ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שהרבה זמן התלבטתי ושקלתי דברים הנה המפרט הספי שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Supertalent 1024MB Dual Channel 667MHZ + Heat Sink Leadtek Winfast 7900GS 256MB (יהיה OC עד שהטמפ' והארטיפקטים יגבילו אותי) Samsung SATA2 160GB 8MB Hec 400TRT Sunbeam Transformer- אני מחליף לו את המאווררים בכאלה שקטים של AC סה"כ בערך 4400-4500 רציתי לדעת איך המפרט? הוא יריץ משחקים חדשים טוב? עכשיו לשאלה היותר גדולה בעצם: יש לי את הכסף (לא בדיוק אבל אני יכול לגרד) ל2 סטיקים של גיגה של סופרטאלנט (כמו עכשיו רק להכפיל את הזיכרון). זה יוצתא לי מאד זול ובמקום עוד 660 כמו שזה עולה עכשיו זה עולה לי 1050 ש"ח, זאת אומרת בערך עוד 500 ש"ח. האם כדאי לי? זה יתן לי שיפור …
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה הזמן להחליף את המחשב שבו אני משתמש לעריכת תמונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך 4500שח, כולל ווינדוז 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בכלים הבאים: פוטושופ, לייטרום וגם כלים ייעודיים לעיבוד תמונות שאוהבים להשתמש ב-GPU DXO PhotoLab 8 elite Topaz Photo AI (צילומי מסך של דרישות המינימום שלהם מצורפים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, קיימים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כוננים קשיחים לאחסון יש כונן SSD 1T NVME M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
- 2 followers
-
-
בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לוח אם Intel Chipset 946 ,Intel Iselton Core 2 Duo(אחריות 3 שנים) # מעבד Intel CONROE Core 2 Duo 1.86Ghz E6300 # זכרון 512MB DDRII 667 # מארז ATX , כולל 2 יציאות USB , מלפנים , קרור : Air Guide # כרטיס מסך - לא מובנה -Geforce 7300GS 128MB # דיסק קשיח 160GB SATA #צורב DVD , דואלי מהירות X16 # כרטיס קול 6 ערוצים # כרטיס רשת 10/100 עלות כוללת 2600 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת - המחשב מיועד לעבודה משרדית ,גלישה , שמיעת מוזיקה . תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, לא לצורכי משחקים, כולל מסך, ללא רמקולים, מקלדת ועכבר. המסך אני מעדיף שיהיה טוב לצפייה בסרטים ולא למשחקים.. תנו המלצות, כי אני לא מתמצא במפרטי מחשב.. ועדיף שגם תסבירו על ההמלצות ועל החלקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט המחשב הבא 1. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 2. קירור למעבד - Thermaltake TMG AL AM2 Cpu Cooler 3. Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 4. זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 5. דיסק- Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 6. מארז - Cooler Master CM 690 7. ספק- OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU קיים לי כרטיס מסך - BFG 8800 GT OC2 וכמה זה יעלה לדעתכם חג שמח שי
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד אחרי ששלי נהרס. השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט וסרטים הנקודה החשובה שתהיה לו יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה לצפייה נוחה. עברתי על כמה מפרטים קודמים שהוצעו פה אבל אני לא יודע מה עדכני ומאיפה אפשר להוציא את המקסימום בטווח מחירים הזה תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום רב, מניח שאצטרך לקנות מחשב חדש ע"מ לשדרג ל-Vista. אשמח לקבל המלצות למפרט הרצוי. מחשב שמיועד לבית, בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, קצת מולטימדיה. תקציב של 5,000 - 3,000 תודה מראש, שי
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים מופיע מספר פעמים מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz ובנוסף גם נטען בכותרת " עם תמיכה ב-64 ביט " לעומת זאת, במאמר אליו מפנה הקישור רשום בין השאר: " with a reduced L2 cache and disabled AMD64 technology" כלומר נראה לי שמדובר במעבד שיש בו טכנולוגיית 64 ביט אבל בעצם היא לא מאופשרת. פיספסתי משהו ? הסבר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט HTPC שקט למשחקים כבדים לסרטים באבחנה גבוהה שישלב את הכריס החדש של ATI 5750 דיסק של טרה לפחות מארז חזק ושקט לא משתמש בתוכנות עריכה או דברים דומים,רק סרטים fhd משחקים כבדים,לא מחפש כרטיס טלוויזיה או הקלטה למינהן. תקציב עד 4500 שח,לא איכפת לי איזה חברה או אינטל או AMD כמה שיותר חזק וזול.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור חבר, בשביל להחליף את ה P4 1.7Ghz הישן שלו. המטרה היא להצליח להריץ משחקים מהדור הנוכחי (לא בהכרח בצורה מושלמת, המחשב הנוכחי מסרב להריץ האלף לייף 2). יש לי ספק כוח גנרי 450W, שאני רוצה להאמין יספיק עבור המחשב הזה, אבל אם לא אז כנראה שגם הוא יצטרך להכנס בתקציב הגבולי גם ככה. בנוסף צריך גם מארז וקירור למעבד. כמו שציינתי התקציב מאד גבולי, ואם יש לכם רעיונות איך לייעל את המפרט \ להוזיל עלויות אני אשמח. הלוח אם בא עם כ"מ און-בורד, אם יש המלצות לאחד יותר זול בלי זה יעזור. מצטער על הדרישות המרובות והתקציב המצומצם, אבל ככה זה בצבא, 100 שקל לפה ולשם זה ביג דיל ;D מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5L-VM 13…
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני כמעט סגור על המפרט הזה תגידו לי אם אני צריך לשפר משהו או לעשות איזה שינוי מעבד : Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרון : DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel כרטיס מסך : HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Sapphire דיסק קשיח : 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital כונן : DVD±RW GH22NS x22 Black SATA LG מארז : CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספק כוח : VX 550W Active PFC 12cm Fan Corsair ואני כנראה מוסיף עוד 4 מאווררים למארז 120MM וגוף קירור למעבד AC7 FREEZERPRO ואני לא מתכוון לעשות OC
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב לסטודנטית שחוזרת ללמוד. התקציב הוא כ 3.5K, אבל אין בעיה לחרוג ממנו אם יש משהו טוב יותר. אשמח גם לדעת היכן אפשר ללכת לראות מחשבים ניידים באזור השרון/מרכז- לא בהכרח לקנות, אך ללכת ולהתרשם. כמו כן, המחשבה היא לקבל מחשב טוב, שאפשר לעבוד עליו בקלות בבית (אם אפשר לדוגמה שהמקלדת תהיה גדולה) ויריץ תוכנות רגילות ואפשר יהיה לצפות בו בסרטים. תודה יונתן דרישות המחשב: מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט- לא קטן מדי * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תודה !!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, איזה נייד אתם יכולים להמליץ לי בערך ב 6K ? חשיבות: -מסך 15.4" או יותר - מהיר - הטענת הווינדוס מהר - שלא יתחמם יותר מידי - בעיקר לאופיס \ אינטרנט וכו' - אחריות בינלאומית 3 או יותר [הכי חשוב] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה רבה שאתם עוזרים. אני משתחרר עכשיו מהצבא ואין לי שום מושג לגבי רכיבי מחשב. אני מעוניין במחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר המצויין בכותרת כך שיתן לי את התמורה המקסימלית במחיר שאני מוכן לשלם. אני לא מעוניין בציוד היקפי, לא חשוב לי נושא העיצוב של המחשב, קירור חשוב לי רק במידה והדבר יפגע במחשב. מערכת הפעלה לא חובה שתהיה חוקית, אבל כן חשוב לי שתהיה הרכבה במעבדה כי אין לי מושג בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:49:22 בנוסף המסך שיש לי הוא LCD19 אינג'
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-