עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם הדגם של HP Pavilion dv5-1250ej נחשב טוב ואיזה חברה יותר טובה HP או TOSHIBA כי אמרו לי שHP יש דגמים ויש דגמים האם הדגם הזה בין הדגמים הטובים של HP? תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  2. ולא צריך מסך

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. שלום, קודם כל תודה רבה שאתם עוזרים. אני משתחרר עכשיו מהצבא ואין לי שום מושג לגבי רכיבי מחשב. אני מעוניין במחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר המצויין בכותרת כך שיתן לי את התמורה המקסימלית במחיר שאני מוכן לשלם. אני לא מעוניין בציוד היקפי, לא חשוב לי נושא העיצוב של המחשב, קירור חשוב לי רק במידה והדבר יפגע במחשב. מערכת הפעלה לא חובה שתהיה חוקית, אבל כן חשוב לי שתהיה הרכבה במעבדה כי אין לי מושג בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:49:22 בנוסף המסך שיש לי הוא LCD19 אינג'

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. Started by vocal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך מטרות המחשב הם קצת מכל דבר ... טיפה קולנוע טיפה משחקים וטיפה גרפיקה.. אני מעדיף שהמחשב יהיה בעל יכולת עיבוד גבוהה ובעדיפות למעבדי אינטל (מתוך הרגל.) וכרטיס קול לא מובנה וברמה קצת גבוהה מהסטנדרט גם רציתי לשאל האם כדאי לי להמתין ? המחירים עלולים לרדת ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by JOKER23,

מפרט 1 מעבד -AMD ATHLON 64bit X2 6000 am2 3000mhz 1000fsb מחיר 994ש"ח לוח אם-asus m2n - SLI deluxe מחיר 723 ש"ח דיסק קשיח- seagate 250 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר 304ש"ח זיכרון- Kingston 512x2 ddr1 400mhz cl3 latency מחיר 322ש"ח ספק כוח -real power/thermaltake/antec/cooler master ,על כמה וואט ללכת 500/550/600W מחיר פחות או יותר 300-350 צורב- plextor מהירות צריבה X18 שכתוב X6 קריאה X48 מחיר 459 ש"ח מארז RAIDMAX SCORPIO868 מחיר 270 ש"ח מפרט 2 מעבד -AMD ATHLON 64bit x2 dual-core FX -74 socket am2 box מחיר 1700ש"ח לוח אם-asus a8r32 - mvp deluxe xpress 3200/uLi 939 מחיר 971 ש"ח דיסק קשיח- seagate 320 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר454 ש"ח זיכרון- Kingston 1024x2 ddr2 667mhz…

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מעכשיו מחשב לבנייה למשחקי נהיגה כבדים עד 4.5K ש"ח שיירכש בסוף אוגוסט. הגבלות: מעבד - אינטל בלבד כולל מאורר עליו (BOX) זיכרון - Kingston דיסק קשיח - WD מעל 200GB כ. מסך תקציבי תומך DX10 בבקשה להמליץ על ספק ומארז מתאים {ללא גאדג'טים כלל (אני לא רוצה נורות, דלתות ושטויות) אך שיקרר לא רע}. ללא צורב, כ. קול אם יש על הלוח,כונן cd, מקלדת, עכבר ומסך (יירכשו בנפרד). אם אפשר לכלול נתב שיקשר בין 2 מחשבים במסך, מקלדת ועכבר (לא חייב איכותי). אם יש המלצות למסכים יחסית זולים מתאימים למשחקים ושלא יהרסו את העיניים, אשמח.. בתודה רבה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. Started by asafku,

שלום ברצוני לרכוש את המחשב המשרדי ע"פ המפרט במדור מפרטים באתר אך אני לא מוצא חנות מחשבים אשר מחזיקה (פחות או יותר) את המפרט. האם מישהו יכול להעיר את עיני? תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  9. המטרות של המחשב הן :גלישה ,הורדות צפייה וצריבה(סרטים וכדומה) יישומיי אופיס ,עריכת תמונות בייתיות ומשחקים סטנדרטים( כגון כדורגל) לדעתי מדובר על משהו כמו מחשב משרדי +, חשוב אם אפשרי שאוכל לשדרג אותו בעתיד במידת האפשר והאמת אני קצת חושש מ AMD שאני רואה שאתם ממליצים עליו ברוב הפעמים (למה?) כך שעדיף אינטל (כפול ליבה?) ,השאלה גם אם צריך כרטיס מסך בנפרד (והאם אפשר בתקציב),וכן לגבי מקלדת עכבר ורמקולים האם זה כלול במפרטים רק לא נרשם? מקווה שפרטתי מספיק תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. תשמעו יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה רק מעבד Core 2 Duo ולוח אם שתומך במעבד הנל ואני יוכל להשתמש בטכנולוגיה של ה-SLI כלומר שני PCI-e ואני רוצה שהוא גם יתמוך הלוח אם ב-socket lag 775 (הלוח אם = PCI-e) תודה על ההצעות

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by shmulik2008,

אחרי שנשרף לי הכרטיס מסך הקודם החלטתי שGT430 לא מספיק לי,ועל הדרך אני יחליף את הלוח עם והזכרונות שלי ששווים לתחת,אני סומך עליכם שתתנו לי את החלקים הטובים ביותר במחיר הנח ביותר התקציב הוא בין 1000 ל1500 עם דגש לכמה שפחות רק אם זה ממש קריטי אני לא יודע מה הספק אני רק יודע שהוא 550W CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 3456 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. שמעתי זה המקום להתייעץ לגבי רכישת מחשב חדש אז אני מקווה שתעזרו לי...בגדול התקציב בין 4500-5000 כולל מסך השימושים יהיו בעיקר למשחקים. וצפיית סרטים. ועבודה שוטפת. אמשח אם תוכלו להרכיב לי מהאתר של RSM בכפר סבא אבל לא חובה..... מסך 22 אינץ יספיק תומך HD לא יבוצע בו שום Oc מכול סוג. שקט שיהיה סביר תודה מראש!! לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by Shickolinisys,

1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…

14. אוקי אז ככה אני משוחרר צבא ופעם אחרונה שהתעסקתי באיזשהו מאמר שקשור למחשבים היה כשקראתי על טכנולוגיה עתידית XDR עוד בימי ה ATHLON 64 3000+ PIN 939 כיום אין לי מושג במחשבים, באותה תקופה בגלל שידעתי להכין מפרטים בצורה מהימנה ומדויקת זכיתי למחשב שהחזיק עד היום והריץ משחקים על אף היותו חלש לאחר מספר שנים עד ללפני שנה וקצת את רוב המשחקים (באיכות חרא אבל עדיין הריץ) בקיצור הוא הלך לעולמו, קצר בלוח אם, לא ממש איכפת לי איך זה קרה ולמה, הוא עשה את שלו, 6 וחצי שנים של עבודה נפלאה. בקיצור את ה CD אני משאיר (BENQ 52X היה אחד הטובים באותה תקופה, קניתי אותו כי ידעתי שאני לא אצטרך להחליף בגלל הטכנולוגיה התקועה והוא נחשב לאחד האיכותיים - עד היום רץ מעולה) וגם את הצורב שמקיים את אותו סיפור…

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by nizans,

Intel Q6600 - 280$ ASUS Striker Extreme - 300$ G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 1000 - 170$ XFX 8800GT Extreme 512MB 640mhz X2[sLI] - 580$ [290$x2 OCZ GameXStream 600W -115$ Antec 900 יש משהו שכדי להחליף? וה SLI יעבוד לי אם הלוח הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by benzitai,

