עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהמלצת אח שלי שהפנה אותי לפורום הזה אתייעץ איתכם מה לקנות (אם לא איכפת לכם, אנשים מבורכים שכמוכם :-*) אז לפני מפרט הבניים אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וצורב DVD. 2. היעוד העיקרי של המחשב הוא לצפייה בוידאו על HDTV, אבל גם חשוב שלי שיריץ גם משחקים כי אני נהנה ממשחקי רשת למיניהם (FEAR וכאלה). 3. הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-HDPC וחייב להיות בעל יציאת HDMI (או DVI עם המאם המתאים). עכשיו אני לא כל כך מבין בנושא אבל ניסיתי לחבר את המחשב הקיים שלי, שחמוש ב- GeForce4 Ti 4600, בעזרת כבל DVI-HDMI והתמונה נחתכה ולא היה אפשר לעבוד ככה (הכפתור של ה-START למשל לא נכנס בתמונה). אני מחפש כרטיס מסך שיציג את התמונה כמו שצריך. המסך של המחשב יהיה מסך …

2. Started by siin,

INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y [X2] DDR2 KINGSTON 512B 800MHZ NON-ECC CL5 COMPUCASE CI-6AR6-AL-NPS (2F) SILVER-BLACK MIDI ATX ALUMINUM HEC 400W HEC-400TRT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI =========================================== 1. האם המעבד הזה מתחמם? (לא מעוניין בקירור מיוחד, מחשב דולק 24/7) 2. האם יש הבדל בין הלוחות האלה: GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) הפרש מחירים מעל 100ש"ח. האם מומלץ לוח אחר? (אני חסיד של ג'יגה ושל אסוס)

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  3. שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…

4. שלום, אני מעונינת במחשב לאינטרנט ואופיס בעל מעבד אינטל, קיבלתי הצעה בסך 3550 ש"ח עבור המפרט הבא: INTEL 1 Intel Core 2 Duo 2.0GHZ 2MGB E4400 BOX E4400T 1 GIGABYTE 1 Gigabyte GA-P35C-DS3R Retail DDR2&DDR3 GP35CDS3R 2 DIGMA 1 DDR 2 1G 800 Digma Original D22G800DI 3 W.D 1 Western Digital 250G 16MB WD2500KS 4 GIGABYTE 1 Gigabyte 8400 GS GV-NX84GS256H Bulk NX84G256Hb 6 GENIUS 1 Genius SP-Q-06 HI FI Multimedia NEW Design SPQ06HF 7 LG 1 DVDRW LG H55-NK X20 Bulk BLACK H55NK 8 TLA436 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP 350W TLA436 9 FSP 350W (120mm) SATA x2 ATX300PNR 10 CABLE POWER 220V 3 Pins CP220 11 ALPS 1 ALPS(Japan) 1.44 Black Bezel Flop-black 12 13 Microsof…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by eliord90,

צריך עזרה במכירת מחשב נייד compaq 610 בכמה למכור אותו??? הנה קישור למפרט והמחיר בשוק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741444 המחשב במצב שמור חדש בא עם מטען. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by moris122,

אוקיי התקציב שרציתי לקנות הוא 3500 שח... קניתי מ-KSP המטרה של המחשב היא לעלות משחקים סגנון OC חלק וטוב!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 450 1 450 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 295 2 590 (1GB) כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 מארזים? Price Units Total HJA-70 MIDI Black 135 1 135 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 235 1 235 Total price 3500 ¤ תנו תג…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. אהלן! המחשב שאני מחפש מיועד עבורי ואני סטודנט ככה שאני לא משחק (לא שאני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), אבל סרטים אינטרנט, תכנות ואופיס. ממש צנוע בסה"כ יש לי כ. מסך FX-5200 מהמחשב הישן שאני משתמש בו רק עבור הTVOUT אז מה כדאי? משהו על טהרת הD-805 או 3500+ או משהו אחר? הייתי רוצה 1GB זיכרון ולוח אם מינימלי ואמין - אני לא מתכוון לעשות OC חשוב לי שהעסק לא ירעיש כי כנראה זה יהיה בחדר שינה (מה לעשות..) דיסק של 160 . הצעות?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. שלום , אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים חשוב לי שהוא יהיה שקט ובנוסף שהחנות תהיה באיזור חיפה אני מבקש את עזרתכם מפני שאני לא רוצה לבזבז כסף על דברים מיותרים חיסכון בכסף יתקבל בברכה ... אני מתלבט מאד בין e6600 ל 6300 כי כבר סבלתי מספיק ממחשב שזז כמו צב שמפעילים יותר מתוכנה בו זמנית אבל מצד שני חבל על הכסף אם הוא לא יעזור למשחקים יש לי כבר מסך EIZO1931A

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by alonkl,

AMD Athon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box מותאם טוב ל ASUS M2N-E או שזה לשים הרבה מים בצינור קטן (או ההפך)?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by דורון מושקוביץ,

היי, צריך מחשב נייד לעבודה משרדית, המון כרטיסיות של גוגל פתוחות בו זמנית, וורד פתוח ווצאטפ פתוח ברקע. צריך קישור למפרט או TMS או KSP אשמח לשניהם אם אפשר. עם מערכת הפעלה בעברית תקציב: עד 5000 בגג, כמה שפחות יותר טוב אבל שיעמוד בקריטריונים (שהם לא גבוהים במיוחד)

11. Started by benz89,

יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. שלום אני מעוניין בהמלצותיכם למפרט למחשב עריכה חזק ללא תלת מימד (ללא כרטיס מסך QUADRO ) לאחר בדיקה נראה לי שהמעבד יהיה Q9450 אני מעוניין בלוח אם עם יציאת FIREWIRE וRAID0 4GB RAM עם אפשרות להרחבה (מהירות ?) מעוניין באפשרות לOC עדין (מקסימום יציבות) מה צריך להכניס לקונפיגורציה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. בעיקרון החבר שלי צריך מפרט חזק למשחקים . !לא צריך הארדיסק! בהתחלה חשבתי ללכת על הלוחות מבוססים X38 כי זה נראה לי יותר משתלם ובנוגע לכרטיס מסך שמעתי שהולך לצאת כרטיס של ATI 3870X2 במחיר יחסית נמוך אז אולי כדאי לחכות שהוא יצא בהנחה שיש לו מסך 22" WIDE (רחב). מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  14. כותרת^^ לא כולל ציוד היקפי, מסך

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by Papilion,

שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול בדסקטופים, אני כבר שנים עובד עם לפטופ והחלטתי לגוון, אני מעוניין במחשב למטרת משחקים, גלישה, סרטים ואופיס. אין לי העדפה לחברה מסויימת, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושלא יהיה מארז עם תאורה שתאיר את כל החדר. כמו כן אני מעוניין לקבל המלצה לחנות מקצועית ואמינה באזור רעננה שתרכיב את המחשב ותתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים הנדרשים. מסך אני לא צריך,חוץ מהמסך אני צריך את כל הציוד הדרוש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by odelia,

בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה

17. שלום רב אני זקוק לעזרה בקשר למפרט למחשב לטובת עריכה עם תוכנת AVID וניגון סרטים בפורמט FULL HD על הLCD שבסלון כמו כן אני צריך שהמחשב היה חזק ויוכל לתמוך בפורמט HD FULL ציוד נלווה אני צריך רק מסכיים שתי LCD שיתמכו FULL HD חשוב לי מאוד שהמחשב היה שקט ולא מרעיש בקשר לסוג הקירור אוויר או מים אני פתוח להצעות או להסברים מה עדיף מה שכן עדיך מחשב בלי OC כי אין לי מושג בOC בפעם האחרונה שניסיתי שרפתי את הלוח אם אז מחשב בלי OC כמו כן יש לי התלבטות בקשר למעבד. מה עדיף מעבדINTEL או AMD פתוח להצעות בקשר למפרט כמו כן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב תודה רבה רון

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. שלום מישהו מהעבודה פנה אלי אם בקשה למחשב השימושים שלו הם כלליים אינטרנט,אופיס וכו... חשבתי להציע לו את המפרט הבא מאייבורי: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,SEAGATE,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz אחריות לכל החיים וכונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך MSI RX1550 UPTO 512MB תוספת ל7300GS 256MB רק 20ש"ח מסך מתוצרת SAMSUNG דק 19" LCD 931B +DVI המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים סה"כ …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by gallahgi,

אנשים הרכבתי מפרט בשביל משחקים ללא ציוד היקפי ב3700 תגידו מה דעתכם.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by Rubi23,

שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות לפטופ של דל מסדרת וסטרו כיוון שזה הנייד הראשון שלי יש לי מס' שאלות לגבי אופן הזמנה מהאינטרנט. הסבירו לי באתרים מסוג נוט בוק שבמידה ואני מזמין מערכת הפעלה עם המחשב אני לא מקבל דיסקים של דרייברים או של מערכת הפעלה לעומת זאת אם אני קונה בחנות בעיר מגוריי אז אני מקבל את כל הדיסקים הנ"ל בתוספת אימג' (קנייה שכזאת תעלה בכמה מאות שקלים יותר). שאלתי האם כדאי להזמין באינטרנט ואם כן, כאשר אני רוצה לפרמט את המחשב כיצד אני עושה זאת ללא הדיסקים הללו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. יש לי מארז כרטיס מסך ודיסק קשיח שאותם אני לא צריך להחליף. 500gB 16 mb wD ו 7900gs. בנוגע לשאר המפרט אין לי שאר העדפות. אמור לשמש לעבודה במאטלאב תכנות פוטושופ וקצת משחקים וסרטים. עדיף לקנות עכשיו או שיש טעם לשחרור של המעבדים התלת ליבתיים של AMD? בכל אופן תודה רבה על היעוץ. וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by idani1983,

אני מחפש לקנות מחשב לאבא שלי ב 2K ללא מסך השימושים הם אינטרנט סרטים ומוזיקה. רצוי מעבד של אינטל תודה,

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  23. כולל מסך LCD, ללא ציוד היקפי. סומך עליכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.