עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natanel102030,

הסיפור הקצר: מישהו מכיר מעבדה שיכולה להחליף ללפטופ ( Dell 5110 ) את הדיסק הקשיח באחד אחר שאביא להם? הסיפור היותר ארוך: אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לכונן SSD. כדאיות אני כבר בדקתי - חצי שנה שלא עברתי את ה300G אחסון בזכות הכונן החיצוני ( 1Tבמהירות USB3 שבקרוב ישודרג ל3T ). המחשב עם מעבד I7 ו8G של ראם בDDR3. החלק שהכי מאט לי את המחשב הוא הדיסק הקשיח שמת אחרי שנה וחצי. עכשיו, להגיע להרצליה מראשון לציון פעמיים יהיה דבר קשה לאדם בלי רכב אז אני שוקל כבר לוותר על האחריות ע"מ לשדרג את הדיסק הקשיח. ראיתי את הדגם Intel 330 180GB ויש עליו ביקורות מעולות אז אני כנראה אקח אותו. הבעיה היחידה שלי היא שאני לא הכי עדין ומפחד לעשות זאת בעצמי. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by orkir,

אהלן, בכוונתי לקנות בקרוב (בנסיעה הבאה לארה"ב) את הT400S המהולל ורציתי לדעת של איזו חברה שייכים כונני הSSD שמגיעים עם המחשב? (גם ה64GB וגם ה128GB) אחרי קצת שיטוט וקריאת מאמרים וביקורות ראיתי שהכונני SSD של אינטל הם בעלי הביצועים הטובים ביותר (וגם זולים משמעותית), ובאתר של לנובו בסרט שבדף הזה: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/ThinkPad_notebooks/T400s&ipromoID=hpc00491& כתוב שיש אופציה לכונני הSSD החדשיםשל אינטל, אך למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הכוננים החדשים של אינטל מגיעים ב80/160GB... (ובSPECS של הT400S כתוב שהאופציות לכונני SSD הן 64/128/128FDE/256F…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by iDrA,

אוקי התקציב עומד להגיע, אני צריך לדעת אם המפרט הזה שווה משו Intel Cure 2 Duo E6300 GIGABYTE GA-945G-S3 DDR2 512MB 533MHz CL3 PQI WD 250GB 7200 16MB Gigabyte GeForece 7600GT GV-NX76T256DB-RH Thermaltake SwinG ATX MIDI Tower - 430W סה"כ 3,977 משו לשנות להוסיף לתקן להחליף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  5. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתם על המפרט הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=Vesofshavoa הדרישות שלי הן לא גבוהות מדי: מחשב שיהיה מהיר ונוח לעבודה, ואני רוצה אפשרות להעלות על המחשב משחקים יחסית חדישים. כמו כן, יש אפשרות לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס הזה: http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1471_2.html. האם כדאי? תודה, רום.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  6. זה הרעיון : מפרט ב- 7800 שקל. שיכלול מסך 19' LG לא שטוח רגיל. יש צורך בכרטיס רשת ( יש לי lan בבית) שיהיה amd ואני צריך הכל חוץ מצורב ועכבר. כמובן שאין צורך במערכת הפעלה...את זה אני יתקין לבד אחרי הקנייה. שיהיה רמקולים איכותיים זה מאוד חשוב לי איכות הסאונד. המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ביותר הכי חדשים שקיימים. תודה רבה וענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ruff stuff,

למטרות עבודה בלבד מיילים, אינטרנט לא יותר מזה. בתפריט צריך להיות מסך lcd ומקלדת ועכבר אלחוטיים, מערכת הפעלה, ורמקולים פשוטים ביותר.

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. אם יש לכם/ן הערות מבהירות על הרכיבים השונים או/ו הצעות לשיפור או /ומפרט חלופי אשמח מאוד לשמוע. בעקרון אני רוצה מחשב קומפקטי ואסטתי עם רכיבים אמינים וחזקים. אופציית הסטריאו במארז T2-PH1 מאוד קרצה לי מאוד. השימוש שלי במחשב הוא ברמת משתמש שכיחה: אינטרנט, הורדת מוסיקה, אופיס, אולי קצת לערוך באופן חובבני-ביתי בווידאו, קצת-קצת משחקים, חשוב לי שאוכל לשמוע במחשב מוסיקה ואולי לחבר את זה לטלוויזיה בעתיד - יענו שתהיה אופצייה שהמחשב יהיה חלק מתחנת מולטימדיה. אמנם כרגע זה חלום, כך שזה לא מאוד הכרחי שיתבטא במפרט, אבל אשמח שתתייחסו גם לפרמטר העתידי הזה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  11. אם יש לכם הצעה עדיפה, או רעיונות לשיפור, אשמח לשמוע. תודה מראש. מעבד: Intel 775 Dual core (820) 2.8Ghz 64bit לוח אם: Gigabyte 81915G-MFD זכרון: X2 - Kingston DDRII 512mb כרטיס מסך: ATI X800 GTO 256DMI PCI-Ex כונן קשיח: WD 80GB SATA II 7200Rpm

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by soulsis,

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. יש לי נייד ASUS Eee pc 1101 ha יש לי בעייה עם השן הכחולה במחשב פתאום היא הפסיקה לעבוד ואני לא יודע מה לעשות איך אני יכול להפעיל אותה !! בנוסף יש לי עוד שאלה המחשב הנייד שלי מחובר לחיבור אינטרנט קווי האם יש אפשרות שאני אוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי דרך הנייד זאת אומרת אם יש לי אייפוד טאץ' ואני רוצה להחבר לרשת אלחוטית אני יכול להפוך את המחשב הנייד לסוג של נקודת גישה ולהתחבר ממנו לרשת האינטרנט ??

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  14. אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי

15. מה עדיף ‏ Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 ‎ הסיבה שאני מתלבט עם הhp ‎‏ למרות שהמעבד יותר חלש מבdell‏ היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell‏ , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky521~88~0.htm מה אומרים ? תודה .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  18. לגבי כרטיס מסך RTX 2080 Ti ספק של 650W יספיק או שצריך יותר? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יכול להיות amd צריך כרטיס מסך חזק ויציאה/כניסה וידאו אין צורך ברמקולים תודה אוהד

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שלום לכולם (: , הייתי רוצה שבחוות דעת על המחשב לא תנסו לחסוך בכסף על החלקים בהמלצה שלכם ולתת לי משהו פחות טוב אבל אם אתם רואים חלקים באותה רמה שיש בפחות כסף אז מה טוב תודה . מעבד : intel core2quad 9300 2.5ghz 1333mgh 6mMB cache- ש''ח1030 לוח אם : -1020ש''ח- Gigabyte GA-X48T-DQ6 1600MHZ DDR 3 1900 2*PCI-E eSATA 2 intel X48 כרטיס מסך :-838ש''ח Geforce 8800GTS 512MB GDDR3 HDTV כרטיס קול :370ש''ח -Creative sound Blaster X-Fi Xtreme gamer ספק כוח : Chieftec 550W PSU 12csm fan 24pin Active PFC Retail 251 מארז :NZXT Hush HU001 classic Series silent Mid tower black case no psu- 333 דיסק קשיח : 275 ש''ח Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB sata 2 ADVICE UPS 750 USB + Program 3…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Intel Quad Core . Ram , 2 גיגה, DDR2 . 800 MHZ. Geforce 8600.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשב ב4500 ש"ח רק המחשב לבד בלי אביזרים אחרים כולל צורב dvd וכונןdvd המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל ,רצוי שהכרטיס מסך יהיה טוב כדי שמשחקים חדשים יעבדו עליו. תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by -Cyber-Tek-,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים ויהיה אפשר להריץ בו את המשחקים החדשים שיצאו וישרוד איזה 3 שנים בערך. אני מעוניין במפרט שיהיה בוא מעבד של AMD 64 פין 939 כמובן שאני צריך את כל הציוד הקפי גם כלומר מסך LCD רמקולים בקיצר כל החבילה חוץ מצורב. אני יודה לכם מאוד בקבלת מפרט שיענה על דרישותי בתודה, אורי

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , א…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. אז כך שניי חברים דיברו איתי על זה שהם רוצים להרכיב מפרט טוב . אני כרגיל אמרתי להם את המיפרטים הרגילים אבל אחד ביקש כך : הוא רצה מיפרט טוב בפחות מ 3000 שקל והוא מוכן לעשות o.c אבל הוא גם ביקש שאם אפשר במיפרט יהיה את ה 4850 וספק שיחזיק אותו . אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם כן שמישהוא יתן מיפרט אם לא אז הדבר הכי קרוב לזה . והשני ביקש מיפרט הכי זול שאפשר מבוסס על ה core i7 החדש ושיהיה בו את המעבד core i7 920 ושהוא יכיל את ה 4850 . כמה מיפרט כזה יעלה ומה המחיר הכי זול שניתן להשיג כזה דבר ? המיפרטים יקנו בערך בעוד חודש לכן העיניין של הזמינות לא כל כך רלונטי . תודה .

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים