ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מיפרט ב 3000 ש"ח שלא יחרוג עם מסך וצורב DVD חשוב לי שיהיה גם טוב למשחקים ואני צריך שתביאו לי קישור לחנות שהכי משתלם לקנות ממנה את החלקים שהבאתם באזור ירושלים עדיף תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום המחשב נועד להפעיל משחקים, הגרפיקה לא חשובה. המשחק המרכזי שמשוחק הוא מנג'ר. הארד דסיק יש כבר אחד חדש של 300 גי'גה. אפשר למתוח את התקציב 200- 300 ש"ח צפונה. אז במפרט אפשר להוסיף עוד הארד דיסק הכי קטן שאפשר למצוא בשוק נניח 80 ג'יגה. חשוב שבכרטיס מסך יהיה יציאה של TV-OUT בשביל לשדר לטלוויזיה. ואם אפשר כרטיס קול נורמלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט הכולל-מעבד (עדיפות ל-AMD), לוח אם, זיכרון (1GB) וספק כוח. חשוב שללוח אם יהיו יציאות IDE (ל-2 כוננים קשיחים וצורב), ויציאת PCI (אני מניח ש-PCI יש עדיין בעידן ה-PCI-E). למתעניינים... המחשב נפח את נשמתו ואני רוצה לרכוש רכיבי בסיס חדשים מבלי להחליף את אלה שעדיין תקינים (מארז, כוננים, צורב...). תודה מראש למגיבים וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לאבא שלי והאפליקציות המרכזיות שהוא משתמש בהן הן: וורד, אקפלורר, אאוטלוק וסקייפ. הוא רוצה לשמור לעצמו אפשרות לעשות עריכת וידאו בעתיד אך אין לשים הרבה דגש כאן כי הוא יהיה מוכן לחכות טיפה יותר בזמן העיבודים. מסך 19" LCD DVI הארד דיסק 200GB רמקולים 2.1 לא מהודרים יותר מדי צורב DVD פשוט לא נראה לי שצריך יותר מ1GB זכרון ללא מערכת הפעלה (יותקן XP עצמאית) אין צורך ב-OC אין צורך שיהיה שקט יותר מדי אין צורך בעכבר, אבל צריך מקלדת פשוטה כמו כן אם אפשר לרדת מהתקציב ולחסוך זה יהיה נחמד. * המחשב כנראה יירכש מאייבורי אז עדיף לפרט רכיבים שיש להם להציע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מישהי ביקשה ממני מפרט למחשב שצרכיו הם הבסיסיים ביותר: office, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. התקציב: 2500-3000 ש"ח (ללא מסך) כרגע יש לה מסך CRT והיא תשתמש איתו במחשב החדש. בנוסף, היא אמרה שהיא ראתה מחשב נייד ב-3000 ש"ח ושאלה מה עדיף. צריך את תשובתכם הכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מחשב מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעבודה באינטרנט וורד וסריקת תמונות (בעיקר צילומי רנטגן - סורק קיים) כמו כן צריך להתאים גם למשחקים חדשים (FIFA NBA GTA בגרסאות החדשות ביותר וכדומה) המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככל שניתן ההוצאה הרצויה בערך כ 4000-4500 ש"ח לא כולל מסך אנא המלצתכם (בעיקר לגבי מעבד כרטיס מסך וזיכרון) תודה מראש אלון
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט יחסית שיריץ אייבלטון חלק משהו אמין שיחזיק כמה שנים טובות. אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים אם צריך תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מספר 1, הזול, הוא טוב מספיק לגיימינג בינוני ועריכת וידיאו (PREMIERE PRO, FORZA HORIZON 4, ROCKET LEAGUE, GTA 5) או שכדאי מהיקרים יותר? איזה מהם עדיף? תודה.. 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אבל הבנתי שזה לא ככ פרקטי אז אני מוכן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועריכה גרפית בסולידוורקס ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ומקלדת ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש MINIPC לעמדת מחשב בסלון, הבחירה ב minipc היא כמובן בגלל האסטטיות כרגע אני מתלבט בין 10710U NUC I7 10TH לבין Asus PN50-B Mini PC AMD R7 4800U המחשב מיועד לרוב לשימושים קלים אבל אשמח אם הוא יוכל להריץ גם קצת משחקים לא מורכבים מידי כמובן ששני המחשבים יהיו עם 16 גיגה זיכרוןddt4 ו 500gb ssd מה לדעתכם עדיף ? האם הכ.מסך של AMD עדיף על של INTEL ? באיזה מהם אקבל ביצועים טובים יותר.? נ.ב ברור לי שמחשב שולחני רגיל יתן לי תוצאות מעולות משמעותית , כרגע הצורך הוא ל MINIPC תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
חשובה לי יציאה דיגיטלית. מה דעתכם? היכן אפשר להפחית? מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 תודה!
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 11, ז"א מחשב די פשוט. כ. מסך מובנה הוא סביר ומספיק טוב לשימוש רגיל? הייתי רוצה לדעת בנוגע למעבד, לוח אם ורכיבים חשובים אחרים- מה מומלץ... אם יש מפרט מסויים שמומלץ אשמח אם מישהו יכתוב. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מה אתה אומרים? המחיר שווה? מה לשפר? intel core 2 duo conroe e6300 gigabyte ga-945-s3 kingston 1024mb ddr2 (512X2) sapphire ati radeon X1950pro 256mb dviX2 אין VIVO LG H10AK X16 d.l w/d sata2 250GB js 7200RPM 8mb cach enermax loberty 400W מארז עוד לא יודע אבל המחיר קבוע כל זה ב4800 מה לשפר? מה לא? שווה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מעבד-CORE 2 DUO E6600 לוח-אם-GIGABYTE GA-8I945PS3 מארז-ATX 700W זיכרון- 2 GB DDR2 - 667 כרטיס מסך-GEFORCE 8800 GTS 640 MB צורב-DVDRW X16 LG דיסק קשיח-200 GB SATA 2 7200 RPM מסך-משהו ב1300 לא זוכר כמה מפרט כזה יעלה ואיך הוא אמרו לי שבווינדוס ויסטה יש ניקוד האם אתם יכולים להגיד לי כמה הוא יקבל בניקוד כמה מכמה נגיד 5 מתוך 6 הבנתם האם יש חברה יותר טובה מLG בצורבים בהפרשים של כסף נמוכים. יש לי שאלה אם נגיד אני יקנה את הכרטיס מסך אז האם אני יוכל להתקין בו FIFA 07 ובמשחקים החדשים שיצאו מה הגודל המקסימלי שירצו מהכרטיס מסך (MB) איך הלוח-אם האם הוא טוב האם צריך להוסיף נגיד עוד 200 ש"ח בשביל משהו טוב טוב ששוה את הכסף. איזה חברה יותר טובה ASUS הוא GIGABYTE והאם יש הבדלים משמעותיים …
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מעבד intel e7500 core 2dou לוח asus P-Q-PL+ 6 USB CHIP INTEL דיסק קשיח w.d 500 g sata2 זכרון 2g קינגסטון מארז atx 500 המחשב מיועד לכרגע לשימושיים ביתיים בסיסיים שבהמשך אפשרות לשדרוג ל מחשב למשחקים ליללד מתבגר העלות 1900 ש"ח דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני צריך המלצה של מחשב נייד ב - 1200 $ +- אני קונה את המחשב בארה"ב לכן לא לפי מחירים של הארץ אני צריך המלצה למחשב הטוב ביותר למחיר הזה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד לשימושים ביתיים ובעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא בערך 3500 - 4000 שקל. חבר בנה לי את המפרט הבא - 1. INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 2. ASUS P5KC (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL DDR2 + DDR3 3. KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 4. LEADTEK PX8600GTS EXTREME GEFORCE 8600GTS 256MB DUAL DVI PCI-E 5. W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 6. DVDRW NEC-7170A x18 DUAL LAYER BLACK IDE BULK מארז חדש כבר יש לי בבית, וכן מקלדת חדשה ומסך חדש. ככה שברשימה הזו מופיעים רק הרכיבים שאני מחליף \ מוסיף. כמו כן יש לי שני הארדיסקים אחד של 80 GB ואחד של 160 GB. השאלה היא האם לא כדאי לוותר על ה-HD של ה-3…
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20,000 ש"ח ניתן לחרוג אם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מלבד עבודה משרדית רגילה ומעט צפייה בסרטים השימוש העיקרי הוא GAMING כשמבחינת ביצועים RPG כבדים כגון CYBERPUNK2077 או BALDUR GATE 3 כשיצא סוף סוף הם הישומים הכבדים. מטרה עקרונית אם ניתן היא לשחק ב4K ב60 FPS במרבית המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך GAMING 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב אחד להרבה מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs וכו... המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד הקרוב גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender וכו... אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. המחשב גם לזום אופיס וכל מני דברי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף שקל למחשב. ועוד כ3 אלף שקל לציוד היקפי. אפשר לחרוג בעד 2000 שקל…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
מעוניין בנייד קטן לצרכים כלליים מסך ips מט fhd 16 giga 256 ssd המתלבט בין 2 הדגמים בכותרת X290 x390 של לנובו. חוות דעת לגבי השניים.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
- 1 follower
-