עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by Rench,

שנת הלימודים באה לטובה ואני צריכה מחשב חדש... אני הולך ללמוד וידאו- ולכן אני צריכה מחשב שמותאם לעריכה וכו' מה עדיף? פשוט לקנות מק? או להרכיב אחד? קיצור- אשמח להמלצות תודה

3. Started by ashtarot,

שלום לכולם קודם כל תודה רבה לכל אלו שעונים על כל השאלות האלה, עברתי בתקופה האחרונה בהרבה פורומים וראיתי שאנשים לא חוסכים במאמצים וזמן בשביל לעזור ולענות לאלו שלא מבינים כלום מהחיים שלהם (כמוני). השאלה שלי היא כזאת: המחשב שלי גוסס ואני רוצה לקנות אחד חדש בעד 3500 שח אני לא חובב גדול של משחקים חדישים ואף פעם לא שיחקתי במשחקים כמו DOOM3 CS-SOURCE PRINCE T2T ואני גם לא רוצה במיוחד לשחק בהם אם כבר אז אני יותר משחק במשחקים כמו CIV ,cs1.6 (עכשיו בתקוה יצא לי לראות את 4) או... שח מט בMSN :\ חחח לאור זאת כנראה שכרטיס מסך טוב הוא לא פריט חובה בשבילי אני גם רוצה לציין שממש מגרד לי (מסיבה כלשהי) לקנות את הCONROE החדש - דבר שבמחיר הזה כל האתרים ללא יוצא מן הכלל ממליצים לא לעשות... …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. אני צריך הצעה למחשב נייד שאמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט דרך הטלפון הסלולרי. תקציב 3K כמו בכותרת. אין יותר מידיי דרישות מיוחדות, בעיקר כשהתקציב כזה... תודה לעוזרים. עריכה: דרוש גם כ.רשת אלחוטי לגלישה בבית.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  5. תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by ilansery,

זהו ניראה לי שנסגרתי על המחשב הזה הוא מיועד למשחקים...בכוונה לא הוספתי מארז ולא צורב כי יש לי כבר AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 565.82 ש"ח 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 485.10 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח Antec TruePower Trio 430 Watt EC 508.77 ש"ח LG LCD 19" - L1953HM DVI - 2ms 1,494.11 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,928.16 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,750.32 ש"ח מספיק טוב? או שצריך לשנות משהו? אני מתלבט בזכרון אם לקחת 800 או 600mhz

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים לקנות מחשב עבודה חדש, בתקציב של עד 3000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, אבל נשמח להוציא פחות. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) ולפיתוח תוכנה (אקליפס, אולי קצת מטלב). חוץ מזה כנראה שנשתמש בו למחשב הורדות (יריץ איזה jdownloader או utorrent ברקע). צרכים מעבר: - אופציה לחיבור לשני מסכים. - שקט כמה שאפשר בעלות סבירה. מתוכנן שהמחשב ישאר פועל רוב הזמן. - חיבור wifi (אני מניח שזה די סטנדרטי) בשביל הרשת הביתית שלנו. - הרד דיסק גדול. חשבנו על 2TB. ליתר בטחון, אני ממלא את השאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח בלי ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא ל…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. אני מאוד מתלבט לגבי מחשב נייד. צריך אותו ללימודים, אינטרנט וכו'... הייתי מעדיף גודל 13.3 בגלל הגודל והניידות שלו, אך המחיר גבוה בהרבה מאלה ה-15.6 שמעתי על הסדרה insperion 5120, מה אתם אומרים? לא איכפת לי שיהיה I3 או I5, הארד דיסק 500 מגה, כרטיס זיכרון לפחות 4 ג'יגה. הכי חשוב לי שיחזיק לי הרבה זמן יחסית (לא שעתיים וחצי), לפחות 5-6 שעות, הבנתי שיש כאלה עם כמה סוללות פנימיות או משהו כזה... עוד דבר שהוא חשוב, איכות המסך, יש מסך מבריקים כאלה שהם מאוד יפים, הייתי מעדיף אותם (יש לי מסך IPS של דל, אז הציפיות גבוהות) זהו, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…

10. תשמעו יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה רק מעבד Core 2 Duo ולוח אם שתומך במעבד הנל ואני יוכל להשתמש בטכנולוגיה של ה-SLI כלומר שני PCI-e ואני רוצה שהוא גם יתמוך הלוח אם ב-socket lag 775 (הלוח אם = PCI-e) תודה על ההצעות

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  11. המפרט מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט סרטים וכו' חשוב שיהיה הארדיסק של לפחות 250GB 2GB RAM מעבד חשבתי יותר בכיוון של AMD 5200 בגלל המחיר החדש שלו...אבל גם מעבדים חלשים יותר יהיו בסדר לא משנה לי OC אם יש משהו חזק יותר בפחות מחיר באמצעות OC אז בכיף... ספק ומארז חשוב שהמארז יהיה יפה ושלא יהיה HEC 6A19 ללא מסך וציוד היקפי.

12. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד חדש בארה"ב (בניו יורק ככל הנראה). המטרה העיקרית של המחשב היא לצורך גיימינג, כאשר גודל המסך שאני מחפש הוא בין 15"-17". אני מחפש כמובן מחשב PC, ואין לי העדפה מסויימת לחברה מסויימת (למרות שאני כן רוצה מעבד של אינטל). חשוב מאוד שהעיצוב של המחשב יהיה סולידי, ולא עיצוב סטייל Alienware. התקציב כאמור - 1100$ (כולל חריגות). במידה ושחכתי פרטים, אשמח אם תיידעו אותי. בתודה רבה מראש לעוזרים! אורי.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by Gex,

משום מה כתבי את השאלה הזאת לפני איזה שעתיים ואתם מחקתם לי אותה.. אפשר לפחות לדעת למה? טוב, השאלה הייתה: שיש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by neshro,

אהלן, בשביל לסדר את האוזן, אשמח לשמוע את דעתכם על איך יראה מפרט למשחקים נגיד בעוד חודש חודשיים מהיום... תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  16. Started by IMT,

שלום, הגיעה השעה להחליף ת'עגלה 1. התקציב 2,700 ¤ למחשב ועוד 1000 ¤ למסך (זה בנפרד כי את המחשב אני קונה ואת המסך אבא שלי קונה). 2. מטרות המחשב - משחקים, פוטושופ חובבני, אינטרנט ותכנות עם Visual Studio 2008. 3. ציוד היקפי צריך רק מסך בסכום של עד 1000 ש"ח 4. דברים שלא צריך במחשב לא צריך צורב, מקלדת, עכבר או רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה. לגבי מערכת הפעלה אני מתכנן לשים את הבטא של ווינדוס 7. 8. צרכים מיוחדים 4GB זיכרון ומעבד בעל שתי ליבות לפחות. 9. האם חשוב שקט? לא, המחשב יושב בחדר נפרד. מצד…

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  17. המפרט הוא בעיקר למשחקים, דרוש כרטיס מסך טוב ודי הרבה זיכרון. לא צריך ציוד היקפי. תודה.

18. Started by shi1957,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט המחשב הבא 1. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 2. קירור למעבד - Thermaltake TMG AL AM2 Cpu Cooler 3. Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 4. זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 5. דיסק- Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 6. מארז - Cooler Master CM 690 7. ספק- OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU קיים לי כרטיס מסך - BFG 8800 GT OC2 וכמה זה יעלה לדעתכם חג שמח שי

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. יש עוד רעיון, לוותר על מסך ולחבר לטלוויזיה - אבל לזה צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים. כמו שציינתי בהודעה הקודמת - מחשב בסיסי ביותר לאינטרנט, אופיס, מוסיקה וסרטים חובה כמובן גם יציאת לטלוויזיה. עד 3000. תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. ¤411 ¤411 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤346 ¤346 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤268 ¤268 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤195 ¤195 1 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤367 ¤367 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤174 ¤174 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤311 ¤311 1 מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤59 ¤59 1 רמקולים למחשב Logitech S-100 ¤79 ¤79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות. מה אתם אומרים זה דחוף אני כבר באתר שלהם? אין מה לשנות נכון??

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  21. התקציב נמוך מאוד. אני צריך 2 מפרטים אם אפשר: 1. כולל כרטיס מסך. 2. ללא כרטיס מסך (לוח אם עם כרטיס אונבורד). *הוא צריך מחשב ללא מטרת אוברקלוקינג (אלא אם כן זה הרבה יותר משתלם) *מסך 19 LCD סביר. *מדפסת צבע בגרושים (עד 300-400 ש"ח אם אפשר משהו חסכוני בדיו זה יהיה אחלה). *מצלמת אינטרנט+מיקרופון+מקלדת פשוטים * שיוכל לעלות את ויסטה. 3500 ש"ח תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by EvaNesCenCe,

יש לי מחשב מסוג ACER ASPIRE 5720ZG עם חיבור ל Ricoh -Picture Card אז כמו תמיד חיברתי את הכרטיס של המצלמה שלי לחיבור והוא לא מראה שום כונן במחשב שלי בניגוד לפעמים קודמות ניסתי לעדכן את הדריבר אך ללא הצלחה שום דבר לא הצליח לי אשמח להצעות לעזרה תודה שי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20,000 ש"ח ניתן לחרוג אם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מלבד עבודה משרדית רגילה ומעט צפייה בסרטים השימוש העיקרי הוא GAMING כשמבחינת ביצועים RPG כבדים כגון CYBERPUNK2077 או BALDUR GATE 3 כשיצא סוף סוף הם הישומים הכבדים. מטרה עקרונית אם ניתן היא לשחק ב4K ב60 FPS במרבית המשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך GAMING 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by yossiadir,

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? bfbc2, dirt2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש כבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…

• 4 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.