ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות ? 4500 אפשר בשטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים (כבדים), צפיה בסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן 5. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי חשוב , מחשב כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? אולי בעתיד 7. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. הכי גבוההות מסך 22 lcd להלן המפרט שהרכבתי , מה אתם אומרים ? , שוב אני מחפש כמה שיותר שקט בקנייה בסניפים תשלום בכרטיס אשראי הוא עפ"י המחירון הרגיל הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 845 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE …
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
לוח אם: GAP35CDS3R Gigabyte מעבד : Core 2 Duo E6750 Intel או Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxIntel זכרון:DDR2 1024MB 667MHZ CL5Kingston X2 כונן קשיח :WD3200KS Western Digital או ST3320620AS Seagate כרטיס גרפיnVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeGigabyte אם יש משהו שכדי לי לשנות אז תעירו לי! ומבחינת תאימות האם הלוח אם מסתדר אם הכרטיס מסך ??
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הדרישות למחשב: עבודה עם וידאו וגרפיקה תמיכה בשני מסכים + טלויזיה. אחסון כחצי טרה. צורב DVD + צורב רגיל מארז טוב ומאווררים. מחשב עובד 24/7 כרטיס fire wire (לא על הלוח אלא כרטיס נפרד)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב בעיקר ללימודים שימוש עיקרי בתוכנות כגון : Microsoft Visual Studio .NET , Cygwin , וסרטים ..... מה שחשוב לי בעיקר שהיה לו זיכרון גדול , כרטיס מסך סביר, התלבטות בין מעבד אינטל או פנטיום . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קראתי כרגע את הביקורת על ה 8500GT והסיכום שם (לפחות לפי הבנתי) שממש לא כדאי. האם שווה לקנות אותו ? או את ה 8600 ? או שלהישאר בסדרת ה 7000 בהנחנה שמחשקי DX10 הם לא בראש מעיניי ? ועוד שאלה לידע כללי: יש הבדל בין החברות שמיצרות את הכרטיסים של NVIDA? אסוס הרבה יותר יקרים מכל מיני חברות עלומות שם (מבחנתי) כמו EVGA, POWERCOLOR וכו'. האם יש הבדל משמעותי בניהן? או ללכת על הכי זולה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שקניתי מחברה מאוד ידועה מחשב מאוד חביב לא רע בכלל לעבודה כללית ומשחקים בן היתר אני לא גיימר או משהו כזה מה אתם אומרים על המחיר?!(מזומן 3200 בכלל שזה אשראי זה 3320 ,שישרפו)
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב הזה ללא מסך וללא ציוד היקפי צורב כן ללא OC
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל חוות דעת על מפרט המחשב הבא : 3000 ש"ח Motherboard - Asus P5Q-PRO Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - DDR2 2GB 800Mhz Kingston Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 Graphic Card - G-Force 9500GT 1GB Case - NZXT Hush Silver Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black תודה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מעכשיו מחשב לבנייה למשחקי נהיגה כבדים עד 4.5K ש"ח שיירכש בסוף אוגוסט. הגבלות: מעבד - אינטל בלבד כולל מאורר עליו (BOX) זיכרון - Kingston דיסק קשיח - WD מעל 200GB כ. מסך תקציבי תומך DX10 בבקשה להמליץ על ספק ומארז מתאים {ללא גאדג'טים כלל (אני לא רוצה נורות, דלתות ושטויות) אך שיקרר לא רע}. ללא צורב, כ. קול אם יש על הלוח,כונן cd, מקלדת, עכבר ומסך (יירכשו בנפרד). אם אפשר לכלול נתב שיקשר בין 2 מחשבים במסך, מקלדת ועכבר (לא חייב איכותי). אם יש המלצות למסכים יחסית זולים מתאימים למשחקים ושלא יהרסו את העיניים, אשמח.. בתודה רבה מראש, תומר.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך המפרט שאני בניתי? והאם יש המלצות אחרות? (המפרט כולל כרטיס קול.) מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1373 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤368 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH מחיר: ¤228 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤747 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC מחיר: ¤738 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PI…
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מעבד- INTEL E6300 לוח אם- GIGABYTE 945P S3 775 זכרון- PATRIOT 512MBX2 DDR 667 דיסק קשיח- WD 160GB SATA2 כרטיס מסך- GEFORCE GT 256MB PCIE צורב - SONY SILVE RDVD-RWX16 מארז- CASE CARIZMA 400W סה"כ - 3600 ש' מה אתם אומרים על המפרט? PATRIOT זאת חברה טובה בזכרונות?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תשמעו יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה רק מעבד Core 2 Duo ולוח אם שתומך במעבד הנל ואני יוכל להשתמש בטכנולוגיה של ה-SLI כלומר שני PCI-e ואני רוצה שהוא גם יתמוך הלוח אם ב-socket lag 775 (הלוח אם = PCI-e) תודה על ההצעות
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש לעריכת סרטים ב=Primiere ,pinnacle וקצת פוטושופ . משחקים כמו כן אמור להריץ חזק למרות שאני לא גיימר (משחקים כמו warrock ואם אפשר אפילו להגיע לcryses ) שיריץ HD בלי בעיות (תקיעות בתמונה , הפרשים בין קול לתמונה וכו) אין צורך בציוד היקפי וכו. המחשב יחובר למסך LCD 19 +מידיי פעם לטלויזיה שבחדר. מפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤662 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/pro…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מחפש מחשב להקרנת 720p על 37 אינץ משחקים בסיסי על 19 אינץ ישומי אופיס חשוב שיהיה איכותי ואמין אם אפשרות לשידרוג מאבד וזכרונות בזמן הקרוב תודה מארז MIDTOWER
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר חזק למשחקי מחשב עד 3300 +- 100 ש"ח... בפנים שיהיה 8800GT המבוסס על ליבת G92.... 2X1 GB 667 MHz ומעבד בסגנון של Intel Core 2 Duo E8200 Box +האתר של החנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 11, ז"א מחשב די פשוט. כ. מסך מובנה הוא סביר ומספיק טוב לשימוש רגיל? הייתי רוצה לדעת בנוגע למעבד, לוח אם ורכיבים חשובים אחרים- מה מומלץ... אם יש מפרט מסויים שמומלץ אשמח אם מישהו יכתוב. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המטרות של המחשב הן :גלישה ,הורדות צפייה וצריבה(סרטים וכדומה) יישומיי אופיס ,עריכת תמונות בייתיות ומשחקים סטנדרטים( כגון כדורגל) לדעתי מדובר על משהו כמו מחשב משרדי +, חשוב אם אפשרי שאוכל לשדרג אותו בעתיד במידת האפשר והאמת אני קצת חושש מ AMD שאני רואה שאתם ממליצים עליו ברוב הפעמים (למה?) כך שעדיף אינטל (כפול ליבה?) ,השאלה גם אם צריך כרטיס מסך בנפרד (והאם אפשר בתקציב),וכן לגבי מקלדת עכבר ורמקולים האם זה כלול במפרטים רק לא נרשם? מקווה שפרטתי מספיק תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-