ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
בהמלצת אח שלי שהפנה אותי לפורום הזה אתייעץ איתכם מה לקנות (אם לא איכפת לכם, אנשים מבורכים שכמוכם :-*) אז לפני מפרט הבניים אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב DVD. 2. היעוד העיקרי של המחשב הוא לצפייה בוידאו על HDTV, אבל גם חשוב שלי שיריץ גם משחקים כי אני נהנה ממשחקי רשת למיניהם (FEAR וכאלה). 3. הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-HDPC וחייב להיות בעל יציאת HDMI (או DVI עם המאם המתאים). עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא אבל ניסיתי לחבר את המחשב הקיים שלי, שחמוש ב- GeForce4 Ti 4600, בעזרת כבל DVI-HDMI והתמונה נחתכה ולא היה אפשר לעבוד ככה (הכפתור של ה-START למשל לא נכנס בתמונה). אני מחפש כרטיס מסך שיציג את התמונה כמו שצריך. המסך של המחשב יהיה מסך …
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת במחשב לאינטרנט ואופיס בעל מעבד אינטל, קיבלתי הצעה בסך 3550 ש"ח עבור המפרט הבא: INTEL 1 Intel Core 2 Duo 2.0GHZ 2MGB E4400 BOX E4400T 1 GIGABYTE 1 Gigabyte GA-P35C-DS3R Retail DDR2&DDR3 GP35CDS3R 2 DIGMA 1 DDR 2 1G 800 Digma Original D22G800DI 3 W.D 1 Western Digital 250G 16MB WD2500KS 4 GIGABYTE 1 Gigabyte 8400 GS GV-NX84GS256H Bulk NX84G256Hb 6 GENIUS 1 Genius SP-Q-06 HI FI Multimedia NEW Design SPQ06HF 7 LG 1 DVDRW LG H55-NK X20 Bulk BLACK H55NK 8 TLA436 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP 350W TLA436 9 FSP 350W (120mm) SATA x2 ATX300PNR 10 CABLE POWER 220V 3 Pins CP220 11 ALPS 1 ALPS(Japan) 1.44 Black Bezel Flop-black 12 13 Microsof…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית פנטיום 2 כן בהחלט ענתיקה ואני ממש חייבת לקנות מחשב חדש. אני מעוניינת להשקיע עד 3500 כולל מסך אבל רק lcd . כמו כן המחשב ישמש למשחקים ,להורדת סרטים ועריכתם בעיקר, פוטושופ תכנות ואולי גרפיקה בקטנה ככה. אם אפשר שיהיה מהר כי אני טיפה בלחץ תודה רבה על ההקשבה והעזרה אלה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה קורה אנשים אני צריך עזרה בהרכבת מפרט של מחשב בסביבות 4K כולל מסך 19' (עם עדיפות אפילו ל3.5K) השימושים הם בעיקר office ואינטרנט, לא צריך מחשב חזק במיוחד משהו סטנדרטי ורגיל. אני חשבתי על מעבד e6550 אבל אני לא ממש סגור על עצמי ודבר חשוב נוסף אני לא חושב שצריך כרטיס מסך חיצוני, המשחקים שירוצו על המחשב הם ברמה די בינונית ולכן נראה לי שכרטיס מסך על הלוח אם יספיק במקרה הזה..... אבל אני לא בטוח המון תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב-1500 ש"ח או פחות אפילו, לעבודה משרדית(וורד בעיקר) ואינטרנט + מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מפרט למחשב + מסך 19 lcd עד 3000 ש"ח הוא צריך את זה לעבודות גרפיקה "פשוטות" (קצת פוטו שופ וכאלה) בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב טוב פחות לצורך משחקים ויותר לצורכי אינטרנט וצפייה בסרטים אני רוצה גם כרטיס טלויזיה טוב במחיר של 3000-3500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח שמיועד להכל, וגם למשחקים ותוכנות ברמה גבוהה. שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, וכמו שאמרתי- משחקים ותוכנות (זה אולי העיקר...). חיפשתי המון זמן- לא מצאתי כלום, ולכן באתי לבקש עזרה. ראיתי מחשבים טובים מאוד- אבל בכל אחד היתה "פאשלה" אחרת. בד"כ זה הכרטיס מסך הדפוק שתוקעים במחשב... אשמח לקבל הצעות וקישורים למחשבים. אני לא סגור על חברה מסויימת, אבל רוצה חברה טובה, עם אחריות. ושאלה קטנה- כרטיס מסך Intel 4500HMD או משהו כזה- מה הוא שווה? איכותי למשחקים? יותר טוב מ Nvidia GeForce G105M, לדוגמא? רק לשם הכוונה- אני מחפש משהו בסגנון של HP Pavilion dv3 2150EJ רק קצת יותר טוב...(מעבד וזיכרון בעיקר) עוד משהו אחר- …
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חברים , אני אשמח לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג בקצת עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה הרבה TAB פתוחים ב GOOGLE ו Visual Studio , Office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב יהיה לצרכי אופיס,אינטרנט,הורדת סרטים,שירים->נפח ארד דיסק גדול ,צורב די וי די. ללא מסך או ציוד היקפי ולא מתוכננן oc . תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא עריכת וידאו(קבצים כבדים מאוד) חסר לי למפרט מקירור למעבד צריך? לגבי קירור למארז כתוב שיש בו 7 מאווררים צריך עוד? מעבד: Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray לוח אם :Gigabyte GA-Z77-D3H כרטיס מסך: Sparkle GTX660 TI 2GB GDDR5 HDMI מארזRaidmax Augusta Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X4 : Front+Top(2)+Back Ptional side fan Black ספק כוח:SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון:Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED קשיח למחשב שולחני:Crucial 128G SSD Marvell M4 קשיח למחשב שולחני: 1.0 מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכו…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת מחשב מתאים לדרישות שיהיו למטה.. יש הרבה דרישות מהמחשב.. אני מקווה שיש כזו חיה בתקציב הזה. אפשר לחרוג לכיוון ה-9 אלף אם זה ממש בלתי אפשרי בתקציב שצויין. 1. זמן סוללה ארוך 2. שיהיה יפה (לא מגושם כמו רוב הניידים של לנובו) 3. שיכלול יציאת HDMI 4. 4GB מינימום 5. WiFi 6. Bluetooth 7. 14" 8. קל 9. מצלמה + מיקרופון מובנים 10. ווינדוס 7 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, 120GB, ממשק IDE. יש הרבה דגמים שונים, איזה מהם מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שישמש להרצת כמה דברים כבדים: המחשב ישמש כשרת DC (2003 server) ברשת ביתית קטנה, ובנוסף הוא יריץ גם Oracle Server, vmware, visual studio.net 2005 וכדומה. כרטיס מסך חזק אני לא ממש צריך, משהו ממוצע כזה למקרה שפעם בשנה אני ארצה לשחק ב-FIFA (-: הזיכרון חייב להיות 2 ג'יגה. התקציב: 4000 ש"ח +- (כולל מסך) מצורף מפרט שהוצא לי. אשמח לדעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המפרט הוא בעיקר למשחקים, דרוש כרטיס מסך טוב ודי הרבה זיכרון. לא צריך ציוד היקפי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים מופיע מספר פעמים מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz ובנוסף גם נטען בכותרת " עם תמיכה ב-64 ביט " לעומת זאת, במאמר אליו מפנה הקישור רשום בין השאר: " with a reduced L2 cache and disabled AMD64 technology" כלומר נראה לי שמדובר במעבד שיש בו טכנולוגיית 64 ביט אבל בעצם היא לא מאופשרת. פיספסתי משהו ? הסבר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול בדסקטופים, אני כבר שנים עובד עם לפטופ והחלטתי לגוון, אני מעוניין במחשב למטרת משחקים, גלישה, סרטים ואופיס. אין לי העדפה לחברה מסויימת, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושלא יהיה מארז עם תאורה שתאיר את כל החדר. כמו כן אני מעוניין לקבל המלצה לחנות מקצועית ואמינה באזור רעננה שתרכיב את המחשב ותתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים הנדרשים. מסך אני לא צריך,חוץ מהמסך אני צריך את כל הציוד הדרוש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צורב LG GSA-H62N X18 …
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
Gigabyte W566N-DC24M Model W566N-DC24M CPU Intel® Core 2Duo Processor T7700,4MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker Wireless Intel® PRO/Wireless 4965AGN Webcam Yes(1.3 Mega Pixel) Card Reader 4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro Ports USB 2.0 X4 IEEE 1394 X1 …
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד 15'' לאינטרנט ולתכנות ע"י Visual Studio וקצת משחקים (רצוי מקלדת מלאה) עד 5000 ש"ח. תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-