ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט מחשב לעיבוד תמונות תקציב 4000 שח לא מסך תקציב 4000 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג בתקציב לצורך מערכת הפעלה בלבד המחשב ישמש לעיבוד תמונות בתוכנת לייטרום ופוטושופ המסך שברשותי הוא DELL 24 אינטש חדש אין צורך בציוד היקפי רצוי עם כרטיס גרפי איכותי וכונן SSD רצוי עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 יתכן שישודרג בעתיד רצוי בחיבור ההתקנים החדישים כולל USB3 ןחיבור HDMI
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב הבא proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) chasis: HEC compucase 6A19B+400W עם מסך LG 1970HQ מה דעתכם? חזסר משהו? המחשב בלי המסך עלה 3800 עכשיו אני צריך להוסיף מאיץ גרפי איזה כדאי נראה לי תקציב של 500 שח בערך השימושים הם פוטושופ אילוסטרייטור ואולי גם אפטר אפקט... ללא משחקים
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא שהוצע לי במחיר 2100 ש"ח: מארז - MIDI ATX FOR P-4 לוח אם - Intel Iselton FSB 1066Mhz w/Lan100,2ch,DDR2, uATX מעבד - P-4 3.0GHz INTEL 800MHz LGA775, 64Bit, 1MB זיכרון - DDR-2 1024MB / 677 MHz מתאם קול - 128 BIT כרטיס מסך - Intel Graphic Media Accelerator 945 דיסק קשיח - GB SATA II 7200 RPM ULTRA DMA 160 צורב DVD - +/-16 DVD-RW רשת תקשורת - LAN 100מתאים לאינטרנט מהיר כל זה ב- 2100 ש"ח. הצרכים שלי קטנים יחסית - לא מתעסק במשחקים ותוכנות כבדות, רוצה זיכרון טוב וגלישה מהירה באינטרנט, ולא לשלם הרבה. מצד שני גם לא לקבל משהו שיפסיק לעבוד אחרי שנה. בנוסף מסך: 17 LCD Pixel 4 ms ב- 890 ¤. בתודה מראש שמוליק
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שימושים בעיקר למשחקים "כבדים" ... עושה OC חשבתי על המפרט הזה מה דעתכם ...?! הספק יספיק? או שצריך משהו אחר.. אז מה דעתכם.. :s05:: תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הצורך שלי הוא בעיקרר כמו שבכותרת שיהיה אפשר להאריץ בלי בעיה את הגירסה המתקדת של ויסטה... שיהיה כמובן גם לסרטים מוזיקה חשוב מאוד יישומי המחשב וורד וגם משחקים...
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מטרת המחשב למשחקים. אין צורך במסך וציוד הקפי. מחפש גם מחשב שקט שלא יעשה במיוחד, אם אפשרי במחיר. ושיהיה מהחנות KSP. בעקרון הכנתי מפרט רק אני לא יודע אם כדאי לשנות שם משהו, מתלבט לגבי הכרטיס מסך אם שווה להוסיף עוד כ-200 שקלים ולעבור ל-8600GT/ הנה המפרט (אתם מוזמנים להציע דברים אחרים כמובן):
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500~ מחירי אילת מה שימושי המחשב לימודי מדעי המחשב, גלישה באינטרנט בעיקר גודל מסך 15.6" לפחות משקל בתחום הסביר זמן סוללה לכ-5 שעות לפחות מערכת הפעלה בעדיפות שלא יהיה מערכת הפעלה בכלל ____ מעבד Ryzen5/7 או i5/7 גודל אחסון לפחות 512GB זכרון ראם 12-16GB* (*אם הדגם הבסיסי הוא 8 ואני מוסיף זכרון האחריות תהיה בתוקף?) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קיימת האופציה לרכוש באילת או באמזון** (**אם אני קונה באמזון האם יש אחריות כלשהי) (עדיפות לחברות אמינות דוגמת Dell)
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש מפרט מחשב בחיר סופי 4000ש''ח לא כולל ציוד הקפי המחשב צריך להיות חזק בעל הרבה מקום שיוכל להפעיל הרבה תוכנות בבת אחת וגם למשחקים כבדים כמו COD 4 או crysis ואם זה אפשרי בתקציב שיריץ אותם על גבוה ומאוד חשוב שיהיה שקט תודה
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם המפרט הבא מבחינת מחיר משתלם או יקר מידי לרכיבים הבאים : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון Kingston 1024MB X2 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5QL-EM 31250 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK F2-6400CL4D-4GBPK כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB 6400AAKS מארז כולל ספק HEC 6K31 300W CI-6K31 כרטיס קול וכרטיס מסך מובנה אין לי צורך במשהו אחר .. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
טוב אז אני כבר איזה חצי שנה רוצה לקנות מחשב וכל פעם אני ממתין עוד קצת אז אני חושב שזה הזמן אז ככה נעבור לתכלס: התקציב שלי הוא בין 5000 ל 6000 ש"ח אני צריך מחשב חזק שיריץ לי משחקים לא הכי חזקים משחקים בעיקר כמו פרו / פיפה וכדומה .. יעבוד לי טוב עם תוכנות האופיס והאינטרנט . פרט חשוב: יעוד המחשב הוא לעבוד עם תוכנות של תיכנות: visual studio,sql server וכו' אבל הכי חשוב שיהיה מהיר , אני לא מעונין במסך גדול אלא רק בביצועים, ושיהיה כמה שיותר קל כי אני הולך איתו כל יום ללימודים . עוד נקודה חשובה אני רוצה רק כרטיסי מסך של GIFORCE ..
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו? יש לי עוד תקציב של 500 שקל לשידרוגים.. לשדרג כרטיס מסך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5K ניתן לחרוג אך לא בהרבה (עד 6K). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכו'), תכנות ללימודי מדעי המחשב, תוכנות שחמט עם מנוע כמו Chessbase 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (לא כלול במחיר) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, נהרס לי המטען של hp, מדגם elitebook 9470m. ההספק שלו הוא 90w, ומצאתי מישהו שמוכן לתת לי מטען בעל כניסה תואמת בחינם, אך הספקו הוא 45w. המתח של שני המטענים זהה. רציתי לשאול האם יש בעיה להשתמש במטען כזה, מבחינת יכולת הטענה/סכנות למחשב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חבר מחפש לקנות נייד שיעשו בו עבודות שרטוט עם אוטוקאד/סולידוורקס ושות' - התקציב עד 5K ונשמח לייעוץ
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב להלן סרטון עם הסבר ונימוק לגבי החומרה הדרושה עבור מחשב שישמש לעבודה בפוטושופ / לייטרום. https://www.youtube.com/watch?v=0jnF4wIBJK8 יש לציין שתוכנות שונות, בייחוד TOPAZ AI למיניו, לומינר ניאו וכו' דורשים כרטיס מסך הרבה יותר חזק מהמצויין בסרטון. לידיעתכם
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-