ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי חומרה למחשב חדש לצורכי גרפיקה. השימוש העיקרי הוא לתוכנות אנימציה כמו מאיה, זי בראש, מדבוקס, אפטר, פוטושופ, סימולציות וכדומה.. intel core i7 3770k 3.5ghz corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz השאלה העיקרית היא מה מומלץ יותר בין gtx670 לבין ה quadro בשימוש בתוכנות תלת ורנדר (פחות לגיימינג) בנוסף, איזה לוח אם, ספק וקירור מערכת כזו דורשת. התקציב הוא בסביבות ה6 לא כולל מסך.... תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אם אפשר מפרט למחשה שיהיה טוב למשחקים.. לא צריך מסך וציוד היקפי ושאלה אחת.. אני מכיר בעיקר לוחות אינטל.. ברוב ההמלצות פה אני רואה שממליצים דווקא על AMD. מה היתרונות של AMD ואם אפשר שבמפרט תכתבו לאיזה דגם זה מקביל פחות או יותר לאינטל... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, דרוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, אבל כמובן שהוא צריך להיות חזק אממ ללא ציוד היקפי וללא מסך, רק מחשב. שיכלול מארז יפה , שיהיה לפחות 2GB זיכרון (אם לא יותר..) ואם אפשר לכלול את המעבד החדש של אינטל. תודה רבה, דן.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך בן אדם שיבנה לי מפרט מחשב גיימינג אבל שיהיה בצבע ירוק מכיוון שהסטאפ שלי יהיה בצבע ירוק אז אני רוצה שהמחשב יתאים לסטאפ אז אם יש בן אדם שיודע ומבין בזה ויכול לבנות לי מפרט למחשב גיימינג ירוק עם תקציב של 6500 ₪ אז בבקשה שיעזור
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
טוב, אז יש תקציב מהבוס של 6.5K מחשב/שרת/סוס עבודה. שיהיה מהיר בטירוף ללא OC must= 2 דיסקים של טרה זכרונות מהירים וכרטיס מסך HD - לא למשחקים גרפיים כבדים. מארז שיהיה יפיוף ומהמם ככל שניתן כמובן שיהיה מבוסס על ה I7
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנת מחשב ליישומי אופיס + שמיעת מוזיקה + הקלטה מהטלויזיה אך לא לצפייה בטלויזיה + צפייה בתמונות וגרפיקה פשוטה ועריכה גרפית בסיסית מפוטושופ עדכנתי את המפרט ואת הצרכים לאחר התייעצות ולהלן הפירוט התקציב עד 5K עם סטייה של 300+/- מטרות המחשב: בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, גרפיקה פשוטה כמו תמונות בפוטושופ מסך - מסקירות שקראתי אני מבין שמסכי ASUS מעניקים תמורה טובה ביותר ואיכותם טובה. מעדיף מסך 22 אינץ' וראיתי מסך MW221C מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מבקש שהמסך יהיה עם יבואן גדול בארץ למקרה של בעייה שיהיה למי לפנות מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט בי…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי לכולם, נפלה בחלקי אופציה לקניית מחשב נייח שנבנה לצורך גיימינג אבל בוטל הפרויקט ב5500 אני צריך מחשב בעל יכולות גבוהות לעבודה בתלת מימד עם clo 3d למידול תלת מימד באופנה. וכו... אשמח לעזרתכם כי אני באמת לא מצליח להבין כבר מי נגד מי במחשבים כאלה. - מפרט מלא: מעבד - AMD® RYZEN™ 7 3700X Processor Up to 4.40GHz BOX תומך OC, עם 8 ליבות ו16 תהליכונים. קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - ASUS™ TUF GAMING B550M-PLUS WI-FI AM4 עם 8 יציאות USB 3.2 Gen1, HDMI, DP, יציאת סאונד אופטית. צ'יפסט B550 תומך OC, XMP 2.0, Dual PCIe Gen3 x4 M.…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חשוב שתהיה חנות שמכבדת צ'קים, באזור רמת גן- גבעתיים אני צריך בתקציב הזה גם מסך בגודל 20 אינץ' לפחות, מקלדת ועכבר. רמקולים לא צריך, אני מחבר את המחשב למערכת חיצונית. אין לי חלק מיוחד שאני לא צריך, ולא מתוכנן OC.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, בעבודה שלי החליטו לפנק אותי ולרכוש עבורי מחשב נייד לצורכי עבודה. אני אמורה להגיש להם שלוש הצעות שמתוכן הם יבחרו איזה מחשב לרכוש עבורי. אינני מבינה דבר במחשבים ולכן זקוקה לעזרתכם. המחשב ישמש לצרכים משרדיים בלבד (גלישה ואופיס), אך מכיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות עליו להיות גם קל עם סוללה חזקה וכמובן אמין מאד. גודל מסך בסביבות ה- 12 אינץ'. אין לי צרכים נוספים כמו מסך מגע או יציאות מיוחדות. אשמח לכל הצעה וטיפ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לחדש טיפה את המחשב שלי הנוכחי כרגע יש לי amd sempron 2800 לוח אם של גיגהבייט בעל AGP כרטיס מסך geforce6600gt זיכרון 512 ddr אהרד דיסק 250 גיגה ומסך סמסונג SYNCMASTER המשחק ביושוק לא עובד על המפרט הזה וכל כך רציתי לבדוק אותו כרגע אני לא מעונין לזרוק כסף על ימין ועל שמאל כי אני מתגייס עוד מעט,בנתיים עד הגיוס למצוא דרך להעביר את הזמן חוץ מעבודה. בחרתי לי את הפריטים הבאים מעבד-Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 שקל לוח אם - MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 GIGABYTE 375 שקל זיכרון-1GB TwinMOS CL5 מחיר - 300 שקל כרטיס מסך-7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E POINT OF VIEW מחיר - 620 שקל סך הכול יוצא 1725 שקלים. …
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מחשב חדש , עם מעבד INTEL חובה!(ואני יודע ש-AMD יותר זול אבל מסיבות פרטיות רק INTEL) כרטיס מסך אני צריך חזק(נגיד 3850) זיכרונות 2 GB עדיף של CORSAIR. ללא OC . תודה וערב טוב .
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקופה הקרובה מאוד. דרישותי בנוגע למחשב הם: ראשית מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שלי, המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ....) +תכנות(ב-JAVE ברמה מקצועית) משחקים קלילים. להלן: תקציב : 5000 חריגה מקסימלית : עד 500שקלים, שמדובר במעבד או ציוד היקפי. ציוד היקפי: מסך (לפחות 19"), מקלדת , עכבר , רמקולים לגבי מקרופון , מצלמת אינטרנט , אוזניות ממש פשוט. אין לי מה להשקיע מהם יותר מידי.. צורב DVD. צורת תשלום : תשלומים. מינימום 250GB. מעוניין בהרכבה. אשמח אם תוכלו לעזור בצורה הטובה והמקצועית ביותר, זה חשוב לי מאוד.. תצודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חשבתי על לקנות את המפרט הבא בימים הקרובים אבל אני צריך לדעת אם הוא טוב (למשחקים) ומה כדאי לי לשנות בו. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤133 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=P…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן.אחרי חפירות אין סוף בפורום הזה , נראה לי שהגעתי לאיזושהיא החלטה לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות: אני רוצה לראות במחשב המון סרטים. וגם hd בהמשך. כנראה מאד שאני הולך לעבוד עליו בפוטושופ, בטח עם כזה מחשב (ומסך t240) יבוא לי גם התיאבון למשחקים. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים אבל אני רוצה שיריץ משחקים חדשים. מעבד - Core 2 Duo E7300 הצעתם לי ללכת על ה 5200 אך הוא נראה לי מיושן ואיטי יחסית למעבד הנ"ל אז לכן אני אלך עליו. לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader קשיח - WD - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower ספ…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב וחג פורים שמח ! הנה קישור עם הסבר למה ובעיקר עם מפרט מ - א' עד ת' כדי לקבל מחשב לאלה שקצרים בתקציב ועדיין יוכלו לעשות את מבוקשם בצורה סבירה +. נכון שזו לא מערכת החלומות, אבל עדיין, לא תחוו אכזבה מצד אחד ולא תשברו תוכנית חיסכון מצד שני. https://www.youtube.com/watch?v=j79pPHsFMJs
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחפש מחשב נייד שיתאים לסטודנט (יותר שימוש ביתי ופחות הקטע של הניידות באוניברסיטה, אבל חשוב שהסלולה תהיה טובה), כרגע העבודה נעשית מול X60 של IBM שעושה את העבודה אבל מאחר ויש כוונה לקנות מחשב חדש, הייתי שמח לשמוע את דעתכם. עקרונית אני יודע שחלונות 7 צריך לצאת בזמן הקרוב והשאלה אם שווה לחכות (המחשבים הניידים מגיעים עם ויסטה ולפי דעתי עדיף לחכות), לגבי המפרט, צריך מחשב שיריץ סרטים\אופיס\אינטרנט בצורה חלקה ללא הפרעות, עם דיסק קשיח סביר (מעל 150 ג'יגה), בתוספת זיכרון של 2-3 ג'יגה, לגבי המשקל עדיף משהו לא מפלצתי בגודל אבל זה משהו שאפשר להתפשר לגביו, גודל המסך הרצוי הוא 15-17 (לא קריטי). אם יש הצעות והמלצות לגבי חנויות (נושא האחריות מאוד חשוב), אשמח לדעת, תו…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות לקראת הלימודים מחשב נייד בסביבות ה-3,000-3,500 ש"ח. שימושים עיקריים: לימודים, גלישה באינטרנט, תכנות, שיהיה אפשר לראות בו סדרות/סרטים באיכות טובה יחסית (לא צריך גם יותר מדי). שוב, המטרה העיקרית היא ללימודים. המליצו לי בעיקר על Dell אבל לא על דגמים ספציפיים תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל לגביו אני לא יודע אם הספק הזה יחזיק אותו? ואני מתכוון להחליף את המארז בnzxt apollo/trinity תניחו שהמחיר הוא אותו דבר אני יודע מאיפה לקצץ ואם יש לכם הצעות לשיפור לכל אחד מהם אז תודה : שם מחיר כמות סה''כ ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 FLOPY/CD/DVD כוננים NEC DV-5800 DVD-ROM X16 BLACK 110.00 110.00 G.SKILL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 505.00 505.00 GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL 562.00 562.00 HEC COMPUCASE מארזי מחשב HEC COMUCASE 7328 250W 60MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK MICRO 325.00 325.00 I…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-