עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצורך שלי הוא בעיקרר כמו שבכותרת שיהיה אפשר להאריץ בלי בעיה את הגירסה המתקדת של ויסטה... שיהיה כמובן גם לסרטים מוזיקה חשוב מאוד יישומי המחשב וורד וגם משחקים...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by shaked_kaf,

טוב אז אני כבר איזה חצי שנה רוצה לקנות מחשב וכל פעם אני ממתין עוד קצת אז אני חושב שזה הזמן אז ככה נעבור לתכלס: התקציב שלי הוא בין 5000 ל 6000 ש"ח אני צריך מחשב חזק שיריץ לי משחקים לא הכי חזקים משחקים בעיקר כמו פרו / פיפה וכדומה .. יעבוד לי טוב עם תוכנות האופיס והאינטרנט . פרט חשוב: יעוד המחשב הוא לעבוד עם תוכנות של תיכנות: visual studio,sql server וכו' אבל הכי חשוב שיהיה מהיר , אני לא מעונין במסך גדול אלא רק בביצועים, ושיהיה כמה שיותר קל כי אני הולך איתו כל יום ללימודים . עוד נקודה חשובה אני רוצה רק כרטיסי מסך של GIFORCE ..

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  3. שלום עזרתם לי מאוד בפעם שעברה שהתייעצתי איתכם ואשמח לעזרה במחשב הנוכחי. אני צריך מפרט למחשב עבור הבן של אחותי. המחשב צריך להיות כזה שיתאים לגרפיקה (פוטושופ/אילוסטרייטו) לוידאו ברמה ממוצעת ולמשחקים ברמה ממוצעת. מדובר על מחשב נייח בלבד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח כולל מסך וכו' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ אילוסטרייטור אופיס עריכת וידאו (ייתכן פריימר או למצער - קורל וידאו) משחקים ברמה בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך של …

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by Rebellion,

ושיהיה שווה את הכסף. תודה.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  5. הו המפרט שהרכבתי: Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5245{23}163 - קירור מצויין למעבד: Thermaltake V1 cpu cooler כמות: 1 מחיר: 1,733 ש"ח OCZ Platinum DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=9427 כמות: 1 מחיר: 693 ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD4P (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=9295 כמות: 1 מחיר: 1,370 ש"ח WD Caviar Black SE32 640GB - 32MB AAKS - 7200RPM S-ATA III http://www.zigzag2000.co.il/catalog...oducts_id=10110 כמות: 1 מחיר: 397 ש"ח GIGABYTE 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/cata…

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by asdf136,

מיועד לאינטרנט קצת משחקים קלים וקצת עבודות משרדיות מעבד למשל INTEL CORE 2 DUO E6300 לוח אם ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DDRII כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! PCI-E בנפרד מלוח האם !!! . GFORCE 7300GS GeForce 7600GS 256M PCI-E !!!7900GT 7600GT מה ההבדל בין 7300GS ל7300GT איזה ספק כדאי תודה למשיבים . .

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. שלום, במה גדאי להשקיע שם בשדרוג קל בלבד: מעבד ? איזה ? תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  8. שיהיה במפרט בבקשה כרטיס עריכה כרצונכם מסך LG רחב 19 אינץ.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  9. Started by doronlf,

שלום לכולם. אחרי התייעצויות עם חברים הגעתי למפרט הבא : [השימוש העיקרי במחשב הוא גלישה + שרת הורדות עם קצת autocad ו-photoshop] : מעבד : Core 2 Duo E4300 לוח : Gigabyte GA965PDS3 דיסק : WD 250Gb כ.מסך : 7300GT 256MB זכרון : 2x512 - 667 מארז : antec sonata - הצעת מחיר שקיבלתי על המפרט גבוהה קצת מ-3K (לפני מאוורר נורמלי למעבד). אשמח מאד להצעות להוזלת המחיר קצת ולמאוורר מעבד לא יקר (אני בונה על ביצוע O.C). תודה מראש, דורון.

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. תודה מראש על העזרה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- עבודה משרדית, קצת תכני HD, גלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- אופיס, נגני מדיה, אינטרנט, הכל בשימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

11. שימושים בעיקר למשחקים "כבדים" ... עושה OC חשבתי על המפרט הזה מה דעתכם ...?! הספק יספיק? או שצריך משהו אחר.. אז מה דעתכם.. :s05:: תודה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  12. אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  13. השימוש לא כולל משחקים ממש כבדים.. המסך אני רוצה שיהיה דק ורמקולים שיהיו טובים רצוי עם סאבוופר

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by xdye,

אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  15. שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת ותודה מראש. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. (התקציב נע בין 5K ל 5.5K). מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 שאלה 1) האם צריךלהחליף את הקירור או שזה מספיק ועל איזה קירור אתם ממליצים (אני חשבתי יותר בכיוון של ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN). שאלה 2) האם זה נכון שיש גרסה יותר חדשה מ - Stepping G0 הנמצאת בחנויות בארץ? לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID שאלה 3) האם זה נכון שגרסת ה -RAID גורמת לכפילות מידע? והאם יש הבדל מבחינת ביצועים לגריסת AAKS המצדיק את הפרשי המחירים? כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E צורב DVD: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 LIGHTSCRIBE SATA Retail מארז: AN…

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  16. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 2500-3000 כמחשב ראשוני לילד בן 10, משהו שישאיר לי אפשרות לשדרג בעוד שנה שנתיים כרטיס מסך למשהו טוב יותר אם אצטרך

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  17. שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  18. היי אשמח אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד לצורך לימודים והורדת המשחק Leauge of legends מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המשחק שציינתי ו-לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by Emms12,

לאחר שהמחשב הנוכחי שלי מת באופן מוזר, החלטתי לקנות מחשב חדש ותוך כדי זה לשמר את מה שאפשר מהמחשב הקודם (הדיסק הקשיח טוב, הכרטיס מסך והספק גם. את המארז אני לא אוהב אז החלטתי להחליף אותו =]) 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא צריך דיס…

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by ShalevS,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק, ונתקלתי בשני אלה: '>http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1"]http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 והשני: '>http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category_id=43&manufacturer_id=3"]http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  21. רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. זה המפרט שהרכבתי ונראה לי קצת יקר. מה דעתכם? אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לקבל אותה. ועוד שאלה קטנה: הקנייה ב TMS דרך הרשת בטוחה? :s05: הייתי מעדיף לשלם דרך הטלפון... תודה לכל העונים מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤170 1 ספקי כוח Compucase HEC 400ART 24PINS ¤213 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤797 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤167 1 מקלדות סט אלחוטי …

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  23. Started by dudu26,

חשובה לי יציאה דיגיטלית. מה דעתכם? היכן אפשר להפחית? מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 תודה!

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. לחבר שלי יש מחשב נייד מארה"ב והוא צריך כרטיס עם קוד כדי להפעיל אותו ואין לו מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by syffuf,

שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק. הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה. המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח. לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים ה…

• 1 תגובה
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.