ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה אני רוצה ליקנות מפרט חדש עד 5300 שקל לצורך משחקים בלי שום דבר רק מחשב מומלץ מ skypc אני קונה מחר אז עם אפשר מהר!!!! תודה מראש לכלכ העוזרים
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא שהוצע לי במחיר 2100 ש"ח: מארז - MIDI ATX FOR P-4 לוח אם - Intel Iselton FSB 1066Mhz w/Lan100,2ch,DDR2, uATX מעבד - P-4 3.0GHz INTEL 800MHz LGA775, 64Bit, 1MB זיכרון - DDR-2 1024MB / 677 MHz מתאם קול - 128 BIT כרטיס מסך - Intel Graphic Media Accelerator 945 דיסק קשיח - GB SATA II 7200 RPM ULTRA DMA 160 צורב DVD - +/-16 DVD-RW רשת תקשורת - LAN 100מתאים לאינטרנט מהיר כל זה ב- 2100 ש"ח. הצרכים שלי קטנים יחסית - לא מתעסק במשחקים ותוכנות כבדות, רוצה זיכרון טוב וגלישה מהירה באינטרנט, ולא לשלם הרבה. מצד שני גם לא לקבל משהו שיפסיק לעבוד אחרי שנה. בנוסף מסך: 17 LCD Pixel 4 ms ב- 890 ¤. בתודה מראש שמוליק
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אבל הבנתי שזה לא ככ פרקטי אז אני מוכן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועריכה גרפית בסולידוורקס ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ומקלדת ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
"היי אני רוצה להשקיע 5000 שקל על שידרוג מערכת אני אשמח לשמוע מה המלצות שלכם על מעבד 2 גיגה זיכרון 2 כרטיסי מסך טובים לוח אם עם אפשרות להריץ 2 כרטיסי מסך ביחד 2 גיגה זכרון הכוונה מעבד על זהו - שאר הרכיבים אני לא צריךיש לי וזה לא בעיה זאת אין לי צורך בדברים נלווים המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש) תודה המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש)
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש: השימוש שלו יהיה גרפיקה ומשחקים. התקציב שלי הוא עד 4,000 ש"ח כולל מסך ושאר הנלווים.(העדפה למסך 19 אינטש). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/kpqusfwt/1 אשמח לחוות דעת מכם. המחשב הוא לגן ילדים, הוא אמור לסחוב על עצמו בערך 6 מצלמות אינטרנט אשר ישדרו און-ליין מה קורה בגן. זה, בעקרון, השיא של עבודתו.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני חדש פה, ואני מירושלים. אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא בלי נדר מהחנות ksp בירושלים. אני יביא לכם עכשיו את התמונה של המפרט : ויש לי כמה שאלות אני מקווה שרק מי שמבין בזה יענה לי ולא תיזרקו לי תגובות באויור שאתם בכלל לא יודעים את התשובות שלהם... א. אני יקנה את המחשב שבוע הבא, לדעתכם כדאי לי לחכות והמיחרים ירדו משמעותית? אם כן בערך כמה זמן ? ב. אם יש לכם הצעה או משהו לשפר תגידו , המחשב הזה נועד למשחקים ואני מצפה שכשאני יקנה אותו הוא יחזיק לי משחקים לפחות עוד 3 שנים... תודה למי שיעזור ויתן חוות דעת...
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט יחסית שיריץ אייבלטון חלק משהו אמין שיחזיק כמה שנים טובות. אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים אם צריך תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש ברשותי Asus 3070ti 8GB ואשמח לעזרה לבנייה של מחשב שיתאים. המטרה שלי זה תקציב כמה שיותר נמוך עם צוואר בקבוק מינימלי עד לא קיים, הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מפרטים בפעם האחרונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אזור 3000-4000, אפשר לחרוג אבל עדיף דווקא כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ב-1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך כלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך כאמור …
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום נסעתי לרשת איבורי וביקשתי שיכינו לי מחשב QWUAD אבל אני חושש שחברות החומרה ששמו לי הן זולות או לא מוצלחות מכיוון שאני רוצה את החברות המובילות(ורצוי מאוד שרוב המחשב יהיה מחלקי INTEL) אגב אני רוצה מחשב שיחזיק לי לתווך ארוך ושיהיה ממש מתקדם מטרת המחשב היא לפנאי משחקים גלישה סרטים וכו.. בבקשה עזרו לי והגידו לי מה לתקן מה להחליף אני אעריך את זה מאוד תודה. זכרון PLT 2G KIT DDR2 800OCZ דיסק קשיח HITACHISATA2 16M 320G מארז SOPRANO THERMALTAKE שחור ספק כוח CMF 450W REAL EZ COOL 12 כ.מסך GF8600GT 512MB HDTV OCIE כ.קול OB 7.1 שמונה ערוצים כ.רשת G LAN OB1 מאוורר למעבד שקט COOLER MASTER775 לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל Q6600 CORE2QUAD
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה בדיוק הפורום הנכון כי יש לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ואז אני אנסה למצוא דגם שיתאים. קודם כל, רציתי לשאול עד כמה דור 14 של המעבדים הוא חסכוני בחשמל? האם זה משהו משמעותי ששווה בשבילו להתאמץ ולרכוש דור 14 (חשוב לי הזמן סוללה). בכללי אני מחפש כבר תקופה מחשב חדש. משהו דומה למה שהיה לי: מסך 16 אינץ' ומעלה מסך טוב עם 500 ניטס וקצב רענון טוב (נדמה לי שהיה לי 144 הרץ) משקל 2.3 ק"ג (מעדיף פחות אם יש) כרטיס מסך 3050ti מעדיף יותר כי הוא די גמגם עם משחק לא ממש חדש הטענה - היתה 230w או 300w. עדיין היה לוקח לא מעט. היה איזה מחשב של אסוס שתכננתי לרכוש אבל תודה רבה ל-A-10 שסייע לי וחסך לי עוגמת נפש …
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי, התחלתי לקחת קורס בSolidWorks וגיליתי שהמחשב שלי לא סוחב את זה בכלל.... אני מחפש מחשב שיכול להריץ סוליד חלק, ואם אפשר אז גם משחקים (למרות שזה בעדיפות נמוכה מאוד אם יש התנגשות בין שתי הבקשות) יש לי כבר: צורב DVD כונן קשיח IDE בנפח שמספיק לי (אם כדאי להוסיף כונן עם ממשק מהיר יותר אז בבקשה) מקלדת עכבר רמקולים מסך כלומר לפי דעתי אני מחפש במפרט: מארז ספק כוח לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון כונן קשיח (אם יש יתרון משמעותי בממשקים חדשים יותר מ IDE) לגבי המחיר... עדיף כמה שיותר נמוך כמובן. אם אפשר מחשב ב2000 ש"ח שיעשה את הדברים הנ"ל בצורה דומה אז אני מעדיף.... תודה רבה לכם מראש על העזרה! -ליאב
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב טוב פחות לצורך משחקים ויותר לצורכי אינטרנט וצפייה בסרטים אני רוצה גם כרטיס טלויזיה טוב במחיר של 3000-3500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם המפרט הבא מבחינת מחיר משתלם או יקר מידי לרכיבים הבאים : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון Kingston 1024MB X2 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב שיסחוב המון אפליקציות במקביל בעיקר לגלישה באינטרנט (הרבה ממנה) ובמקביל עבודה מסיבית על אופיס, ותוכנות ברקע למינהם. אני לא יודע על איזה מעבד ללכת כלומר או INTEL או AMD, יש הבדל במחיר אבל השאלה אם אני ארגיש את זה בביצועים או בזמן סוללה.? כי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב כמה שנים טובות....ואני מעדיף לקנות מעבד טיפה חלש או מעבד של AMD (כי הוא יותר זול) ולהשקיע את ההפרש בזיכרון פנימי וכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ משחקים מידי פעם על המחשב ב איכות בינונית..... עכשיו בנוגע למעבדי INTEL מה ההבדל בין CORE DUO לבין CORE 2 DUO ? אשמח מאו להמלצה שלכם, והסברים בנוגע למעבדים......ולחברה שממנה כדאי לקנות כי אני חושב על DELL. אה, ומה דעתכם על המ…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-