עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. להלן הדרישות, כפי שאני בוחש בהן כבר שבועיים... לפחות 6 גיגה זיכרון מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה, הכרום עוד 2. מסך טוב 22" אינץ ומעלה, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך ב- cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. אין צורך בציוד היקפי. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדרוג (אבל לא הכרחי). לא מתוכנן OC. השקט חשוב מאוד (9 מתוך 10). ולהלן המפרט הסופי בהחלט שהרכבתי Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪1286 http://www.rs…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Igorr13,

שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Muadib,

אמורים להחליף לי בקרוב את ה T43p מהעבודה. לא בטוח בכלל שתהיה לי אופציה לבחור למה, אבל אני יכול לתת העדפה. האפשרויות הן: T61 8510w כמו כן, עושם גם פילוט ל T400 אז יש מצב שגם זה אופציה. קחו בחשבון שזה מחשב מהעבודה, אז איכות הבניה למשל פחות חשובה לי (מה שנשבר מחליפים ) יותר חשובים ביצועים, ניידות (משקל וסוללה), יציאות (המחסור ב s-video יהיה מורגש...) וכו'. תודה!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000K 2. מה שימושי המחשב? מחפש מחשב ללימודים (כולל תוכנות סימולציה כבדות מידי פעם) + צפייה בסרטי HD. רוצה מחשב שיחזיק מעמד להרבה זמן (קניתי להורים שלי מחשב לפני 6 שנים והוא עדיין עובד כמו גדול). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מפורט למטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, באר שבע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by TalSedaka,

היי, אני מעוניין לקנות מיני מחשב התקציב (בהתאם לצורך) הצורך: לחבר לטלויזיה ולראות סרטים ב1080p HD לפי דעתי לא צריך מעבד כבד, צריך רק קצת SSD וקצת RAM4G +250HD תאריך קניה: אין לחץ אבל גם אין סיבה לחכות. =השבוע. חיפשתי משהו באינטרנט ונתקלתי בזה, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לפני שאני מזמין: סתכלו את התמונה של המפרט המחיר הוא 800שח לפני מכס. הלינק לקניה שלי למי שהתמונה לא מספיק (או שגם מעוניין להזמין) הקישור לקניה אם מידע כלשהוא חסר תרשמו ואני הוסיף, תודה רבה מראש לעוזרים.

7. אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. המפרט : פרסמתי פה הודעה עם מפרט קודם שלי שמההודעות של האנשים שיניתי המון דברים, אם תוכלו לעזור לי גם הפעם אני ישמח. אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. רקע: בניתי מחשב גיימינג סביר לפני כמה שנים והגעתי למסקנה שאני צריך (ומאוד רוצה) לשדרג אותו. בגלל שמתקרב ה Black Friday וביחד איתו גם ה Cyber Monday וכל ההנחנות בארץ (ובאמזון!!) החלטתי שכדאי לברר כבר עכשיו מה כדאי להוסיף, לשדרג או סתם להחליף (כי בלאי). הערה: אני מתכנת (שמשחק בכל רגע פנוי) ואשתי מתחילה להתעסק באופן מקצועי בעיצוב גרפי (בעיקר 2D אבל כנראה יהיה גם שימוש 3D) ואני רוצה שהכל יעבוד חלק... חלק מהדברים אולי יראו כ Overkill אבל אשמח בכל מקרה להמלצות. תקציב: סביר (באיזור ה 1-2K לא כולל המסך). אם ה SSD ישאר יקר גם בתקופת המבצעים, לא אקח אותו. מסך רצוי משהו איכותי אבל לא הכי יקר שיש בשוק. כרטיס מסך רצוי שלא להחליף אבל אם אין ברירה אחליף (במידה וזה המצב, לא עדי…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by Lost Oath,

היי, שאלה כללית: עד כמה שדרוג של מחשב נייד הוא דבר פשוט? לדוגמה: אם אני משקיע ב במחשב DELL XPS 1730M עם 8800GTX (תומך ב SLI). האם יהיה אפשר לקנות והלרכיב כרטיס נוסף בעוד כשנה? האם יהיה אפשר לעשות זאות במעבדה של DELL בארץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by netanel018,

קניתי לפני כמה שבועות נטבוק נחמד של ACER עם מעבד N450 ועוד פיצ'רים מעניינים ולא חשובים הבעיה היא שיש לו רק ג'יגה אחד זיכרון פנימי והמחשב זז לאט גם כאשר אני מעוניין לבצע פעולות אלמנטריות כגון גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים חשבתי לשדרג את הזיכרון ל2 ג'יגה אבל אין לי מושג מה המחירים, היכן קונים ומה הדברים החשובים שצריך לדעת לפני שקונים זיכרון למחשב נטבוק (ולפני שאתם שואלים- יש אפשרות להתקין עד 2 ג'יגה על הדגם הספציפי שיש לי) בנוסף- האם זה בעיה להתקין זיכרון פנימי למחשב נטבוק לבד, או שכדאי לבצע זאת במעבדה בתשלום נוסף? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by urielka,

אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Alex1980,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה היכלות של המחשב להריץ משחקים. אני גם ישמח לשמוע את דעתכם הכללית על המחשב. תודה מראש! מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5200 BUS SPEED: 667 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB מה העלות הממוצעת של מחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. בס"ד שלום רב אני מחפש מפרט לחבר המחשב למשחקים אינטרנט וכו' לא נדרש שום צי'וד הקפי ללא OC בעתיד לא חשוב הי'ופי בכלל וזהו בהצלחה נקווה שיצא משהו טוב תודה רבה ו'ים נעים לכולם

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. מחשבים ניידים מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa View Full-Size Image ( HP ) Price: 4,990 ¤ -------------------------------------------------------------------------------- דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שלום כולם, אחרי שניסיתי לבנות מפרטים בכל מיני חנויות וחיפשתי חלקים במיליון מקומות כבר השתגעתי ואני מתחנן לעזרה. אני מחפש מחשב לשימושים של אופיס, אינטרנט וצפיית סרטים FHD על מסך 24" תומך. מכל מה שקראתי עד עכשיו, זה מה שהבנתי שאני צריך: מעבד E5200, זיכרון 4GB מחברה ידועה, הרד דיסק שיהיה שקט ועם פלטה אחת (כמו 3200AAKS של WD), מארז וספק שקטים ואמינים. לגבי לוח אם אני מתלבט ואשמח אם תעזרו לי, ASRock G41 - ממש מתאים לי כי יש לו DVI ואינסטנט בוט, והוא רק 70 שקל יותר מה-G31. מישהו ניסה\מכיר את האינסטנט בוט? DFI LANPARTY UT P35-T2R - עשה רושם מאוד מקצועי וחזק ויש לו הרבה אפשרויות שדרוג. אם לוקחים אותו צריך להוסיף כרטיס מסך (רצוי פשוט, אני לא משחק, אבל צריך HDMI). http://…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג ב - 1000 ש"ח. מטרות המחשב: אני סטודנטית למדעי המחשב. ומשתמשת במחשב בעיקר להכנת שיעורי בית. גלישה באינטרנט לצורך הכנת עבודות במסגרת הלימודים. תכנות ב - visual studio. ומעט סרטים. אני רוצה מחשב שיעבוד מהר, חזק ולא יתחמם יותר מדי. גודל מסך: 15.6 משקל: עדיף כמה שיותר קל זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך. אין צורך ב-SSD.(הבנתי שזה לא יעיל לשימושים שלי ולא שווה בשלב זה להשקיע בכך- אשמח לקבל דעות בנושא) זיכרון: 500G , 4G מעבד: i5 יש צורך ב - כונן DVD מסך מט. עדיף שבתקציב יכנס רשיון למערכת הפעלה אך לא הכרחי. לגבי דברים נוספים שצריך במחשב - אני לא ממש מבינה בזה אני מעדיפה מחשב של חברת…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by simhilon,

ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  19. היי כולם שאלתי כבר לפני זמן-מה, אך לא קיבלתי מענה.. ולכן החלטתי לנסות שוב. ברצוני לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאחסון של הרבה מידע שיש לי, בין השאר חומר וידיאו שיש לי שמאוד חשוב לי. התקציב מאוד גמיש. המחשב ישמש בעיקר לאחסון ואולי לחיבור המחשב לממיר דיגיטלי/טלוויזיה בעתיד וכך לצפייה ישירה של הטלוויזיה במחשב ושל המחשב במסך הטלוויזיה (הייתי רוצה להוסיף בעתיד כרטיס טלוויזיה) הקאצ' העיקרי - נפח האיחסון - אני רוצה לחבר לו דיסקים קשיחים פנימיים בסדר גודל התחלתי של 6-4 טרהבייט, עם אופציה להוסיף עוד בעתיד. כמובן שמאוד חשוב הספק ורכיבים איכותיים שלא ישרף לי פתאום משהו.. =/ שאר המידע הרלוונטי, כתוב מטה... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- אבל גמיש! מאוד! א) האם לנצל את כל התקציב א…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, המחשב שלי קצת מזדקן ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש (הוא בן 3 ובמקור נבנה למשתמשים פשוטים שלא צריכים מחשב חזק; השדרוג שלו לא היה קל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם נדרש, אני אוסיף עוד בין 500 ל1000 שקל, אבל זה לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- חדשים לצד מעט ישנים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מצויין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overw…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Pentium D,

הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין? אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475 מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל. ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2. אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. AMD AM2+ Phenom (940) - quad-core 3.0GHz 125W 6MB - RETAIL - קירור מצויין למעבד Low Noise Freezer 64 Pro 1,230 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AMD 770FX) - ATX 477 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel CL4-4-4-12 - HK 332 ש"ח 1 CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 599 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB (HD501LJ) -16MB - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח (2 יח') 2 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA 129 ש"ח 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 318 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black 554 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת 170 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים 4,428 ש"ח השאלה היא בעיקר לגבי תוכן המפרט ולא לגבי המחירים. השימוש הוא תוכנות כמו …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Liad344,

היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.