עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gogo80,

יש לי תקציב של 6.5K ושבע ממש בלחץ... אני שם דגש על זכרון (שיהיה 512), הארדיסק (מינימום 40ג'יגה), וכרטיס מסך (שיהיה טוב ויוכל להפעיל סרטים בלי בעייה (שלא ירגיש אפילו)) אממממ אני אשמח שתצרפו חנות שאיתה אפשר לקנות מחשב זה... אשמח לשמוע את כל המפרט שאני גם אכנס לעניינים של מ חשבים ניידים מלבד השולחניים תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, חיפשתי מההצעות שניתנו כאן מיפרט בסכום 4000, ולא ממש ראיתי משהו על פי הדרישות שלי. אני צריך מחשב כולל מסך וציוד היקפי. מטרת המחשב היא לאינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס אטלון. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). אני רוצה לקנות מחשב שאני אוכל לקחת אותו איתי לצבא.. בקרוב יהיה לי הרבה זמן חופשי ואני אוכל לעבוד איתו בבסיס. אני צריך את המחשב בעיקר לעיצובים - הרבה פוטושופ ותוכנות עיצוב שונות. אני מעוניין שהוא יוכל גם להפעיל משחקים.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין להרכיב מפרט ב 2K-2.5K בלי מסך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וגם לעיצוב ברמה נמוכה. שיוכל להפעיל פוטושופ ואילוסטרייטר בכיף. אשמח לקבל המלצות! תודה מראש. נועם.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  5. מצורף מפרט שהציעו לי לפני מספר ימים. אודה לכם אם תכתבו מה דעתכם עליו או שתכתבו מפרט שונה לגמרי. לא משנה לי לקנות במקום כזה או אחר. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. כן, מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית של קבצי RAW בלייטרום ופוטושופ (צילום מקצועי) וכמו כן גם עריכת וידאו בדה וינצ'י. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב בן 12, אז נראה לי שהחלקים שלו כבר לא רלוונטיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

6. אני אשתמש במחשב הזה למשחקים כבדים וקידודים כולל ציוד היקפי ומבחינת כרטיס מסך שלא יהיה ATI יש לי ניסיון רע איתם.... תודה מראש לעונים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שיהיה כפול ליבה 2 ג'יגה זיכרון וכל השאר אתם תבחרו.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. אני אפרט יותר את הבעיה שלי...אני רוצה להפוך את המחשב הנייד ל-PC :] לשים את המחשב הנייד באיזה מדף שיש לי למטה ושהוא יהיה מחובר למסך מחשב + מקלדת ועכבר למעלה על השולחן, הבעיה היא כשאני סוגר את המכסה של המחשב הוא לא משדר יותר תמונה למסך, איך פותרים את זה ? תודה מראש :]

9. אני צריך לדעת איזה חומרה יש עליו כי אני לא יודע יותר ממעבד וכרטיס מסך ועזרה בקביעת מחיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. חוץ מהשימושים הבסיסים אני משחק במחשב עוד 2 -3 משחקים רציניים. ורואה סרטים וכו'. על איזה מחשב אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום לכולם. זו פעם ראשונ שאני פה, המליצו לי על הפורום הזה שאתם יכולים להיות התשובה לבעיה שלי. אני לא מבינה כלכך במחשבים ככה שאני צריכה באמת את העזרה הזו. אני מעוניית לקנות מחשב (לא לפטופ) לבית. עם כל מיני דברים קטנים מסנג'ר אייסיקיו אמיול לא משחקים רציניים ככה שהוא לא צריך להיות חזק כלכך... אבל שירוץ מהר המחשב שיש לי כרגע על הפנים פנטיום 4 עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. מבחינת תקציב אני מוכנה להשקיע באזור ה3 אלף.. צריכה רק את המארז עם כל מה שבפנים בלי מסך ומקלדת וכל זה..רק שיהיה עם צורב dvd. הודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי. אורטל

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב והמסך שחיברתי לא היה רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. לנסות לא לחרוג יותר מדי, איפה שאפשר להוריד ולהשאר עם שהמפרט יכלול מסך SAMSUNG 2253BW לעבודות גרפיקה כבדות, עובד עם קבצים כבדים בפוטושופ לפעמים אז דרוש מעבד חזק שיעמוד לי טוב בלחץ וגם כרטיס מסך טוב שיתפעל כראוי משחקים שיצאו בשנה הקרובה דיסק קשיח גדול של 500 ג'יגה לפחות וצורב DVD וכמובן מארז וספק כוח שיחזיק הכל יפה תודה ומקווה לעזרה מכם

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. שלום לכולם, בקרוב אני הולך לקבל מחשב חדש שאני לא ממש רוצה אותו. המחשב הוא שלDell Optiplex 780 עם מעבד Q9400 2GB DD3 1066mhz אפשר להרחיב עד 8. כרטיס מסך REDEON 4650 500GB הארד דיסק 16X DVD RW יציאת רשת, מקלדת ועכבר USB + מסך 20אינצ' MAG TP2053W אודה לתגובתכם, מוש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. לפני כ3 ימים, אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט , שאני בא להתחבר , זה מה שהוא כותב לי : לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח וודא שתכונת רשת אלחוטית פועלת במחשב שלך מה צריך לעשות ?/ להוריד? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Justniv1,

יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, הייתי מעונין שתעזרו לי להרכיב מפרט מחשב בסכום כ- 10,000. אני מעונין במחשב בעל נתונים גבוהים אשר יאפשר לי לשחק במשחקים אשר דורשים זאת, וכמובן שיתמוך בוינדוס "Vista" בצורה חלקה. עד כה, הרכבתי מפרט מחשב בעצמי, אך הייתי מעונין לקבל את חוות הדעת שלכם, כדי שתוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב שיענה על דרישותי. המפרט הוא: Intel ‏Core 2 Quad Q6600 ‏Asus P5W64 WS Pro s775 Conroe ‏Asus nVIDIA GeForce 8800GTX Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 773 - X2 Western Digital WD2500AAKS 250GB 7200RPM SATA2 MB16 מלבד החלקים שצינתי, הייתי מעונין לקבל המלצות גם לגבי מסכי מחשב בגודל 19 אינץ', אך שלא יהיו בפאנל של TN. יחד עם זאת, נשארו גם חלקי המחשב: ספק והמארז. בנוגע לספק. אני מחפש ספק…

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  22. אמרו לי שכדאי לקנות במקום לדוגמא 2 ג'יגה זיכרון DDR2, לקנות 4 של 512... האם יש בזה משהו? והנה המפרט, תודה על כל עזרה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive LITE-ON 20A1P X20 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ENERMAX LIBERTY 400W התקציב שלי הוא עד 5000 שקלים (פלוס מינוס 200-300) ללא ציוד היקפי וללא צורך ב OC.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר בירורים רבים ומחקר לא קטן החלטתי שאני הולך להזמין אחד מהניידים האלו: dell inspiron 1520 או hp pavilion 6690ej. אני רציתי לראות את דעתכם על שני הניידים ולראות את ההשוואה שאתם תעשו בכדי שאוכל לעשות בחירה טובה יותר. מהחנות שממנה אני מתכוון להזמין הצלחתי להשיג מחיר די נמוך וזהה בשביל שני הניידים, אז אל תתייחסו למחיר. אני אישית מעדיף את ה-pavilion, מבחינה כללית וכוללת. הדבר היחידי שבגללו אני שוקל את ה-inspiron הוא כרטיס המסך הטוב יותר (8600gt). אני סטודנט בטכניון, ובחרתי באלו כי אני מעוניין במשהו מעבר לצרכים הטכניים היבשים שלי מהנייד. גם גיימינג. משהו שיחליף את המחשב הביתי שלי במשך השבוע. בכל מקרה, שאלתי היא זאת: אני מעדיף מאוד את ה-pavilion. וזה בעצם הנייד שא…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, המחשב שהזמנתי כבר אצלי. הוא הורכב במעבדה אז קיבלתי רק את הקופסא של הלוח אם, המארז והכרטיס מסך עכשיו שמו לי את הדברים של כל בחלקים בלוח אם עכשיו אני פותח את הלוח אם ואני רואה שנגיד המתאם הזה : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply-sli_ready_ עכשיו תסתכלו על התמונה הרביעית מצד ימין יש את המתאם הוא באמצא התמונה, יש לו חוטים כאלה והקצוות הם מפלסטיק עכשיו האם זה מחובר כבר למחשב? יש לי את הלוח אם dfi lanparty sli-dr וכרטיס מסך evga 7800gtx ko האם זה מחובר או שהייתי אמור לקבל את זה בנפרד למקרה שאני יצטרך את זה? פשוט אני לא יכול לבדוק אם זה מחובר כי אני לא יכול להוציא את המחשב הקופסא תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.