עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SM26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5326 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כל אגורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0, אם יעזור, אז נא לחשוב שהתקציב הוא 3500-4500 אם אופציה לחריגה בתנאי שבאמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטונים וצפייה בסרטים עריכת סרטונים בעזרת CyberLink PowerDirector 14 (בעתיד אשדרג ל15 אם זה משנה) באיכות 1080P@60FPS, Bitrate 35 MB/S~ אם אפשר בעתיד לערוך דברים יותר כבדים, עדיף. צפייה בסרטים באיכות של עד 1080P, יוזרם למסך (גדלים משתנים, עד 50") בעזרת כבל HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. אורח ינון וקס
    Started by אורח ינון וקס,

שלום, בקרוב תהיה לי יום הולדת 21 והחליטו לקנות לי מחשב נייד. התקציב הוא בסביבות ה3K והדרישה היחידה שלי שהוא יהיה חזק מספיק למשחקים של 2017 אשמח אם תעזרו

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סימולציות כבדות במטלב וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אין צורך ב GPUs אבל חשוב שתהיה האפשרות ל…

5. Started by AmiT_T,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Yotam Tayer,

אהלן! חבר שלי בנה לעצמו מפרט לפני חודשיים ב5K שאמור לנצל את כל התקציב במלואו. המפרט הוא לגיימינג ושימוש בתוכנות עריכה (וידאו וסאונד). אני לא ממש מעודכן בחומרה ויכול להיות שהתחדשו מאז דברים/יש עסקאות שוות יותר על המוצרים פה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעבור על המפרט ולראות האם הוא באמת מנצל את מלוא התקציב, ואם מישהו מכיר או מחזיק מקום שיעשה לי מחיר יותר טוב אז אעדיף לקנות שם. ואם מישהו גם יוכל להסביר לי מה הולך עם AMD נגד NVIDIA ובאיזה צד אני צריך להיות (מבחינת יחס תקציב-ביצועים כמובן). שוב, אני מחפש למצות את התקציב. המפרט הנ"ל נבנה בStartPC אבל לא ממש אכפת לי מאיזו חנות לקנות. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 429 ₪…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bk12345,

אני מתכנת ואשתי סטודנטית (לא למחשבים) אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט אם להשקיע הרבה כסף ב ssd של 512gb או ללכת על 2TB דיסק רגיל 15 אינץ גודל מסך ראיתי כמה הצעות ואני כבר לא יודע מה לבחור מצד אחד יש מחשב של דל הזה: http://ksp.co.il/?uin=28704&select=.268..271..211..2185..432. שיש לו 16gb זיכרון 2tb דיסק ומעבד גרפי טוב אך לא ssd או את אלו: http://ksp.co.il/?uin=35547&select=.268..271..211..2185..432. http://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=35952&select=.268..271..211..347..432..368..466. העניין הוא שחשוב לי מקום לשמור דברים אך ssd יקר משמעותית השאלה היא האם לקחת במ…

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shahar9261,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Aberto Rest,

שלום לכולם, תוכנות המסעדה מבוססות SQL ואינן דורשות כוח עיבוד או נפח אחסון משמעותיים ולכן הוחלט ללכת עם מחשב שישמש כשרת ולו יהיה NAS ברייד 5 לגיבוי (בנוסף לגיבוי בענן) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, הייתי מעדיף שלא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה מלונאית ותוכנת מסעדה שתיהן מבוססות SQL, עבודה רציפה 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…

13. Started by UnPluggeD,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו, לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MMORPG, FPS, rise of the tomb raider BF1 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה, סטודנטית לעיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Rhino3d, autocad , illustrator , indesign, 3Dmax, revit , כולן בשימוש תדיר או יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך (פאנל ips או איכותי אחר, אני כבר לא מתמצא בעניין) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, מחפשת מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב גרפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי: Solid photoshop illustrator in design כולן בשימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אשמח לייעוץ קניית מחשב מצאתי את המפרט הבא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532&added=1 נקודות חשובות : 1.מחשב נייח נראה לי עדיף אלה אם כן תמליצו אותו מפרט על מחשב נייד . 2.תקציב עד 6000 שקל ללא חריגה 3.רזולוציה 1080 4.אין צורך בציוד היקפי 5.שיהיה שקט 6.אוברקלוק - אשמח לייעוץ מכם אם יש צורך 7.לא חייב מערכת הפעלה 8.רוצה לקנות עד סוף השנה - אפשר מיידי 9.אין העדפה לחנות ספציפית - אבל כן באזור המרכז 10.זכרון החל מ16gb 11. מעבד i7 תודה מראש לעוזרים

18. Started by huber,

הי חברים. אני זקוק למשחבים כאלו לחברה בה אני עובד: http://www.geekbuying.com/item/Vorke-V1-Intel-Celeron-J3160-4G-64G-MINI-PC-802-11b-g-n-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-HDMI---Black-367582.html?source=ShareAsale לא חייב להיות זהה אבל בתצורה דומה. הבעיה שאני לא מוצא את זה בארץ, ולהזמין מחו"ל לחברה כרגע לא אופציה. יש למישהו מושג היכן ניתן לרכוש כאלו/דומים לאלו בארץ?

19. שלום, אולי דווה לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב נייד. אשמח למחשב עד 2000 ש''ח לשימוש יומיומי שיכלול הרצה שותפת של קודי והרצת סרטים באיכות גבוהה. בנוסף כל התוכנות אופיס למניהם ושימוש כללי. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. תודה רבה

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - AVID. ללימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

21. מחשב גיימינג ועריכה כולל מסך מקלדת עכבר ווינדוס ומדפסת תקציב-7500

22. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. היי, המחשב שלי קצת מזדקן ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש (הוא בן 3 ובמקור נבנה למשתמשים פשוטים שלא צריכים מחשב חזק; השדרוג שלו לא היה קל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם נדרש, אני אוסיף עוד בין 500 ל1000 שקל, אבל זה לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- חדשים לצד מעט ישנים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מצויין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overw…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים