ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
כאמור התקציב הוא 4000 ש"ח ובמקרה של שיפור היסטרי בעלות\תועלת יתקבלו גם המלצות של 4500 המטרה היא משחקי מחשב כבדים. אין צורך במסך. לא יתבצע OC לכן אין צורך בקירור או מפרט תואם. כרטיס מסך שיעבוד מצוין גם על מסך 22" רחב ויתמוך ב DirectX10 האם ניתן להכניס לתקציב הזה גם QUAD, גם לוח אם בתאימות לפנרין ול DDR3? (למרות שכרגע אין צורך בDDR3) האם יש לAMD מעבד שתואם לביצועי ה QUAD לפחות במסגרת השימוש שאני מחפש? מה ההבדל בין 8800GT ל 8800GTS? במחיר ובביצועים? הכוונות למפרטים אחרים כאן בפורום + הסבר יתקבלו בשמחה... כי לא ממש הצלחתי לעקוב אחרי מה שקורה שם. מחשב שיריץ בכבוד משחקים כמו HITMAN החדש, GTA החדש או Call of Duty 4.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם! המיפרט מארז וספק 400W 6A19-2F COMPUCASE צורבLG DVDRWX20 DL SATA H-80 מעבד אינטל E6550.33 1333FBS C2D לוח אם ג'גהבייט GA-P35-DSL דיסק קשיח SATA 2 16MB 320G WD זיכרון KINGSTON 2G DDR-2 800MHZ כרטיס מסך SAPHIR 1950PRO 512 PCIE מסך 5000:1 DVI 2MS 1953TR LG ראוטר אלחוטי 3CR-54G 3COM 54M מיקלדת+עכבר מה דעתכם על המיפרט?צריך לשנות משהו? השימושים: בעיקרון רוצה ליראות TV במחשב,להקליט תוכניות TV ווידאו במחשב,ועריכת ווידאו,והורדות+מישחקים כבדים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אהלן, התקציב נמוך, אני יודע. אני מחפש מחשב בסיסי אך עם עדיפות לAMD וכרטיס מסך לא ONB אם זה אפשרי. אין צורך ב: מסך, עכבר/מקלדת, רמקולים,כונן דיסקים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח. הדרישות שלי הן: 1. תואם לחלוטין ל-Windows XP, ללא צורך בדרייברים צד ג' 2. מעבד Core2Duo במהירות 1.6 לפחות 3. מסך 15" לפחות 3. משקל בסביבות 2.5 ק"ג 4. זמן סוללה סביר 5. תמיכה מובנית ב-BT אין צורך במצלמה, וגם צורב לא חובה. אני מחפש מחשב שקודם כל יהיה אמין. קיבלתי המלצה על מחשבי דל, אבל מצד שני אמרו לי שהסוללה שלהם מתיישנת מהרמאוד (אחרי שנה וחצי עבודה זמן השימוש יורד מאוד).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית כללית ועריכה גרפית דו-מימדית בפרט. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט מבחינת עלויות והתאמת החלקים אחד לשני לכדי ביצועים אופטימליים מעבד: intel core i7-4790 box 1628 ש"ח לוח אם: Asrock h91m-plus 244 ש"ח זיכרון: 2 יחידות crucial 8192mb ddr3 1600mhz 212 ש"ח ליחידה (סה"כ 424 ש"ח) כונן קשיח Toshiba 1000gb sata-3 240 ש"ח כונן קשיח Sandisk 256gb ssd sata3 396 ש"ח dvdrw צורב DualLayer x22 Sata 76 ש"ח מארז Ecase 254 ש"ח ספק כוח Zumax 550w true 211 ש"ח כרטיס מסך GeForce 960GTX-OC 2048mb 1101 ש"ח האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב לשימוש גרפי בתקציב הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לציין כי יש לי מסך 20.1" כך שאני הולך על 8800GTS עם 640MB ולא 320MB.. תודה! דרור
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מטרת המחשב למשחקים. אין צורך במסך וציוד הקפי. מחפש גם מחשב שקט שלא יעשה במיוחד, אם אפשרי במחיר. ושיהיה מהחנות KSP. בעקרון הכנתי מפרט רק אני לא יודע אם כדאי לשנות שם משהו, מתלבט לגבי הכרטיס מסך אם שווה להוסיף עוד כ-200 שקלים ולעבור ל-8600GT/ הנה המפרט (אתם מוזמנים להציע דברים אחרים כמובן):
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי חברה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אני חושב למכור את המחשב הנייד שלי זה - ce0xx OMEN 15, יש לי אותו כבר שנתיים וקצת מה שאומר שכרגע יש עליו אחריות של יותר מחצי שנה, אשמח אם תסתכלו על המפרט ותגידו לי בכמה כדאי לי למכור את הלפטופ: gtx 1060 6gb intel core i7 7700HQ 16gb RAM DDR4 ניתן להרחיב 512gb SSD ניתן להרחיב 1T HDD ניתן להרחיב מסך 60 hertz ברזולוציית 4k מגיע עם windows 10 המחשב במצב מעולה, אין פגמים ועושה את העבודה כמו שצריך בגיימינג,עריכה וסרטים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר במשך תקופה מעוניין לקנות מחשב, אני מניח שזה יקרה בחודש הקרוב. השימוש העיקרי שאני עושה במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים. עכשיו אי אפשר להגיד שאני מחפש משהו למשחקים כבדים, אני בעיקר משחק במשחקי ספורט, אבל אני אוהב לשחק במשחקים האלה שהם זורמים, גם בהגדרות גרפיקה גבוהות (להנות מהם עד הסוף). בנוסף אני רוצה קירור טוב (אם צריך) ושכמובן יהיה די שקט ולא טרקטור, כי במחשב האחרון קצת סבלתי מכיבויים לא רצוניים שהוא התחמם. כמו כן אני צריך שללוח אם תהיה יציאת FIREWIRE. אני גם רוצה מסך שטוח (אני עדיין עם CRT). בניתי איזשהו מפרט כאן משהו סביב התקציב שלי (הוא די גמיש, אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כספים...) תגידו לי אם הייתם משנים ומה, האם הכרטיס מסך הזה טוב? האם יש…
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
לשימוש סבא לא הרפתקני במיוחד שרוצה לקבץ את סרטוני הוידאו המשפחתיים
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד כדי שיהיה גם ללימודים וגם להחליף את הPC משחקים זה לא הכי חשוב לי אלא יותר המשקל הסתכלתי על מחשב :Portege R830-S8330 Laptop רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שלו ביחס למחיר 1599 דולר בארהב השאלה הגדולה היא מה טיב האחריות שאקבל בארץ (רשום באתר שהאחריות היא בינלאומית) האם מפעיל יתנו לי שירות בכלל? החלטתי ללכת על טושיבה בגלל שהבנתי שיש להם אחריות טובה בארץ (מישהו יודע אם דברים השתנו) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
[table][tr][td] Gigabyte GA-B75M-D3V[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 350₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 6770 1GB GDDR5 PC-E HDMI DVI,DP 775 MHZ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 554₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 386₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 296₪ [/td][/tr…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מעבד: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz זכרון: 2x4GB Kingston 1333MHZ DDR3 לום אם: GIGABYTE GA-880GM-USB3 דיסק קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX קרור: Arctic Freezer 64 LP מטרת המחשב: אינטרנט, אופיס, המרות וידאו ואודיו קלות לא לעיתים תכופות לא למשחקים, בעיקר לעבודה מגוונת
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים למטרות הגיימינג שלי (דיאבלו 3, סטארקרפט 2 וקרייסיס 2 בתור דוגמאות לעכשיו...) ולעבודה בפוטושופ. בנוסף שיוכל להחזיק במולטיטאסקינג פוטושופ, אינטרנט עם לפחות 6 טאבים פתוחים, אייטיונס ברקע, איזה סרט/פרק שעשיתי לו פאוז ומחכה לי כבר 4 ימים וירקות אחרים שאני לא מעלה בדעתי כרגע. גודל מסך - נוטה לכיוון ה15.6" - אלא אם למישהו יש טיעון חזק למה לא. משקל לא הכי רלוונטי אבל שלא אשבור את הגב. לגבי זמן סוללה, אני לא מעודכן מה הממוצע למחשבים הניידים אבל הדרישות של התוכנות שאני אפעיל כנראה יצטרכו מעל הממוצע. שתהיה יציאת HDMI ו לפחות 3 כניסות USB 3.0, בלוטות', כמובן שקליטת WIFI, כונן DVD שגם צורב. שיגיע עם Windows 7 ואופיס שכולל Powerpoint וורד ואקסל. אח…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-