ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
-
מה הדרישות המינימליות(כרטיס מסך, זיכרון RAM ומעבד) למחשב שיעבוד עם corelDraw 13 בצורה טובה. תקציב עד 7500. תודה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בynet: https://www.ynetshops.co.il/Product/9122/ רציתי לדעת דבר ראשון אם הוא משתלם מבחינת מחיר-ביצועים ודבר שני לגבי האחריות שלו, אם זאת סכנה לקנות מחשב נייד שהאחריות שלו היא לשנה בלבד? תודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
זה מחשב שנועד בעיקר ועבודה, אינטרנט,וגם מעט סרטים ומשחקים... האם ללכת על HP?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מתוכנן OC מיועד למשחקים
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט רב תכליתי (All-Around) כמו שמצוין פה (קרדיט למדור המפרטים המומלצים)- רק שנתתי יותר חשיבות למשחקים (משהו כזה)- 30% משרדי/ביתי/HTPC - גלישה, IM, אופיס, צפיה בתכני HD, שמיעת מוזיקה, המרת פורמטים בסיסית. 40% גיימינג ברמה טובה ומעלה. 30% משימות כבדות כמו עריכת 3D, עריכת אודיו/וידאו, פוטושופ, תוכנות הנדסיות וכדומה. בקיצור למפרט: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz C…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב אז ככה בוא נתחיל קודם בזה שיש ברשותי מחשב עם המפרט הבא e6750 2.6 4 גי'גה ראם הארדיסק סמסונג 1 טרה לוח p43 es3g של גיג'ה בייט ספק של seasonic 520 80plus כרטיס מסך 5770 1giga shappire נכון לכרגע אני מעוניין לעבור ל i7 ולהתקדם... והמארז שלי הוא סופרנו של טרמלטק התקציב שלי הוא 3000 לא כולל מארז וספק שיש לי כרגע אלא עם כה אתם רואים שיש צורך אני לא חושב כרגע על שידרוג כלשהו גם של הכרטיס מסך כי אני מתכנן להחליף תמארז ותכרטיס בניפרד אחרי הקנייה של המחשב שיהיה תקציב כמובן... המחשב שאני מעוניין לקנות יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולסרטי hd... אני חשבתי ללכת בכיוון של i7 2600k 3.4 8גי'גה ראם לוח p67 גיג'ה בייט או אסוס תודה לעוזרים...=]
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
(+Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2 מעבד MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI לוח אם 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC זיכרון Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata צורב Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) מארז TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ספק כוח המחיר של הכל הוא 1700 ש"ח והמחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה ותוכנות) ותכני hd שירוצו מהר בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה... מפרט שיהיה חזק בשביל DJ... זתאמרת לעבודה עם וידאו וסאונד... הוידאו פחות חשוב... מה שחשוב זה המקום לשירים... ואם יש דבר כזה.. אז גם כרטיס כניסה לוידאו מובנה... תקציב 4K... אפילו 5... תודה לכולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. 8) צריך מחשב נייד לעבודות אודיו. באיזור הארבע וחצי, חמש אלף (חמש וחצי אם יש סיבה טובה), שקט, 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק במהירות 7200 (5400 איטי מדי להקלטה, לא?), ומסך 15 אינץ'. שאר הרכיבים חשובים לי פחות, אני צריך כמובן מחשב חזק אבל הוא לא הולך לשמש למשחקים. מה שכן, קראתי שכרטיס מסך לא און-בורד יפנה לי משאבי מעבד לדברים אחרים, השאלה אם זה שווה את הכסף (בעיקר מאחר ואני לא צריך יכולות תלת מימד)? אה, ואני צריך PC ולא מק (אני עובד המון עם פרוטילופס) הסתכלתי על ע ש ר ו ת דגמים, נתונים טכניים וחוות דעת של רוכשים/גולשים/אנשים-מחברה-מתחרה-שסתם-מלכלכים-על-המוצר והגעתי למסקנה ש-msi די מוצאים חן בעיניי. חשבתי על M-Audio Ozone בתור מקלדת שליטה/אודיו אינטרפייס (כמובן לא נכלל …
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. fifa10\[es10 gta iv, cod 6 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מושג אבל זה שם המסך : מסך מחשב LG L1900R LCD * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיעבוד חלק ברור…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
לא מפרט מלא.. אלא רק הדברים שאני חושב לקנות.. לוח אם: BIOSTAR TForce 6100-939 מעבד: AMD Athlon 64 4000 Socket 939 Venice Tray זיכרון: DDR 1GB 400MHz CL2.5 X2 דיסק קשיח: 160GB
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט ב4500 שקל דרך רשת KSP המחשב משמש כמה אנשים בבית בין השאר למשחקים אבל לא יותר מזה תוכנות ניהול מידע בסיסיות התקציב לא כולל מסך תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשלט עבור מחשב HTPC, כולל מקלט IR. השלטים של logitech נראים מצויין,אבל הם לא מגיעים עם מקלט IR. תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3500. עדיפות למסך 22", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי וללא צורב
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אתם עזרתם לי לבנות מפרט סוס אך הגעתי למסקנה שאני לא צריך לזרוק כסף סתם מכיוון ופחות מ8 חודשים אני התגייס ואני לא אהנה מהמחשב. כך שאני רוצה להפוך מפרט של 4300 ש"ח ל 3500 ש"ח +- שתהייה פגיעה בביצועים כמה שפחות מוכן לרדת לAMD. כרטיס מסך מעדיף לא לשנות.. לוח אם כנ"ל. אבל אם זאת הדרך היחידה אז אני מסכים העיקר שיהיה מפרט מצויין של 3000 ש"ח+-. שיתאים למשחקים כבדים של היום כמו CRYSIS. או עדיף לחכות מכיוון ואמורה להיות ירידה חדה של המחירים (מעבדים וכרטיסיס מסך) שזה אמור להשפיע מאוד על המחירים של המפרט של ה4300. המפרט הקודם: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤950 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 ל…
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב למשחקים + צפייה בסרטים לא מעונין לעשות OC מחשב טוב שיהיה לי לכמה שנים + אופציית שדרוג בנוסף בבקשה תראו אם אפשר לחסוך עוד.... תודה מראש לכל העוזרים מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤410 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 250Gb SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤356 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤796 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
התקציב יכול לנוע בין 3000-4000 שקל, וישמש כתחנת עבודה לעריכה גרפית שטוחה, תוכנות אדובי CS5, בשימוש יומיומי. למחשב מחוברים 2 מסכים (EIZO וסתם עוד אחד) אין צורך בציוד היקפי צריך להיות שקט: 8-10! אובלוק? לא קריטי יש ברשותי מערכת הפעלה WIN7 64 ביט המחשב צריך להיות מורכב במלואו בחנות, באזור המרכז, אספקה זריזה לא נדרש אופק שדרוג מיוחד כן חשוב ביותר: אמינות גבוהה מאוד של המחשב, של הרכיבים ושל השירות. המטרה לקבל מחשב שאני יכולה לעבוד בראש שקט לגמרי כמה שנים (לפחות הראשונות), עם מערכת קירור ואיורור טובה, זה שווה לי יותר כסף מרכיב כזה או אחר. ** הערה ושאלה: האם יש מחשב נייד שיכול לשמש אותי לצרכים אלו? אני יודעת שזה פורום אחר, אבל שווה לשאול
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות מחשב, לכל הצרכים הרגילים, וחושב גם להתחיל להתנסות בלעשות מוסיקה במחשב. אני מנגן מוסיקה בצורה רצינית, אבל לא מכיר את נקודת ההשקה בין נגינה למחשב. ומכאן, שכדאי שתהיה אפשרות לעשות דברים (לא בדיוק ברור לי אילו), בעיקר עם גיטרה ומקלדת מידי, ומצד שני, לא משהו רציני מדי, למקרה שכל הקונספט לא יתפוס אותי. חבר המליץ לי להסתכל על מפרטים של pcpower.co.il, ושם מצאתי את המפרט שצירפתי למטה. שאלותיי הן: א - האם המפרט מוגזם בטיבו למתחיל כמוני? (מתחיל, אבל עם מספיק כסף להשקיע במחשב טוב) ב - האם מחירו מוצדק? המחיר הרלבנטי לגביי הוא 3,865 שקלים, שזהו התשלום במזומן. שימו לב - המפרט אינו כולל מסך וכרטיס קול. וגם לא מקלדת ועכבר, אבל זה קצת יותר זניח. תודה מראש, תו…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב הכולל מסך "22. אני מעוניין שהמחשב יהיה לסרטים ואינטרנט בעיקר ולמשחקים גם אני מעוניין שהוא יהיה מחשב קר ושקט יש לי פה מפרט שאני הרכבתי רציתי חוות דעת שלכם ובכלל עם אתם חושבים שאפשר לשפר את המפרט או לשנות תתנו לי פה הצעות בכייף אני מוכן להשקיע עד 3500 חשוב שהמחשב יעבוד על מסך "22. ועם אפשר שהוא יורכב או בTMS או ב KSP אני גר באזור חיפה אז זה יקל עליי. תודה לעוזרים. *יש לציין שחוץ ממסך "22 אינני זקוק לציוד היקפי. *המפרט Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1138¤ Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX 433¤ Asus P5KPL 435¤ Western Digital 320Gb 16MB AAKS 248¤ A-Data 1GB DDR2-800 CL5 148¤ Palit 9800GT 512MB Retail 652¤ ANTEC NSK4480 380W B…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט עד 2000 ש"ח לעבודה משרדית כבדה ללא ציוד היקפי שימושים: -עבודה במקביל על מספר גליונות אקסל כבדים ביותר (עשרות אלפי שורות לפעמים) -עבודה במקביל עם מספר יישומים כבדים בו זמנית (לא גרפיים אך חישוביים) -חיבור הממיר של יס למחשב והפיכתו למדיה סנטר (אני מניח שצריך בשביל זה כרטיס TV) -ושכמובן יהיה מוכן בעתיד לעבור לויסטה בלי שום בעיה 2000 ש"ח זה אמנם הגג אך אם המפרט מתאפשר בפחות כמובן שעדיף. בלי שום ציוד היקפי. והכי חשוב אני צריך חנות שגם תהיה מומלצת אבל גם כמה שיותר קרובה לת"א. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-