עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Salwaby,

כולל רמקולים , עכבר ומקלדת (ללא מסך ושאר ציוד היקפי) מטרת המחשב משחקים , והוא מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר קר ושקט , תודה.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by Nishinga,

המפרט מיועד בעיקרון לגיימינג ושימוש רגיל (אינטרנט/מוזיקה וכו'), בכוונה שמתי לו כרטיס מסך דיי זול אבל שנותן ביצועים מספיק טובים כרגע ובעוד שנה-שנתיים אני כנראה אשדרג לכרטיס מסך טוב יותר. כל המפרט כולל המסך יעמוד תחת תקציב של 5.5K ולא יותר. אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 מארז: Antec One Hundred ספק כוח: Seasonic 620W Active PFC Modular 80+ Bronze זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz X2 דיסק קשיח: Hitachi 1TB 7200rpm כרטיס מסך: Gigabyte Nividia GTX 460 1Gb DDR5 מסך: Dell U2311H Full HD

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. Started by blenderog,

שלום חברים, אני צריך המלצה למחשב פיתוח בתקציב של עד 2500 +- המחשב ישמש להרצת תוכנות כמו Visual Studio 2005, MySql DB וקצת פוטושופ (לא קריטי) התקציב הוא למחשב בלבד, ללא מסך. כמו כן הלוח צריך לכלול את הכרטיס הגראפי (אין לי כוונה להריץ עליו משחקים, מקסימום סרט Divx) מה אתם אומרים ? intel או AMD ? איזה זיכרון וכמה, האם ספק טוב חשוב לי, האם שווה להכנס לנושא האוברקלוקינג עבור הצרכים האלה ? גבי

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by shaizone,

שלום לכולם, כחודשיים לאחר התכנון המקורי, ובעקבות יציאת הGeforce 8800GT, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש השבוע. מדובר במחשב בתצורת HTPC (יחובר רוב הזמן לטלוויזית LCD, אולם ישמש גם עבור משחקים) בתקציב של כ-6000 ש"ח. לא נדרש ציוד היקפי. לא מתוכנן לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב). ישנה עדיפות לרכיבים שקטים. המפרט המתוכנן הוא: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3 (לא נדרש RAID. מעדיף אפשרות לDDR3) דיסק קשיח - Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מארז - THERMALTAKE XASER Mozart VC4001SNS (includes Media Lab!) ספק - Corsair 450W 450VXEU זכרנות - OCZ 2GB DDR2-800 CL4 צורב - LG H62NK DVD-RW כרטיס מסך - Geforce 8800GT G92 512MB (אין עדיפות לחברה כלשהי, מה שיהיה זמי…

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by yosisharaby,

אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by rafy1,

שלום לכולם אני צריך לוח אם שמתאים לפנטיום D זכרון 667 DDR2 של גיגה וכרטיס מסך 7300GS חשבתי על 945P זה מתאים? עוד שאלה איך הזכרונות של סאון, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by asdf136,

מיועד לאינטרנט קצת משחקים קלים וקצת עבודות משרדיות מעבד למשל INTEL CORE 2 DUO E6300 לוח אם ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DDRII כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! PCI-E בנפרד מלוח האם !!! . GFORCE 7300GS GeForce 7600GS 256M PCI-E !!!7900GT 7600GT מה ההבדל בין 7300GS ל7300GT איזה ספק כדאי תודה למשיבים . .

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by omertov,

מבקש את דעתכם על המפרט הבא: http://www.planetnana.co.il/omertov2006/haza.JPG המחשב מיעוד לאינטרט ומשחקים... ההצעה יצאה 4000 שקל שזה גם הגבול הכספי...אין צורך בצורב מקלדת וכל השטויות... תגיד את דעתם בבקשה...כדי שאני בטוח בקנייה...

9. Started by zehava482,

יש מחשב זעיר עם צורב שנקרא:[table][tr][td][table][tr][td]‏ZBOX HD-ID11-E, 6xUSB, 6-in-1 Card Reader, eSATA, HDMI, DVI‎ איךהמחשב הזה? חזק?יכול להריצ סרטים?שיחות ודיאו?גלישה איכותית?מה שמצא חן בעיני זה הגודל שלו. הוא ממש קטן .[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. אני משתמש בתוכנות אלו: adobe master collection- כל האפליקציות, בעיקר after effects ו- premier 3D max ו - maya. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עזרה בבנית מפרט לשימושים אלו ללא מסך. תודה מראש

11. מפרט למשחקים כבדים עד 7.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך לא מתוכנן OC אני רוצה 4GB ו500GB שקט חשוב מאוד אם אני לוקח 4GB אני מחוייב למערכת הפעלה של 64?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by DMK,