יש לי לפטופ שאני רוצה למכור, החלטתי סוף סוף לעבור למחשב שולחן, זה המפרט הטכני שלו compaq presario 2500 pentium 4 2.4ghz 1gb ram hardisk 30gb כונן דיוידי עם צורב, לא דיודי זה בערך מה שידוע לי עליו. מה יהיה מחיר הוגן למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. מעבד - AM2 5600 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם - GIGABYTE GAM61SME דיסק קשיח - WD 320GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון - 2048MB DDR II 800 קינגסטון צורב LG X20 SATA DVD כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8500GT 512MB מארז מידי ספק - Thermaltake 400w וקרור - אין לי מושג איך המפרט הזה?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  18. מחפש מחשב עד 7000 ש"ח כולל מסך וציוד גרפי ותוכנות חשובות... תודה מראש... עומרי.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by tnt95413,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש לרכוש מחשב שישמש לי לאינטרנט (אלחוטי - אופציה), עבודה עם "אופיס". שמיעת מוזיקה אפשרי ורצוי כ' קול מובנה על לוח אם, כמו כן כ' מסך מובנה אופציה טובה. המטרה = מינימום עלויות, ממש ל"עבודה משרדית". הבנתי שבשביל להריץ xp צריך קצת יותר מ- 500 מגה זיכרון, האם נכון? איזה מעבד תקציבי אפשרי לרכוש? מה לגבי סלרונים למיניהם? ראיתי מפרט מחנות גדולה: intel dual core E2140 1.6Ghz 800MHz 1MB board: intel coconut Creek 945GCCRL 533Mhz memory: 512MB DDR 533Mhz hd: SATA2 80GB 7200rpm Samsung כ' מסך וקול מובנה בלוח, רשת 10/100 , מקלדת עכבר, סה"כ = 2200 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  21. Started by Spaz0x,

שלום, אני צריך מפרט כמה שיותר חזק למשחקי מחשב עד 3300 +- 100 ש"ח... בפנים שיהיה 8800GT המבוסס על ליבת G92.... 2X1 GB 667 MHz ומעבד בסגנון של Intel Core 2 Duo E8200 Box +האתר של החנות תודה.

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  22. Started by Rench,

שנת הלימודים באה לטובה ואני צריכה מחשב חדש... אני הולך ללמוד וידאו- ולכן אני צריכה מחשב שמותאם לעריכה וכו' מה עדיף? פשוט לקנות מק? או להרכיב אחד? קיצור- אשמח להמלצות תודה

23. המפרט מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט סרטים וכו' חשוב שיהיה הארדיסק של לפחות 250GB 2GB RAM מעבד חשבתי יותר בכיוון של AMD 5200 בגלל המחיר החדש שלו...אבל גם מעבדים חלשים יותר יהיו בסדר לא משנה לי OC אם יש משהו חזק יותר בפחות מחיר באמצעות OC אז בכיף... ספק ומארז חשוב שהמארז יהיה יפה ושלא יהיה HEC 6A19 ללא מסך וציוד היקפי.

24. Started by Dolo,

אני מחפש מפרט עבור חבר, בשביל להחליף את ה P4 1.7Ghz הישן שלו. המטרה היא להצליח להריץ משחקים מהדור הנוכחי (לא בהכרח בצורה מושלמת, המחשב הנוכחי מסרב להריץ האלף לייף 2). יש לי ספק כוח גנרי 450W, שאני רוצה להאמין יספיק עבור המחשב הזה, אבל אם לא אז כנראה שגם הוא יצטרך להכנס בתקציב הגבולי גם ככה. בנוסף צריך גם מארז וקירור למעבד. כמו שציינתי התקציב מאד גבולי, ואם יש לכם רעיונות איך לייעל את המפרט \ להוזיל עלויות אני אשמח. הלוח אם בא עם כ"מ און-בורד, אם יש המלצות לאחד יותר זול בלי זה יעזור. מצטער על הדרישות המרובות והתקציב המצומצם, אבל ככה זה בצבא, 100 שקל לפה ולשם זה ביג דיל ;D מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤627 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם ASUS P5L-VM 13…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. היי, אני מחפש מחשב שיריץ ויסטה (הום פרימיום) וישמש לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,סרטים...) ללא משחקים וללא OC. האם המפרט הבא יריץ את ויסטה טוב?: מעבד E4400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 1GB 667Mhz Samsung דיסק קשיח WD 250GB 16MB צורב LG H55NK מארז פשוט עם ספק 500W סה"כ 2250 ש"ח. האם המקבילה של AMD למפרט תהיה יותר זולה ותאפשר לי להכניס שיפורים (כרטיס מסך נפרד\זיכרון)? במידה וכן מה כדאי לי להכניס יותר - זיכרון או כרטיס?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.