עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים. התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל: חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו) כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד) חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7 אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב, בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה) אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP . אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת) ת…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. אהלן חברים אני מחפש מחשב עד 4000 שקל בערך ללימודים (הנדסת מכונות) אשמח להמלצות למחשבים לשימוש של מתלב וסולידוורקס בעיקר

3. Started by retlol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב השבוע, ומצאתי מפרט לא רע (לדעתי) בתקציב של 4000 ש"ח עם מסך LG 1953TR בכל מקרה הנה המפרט המלא: מעבד: E6550 לוח אם: ABIT IP35-E זכרון: 1GB 800MHZ SAMSUNG דיסק קשיח: 250GB SEAGATE SATA2 16MB כרטיס מסך: POWERCOLOR HD2600 pro 256MB צורב: PIONEER DVR-212BK SATA מארז עם ספק 500W HJA-291 (זה מארז כזה של KSP שהוא עם מאוורר 18 בצד) מסך: LG 1953TR 2MS מחיר: 4105 ש"ח אנא חוו דעתכם ותנו הצעות אולי לשיפור אם צריך.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. תקציב של 3500 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים שאותם אני קונה בנפרד. המחשב ישמש למטרות גלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Elad_m,

שלום רב לפני שבועיים קניתי מחשב מסוג hpdv61230ej לאחר שהרגשתי איטיות והעלמות מסתורית של ג'יגבייטים ללא שןם התקנה,הרצתי בדיקה של hdtune להלן תוצאות בתמונה,אשמח לתשובה האם יש בעיה במחשב/בכונן הקשיח. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. שלום , אני מחפש מחשב להורים שלי לתוכנות כמו אופיס אינטרנט וכדומה לא משהו מטורף בכלל. מסך 19' סביר מחנות אמינה!!!! תודה,

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by boogeh,

1. מה התקציב המקסימלי? 2400 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים וסרטים בעיקר. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Call of Duty : MW2 :-) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). זה לא. מחשב למשחקים בעיקרו. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. Dell 2209WA -- 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. אתמול ה6.6.06 יום השטן הבין לאומי נפטר המחשב שלי ששירת אותי מאוקטובר 2001 כמעשה זדון שטני מארז המחשב נתקע בכיסא המחשב וכשהוזזתי את הכיסא המחשב פשוט צנח אל מותו אז מה שאני צריך מכם זה מפרט למחשב חדש עד 3000 ש"ח המחשב לא ישמש אותו למשחקים כבדים וגם לא לאוברקלוקינג ואין לי צורך גם במסך וגם לא בהארד דיסק מה שכן חשוב לי זה לוח אם מצויין עם לפחות 5 חריצי הרחבה לכרטיסים +4 סלוטים לזיכרון +תמיכה בPCI EXPRESS +תמיכה בSATA II עם יכולת RAID וגם כמובן תמיכה בIDE כי ההארד דיסק הישן שלי הוא IDE

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. צריך הצעות למחשב לשימוש ביתי, עד 2000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב לי בעיקר חומרה (לוח אם) שתהיה תואמת גם לתקנים החדשים, כלומר שאם אני ארצה לעבור לזיכרון מהדור הבא, או לשדרג מעבד עוד שנה, זה יהיה אפשרי. ??? הדרישות הן כאלו: מעבד כפול ליבה. 2G זיכרון. כרטיס מסך בינוני (אני לא רוצה להריץ את המשחקים הכי הכי חדשים, אבל כן ויסטה) דיסק קשיח לא גדול (אין לי צורך ביותר מ-160GB). יש הצעות??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by BloodFist,

כולל ציוד היקפי. (מסך CTR) ב5K... לקצת משחקים מוזיקה וסרטים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by roip27,

שלום כנראה שביום ראשון הקרוב אני רוכש נייד ועדיין לא סגור על עצמי ב100 אחוז.... הנייד מיועד בעיקר ללימודים אבל גם האופציה של הרצת משחקים תתקבל בברכה... כרגע מצאתי שני ניידים שעומדים לי על הקריטריונים... הראשון: טושיבה a500 138 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7728248 אני גם הייתי שמח לדעת איך טושיבה מבחינת השירות והאיכות שלהם...? השני: http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JZ4CFD5E4 המפרט שלו די טוב במחיר לא מפוצץ... והם נותנים שנתיים אחריות הייתי שמח לקבל את המלצתכם על אחד מהם....? ואם מישהו חושב שבתקציב הזה אפשר להביא בארץ משהו יותר איכותי שיעמוד לצרכים שלי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by DR_PAIN,

שלום האם מישהו יכול לתת לי מפרט במחיר הנ"ל -יכולת לתמוך בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ואילוסטרטור ברמה גבוהה. -יכולת לתמוך גם במשחקים כמו סימס 3 המחיר ללא ציוד נלווה (מקלדת עכבר וכו') תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. שלום, אחרי שהמחשב הקודם שבק חיים, הגיע הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש רוב הזמן לעבודה משרדית, אבל אני כן מתכוון לשחק בו מידי פעם- משחקים ברמה של COD4 בעיקרון. הדרישה היא שהמחשב יריץ משחקים כאלה על מדיום בצורה טובה (מסך 22 רחב). את המחשב אני אקנה מפנדה, כי הם קרובים וגם כי יש לי ניסיון טוב של שלושה מחשבים איתם. אז בבקשה אם אפשר, להביא שינויים ומחירים משם, כי זו החנות שאני אקנה ממנה בסופו של דבר. מארז וספק יש, כך שאין צורך, כמו גם ציוד הקפי שקיים כבר. מבחינת רוב החלקים אני די סגור עליהם, אך ההתלבטות העיקרית היא בעצם מכרעת: האם ללכת על AMD או על INTEL. המפרט אינטל עליו חשבתי: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 599 ש"ח 1 G…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ₪ 1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35 DS3L.Conroe Support GP31S3L L ₪ 559 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 414 1 כרטיסי מסך ASUS 8800GT 512MB DDR3 DualDVI Retail ₪ 1,444.00 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ₪ 179 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪328 ספק כוח Enermax Liberty 400W 400 ש"ח קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ₪120 סה"כ 4362 ש"ח SKYPC

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  17. שלום אני בונה מפרט למשחקים, לא ברמה גבוהה בכלל, בסיסית + ורציתי לדעת מה אתם הייתם משנים במפרט הבא, בתקציב של 3500-3600 (אפשר אולי חריגה ממש קטנה מהתקציב במידה והחריגה תהיה משהו הכרחי, ומשהו שישפר את המחשב בצורה טובה ) אין צורך במסך ובציוד הקפי. מעבדי AMD Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 795 1 795 לוחות אם למעבדי AMD ASROCK Price Units Total ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 420 1 420 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 320 2 640 כרטיסי מסך Point Of View Price Units Total 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E 590 1 590 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 41…

18. Started by idcman,

אהלן. אני צריך חוות דעת על המפרט הבא. האם יש פה צוואר בקבוק או שהרכיבים מתאימים אחד לשני. אני שם את הZALMAN מקדימה למטה. במארז כבר יש מאוורר אחורי ועליון. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX- BOX ¤340 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT XT (OC EDITION) 512MB GDDR3 - RETAIL ¤686 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤247 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤208 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤289 ספק כוח: JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL ¤143 קרור למארז: ZALMAN 120mm : ZM-F3 ¤46 מחיר סופי: ¤2241 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by 00000,

לצרכים בסיסיים (וידאו, תמונות, אינטרנט וכו') אפשרות לחריגה של 200 ש"ח חשוב הרבה מקום איחסון (250GB^) והרבה זכרון (2GB מינימום) טיפהדחוף נא לענות בהקדם. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.09.2008 בשעה 22:32:06 מצטער על ההקפצה- זה דחוף.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 8800 sparkle GTS 320MB כרטיס מסך 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים זיכרון 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד מ-TMS סה"כ 5300 ש"ח זה מפרט שהציעו לי לפני חודש חודשיים השאלה שלי זה האם צריך להחליף משהו?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by yuva35,

צריך מחשב למשחקים כבדים לא צריך מסך יש לי LCD של LG 17INCH אני אשתדרג יותר מאוחר... מעדיף מעבד של INTEL 500GB דיסק קשיח רק מKSP! אני צריך את זה דחוף חברה אני קונה מחר את המחשב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט למחשב לזוג עם ילדים קטנים. כ- 2000 ש"ח ללא ציוד הקפי. כונן DVD צורב, מארז קטן ושקט. אם יש אפשרות למרכב שמחזיק זה טוב... לעבודה, גלישה משחק טובים?(לא כבדים).

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 3000 ש"ח אפשרי מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים ואפשרות בעתיד לעריכת ווידיאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד אינטל, לוח אם asus 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …

• 5 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים