עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כותרת^^ לא כולל ציוד היקפי, מסך

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by rafy1,

שלום לכולם אני צריך לוח אם שמתאים לפנטיום D זכרון 667 DDR2 של גיגה וכרטיס מסך 7300GS חשבתי על 945P זה מתאים? עוד שאלה איך הזכרונות של סאון, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Lengdon,

אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by dii,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by Shoq,

אני מעוניין לקנות מאווררים, קירור לכרטיס מסך וכרטיס קול. יש לי את הכרטיס מסך Geforce6600GT 128 MB. שני מוארררים שלי התקלקלו לי ואני צריך להחליף אותם דחוף. ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לקנות עד 200 ש"ח. ואם אפשר את המאווררים עד 200 ש"ח בבקשה. תודה מראש Shoq. אני מצתער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זו פשוט אני צריך את הדברים האלו בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ¤1634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤385 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤133 http://skypc…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by zoman,

מחשב שמה שחשוב בו זה יכולת להעביר קבצים במהירות יחסית גבוהה מדיסק קשיח אחד לשני ,לא משמש למשחקים כלל ,חשוב שהיה גדול כמה שיותר ומאוורר בגלל שאמור להכיל מספר גדול יחסית של דיסקים קשיחים ,ניתן עם כרטיס מסך על הלוח אם,שהלוח היה בעל מספר חיבורים של SATA כמה שיותר ,ללא ציוד היקפי וגם ללא מסך ,אין חשיבות לסוג המעבד גם עם מדובר במעבד יחסית מיושן רק שהיה מעבד כמה שפחות מתחמם. עדיפות לכך שכל הפרטים היו מחנות אחת. אני יודע שמדובר במפרט לא סטנדרטי ,תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by David_Beckham,

AMD 3800 DUAL CORE S-939 GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET החלפת הכרטיס הנוכחי שלי 6600GT ל7900GT .. סך הכל 2800 שקל ? .. שווה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום לכולם!! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שישמש לסטודנט. מטרות עיקריות: עבודה באופיס, שרטוטים ב AutoCad ,אינטרנט,וקצת משחקים קלים(FIFAו PES בעיקר, אם התקציב אינו מאפשר זאת- ניתן להתעלם מאפשרות זו). אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. אין לי העדפה לחלקים ספציפים,אך יש לי העדפה לקנייה מKSP/אייבורי. בתודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by Checker,

אחרי הרבה זמן שהסתכלתי באינטרנט חשבתי שאני הולך לקנות את ה-1520, אתמול ראיתי את המחשב הזה במחיר הרבה יותר זול ונתונים דומים, הייתי שתגידו לי מה דעתכם-האם שווה לקנות את ה-1520 במחיר יקר יותא או ללכת על המחשב הזה: מעבד סוג: Intel Core 2 Duo מהירות המעבד: 2.13 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T-7300 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:1024 MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 8400M -128MB מסך: Fine Bright Technology משקל:2.35קג בלבד כוננים כונן: צורב …

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. השימוש למחשב הוא משרדי: סרטים! מוזיקה, אינטרנט, מסנג'ר ואופיס. מארז VIENTO + ספק 450W..... ג'נרי לוח אם: intel dg31 pearlcreek מעבד: intel 4400 זכרון: 2X1G 667 של TEAM דיסק קשיח: 160GB 7200 8MB של HITACHI כרטיס מסך: GFORCE PCX 7200GS 256MB של GAINWARD צורב DVD X20 של LITEON מקלדת ועכבר - LOGITECH CORDLESS DESKTOP 650 מסך: VIEWSONIC VX 2235WM 22' INCH האם המפרט מתאים לצרכים שלי? האם המחיר סביר? חג שמייח

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. המחשב מיועד אך ורק למשחקים כבדים ,ללא מסך וציוד הקפי אחר! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  13. Started by גל נצר,

שלום, אני רוצה לבנות מפרט למשחקים, חשוב לי שזה יוכל להריץ את המשחקים כמו שצריך, עם גרפיקה נורמלית. וכמובן, זה גם מחשב לשימוש ביתי, ז"א, אינטרנט, וורד וכל מיני שטויות כאלו. התקציב הוא 2.5K אני מבקש ללא חריגות! ואם אפשר שזו תהיה חנות באיזור אשקלון-אשדוד, אני אודה מאוד! תודה רבה!

14. שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  15. חומרה ללא ציוד הקפי ובלי מסך אני צריך מחשב לשימוש של משחקים כבדים שזה אומר Comany of heros ברמה של High ברוב ההגדרות ושיוכל להריץ את המשחקים החדשים ברוב הרמות של HIGH זכרו שיהיה 2 גיגה, צורב דואל לייר ושאר החלקים אני ישאיר לכם מלבד המארז, יש מארז שאני אוהב א העיצוב שלו והוא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7233 של ATOP אם אפשר לכלול אחד כזה זה יהיה מצויין ואה כמעט שכחתי אני לא עושה OC

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. אהלן, אני מעוניין במחשב לגלישה, מסנג'ר, סרטים וכו'. התקציב הוא כ3,600. אני לא עושה OC אני לא משחק מאוד חשוב לי השקט! להלן המפרט, מעט חורג מהתקציב של עצמי, האם יש דרך להוזיל מעט? האם יש משהו שחסר או שאפשר להוריד ? האם ישנו לוח אם זול יותר? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ASUS M2N ¤495 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤443 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤398 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤201 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤474 מאר…

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. שלום חברים. אשמח להמלצה של מחשב מותג נייח למשחקים עבור הבן שלי. אני יודע שיותר משתלם להרכיב מחשב, אבל יש לי זיכוי כספי אצל ספק שעובד עם אסוס ואני רוצה לממש לטובת זה. 1. תקציב: 9-12k₪. 2. שימוש למשחקים לילד שלי בן 12 שמכור למיינקראפט Java, ומשחק גם פורטנייט ועוד. הוא מתחיל להפתח למשחקים חדשים וכבדים ומתחיל להתלונן על ביצועים. 3. ציוד היקפי: ללא ציוד. יש לו הכל. כולל מסך 4k, מקלדת razer מכנית הכי טובה שלהם, ועוד. 4. המחשב חייב להכיל את כל רכיבי החומרה הנדרשים. 5. המחשב בחדר שלו אז חשוב שיהיה שקט. 6. גודל המחשב לא קריטי כי יש מקום למארז רגיל. אבל לא אתנגד לקטן יותר מטעמים אסטטים ו…

18. Started by TearecioNN-,

מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1803 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤996 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤229 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש ששנים מiqpc.co.il

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by יהושע 9,

שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב שקט ( שלא יעשה שום רעש בכלל ). המחשב מיועד למשתמש מתחיל אין צורך בתמיכה במשחקים וכו'. רק שניתן יהיה לבצע דברים בסיסים ( אינטרנט, עבודה ב word, צפייה בסרטים וכו' )

20. שלום אני צריך מפרט שקט יחסית לגיימינג כבד עד 7.5k + כולל מסך. ללא ציוד היקפי האם תוכלו להמליץ לי על חנות באיזור באר-שבע תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. שלום אני הייתי שמח לקבל ייעוץ עבור מפרט למחשב. מטרתו היא בעיקר גלישה באניטרנט, ושישמושים משרדים. אני רוצה גם לראות בוא סרטים, בנוסף נורא חשוב שהוא יתחבר ויסתנכרן כמו שצריך עם האיי פוד שלי. יש לי כ-40 גיגה של MP3 ולא הייתי רוצה שהוא יתקע בהעברה למכשיר. HD לא נדרש גדול מידי. לא מעוניין ב-OC עיצוב לא מעניין אותי יותר מידי ללא מערכת הפעלה. עם עלויות הרכבה. יש אפשרות לשלם במזומן אני מוכן להעלות את התקציב כדי שהוא יהיה שקט במיוחד ועבור קורא כרטיסי זיכרון. אשמח לקבל מפרטים והמלצות לחנויות באזור המרכז. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. שלום לכולם. האם מישהו יכול להסביר לי את המחירים הזולים של המחשבים באתריי המכירות השונים?! האם מדובר בזיופים? :s05:

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by Nihil,

המחשב צריך להריץ Heroes V ו Photoshop CS2 (לא בו-זמנית) כולל מסך CRT + ציוד הקפי רצוי מארז יפה ( העדפה לצבע שחור ) -לא להמהרות- תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by jgrab,

חבר שלי מעוניין במחשב לעריכת וידאו עם מעבד i7 + לוח מתאים התלבטות בקשר לכמות זכרון (האם במערכת 64 BIT יהיה בעיה להשיג תוכנות עריכה שתומכות 64 BIT?) ודיסקים לפי התקציב לא כולל מסך תמליצו בבקשה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by kfitz,

משחק טוב לשמחקים כבדים שיעבוד מהר לא צריך מסף מקלדת עכבד רמקולים וכל השטויות האלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים