ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי. אני צריך את עזרתכם בקניית טאבלט. בעקרון. פרט לגלישה וצפיה בסרטים אני גם מתכוון להשתמש בו לקריאת טקסטים באינטרנט( ספרים וpdf). ובנוסף גם להקלדה בזמן הרצאות וכתיבת עבודות. אני מתלבט בין האייפד 2 לבין הטרנספורמר עם מקלדת( שיש עליו מבצע בבאג וביחד עם המקלדת עולה כמו האייפד). נא עזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות ל2 מחשבים. הראשון, מיועד לשימוש משרדי וביתי, בעיקר גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. תקציב: 1000 ש"ח לא כולל מסך. השני, מיועד לשימוש ביתי וגם למשחקים. לא מדובר בGAMER רציני, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תקציב: 2000 ש"ח לא כולל מסך. אודה על הצעות.
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה , אני לא יודע ממש מה לקחת , מפרט שבכולו מושקעים ה 4000 שקל או משו ב 3500 עם מסך 17" LCD מכיוון שכרגע אני עם מסך בומבה כזה אפילו לא שטוח , עכשיו אני רוצה שתבנו לי שני מפרטים אחד עם מסך אחד בלי מסך שלא יעבור את ה 4300 שקל עם הרכבה ומשלוח UPS תודה מראש ניב * הייתי מאוד רוצה לא לחרוג מעל ה 4200 אבל עם אין אפשרות אז 4300 אבל אני מבקש בכמה שפחות חריגות !
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מחשב מיני ללינוקס בין 500 ל 700 שח כולל הכל.... מה יתאים? מיועד לגלישה ברשת אפשרי מאמזון או חנות אחרת בחול כל עוד לא מסובך להביא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עניתי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עניתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל לא כולל הרחבת אחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט לגמרי אם מומלץ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המח…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000+- אם מזומן אז רק מנועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני יעשה את זה הפוך אני רק צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון וספק (את כול השאר יש לי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה לי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אק…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מעבד: 2500k קירור: corsair h70 לוח אם: p67a-ud4-b3 זכרון: 4x4gb kingston מארז: haf 932 ספק: ss-850ht כרטיס מסך: 6950 gigabyte כ. קול: x-fi titanium קשיחים:seagate 500gb x2 mushkin 115gb: ssd מע' הפעלה:windows 8
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
בארץ אומנם לא רלוונטי, אבל אם אני מזמין מחו"ל האופציית בחירה הזאת תמיד שם. מה זה אומר לגבי משתמש מהשורה? gracias
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ממ... יש לי מחשב סביר אני רוצה לשדרג כדי שיתאים למשחקים חדשים על הגדרות גבוהות בלי להתקע אני רוצה לדעת מה יותר קריטי לשדרג עכשיו ומה אפשר יותר מאוחר INTEL PENTIUM D 3.4 GHZ DUAL CORE ABIT IL8 ENERMAX 500W 2X512 RAM CL5 7600 GS EVGA 160GB WD וזהו נראה לי... ???
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום המפרט שאני קונה נועד למשחקים תקציב בערך 5500 ש''ח אני ישמח לדעת מה אתם חושבים על זה מעבד - Q6600 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון - G.Skill DDR2 1024x2 800Mhz CL5 או http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2G8002GK~15~0.htm כרטיס מסך - 8800 gt של ASUS או של EVGA מה כדי תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
המחשב (ללא מסך) ייועד בעיקר למשחקים ללא מערכת הפעלה, עם ציוד נלווה של מקלדת ועכבר, כונן DVD רגיל, וראוטר בתקציב של 2500 שקל (+ - 300 שקלים אם ישנו כזה שיתן את היחס עלות ביצועים הטוב ביותר באופן מובהק) בנוסף לכך מסך LCD ב800 שקלים שייועד בעיקר לגלישה באינטרנט כך ש17 אינץ' יספקו בהחלט (שוב, ניתן ביותר אם ישנה כדאיות) ולסיום האם לא משתלם לרכוש את מפרט טוב יותר משומש? ואם כן יש המלצות? ולעונים - שתזכו למצוות
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעד 2000 שקל, עם אפשרות לחריגה של עד 200 שקל. המחשב צריך להריץ גיימינג אבל ברמה בסיסית מאוד (משהו בסגנון SIMS 3 ולא באיכות גבוהה מדי). השימושים העיקריים של המחשב יהיו משרדיים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. השקט של המפרט די חשוב, יש צורך בהתקנת המחשב בחנות ובלי מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מעבד Q6600 לוח אם GA-EP35CDS3R כ. זיכרון 4G DDR2/800 כ. מסך 9600GT 512MB כונן קשיח 500GB 32MB ספק E-COOL 450W אני רוצה שהמחשב מעבר לשימוש שוטף יהיה טוב גם למשחקים וכן יהיה בעל תוחלת חיים ארוכה אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב לעסק של אבי. התקציב הוא בסביבות ה- 2500 ש"ח פלוס מינוס וחייב לכלול מסך. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית(הפקת דוחו"ת) וגלישה באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מעבד: intel core 2 quad q6600 לוח: gigabyte ga p35-s3 זכרונות: Elixir 1024MB DDR2 800MHz x2 כרטיס מסך: nvidia geforce 8800 gts 640mb leatek ספק: cooler master extreme power 600w מארז: compucase 6a19 כונן קשיח: Seagate 250gb 7200rps sata2 16mb buffer האם יש איזה משהו בעייתי במפרט או שיכול לא להתאים? הזכרונות אולי לא של חברה הכי מוכרת אבל אני מקבל אותם במחיר ממש טוב 440 לשניים וחבל לשלם עוד 200 ש"ח רק עבור שם של איזה חברה כי לא אמור להיות הבדל בביצועים. האם אני יוכל לעשות OC עם המערכת הזאת? והאם אני צריך להוסיף עוד איזה מאורר למארז?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת HWZone, אני מוכר כרגע את המחשב הנייח שיש לי כרגע ואני חייב להזמין לי כבר מחשב נייד מכיוון שלוקחים את המחשב הנייח ביום ב' מחפש לקנות מחשב נייד חזק, שיחזיק די הרבה זמן בעיקר תחום העבודה שלי במחשב הנייד הוא: Photoshop Flash עריכת וידיאו-קליפים אני מסביב ל2 התחומים הראשונים האלה בעיקר ומדי פעם אני משחק איזה משחק או שניים אבל כבר בזמן האחרון אין לי זמן לזה אז אני מבקש ממכם אשמח אם תרכיבו לי מחשב או שתתנו לי פה לינקים למחשבים ניידים למכירה מחפש חברה טובה ואמינה, עם אחריות עד 4,000.00 ש"ח לקניית המחשב אני סומך עליכם, שלא יהיה בעיות חחחח אזז תודה רבה לכל העוזרים, זה חשוב לי באמת! מחפש מחשב נייד שיריץ לי את התוכניות האלה מהר ככל האפשר ללא תקיעות, במהירות
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לקנות מחשב למשחקים קלים ושימוש משרדי באזור 2.5K. אנא עברו על המפרט המצורף ותנו הערות - האם יש משהו חלש שצריך להחליף? האם המארז והספק מתאימים או שצריך 500W? האם כדאי לבחור בכרטיס מסך פחות חזק? תודה רבה מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA69GM-S2H ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38474 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא 4200 ש"ח. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6400 לוח אם INTEL WESTCHESTER DG965WHMKR זכרון SUPER TALENT 2x512MB 667MHZ דיסק קשיח WD SATA2 250GB 16MB 250KS 7200 צורב DVDRW LG GAS-H10A כ.מסך XPERTVISION 7300GT 256MB DDR2 מארז HEC 6A19+300W מה דעתכם על מחשב זה? אני לא גיימר רציני אך בטח ארצה לשחק משהו מתישהו...
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בשביל חבר למשחקים עד 3200 שקל בלי חריגה , כולל מסך LCD 19 אינץ ללא OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב אודיו.. התקציב שלי הוא 4000 שקל. אני צריך מעבד I7 ו 8 GB אני צריך גם שהמחשב יהיה שקט ויהיה בו כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו GTA ... (גם שקט), אני רוצה לקנות את המחשב בחנות RSM תודה!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
היי לכולם כבר כמה ימים אני משוטט בפורומים המצויינים שלכם ומנסה להרכיב מפרט אשר יתאים ל- צפייה מרובה בווידאו, משחקים, גלישה מאסיבית ו-Multi tasking (אין לי כוונה לעשות OC) אני מרוצה מכמה מהרכיבים שבחרתי כמו המעבד, לוח האם, הדיסק הקשיח והמארז, אך אני בספק לגבי הזיכרון (מה ההבדל בין קירור ע"י נחושת או זהב?), כמו כן אני לא בטוח לאיזה ספק כוח אני זקוק כתוצאה מבחירתי בכרטיס המסך של ATI. בקשר לכרטיס המסך, אני די מרוצה מהבחירה למרות שהבנתי שהכרטיס "רועש" ומתחמם, אני מעדיף אותו על פני ה-GTS מכיוון שאני חושב שהוא התמורה הטובה ביותר לכסף (האם אני טועה?), בנוסף לכך אני מתכוון לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD (לצפייה בסרטים בלבד, extended desktop) באמצעות חיבור ה-HDMI והבנתי שה-ATI מ…
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי הקטן שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב עד 3500 +/- 100 שקל... כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. תודה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה.... חבר שלי רוצה מחשב....אני חשבתי על משהו.... התקציב 5000 הוא גר במודיעין...אז חנויות מאיזור...(ראשון גם נחשב)... מחשב כולל הכל... משמע..מסך מקלדת עכבר ורמקולים....וכמובן המחשב עצמו.. היעוד זה משחקים...לא יודע עד איזה רמה חשבתי על 4870 או 4890...או המקביל של nVidia... וגם מסך אני לא יודע כמה לדעתי 20.1 מספיק....השאלה זה האם עם כרטיס גרפי כזה....הוא יכול לסחוב יפה על רזולוציה טבעית של 22??. מה אתם יכולים להציע....??
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-