ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייח I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה!
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחבר,בעיקר למטרות של לימודים,OFFICE,אינטרנט וכו'...משחקים פחות חשוב. יש לי כמה התלבטויות,אולי תעזרו לי... בטווח המחירים של 4500-5500 הבנתי שיש את את דגמי ה DV6510 ו DV6660 של HP, ודגם Acer Aspire5520. קצת לא ברור אבל ה ACER מגיע עם 2GB זיכרון וגם כ.מסך יותר טוב והוא זול יותר ונחשב לפחות טוב... האם זה רק בגלל השם?? אני יודע ש לHP יש מעבד חדש מסדרת ה SANTA ROSA,אבל האם זה עד כדי כך משמעותי? יש גם אפשרות של יד שנייה,כשהACER מיד שנייה עולה 3500 ש"ח... והHP הכי זול בחנות 5000 ש"ח. תמליצו לי על מה ללכת בבקשה, או שאולי בכלל משהו מ LENOVO? אם אני לא אראה הבדלים משמעותיים בביצועים ועבודה,אז כמובן שאני מעדיף את הזול יותר... אלא אם כן ה HP באמת הרבה יותר טוב…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלה? http://www.xoticpc.com/sager-np8130-built-clevo-p151hm1-custom-sager-laptop-p-2973.html?wconfigure=yes http://www.xoticpc.com/sager-np8150-clevo-p150hm-p-2972.html?wconfigure=yes&change_view=rbm האם יש לכם מחשב אחר מומלץ ב15.6 שיתן ביצועים טובים יותר במשחקים? אגב, יש לכם מושג איך זה ששני אלו הם הדגמים הקלים ביותר בקטגוריה עם הכרטיס מסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחשב נייח למשחקים עד 6000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציה המירבי הוא 6000 ש"ח ולא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. דוגמאות: Valorant, League of Legends בעיקר ולפעמים משחקי Single Player טובים למשל Cyberpunk 2077 כשיצא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רמת חשיבות של 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק 2 דגשים: דיסק קשיח של 1TB והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'. המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה: מעבד intel quad 8200 זכרון: kingstone 4gb לוח אם : chipset intel g41 gigabyte דיסק קשיח 1000gb samsung/wd צורב DVD פשוט.. כרטיס מסך 9800gt ספק כוח 600watt ומסך Asus V222 המסך עולה 829 ש"ח. עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם . למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו…
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום למומחים! מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3-4, אין בעיה עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צורך משרדי, אין צורך במחשב גיימינג או משהו שיתמוך בעריכה גרפית מתקדמת, אבל אם בעתיד יהיה איזה משחק שיתחשק לי או עבודה גרפית ממש בקטנה, לא בא לי שיקרוס תוך רגע... מניח שמכוון לבייסיק פלוס קצת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר יש לי מפרט מוכן שהרכבתי ב-3000 ש"ח אבל אם המארז וספק הכוח אני עדיין מתלבט בהתחלה לקחתי Antec NSK4480 380W אבל נאמר ש-380W לא מספיק לכרטיס מסך יש לי כבר מסך 20 אינץ' ולא מיועד OC למחשב רק צריך עזרה קטנה אם המארז והספק.... תודה מראש הנה המפרט בינתיים: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
דבר ראשון, אם אני טעוה בפורום אני מתנצל.פשוט לא ידעתי אם זה מתאים לפורום חלונות או לזה ערב טוב. אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה וכל ההתקנים של THINKPAD במחשב.(אני לא יכול לעשות RECOVERY מהדיסק קשיח). אני רוצה התקנה חלקה ולהוציא אותו כפי שיצא מהמפעל העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את כל הדיסקים של ההתקנה לT60 (אני יודע שאמורים להיות 7 כאלה) אני מצליח למצוא רק כאלה שמותאמים ל T61/R61.ולפי מה שאני מבין הם מתאימם להרבה דגמים מהסדרות הללו יש שני דיסקים,אחד של CD (למערכת ההפעלה) והשני DVD לכל התוכנות והדרייברים. האם אני יכול להתקין את הדיסקים הללו על המחשב שלי,או שזה עלול ליצור בעיות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב הנ"ל. שימושים: אינטרנט, ישומי אופיס, הורדת תמונות למחשב ממצלמה דיגיטלית. ללא מסך, מקלדת ועכבר. מחיר: כ1500-1600 ש"ח. תודה למי שיצליח לעזור
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV CPU: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מפרט של מעבד ולוח אם ב1500 שקל?.....לא חשוב AMD או אינטל העיקר 64ביט
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סוג \ מחיר \ הפריט --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד | AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box | 1,250 כ.מסך | XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB | 2,400 לוח אם | Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro | 820 זכרונות | PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 | 870 מארז: | SUN SHINE 8866 400WATT USB 2 BLACK | 248 סה"כ 5,588 ש"ח מפנדה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה דעתכם? אני מחפש מפרט בסביבות 3000-5000 ש"ח ללא מסך. מטרה עיקרית: מולטיטסקינג וכמובן שיתאים לויסטה (האם דרוש עוד זכרון פנימי?). התבוננו במפרט הנוכחי שלי. המפרט נקנה לפני כשנה וחצי, והמחשב איטי הלך ונעשה איטי, וכעת הוא בלתי נסבל. אני מחפש משהו מהיר יותר. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 ASUS P5LD2 DDRII, SATA2, PCI-E 550 1 550 MEMORY DDR II 533 512MB (Value) Corsair 320 2 640 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP 750 1 750 HARD DISKS Western Digital 320GB 7200RPM, 8MB, SATA II 550 1 550 PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 HJA-298 MIDI 500W Max Black and Silver 220 1 220 סה"כ 4000 ש"ח. אני לא ממש משחק משחקים, אז אם צריך לקצץ בכרטיס מסך, אין בעיה. תודה מראש לכל…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום כולם! פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה... ואני מקווה שאכתוב לאורך זמן, אחרת, שרפתי את המחשב מהר מדי! אני מעוניין לרכוש מחשב ב4000 ללא ציוד היקפי. רק אומר בקצרה שהמחשב מיועד לצרכי עבודה: עריכה גרפית ועבודה משרדית ובין היתר סרטים ומעט משחקים. עלה הרעיון אולי כרגע בכלל לא לרכוש כרטיס מסך ורק עוד שנה (כי עד אז הוא באמת יהיה נטו לעבודה) הוצע לי המפרט הנ"ל בפורום "מפרטי מחשב": AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪744 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1370 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני חייבת לקנות מחשב חזק מאוד במיידי שיענהעל הצרכים: אוטוקד 2009 או 2014 / סקצאפ 8 פרו / וירי תוכנת רינדור / ווינדוס 7 בעברית/ אופיס עדכני. אני יודעת שאני צריכה כרטיס מסך חזק וזהמה שקובע ומעבד מעולה של אינטל. קיבלתי הצעות מחיר אבל אני לא יודעת אםהביאו לי את המרכיבים שהכי עדכניים בשוק. בבקשה אני כבר מיואשת ולא מאמינה לאף אחד.יש לי טכנאי אבל אני חוששת שהוא לא מבין לגמרי בגרסאות אבל הוא עוזר לי בכל מה שאניצריכה ואני לא יודעת אם חברת המחשבים שאיתה הוא עובד מציעה לו את הכי טוב בשוק. אני ממש זקוקה למישהו טוב לב שיסתכל על ההצעותשקיבלתי ויגיד לי אם ההצעות טובות? ומה כן צריך לשפר. אני לא יכולה להתפשר על איכות, מבחינתיהלקוח חייב לקבל את הכי טוב שאפשר ומחשב מעולה עוזר לי לבצע …
-
- 52 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! חברה שלי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ורוצה לקנות נייד. התקציב - 2.5-3.5K. הערה: אנו לא סגורים על התקציב כי אנחנו לא יודעים כמה "צריך" להשקיע.. אם 2.5K יספיקו, אדרבה.. מצד שני, אם 3.5K לא יספיקו וצריך להוסיף עוד קצת - נוסיף.. בקיצור, התקציב הוא די כללי כי אנחנו לא ממש מבינים בניידים. השימושים הם בעיקר אופיס, מיילים.. יהיה נחמד אם המחשב גם יריץ משחקים בסגנון סימס 2.. כן חשוב דיסק קשיח בנפח סביר (שוב, אני לא יודע מה הנורמה בניידים) ומחשב שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים וכו'.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המפרט הבא: כמובן אם אפשר לשנות משהו או לשפר מה שחשוב לי זה שהמחשב לא ירעיש אבל לא עד כדי כך שהוא יהיה חרישי ושהקירור יהיה טוב כרטיס מסך של Nvidia כרגע אני משתמש במסך 22 תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא מזמן יצא עדכון ביוס למחשב הנ"ל שמתקן את הדברים הבאים: 1.enable Discrete AMD VGA fixed mode Support 2.Implement new Fresco USB 3.0 module support 3.Enter S3 and then flash BIOS in OS,system will enter S3 after shutdown. 4.There are some BIOS options will auto-disable after doing some action. 5.Can't Coldboot to USB3.0 ODD when set CD/DVD as first boot device in BIOS 6.The 3rd place bootable device will change to "disable" after some action. 7.USB HDD without electric power can't boot from USB 3.0 port. 8.does not implement XHCI BIOS Handoff Correctly 9.System can't boot EPSA via press "Fn+PowerButton" 10.Brightness hotkey loss pop up after flash BIOS 11.Disable unu…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים הולך עם חבר שלי לקנות לו מחשב ואני צריך עזרה בבחירת החלקים. לא צריך מסך, לא צריך רמקולים, ולא כרטיס קול חייתי (מספיק זה שעל הלוח). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני אודה לכם מאוד אם תקדישו כמה דקות בשביל לענות על שאלון קצר וממוחשב (מצ"ב לינק כניסה ישירות לשאלון), אני חייבת את זה לפרוייקט בהתנהגות צרכנים (בלי זה לא אעבור את הקורס). http://bgumanagement.qualtrics.com/SE?SID=SV_1XrJc29aUNLcSqw&SVID=Prod מותדה לכם על זמנכם יעל
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לרכישת מחשב לעבודה עם AutoCAD. יכול להיות מחשב נייד או נייח, ואם הפער ביניהם לא משמעותי (עד 500 ש"ח) אז אעדיף נייד. להלן השאלון עם תשובות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה עם autoCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - למחשב נייח אצטרך מסך. בהזדמנות זו אשמח גם להמלצות על מדפסת A3 (לא חובה כרגע) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא …
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-