ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב והבנתי שיוצאים עוד חודשיים סדרת מעבדים חדשה הX38 אז נראה לי מיותר לקנות עכשיו כי גם ככה אפשר לחכות חודשיים שהמחירים יירדו, מה דעתכם? אני גם רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר לממיר יס רגיל ואז לחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך ואז לראות טלוויזיה ושאני גם אוכל להקליט ויהיה לי כאילו יס מקס... מה אתם אומרים...? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, OC אפשרי אבל לא הכרחי. במסך אני מתעקש DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כי הבנתי שהוא הכי טוב במחיר שלו ויש לו את הפאנל הכי טוב. תודה רבה ולילה טוב לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מסך דק 19 מקלדת עכבר רמקולים הכול כולל הכול... בלי צורב אני אעביר מהחשב שיש לי עכשיו... תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב אחד להרבה מטרות. המטרה הראשונה היא להריץ משחקים ששנים רציתי להתקין והמחשב שיש לי כרגע לא ממש מריץ אותם. כמו GTA V ו Watch Dogs וכו... המטרה השנייה היא תכנות משחקי מחשב. מה שאני עושה כתחביב הרבה שנים ואולי בעתיד הקרוב גם כמקצוע. בכל מקרה אני רוצה שהמחשב יריץ תוכנות כמו: Unity,Unreal Engine,Blender וכו... אני בדיוק בתקופה בא סיימתי תואר ראשון במדעי המחשב ועוד לא התחלתי לעבוד כך שיש עוד הרבה דברים שהמחשב יריץ אבל מה שרשמתי זה החלק הכבד. המחשב גם לזום אופיס וכל מני דברי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף שקל למחשב. ועוד כ3 אלף שקל לציוד היקפי. אפשר לחרוג בעד 2000 שקל…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
-
היי חברה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אני חושב למכור את המחשב הנייד שלי זה - ce0xx OMEN 15, יש לי אותו כבר שנתיים וקצת מה שאומר שכרגע יש עליו אחריות של יותר מחצי שנה, אשמח אם תסתכלו על המפרט ותגידו לי בכמה כדאי לי למכור את הלפטופ: gtx 1060 6gb intel core i7 7700HQ 16gb RAM DDR4 ניתן להרחיב 512gb SSD ניתן להרחיב 1T HDD ניתן להרחיב מסך 60 hertz ברזולוציית 4k מגיע עם windows 10 המחשב במצב מעולה, אין פגמים ועושה את העבודה כמו שצריך בגיימינג,עריכה וסרטים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. המחשב מיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר. אין צורך בציוד הקפי או במסך. 3000 ש"ח, אך ניתן לחרוג. אם אפשר לתת פירוט על הרכיבים ואת הסיבה שבחרתם דווקא בהם זה יעזור מאוד. תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר חזק למשחקי מחשב עד 3300 +- 100 ש"ח... בפנים שיהיה 8800GT המבוסס על ליבת G92.... 2X1 GB 667 MHz ומעבד בסגנון של Intel Core 2 Duo E8200 Box +האתר של החנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כולל רמקולים , עכבר ומקלדת (ללא מסך ושאר ציוד היקפי) מטרת המחשב משחקים , והוא מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר קר ושקט , תודה.
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב לעריכת סרטונים שיעבוד בקלילות ובלי תקיעות. תחילה חשבתי על לפטופ והורידו אותי מזה כי הביצועים יהיו לא טובים, מצד שני נייח זה ענקי ואין לי מקום בבית, האופציה של מחשב קטן היא טובה? או שכיוון שזו קופסא קטנה היא תתחמם ותיפגם מהר מאוד? ומה עם האול אין וואן בכלל זה מיותר כי זה כמו ביצועים של נייד? זה מה שהמליצו לי להרכיב מחשב נוק וזה המפרט אשמח לעזרה אם זה מתאים תודה ASUS PN51 R7 Barebone MiniPC - AMD Ryzen 7 5700U - Radeon Graphics 6MB L2/L3 cache - 2x 3200Mhz DDR4 SO-DIMM up to 64GB RAM - 1x M.2 socket for SSD, 1x 2.5 Inch drive bay for HDD or SSD, MicroSD card socket - 3x USB 3.0/3.1 ports, 2x USB 3.1 Gen2 USB-C ports with DisplayPort Alt mod…