פרטי התקציב :תקציב סופי6000 חריגה עד 500 פרטי השימושים של המחשב : בעיקר למשחקי רשת (2MOONS) ולמוזיקה. יכול להיות גם overclock בעתיד. פרטי ציוד הקפי דרוש: מקלדת,עכבר,רמקולים ומסך חנות : skypc אם יש לכם יותר טובה תגידו בקשות מיוחדות מעבד intel 2 core תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. אהלן, הנה מפרט שהרכבתי ל-HTPC שאני מעוניין לקנות בקרוב, הוא יריץ סרטי HD ב-1080p וכמו כן ישמש גם קצת למשחקים. יחובר לטלוויזית LCD ולמערכת סראונד. אין צורך בכונן DVD. התקציב הוא 4000 ואני משלם ב-10 תשלומים, ככה שבעצם למפרט עצמו יש 3700 ש"ח. אנא תנו דעתכם על המפרט, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. התקציב המקסימלי הוא 2500 ואפשר לחרוג טיפה מהתקציב עד ל100 או 200 שקל המחשב מיועד למשחקי מחשב בלבד שיריץ לי ברמה מעולה משחקים כמו BF3 ומשחקים דומים ש"דורשים" ביצוע. לא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך אני רוצה לקנות את המחשב מחנות KSP שבראשון לציון אז בבקשה להגיד לי חלקים במחירים של KSP... לא כולל מערכת הפעלה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אז אני רוצה לקנות מחשב חדש.. לא צריך שום ציוד היקפי ואני צריך חנות בלי בעיות במשלוחים או חנות באיזור נתניה/חדרה שאני אוכל לקחת את המחשב בעצמי.. מעדיף AMD ודיסק קשיח לא צריך יותר מ160GB.. תודה;]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by יונתן4,

שלום לכולם מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי על השאלות... אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר לצורכי משחקים אבל לא חייב שהכל ירוץ חלק וברזולוציה גבוהה, פשוט שירוץ ואני לא אצטרך להחליף עוד שנה. בלי תוכנות גראפיות כבדות או סרטים באיכות, פשוט מחשב לגיימר בינוני שפעם אחרונה קנה מחשב חדש ב1994 אז אני אשמח לכל הצעה, הערה, הארה, או שינוי+הסבר, במיוחד לגבי הכרטיס מסך והלוח אם. קחו בחשבון שאני לא ממש מבין וזו ההצעה של החנות. מאייבורי קיבלתי משו אחר לגמרי אבל הומלץ לי לא לקנות שם מטעמי שהמחשב שלי יתפרק אם כן... דיברתי עם IQPC וזה המפרט שהם נתנו לי לסכום שאני צריך שהוא 4000-4500 (יצא להם קצת מעבר) מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 4609 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD25…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט שקט יחסית לגיימינג כבד עד 7.5k + כולל מסך. ללא ציוד היקפי האם תוכלו להמליץ לי על חנות באיזור באר-שבע תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. המלצות והצעות לקניית מחשב חדש-HTPC בתקציב 2.5K, ללא OC או ציוד היקפי « בתאריך: אתמול בשעה 11:23:16 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי מחשב ישן בן יותר מ - 3 ( מעבד 2.8 פרסקוט , 2 גיגה DDR1 זיכרון , HD SATA1 - 320 ) , ואני רוצה להחליף אותו. תחום העיסוק שלי במחשב הוא כלהלן: קצת גרפיקה (פוטושופ) ועריכת ויצאו (צילומים ביתיים) , מעט משחקים , גלישה באינטרנט , מעט סרטים (חלקם ב HD) שירים ומסמכי אופיס. אשמח להמלצות על מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד שנתיים ללא החלפת לוח אם ו הרבה פריטים . שמעתי ש AMD הוציאו משהו חדש עם כ. מסך שתומך ב HD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה צריך מחשב למשחקים, עבודה שוטפת כגון סרטים, גלישה באינטרנט, ללא מסך כולל צורב DVD. סה"כ השקעה 3500 ש"ח תודה מראש לכל המממליצים

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על המפרט שלי כמה זמן אני יוכל להמשיך איתו לשחק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות? PC Wizard 2012 Version 2.0 ------------------------------------------------------------------------------------------ Owner: Microsoft Organisation: Microsoft User: idan tamir Computer Name: IDAN Operating System: Windows Vista Home Premium Home Edition Media Center 6.00.6002 Service Pack 2 Report Date: יום שישי 20 יולי 2012 at 21:39 ------------------------------------------------------------------------------------------ <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 975 @ 3333MHz > Ph…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. אז המפרט שכרגע הגעתי אליו למחשב עריכת וידאו מארז-------antec p 180 black ספק כח------Corsair CMPSU-520HXEU 520W Modular Power Supply--- מעבד------Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600--- כרטיס מסך------Albatron 8800GTS 640MB PCI-e Video Card זיכרונות------Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX 4096MB 2x2048 DDR II 10620 דיסקים-----WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD 1 WD WD5000YS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H קרור למעבד--------Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler 2 מסכים 22" רחבים Samsung Syncmaster 226BW או של LG 2 צורבי DVD רמקולים Altec Lansing ATP 3-Piece System (2.1) נותרה השאלה איזה לוח אם וכרטיס …

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by talia27,

היי אני פונה לעזרתכם בחיפוש אחר מחשב נייד-לשימוש בעיקר בדרכים וללימודים בהמשך.. התקציב הוא 3000. מעדיפה 13 אינץ', אבל גם 14 מתקבל. קראתי גם כאן ובעוד מקומות על lenovo E330, אבל הבנתי שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה, ולקנות אחת כזאת זה עוד תוספת כסף שלא נכנסת בתקציב...אז הדגם הזה, ועוד אחרים עם אותה הבעיה לא באים בחשבון. תודה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום המכובד, אשמח לעזרתכם להצעת מפרט על פי השאלון הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב יחסית קשיח של 3000 אלא אם יש סיבה ממש טובה לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש לעבודה משרדית - אופיס, אינטרנט, שיחות זום וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך מומלץ שיתאים לזוג מבוגר (70+). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by rif-raf,

יש לי מעבד E6600Q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמין עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן

• 0 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים