ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו חברים החלטתי שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב נטו כאילו רק מחשב בלי חלקים חיצוניים כאילו בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר כאילו מחשב בלבד התקציב שלי הוא 4000 לא יותר אז תודה לכל מי שעוזר אני מודה לכם
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ללא: מסך מקלדת עכבר ואמקולים עם HD של 80GB תודה מראש. נ.ב אני לא בעל ידע רב לכן רצוי להוסיף הסברים מקיפים
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את עזרתכם בבניית מפרט. אז ככה, המחשב יהיה בשימוש לצפייה בסרטים, לגלישה באינטרנט ולשחק במשחקים(לא הכי חדשים שדורשים כ.מסך חזק). אני חושב יותר לכיוון של AMD + OC, ואני רוצה מסך 19" לסרטים. בקשר לכרטיס מסך, אני חושב אולי לקנות אחד חלש יחסית בהתחלה, שיריץ משחקים בסיסיים, ולשדרג למשהו חזק יותר מאוחר. אם תהיה אפשרות כזו אני שוקל לקנות מארז XPC (או משהו בסגנון). התקציב הוא בסביבות ה6K, חריגות קטנות אפשריות, עדיף לחסוך איפה שאפשר. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך להיות שם רמקולים איכותיים מקלדת ועכבר ורצוי גיפורס 6 גיטי מערכת פנטיום
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשחקים המסך צריך להיות lcd לא צריך כונן דיסקטים לא צריך צורב כונן DVD צריך עכבר/מקלדת ללא הרכבה וללא משלוח מעבד - עדיפות לa64 בסוקט 939... החנות צריכה להיות לוגיק ו/או זיגזג... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים + מסך של DELL 24 אינץ. עכשיו יש לי כמה שאלות שמעתי שעובד לצאת במהלך חודש אפריל מעבד חדש של AMD משהו מתחיל עם P? שווה לחכות או אפשר לקנות כבר מחשב? לגבי כרטיס מסך TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E? זאתי הגירסה הכי מתקדמת או שצריכה לצאת עוד אחת ששוה לחכות? ד"א הוא תומך דירקט איקס 10.1? ראיתי שמערך SLI של 8800 מראה ביצועים יותר טוב מאחד כזה אולי עדיף מה אומרים? או הכרטיס הזה במערך SLI? ( אולי תהיה אפשרות הרחבה לתקציב) לגבי הארדיסקים אני צריך רק אחד של 72 או פחות עם מהירות סיבוב גבוה. אין צורך במקלדת ועכבר.זיכרון פנימי אני מעדיף 4 גיגה או יותר כי יש לי עבודות בעריכת וידאו. עם המחשב שיש לי עכשיו יש לי מאווררים של טרמלטק וזה פשוט נורא בגלל המהירות…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצות למפרט בסיסי עד 1500 שח בלי מסך מיועד רק לעבודה משרדית לא כבדה. דרוש: לוח אם pci-e כונן קשיח מעבד ספק וזיכרון
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מפרט טוב לפנטיום d 805 ולוח אם עם ערכת השבבים של אינטל 945 שיתאים לו בול תודה
-
- 13 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מסך דק 17 או 18 משולב רמקולים אפשר בלי רמקולים. תלוי איזה מסך שווה? מעבד Pentium 4 3.4Ghz 800FSB 1024K HT או Pentium 4 3.6hz 800FSB 1024K HT צורב dvd מהיר 16X כונן DVD דיסקט 1.44 דיסק קשיח sata GB80 או scsi מארז רק תותח מאוררים רק חזקים גם מעבד מקלדת ועכבר אלחוטיים לוח אם רק מעולה מתאים OC כרטיס מסך X800 מתאים OC זכרון GB 1 רק מעולה מתאים OC משולב סורק מדפסת ופקס גם משחקים הכי חזקים ,מהירים וגרפיקה גובהה תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר: עד 3900 ש"ח אני יודע שראיתם בהודעות הקודמות את המפרט שלי,אבל אני פשוט מפחד שהוא לא יהיה מספיק טוב במשך שנתיים בערך! לכן בבקשה תנו הצעות למחשב משלכם! ואני צריך את הלוח GA-7VRXP כי הוא כולל כרטיס קול ורשת! ...
-
- 20 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מעבד****: חברה:AMD מוצר:Athlon 64 3200+ (S-939) מחיר:1230 לוחות אם למעבד*****: חברה:AMD GIGABYTE מוצר:Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 מחיר:695 זכרונות*****: חברה:A-DATA מוצר:A-DATA**1024(זה יוצא שיהיה לי 1024 זכרון כללי2יחידות) מחיר:780 כרטיסי מסך*****: חברה:PINE מוצר:xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E מחיר:1140 דיסקים קשיחים****: חברה:WESTERN DIGITAL מוצר: GB160 7200 ATA-100 (8MB) מחיר:520 **כוננים: חברה:SONY מוצר:Teac/SONY 1.44 מחיר:40 צורבים****: חברה:Lite-On מוצר:Lite-On 52 x 32 x 52 (kit) מחיר:180 מארזים*****: חברה:ATX מוצר: ATX FullTower Supertalent alum מחיר:450 ****ספק: חברה:Hec מוצר:HEC 475W (True Watts) מחיר:380 מקלדת ועכבר***: חברה:MICROSOFT מוצר:MS …
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב גיימרים. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים אלא רק מחשב ושיהיה מותאם למשחקים התקציב הוא עד 8000 ש"ח... כמו כן דגש על קירור!!! המחשב הקודם שלי שהיה אדיר הלך בגלל overheating תודה מראש ירון
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מתאים לשימוש בגרפיקה בינונית, עריכת וידאו, משחקים ברמה בינונית, אופיס וכדו'. מסך דק 22 אינצ', וכל הציוד הנלווה כמו מקלדת ועכבר. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח שהחנות תהיה בירושלים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר-מחשב למישחקים הכרטיס מסך צריך להיות HD4850 2GB זיכרון RAM 250GB קשיח זה לפחות תוה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהרבה משחקים יעבוד וגם החדשים שיצאו מחשב שיחזיק להרבה זמן שיהיה עד 6500 שקל בערך כולל מסך LCD ולא צריך עם רמקולים אני מחבר DVD למחשב תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, הוא ישמש להרבה משחקים, וקצת אינטרנט.. התקציב הוא משהו כמו 4500 - 5000 שקל ללא ציוד היקפי תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט למחשב ביתי לשימושים קלים כגון אופיס, מובי מייקר, וידאו, מוזיקה ומשחקים קלים. (לעיתים נדירות גם קצת גרפיקה קלה מאוד - לא מיקצועית). התקציב הוא בסביבות 3500 - 4000 ש"ח כולל מסך (עדיף מסך יותר גדול מ- 17"). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-