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חג שמח וכשר. אני זקוק למפרט למחשב שיוכל להחזיק כ10 - 15 שרתי משחק של COUNTER STRIKE, כל שרת כ12 שחקנים. אני זוכר שבעבר הייתי נעזר בפורום הזה ושיש פה אנשים שמבינים מאוד בנושא החומרה. אשמח לקבל מפרט ואם תוכלו להסביר מדוע המפרט הזה ולתת מחיר +- שהוא אמור לעלות אשמח. לתשומת ליבכם - אין לי ממש הערכה כספית אז תתנו מפרט ואת המחיר גם כן אני מתאר לעצמי שהמחיר לא יהיה יותר מ4 אלף ש"ח, כמה שפחות כמובן יותר טוב. תודה רבה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אבקש מחשב בתקציב של עד 2500 ש" ללא מסך בבקשה שיהיה מפנדה. עקב קירבת הרוכש לחנות זאת. הדרישות המחשב ישמש קצת למשחקים אבל צריך שהמשחקים יעבדו לא יותר, איכות הגרפיקה הנדרשת לא צריכה להיות יותר מבינונית. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT בשביל להקרין סרטים בטלוויזיה. הטלוויזיה היא טלוויזיה רגילה, ככה שצריך חיבור מסוג SVIDEO או coax תודה מראש זאת הצעת המחיר שקיבלתי 1 Compucase 6C28F Midi Tower True 300Watt PSU (Firewire) 315 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.6Ghz 1Mb BOX AM2 525 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 355 ש"ח 1 Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 4-4-4-12 330 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 250GB 3.5 7200Rpm 8MB Buffer SATA II 355 ש"ח 1 …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש לרכוש מחשב שישמש לי לאינטרנט (אלחוטי - אופציה), עבודה עם "אופיס". שמיעת מוזיקה אפשרי ורצוי כ' קול מובנה על לוח אם, כמו כן כ' מסך מובנה אופציה טובה. המטרה = מינימום עלויות, ממש ל"עבודה משרדית". הבנתי שבשביל להריץ xp צריך קצת יותר מ- 500 מגה זיכרון, האם נכון? איזה מעבד תקציבי אפשרי לרכוש? מה לגבי סלרונים למיניהם? ראיתי מפרט מחנות גדולה: intel dual core E2140 1.6Ghz 800MHz 1MB board: intel coconut Creek 945GCCRL 533Mhz memory: 512MB DDR 533Mhz hd: SATA2 80GB 7200rpm Samsung כ' מסך וקול מובנה בלוח, רשת 10/100 , מקלדת עכבר, סה"כ = 2200 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט המחשב הנייד הבא? ועל המחיר (בהנחה שמשדרגים את הזיכרון)? תודה רבה!! LG Series K2-999E Processor Intel® Core2 Duo Processor ~ T5500(1.66GHz), 667MHz FSB, 2MB L2 Cache Operating System Windows® Vista Home Chipset Mobile Intel® 945GM Express Memory 512MB DDR2(667MHz, Up to 2GB) Display 15" XGA(1024x768) Graphics Intel® GMA950 (up to 256MB) HDD 120GB(SATA) ODD DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Communications Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG / MSI(802.11b/g) WLAN Antenna Dual Antenna Modem 56kbps Modem LAN 10/100MB Ethernet Input Device Keyboard Full Size 87Keys or 88Keys Pointing Device Tou…
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור חבר, בשביל להחליף את ה P4 1.7Ghz הישן שלו. המטרה היא להצליח להריץ משחקים מהדור הנוכחי (לא בהכרח בצורה מושלמת, המחשב הנוכחי מסרב להריץ האלף לייף 2). יש לי ספק כוח גנרי 450W, שאני רוצה להאמין יספיק עבור המחשב הזה, אבל אם לא אז כנראה שגם הוא יצטרך להכנס בתקציב הגבולי גם ככה. בנוסף צריך גם מארז וקירור למעבד. כמו שציינתי התקציב מאד גבולי, ואם יש לכם רעיונות איך לייעל את המפרט \ להוזיל עלויות אני אשמח. הלוח אם בא עם כ"מ און-בורד, אם יש המלצות לאחד יותר זול בלי זה יעזור. מצטער על הדרישות המרובות והתקציב המצומצם, אבל ככה זה בצבא, 100 שקל לפה ולשם זה ביג דיל ;D מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5L-VM 13…
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, איזה נייד אתם יכולים להמליץ לי בערך ב 6K ? חשיבות: -מסך 15.4" או יותר - מהיר - הטענת הווינדוס מהר - שלא יתחמם יותר מידי - בעיקר לאופיס \ אינטרנט וכו' - אחריות בינלאומית 3 או יותר [הכי חשוב] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כן אני מחפש מחשב ממש חלש, לאינטרנט ואולי משחקים קלים מאוד מאוד. אני צריך במפרט ככה- מעבד, חשבתי על איזה אינטל 2.3 או משהו, יכול ליהיות נחמד. לוח אם, משהו בסיסי, עם DDRII וSATA וPCIE, לא משהו יקר, יכול ליהיות משהו נחמד וזול של ASROCK. זכרון, 512, לא משהו איזה חברה. מארז+ספק, ג'נרי לחלוטין. אני מקווה שתצליחו להכניס בתקציב הזעום, לא יותר מ1500 ששקל, ועם אפשר פחות. צריך משהו ממש חלש... תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-