרטים באיכות HD, ויתכן גם תוכנות עריכת גרפיקה ( קלות- שימוש מועט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ( לפטופ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצערי המחשב נפל מהשולחן בחוזקה אל הרצפה. לא נשבר כלום, אבל כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך לא מוצג כלום. כנ"ל בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. המסך בסדר כי הוא לא נפל מה גם חיברתי את המסך לנייד שממנו אני כותב עכשיו והתמונה שבנייד מועברת למסך. משמע המחשב שלי התפגר לדעתי. הכל עובד כרגיל. הוא עושה רעשים, האורות, המאוררים, הכל. אבל אין תמונה. לצערי אין לי כרטיס מסך אחר לבדוק אם הבעיה היא רק בכרטיס מסך. אולי אשיג בימים הקרובים אבל בכל מקרה עיזור לי לבחור מחשב הכי זול שיש. כי זוהי הוצאה לא צפויה ואני לא מסוגל לסבול נייד. אני רוצה נייח כמו שהיה לי. המפרט הקודם היה ככה: מעבר דואל קור משהו E6400 4 ג'יגה ראם דיסק קשיח 160 ג'יגה לוח אם אסוס מה 3/4 שנים האחרונות לא זוכר דג…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למשחקים עד 3000 שקלים, עם ציוד היקפי בסיסי: רמקולים פשוטים ומקלדת ועכבר. מעדיף מפרט מבוסס אינטל, אך אם עדיף בהרבה AMD אשמח גם להצעות וגם להסבר מדוע. חנות: KSP בלבד. הסיבה שהמחשב יירכש בב"ש ואינני מעוניין לקנות במרכז. KSP מבחינתי עדיפים על אייבורי לכן אבקש מפרט משם. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה, עידן.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצורך לימודי, וקיבלתי במייל הצעה לעבור חשבון בנק לבנק אחר (אני גם כך מתכנן זאת, מסיבות האישיות) כאשר מקבלים מיני לפטופ במתנה. מישהו יכול לומר לי אם המחשב המוצע הינו מחשב שמתאים ללימודים? https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/campaign.jsp?id=356331149
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי יוני, בן 24 מתל אביב מתוך נוסטלגיה לשנות העשרה שלי החלטתי לקנות ת'מחשב משחקים הזה שרציתי בתיכון אבל הייתי תפרן מדי בשביל לקנות. המחשב ישמש למשחקים בלבד, יש לי לפטופ Thinkpad שמשמש אותי לכל השאר. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום בזלזול, ואת המשחקים של עוד שנתיים בצורה מכובדת. חשוב לי שיהיה בסיס איכותי(מארז, ספק, מעבד ולוח אם) שיהיה אפשר להמשיך איתו גם לשנה שלישית ורביעית בעזרת שדרוג (לדוגמה - כרטיס מסך חדש), גם אם זה אומר שהוא כבר לא יריץ את המשחקים על פירוט מקסימלי וכ'ו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. הייתי מעדיף לא להשקיע את כל הסכום אם זה ריאלי מבחינת מה שאני רוצה. ב) במידת…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב ללימודי הנדסאי תוכנה וכמובן בהמשך למהנדס. התקציב הוא 5-6 אלף ש"ח. * מטרות המחשב? לימודי הנדסאי תוכנה קצת משחקים סרטים וכו'. * גודל המסך? 15.6 אם אפשר 17 גם טוב האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, מה שהכי טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? numpad חשוב * משקל רצוי? לא קריטי כמובן לא 5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות אם קיימת סוללה כזאת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין משהו מיוחד * Bluetooth?לא חייב *…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע עצות בנוגע לבניית מפרט למחשב שיוכל להריץ על הגדרות גבוהות משחקים "כבדים" (Oblivion, Gothic3 וכו'), תאימות ל- DX10, ללא OC. אני קורא בפורומים באתר כבר הרבה זמן ומה שנחמד זה שככל שאני דוחה את קניית המחשב המחירים יורדים והאפשרויות גדלות. ;D אני מתכנן לבנות את המחשב בעצמי, כך שהחלקים השונים יקנו במקומות שונים באיזור המרכז והמחירים שאני מציין לחלקים הם ממקומות שונים. הרכיב שאני הכי סגור עליו במחשב הוא המעבד - Intel Core 2 Duo E6600 שיעלה 1800 ש"ח בערך. גוף קירור למעבד - האם צריך במידה ואני לא מתכנן OC? כשאני קונה את המעבד הוא מגיע עם גוף קירור גנרי כלשהו? הפריט השני שאני כמעט סגור עליו לגמרי הוא המארז Gigabyte 3D aurora 570 שיעלה 850 ש"ח. הרד-דיסק 250GB - S…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Maxtor 40GB 7200RPM Micron 512MB PC266 DDR ALPS FLOPPY 1.44 Gigabye ATi Radeon 9700 PRO Compucase Super Midi Tower CI 6919 AMD ATHLON XP 2000 + FAN Logitech Internet Navigator Logitech MouseMan DUAL optical wheel Gigabyte GA-7VRXP REV 2 Enermax 350W EG 365P VE
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי אני צריך כמה מפרטים של מחשבים בסכום של 12000 אבל שיהיה מחשב טוב
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את המחשב אני מרכיב מאחד המבצעים שלהם, מדובר בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 1285 ש"ח בלי תוספות. מחשב לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס וזהו סך הכל. לא משחקים ולא סרטי HD. אז ככה, Intel® Pentium® Dual Core E5300 2.6GHz לוח Asus דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-ES2L [מה עדיף לי?] Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffe Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz [אלך על קינגסטון] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 כרטיס מסך מובנה בלוח אמ, תוספת למקלדת ועכבר Microsoftו- 79 ש"ח רמקולים Altec Lansing BXR1220 בתוספת 95 ש"ח [הרמקולים הנ"ל מומלצים?] ברצוני לקנות גם מסך…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסך - XGA TFT 14.1 - אפילו 12 אינץ יספיקו לי זכרון - 256 DDR - לא צריך יותר מעבד - AMD AXP 1500+ - אני יודע שהוא זולל חשמל אבל אני מעדיף amd כרטיס רשת - Intel 10/100 - מתאים ל-ADSL שאני הולך לחבר מודם פקס - 56K דיסק קשיח - 20GB כרטיס מסך - ATi Radeon Mobilty 64 mb כונן - DVDx8 מערכת הפעלה - WinXP Home + Office 2000 מתנה עכשיו לשאלות: 1 - אני רוצה לחבר ADSL אז USB נכון? 2 - מחיר הוא 6299 ש"ח, טוב? המחשב הוא של Compaq דגם: Presario 907EA תודה מראש imac!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-