עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gtlv79,

שלום ! ראיתי בכול המפרטים הממולצים שלכם לעבודה משרדית רק מעבדים amd . לצערי רוב חניות המחשבים באזור מגורי (כולל החנות שהארגון שלנו עובד איתה) מוכרים רק אינטל . בעקבות כך איתי רוצה מפרט מומולץ לעבודה משרדית מבוסס אינטל . עם לוח אם עם כרטיס רשת על הלוח (אפשרי גם כרטיס מסך על הלוח) רצוי עם זכרון sdram .

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. מחפשת מחשב נייד לסטודנטית להוראה וללימוד לשון . תוכנות בסיסיות . מחיר של 2000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Maor Zafri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של מקסימום 2600 שח בניתי בעזרת חבר מפרט באתר KSP ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט אם אפשר לשנות משהו להחליף להוריד להוסיף אני עתיד לרכוש כרטיס מסך gtx 1060 אז אין צורך להתייחס אליו כרגע תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Idan-h,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למשחקים עד 3000 שקלים, עם ציוד היקפי בסיסי: רמקולים פשוטים ומקלדת ועכבר. מעדיף מפרט מבוסס אינטל, אך אם עדיף בהרבה AMD אשמח גם להצעות וגם להסבר מדוע. חנות: KSP בלבד. הסיבה שהמחשב יירכש בב"ש ואינני מעוניין לקנות במרכז. KSP מבחינתי עדיפים על אייבורי לכן אבקש מפרט משם. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה, עידן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. חשבתי על בניית מחשב שהייה בסלון מחובר לטלוזיה "42 ואני יוכל לראות אינטרנט דרכו וגם לשחק קצת משחקים מחשב כזה יכול גם להקליט את המדיה שאני רואה באינטרנט ? כמו הממיר של הוט / YES / דיוידי מקליט ? אני יכול להקליט את הערוצים של הוט / יס ? לוח שיש לו כרטיס מסך מובנה יכול לעמוד בדרישות ? חשבתי על הרכיבים האלה: מעבד Intel Core I5 2500 Tray לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H + כרטיס מסך מובנה זכרונות 2 * Kingston KVR1333D3N9/4G מארז שטוח זול כרטיס מסך (אם המובנה לא מספיק) צורב תוכנה מתאימה וכ"ו תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם, איזה מזל שיש פורום כזה אחרת הייתי בצרות! :s05: קודם כל, המטרה של המחשב היא למשחקים ועבודה, כלומר יש צורך במעבד חזק. הציעו לי כבר את המפרט הבא - [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדלים :INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- "השילוש הקדוש I "₪ 1648[/t][/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי₪ 110[/t][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM -…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by megadeoxys,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל עדיך שיחזיק עוד שנה מאשר לחסוך פה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא רוצה הגבלה. כל דבר שיוצא בשלוש שנים בקרובות לפחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך גרוע של 4:3, מתכנן לשדרג מתישהו למשהו רציני. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Colombo-Manch,

מה דעתכם על המפרט הבא? לפי מה שבדקתיי הוא נותן לי זמן סוללה הארוך ביותר לקטגוריה (תחליף לשולחני, סידרת AMD64) *הנתונים המודגשים הם אלה שהייתי רוצה שתסבירו עליהם בקצרה. Acer Ferrari 3400 LMi Processor & Core Logic Mobile AMD Athlon 64 3000+ (40W) VIA Apollo K8T800 System Memory 512MB (2*256) DDR333 SDRAM, [upgradeable to 2048 MB with dual soDIMM modules] Storage 80GB ATA-100 hard disc 4-in-1 card reader supporting Secure Digital, SmartMedia, MultiMediaCard, and Memory Stick formats Internal DVD drive: Read: 4x DVD+R, 4x DVD+RW, 4x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD-ROM, 24x CD-ROM Write: 2.4x DVD+R, 2.4x DVD+RW, 2x DVD-R, 2x DVD-RW, 16x CD…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by eyalben,

היי, טוב מראש אני אגיד שאני דל בתקציב. אני מחפש מחשב שמיועד לסלון שתפקידיו העיקריים הם לשדר ב720p ולשמש כשרת הורדות בבית. המחשב מתוכנן להשאר דלוק 24 שעות ביממה וצריך להיות שקט. אני לא מחפש מחשבים סופר חזקים ולא מפריע לי חומרה פחות איכותית (זכרונות גנריים וכדומה) בסופו של דבר המחשב צריך לדעת לעשות דברים מאוד בסיסיים (לנגן סרטים עם כבל VGA/HDMI/DVI ולהוריד מהאינטרנט). כאשר אני רוצה להשאיר את האופציות לתכנון עתידי (אם כי לא הכרחי!) של: 1. הוספת שלט מדיה-סנטר 2. הוספת כרטיס טלויזיה ראיתי בKSP את המפרט הבא: * מעבדי אינטל Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore * לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe1333-D667 R1.0 s775, 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E * זכרונות DDR II 667Mhz…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. נתבקשתי להרכיב מפרט, מפני שאיני מעורה כ"כ בכל החידושים האחרונים אבקש את עצתכם. זה מה שיצא לי הכי משתלם Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY 932 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 572 ש"ח 1 G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL7 - I5 590 ש"ח 1 GAINWARD GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL 1,690 ש"ח 1 Xigmatek Thor's Hammer 7 Heat-pipe H.D.T (i7/i5/775/AM2/AM3) CPU Cooler 298 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 299 ש"ח 1 SAMSUNG DVR-S223F x22 (WHITE) DUAL LAYER SATA 119 ש"ח 1 HEC COUGAR 700W ACTIVE PFC Cable management - ספק כח 462 ש"ח 1 COOLERMASTER (RC-932-KKN1-GP) HAF 932 597 ש"ח …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט, סרטים, אופיס (בעיקר וורד) ומשחקים קלים עד בינוניים (fifa,pes,gta...) הוא רוצה להשקיע 2000-2500 ש"ח גג, יש לו מסך 19' שטוח, מקלדת, עכבר ורמקולים והוא רוצה רק את המחשב (לוח אם, מעבד, צורב, הארד דיסק, כרטיס מסך,כרטיס קול). ניסיתי לשכנע אותו לקנות amd משום שהיא מציעה יחס גבוה יותר של ביצועים לעומת המחיר, אך הוא רוצה intel ואמרתי לו שזה יהיה יותר חלש מamd. לבסוף הסכמנו לבנות שני מפרטים, אחד של intel והשני של amd, אז אם תוכלו לבנות 2 מפרטים שונים אחד של אינטל והשני של amd ואז הוא יבחר. המחשב אמור להיות שקט, אבל בגלל הסכום הקטן שהוא מוכן להשקיע, אני יודע שהחלקים לא יהיו הכי שקטים שיש. הוא לא משאיר את המחשב דלוק בלילה, וזה רק לכמה שעות ב…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by assaf17,

הרכבתי מפרט בעצמי אבל אין לי מושג אם הוא טוב זה אחד ושניים הוא יצא לי קצת יקר.. אם אתם רואים אופציה לחסוך שם טיפה איזה 200 ש"ח זה יכול להיות טוב תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי חברים, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי מתמטיקה ואני זקוק לעזרה בבחירת המחשב (יכול להיות שבהמשך הלימודים גם אשלב מדעי המחשב). שימושים עיקריים: הלפטופ ישמש בעיקר ללימודים (הרבה שימוש באופיס והרבה קריאה) ולצפייה בסדרות/סרטים. כנראה שבשלב מאוחר יותר גם תכנות. מה חשוב לי: -חשוב לי שהמחשב ישקול כמה שפחות (פחות מקילו וחצי), מכיוון שלרוב אני מתכנן ללכת ברגל ללימודים. -גודל המסך באיזור 13 אינץ׳. -חשוב לי גם שהמחשב ייראה טוב. -כמובן שהכי חשוב שהמחשב יתאים לשימושים העקריים, יהיה מהיר ושישרת אותי נאמנה. -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט. -חיי סוללה ארוכים ככל הניתן. תקציב: התקציב שלי נמצא באיזור ה4-4.5k. מיקום: אני…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by uziel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3500 ש"ח ניתן לחרוג קצת. בתקווה שאני ראלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה באדריכלות אני מתכנן להתחבר למסך מקלדת ועכבר (קיימים) בזמן העבודה. במקביל סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd 128 על מחשב שולחני אני לא יודע אם זה מתאים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

19. שלום לכולם, לאחר ההמלצה שלכם על מפרט לביתי הקט (שנקנה ואני מרוצה ממנו), הגיע הזמן לצ'פר את העסק. זקוק להמלצה למפרט מחשב שיעבוד חזק ואינטנסיבי בתחום תלת מימד ואפטר אפקטס. לגבי השאלות המקובלות: תקציב מקסימלי - 8000 ש"ח (ניתן לנצל את כל התקציב) שימושים צפויים - מחשב עבודה עבודה עבודה: תלת מימד (3dsMax, Boujou, Zbrush) | עריכה: אפטר אפקטס (משתמשים המון!) ציוד היקפי - אין צורך שקט במחשב - שיהיה שקט סביר (במדד השקט: 6) אוברקלוקינג - לגמרי לא! שדרוג עתידי - רצוי, אבל לא על חשבון איכות עכשיווית מספר דברים חשובים: 1. רצוי מסדרת המעבדים החדשים (סאנדי ברידג' אם אני לא טועה) 2. רצוי לפחות 12GB זכרון פנימי 3. כרטיס מסך - אם אפשר לתת אופציה לכרטיס מקצועי ואופצייה לכרטיס רגיל (אבל חזק),…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן, אני מעוניין להרכיב עבור חבר מחשב שמטרתו הבלעדית היא גיימינג. משחקים הכי כבדים בשוק. תקציב המחשב - 5500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף כרטיס מסך מבית Nvidia. *אני מעדיף שיהיה בו לפחות 4GB RAM ע"מ שיוכל להריץ מע' הפעלה ויסטה. [עד כמה שהיא לא פופולארית בקרב אנשים שמבינים דבר, היא הפתרון הכי הגיוני עד עכשיו להרצת DX10] גודל המסך שלו הוא 19 אינצ' רגיל [לא רחב], ואין צורך במפרט לOC. אודה לכל המציעים.

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן ? מה קורה? אז אבא שלי צריך מחשב חדש ואני מתחיל לבדוק לו מפרט, קבלו תדרישות ותודה רבה מראש!: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפור משוגע בביצועים אז אפשר למתוח, תעדכנו אותי ואחליט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, על מסך 27 אינץ' 1080P, מספיק כ"מ מובנה לא? 3. האם יש צורך בציוד הקפי : …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ravid,

שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ממש בקרוב ואני צריך מפרט איכותי וחזק ב 5000 שקלים, גמיש בקטע הזה. השימוש: משחקים במיוחד, אינטרנט וכדומה... אין לי העדפה ליצרן המעבד אבל יש כמה דברים שאני בטוח רוצה שיכנסו וכמה שיצאו: אני צריך שיהיה שם GTO2. אני צריך שלא יהיה שם ציוד הקפי כמו: כרטיס קול (אם אין ברירה אז בסדר), עכבר ומקלדת, מסך. אין עליכם, תודה על העזרה.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד של IBM LENOVO. אופיס דיפו פירסמו מבצע לחג שתפס את עיני ורציתי לשמוע את תגובתכם: http://www.idealo.de/preisvergleich/Product/1086532.html (מופיע המפרט*) LENOVO 3000 N200 0769-ERG מעבד: intel dual-core T2390 1.8ghz זיכרון: 3G ddr2 דיסק קשיח: 160G מעבד גרפי: intel GMA X3 100256Mb shared המחיר שנותנים הוא 3400 ש"ח, מחיר סביר ומצויין לכל הדעות. יש לציין שאני מחפש מחשב עבור גלישה, לימודים ושמיעת מוסיקה (נדרש דיסק קשיח גדול). שמעתי שסדרת N200 מתחממת יותר מדי, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות נוספות לדגמים אחרים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by KoM,

מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.