עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LTE,

שלום לכולם אני אשמח לקבל עזרה בהמלצה למפרט למחשב הכי טוב שאפשר להרכיב באיזור ה- 2000 ש"ח לא דרוש לי מסך , כונן דיסקים או צורב מכל סוג שהוא וגם לא ציוד היקפי רק מחשב נטו !!! תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  2. Started by Zentai,

חשוב שיהיה שקט יחסית שיריץ אייבלטון חלק משהו אמין שיחזיק כמה שנים טובות. אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים אם צריך תודה רבה!

3. שלום, אם תוכלו בבקשה לעזור לי, אני צריך המלצה למפרט וחנות (עדיף מקום שאוכל לשלם בתלומים) עבור מחשב נייח מקסימום 2500 שח (ללא מסך ואביזרים חיצוניים) עבור תכנות בלינוקס וחלונות עם אפשרות לראות סרטים ולהפעיל משחקים בינוניים עד פשוטים. עדיף מחשב כמה שיותר שקט אבל זה לא בעדיפות עליונה. עדיפות גם לזיכרון 4GB וכרטיס מסך סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  5. שלום לחברי הקבוצה, אשמח לעזרתכם:) אני רוצה להחליף את המחשב הנייח הביתי ( כבר עייף, 6-7 שנים). מרגיש שלא בקיא בטכנולוגיה אפ טו דייט... אשמ להמלצה למפרט לא מוגזם אבל חזק לטובת השימוש שלנו. אפרט את הצרכים / השימושים השונים שלו- - עבודה בעריכת טקסט בסביבת אופיס לכתיבה אקדמית (וורד בעיקר) על קבצים גדולים. - עובד 24/7 בכל עונות השנה -משדר תכנים על שרת plex לטלויזיה החכמה בסלון על הרשת הביתית, שידור תכני וידאו הסטרימינג מהמחשב לטלויזיה בעזרת שרת שמוקם מקומית על המחשב. - כונן אחסון גדול (1-2tb) ssd לאחסון קבצי תמונות, תכניות וסרטים. - הורדה שוטפת של טורנטים בעבודת רקע. - עבודת…

6. Started by Rinaty,

היי, מחפשת מחשב נייד להורי לשימוש של אינטרנט, זום, ואופיס. תקציב: 2500 עם חריגה של 500 כמה דגשים חשובים: מחשב עם מעבד לא פחות מ-I5, מסך מחשב 15 אינץ לפחות עם רזולוצייה טובה + מערכת הפעלה. אזור המרכז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. אוקיי אז המחשב הוא לצורכי משחקים בעיקר(GTA4, LOST PLANET, CRYSIS, COD4)... שיהיה טוב מאוד לצפיה בסרטים... המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככה שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית והן יעבדו מהר(כמו הורדות באימיול או הרצת בדיקה באנטי וירוס)... החלטתי להשקיע במחשב חזק ולכן לקחתי חלקים כאלה... אז תגידו את דעתכם על המפרט (אם החלקים מתאימים ועל המפרט בכללי) (השאלה החשובה היא האם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך ששמתי במפרט?) אני לא קונה את המחשב בtms... אני קונה מבן אדם שמשיג לי חלקים בזול יותר (פרוטקציות)... אז המחיר יהיה נמוך יותר... מעבד: Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1493 קירור למעבד: THERMALTAKE X5 Orb FX2 Golden כמות: 1 - מחיר: ¤187 לוח אם: Gigabyte GA…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. מחפש מפרט מחשב לעיבוד תמונות תקציב 4000 שח לא מסך תקציב 4000 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג בתקציב לצורך מערכת הפעלה בלבד המחשב ישמש לעיבוד תמונות בתוכנת לייטרום ופוטושופ המסך שברשותי הוא DELL 24 אינטש חדש אין צורך בציוד היקפי רצוי עם כרטיס גרפי איכותי וכונן SSD רצוי עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 יתכן שישודרג בעתיד רצוי בחיבור ההתקנים החדישים כולל USB3 ןחיבור HDMI

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. זהו כרטיס מסך הכי פשוט הארד דיסק 160 גיגה כרטיס קול פשוט ! תודה לכולם

11. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם Intel DP965LTCK LEMONT זיכרון CORSAIR VALUE 1GB 667Mhz כרטיס מסך Palit Geforce 7300GS 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600GB SATA 2 ספק כח 400 REAL 320 W מארז עם ידית צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מקלדת מולטימדיה רמקולים ועכבר אופטי 5 לחצנים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. היי אשמח אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד לצורך לימודים והורדת המשחק Leauge of legends מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המשחק שציינתי ו-לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤552 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤493 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ¤888 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤533 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤242 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤50 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤3853 המפרט הורכב ב…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by iveco,

חשבתי על כמה הרכבים R5 5600 - I5 12400F - 13400F ה 14400F עולה עוד 50 שקל אבל זה אותם ביצועים כמו 13400F

15. יש לי מסך samsung 24 t240 אני משחק ב - nfs far cry crysis והלאה ראיתי את המפרט הבא : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 כמו כן אם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה4870 1giga לבין ה 512 ומה ההבדל בין לוח אם ep45 ds3l לבין ep43 ds3l gigabyte אני מקווה שזה לפי חוקי הפורום תודה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by asaf999,

אני מעוניין לשדרג את הרכיבים - לוח אם, כרטיס מסך, ומעבד ב-3K. אשמח לקבל עזרה... אם אפשר לצרף מחירים... תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  17. Started by ward,

אני צריך מחשב לעריכת קטעי וידאו שצולמו במצלמת וידאו אולטרא דיגטלית . ( המחשב הוא לצלם וידאו דיגטלי מקצועי .) אם אפשר לעזור לבחור את הרכיבים המתאימים ביותר לעבודה זו !! כרטיס מסך לא צריך להשקיע, ללא מסך וציוד היקפי . ההשקעה צריכה להיות בגודל ההארדיסק ואפשרויות חיבורי הוידאו (הכניסות ויציאות) כל הבהרה בבקשה להגידד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. שלום עזרתם לי מאוד בפעם שעברה שהתייעצתי איתכם ואשמח לעזרה במחשב הנוכחי. אני צריך מפרט למחשב עבור הבן של אחותי. המחשב צריך להיות כזה שיתאים לגרפיקה (פוטושופ/אילוסטרייטו) לוידאו ברמה ממוצעת ולמשחקים ברמה ממוצעת. מדובר על מחשב נייח בלבד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח כולל מסך וכו' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ אילוסטרייטור אופיס עריכת וידאו (ייתכן פריימר או למצער - קורל וידאו) משחקים ברמה בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך של …

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by maork123,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אבל הבנתי שזה לא ככ פרקטי אז אני מוכן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועריכה גרפית בסולידוורקס ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ומקלדת ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by Rebellion,

ושיהיה שווה את הכסף. תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. הו המפרט שהרכבתי: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5245{23}163 - קירור מצויין למעבד: Thermaltake V1 cpu cooler כמות: 1 מחיר: 1,733 ש"ח OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=9427 כמות: 1 מחיר: 693 ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD4P (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=9295 כמות: 1 מחיר: 1,370 ש"ח WD Caviar Black SE32 640GB - 32MB AAKS - 7200RPM S-ATA III http://www.zigzag2000.co.il/catalog...oducts_id=10110 כמות: 1 מחיר: 397 ש"ח GIGABYTE 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/cata…

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  23. שיהיה במפרט בבקשה כרטיס עריכה כרצונכם מסך LG רחב 19 אינץ.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. Started by funkyt,

מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 ש"ח לאמאל'ה היא משתמשת בו בעיקר לפייסבוק וכל המשחקים המכבידים שיש שם מעדיף לקנות מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיחשב למחשב בסדר ולא מיושן לכמה שיותר זמן יש המלצות? תודה רבה איתמר

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. http://tms.co.il/preview/spec/kpqusfwt/1 אשמח לחוות דעת מכם. המחשב הוא לגן ילדים, הוא אמור לסחוב על עצמו בערך 6 מצלמות אינטרנט אשר ישדרו און-ליין מה קורה בגן. זה, בעקרון, השיא של עבודתו.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.