ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייח קשיש (בן שלוש וקצת)- המפרט הנוכחי שלו פחות או יותר הוא לוח אם- Gigabyte 965 S3 מעבד- C2D E6300 (מהדור הישן יותר- במהירות 1.86ghz) כרטיס מסך- GF7900gt זיכרון- 2GB 800mhz Kingston (אם אני זוכר נכון) וספק כוח- 400w Enermax Liberty. מסך- Samsung 2243BW (1650*1080) בן שנה וקצת עם דיסק קשיח אחד של רבע ג'יגה וצורב די וי די. המחשב מתפקד יפה בתור מחשב עבודה, אבל עם משחקים מודרנים כבר קשה לו. אשמח לקבל עצות איך, עם איזה חלקים, ואם בכלל לשדרג את המחשב בתקציב המצויין בכותרת. (לא בטוח שלא עדיף לקנות חדש)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, במשחקים כמו Crysis, Crysis Wared, Assisance Creed, Wither, המחשב עובד לאט, בהגדרות גרפיקה גבוהות. אני רוצה שגם למשחקים חדשים שיצאו, אוכל להפעיל באיכות גבוהה. מה נכון לשפר, את הכרטיס מסך או המעבד? האם השיפור מצריך החלפת ספק? המפרט הקיים: 2.2 Core 2Duo E4500 P5NSLI 2 Gb Ram 512Mb 8500GT DDR2 FSP 350W תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצא לשדרג את המחשב ולהחליף בו לוח אם מעבד וכרטיס מסך אבל אחר כך הבנתי שכניראה אני יצתרך להחליף זיכרון שיש לי שתיים של 512 כיוון שלא בטוח שייתמכו במעבד (קונרו)samsuong pc 3200 512 ddr אני יצתרך להחליף ספק יש 500W של BOXTER P-4 500WATX12V 77520+4 PINS כי אני הולך להסים שם כרטיס מסך ב2000+ ומארז של ESPERO לא יודע תדגם
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
התקציב 2000 ש"ח , לקח לי חודשים בשביל לחסוך תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי מה הכי כדי לשפר בתודה מראש xzibit
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי לפני שנתיים-שלוש E6300 1G SAMSUNG 667 GEFORCE7800GT 250GB WD MSI 965P NEO-F ספק טוב, ברח לי השם. וכל השאר לא כל כך משנה. התקציב שאני מוכן להוציא על השדרוג הוא עד 1500 ש"ח , אם אפשר פחות יותר טוב. המטרה היא בעצם לשדרג למחשב שיוכל להריץ חלק משחקים כבדים. אני מעוניין להחליף מעבד. כרטיס מסך ולהוסיף עוד זכרון(או להוריד אותו ולקנות כמה סטיקים של 800) בכל מקרה, שימו דגש על לוח האם שברשותי, אני לא בטוח שאפשר לשים עליו עבדים חדשים, את זה אתם תגידו לי :] תודה.
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב אינטל, פנטיום 4, זיכרון 256MB עם מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשיונל (אם אתם צריכים מידע נוסף רק תשאלו...). בזמן האחרון המחשב עושה לי קצת בעיות ולכן אני מעוניינת לשדרג אותו. קודם כל אסביר לכם בקצרה מה הבעיה איתו... קודם כל בזמן האחרון כל פעם שאני מדליקה אותו, הוא נכבה אחרי כמה שניות (עןד לפני האיתחול של הווינדוס) ורק כעבור 3-4 נסיונות (שבהם הוא נכבה כל פעם מחדש) המחשב עולה ומאתחל את הווינדוס. כמו כן, הוא פולט חום ומרעיש מעט. לאחר המלצה של אחד מחברי הפורום הורדתי את התוכנה speedfan גיליתי שהמחשב מגיע לטמפרטורה של למעלה מ60 מעלות... ועכשיו לענייננו... כאמור אני מעוניינת לשדרג את המחשב כדי שיהיה חזק יותר ולא יעשה לי בעיות מעין אלה. המחשב משמש אותי בעיקר …
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: Intel Pentium D 805 - מתחנן ל קירור אוברסטוק ו אוברקלוק GIGABYTE GA-8I945P-G-RH - היה מאוד שמח אם היו מארגנים לו קרור GIGABYTE GV-NX62TCB8 - מרגיש ישן ומוכן לצאת לפנסייה מוקדמת SAMSUNG 256X2 DDR2-667 4-4-4-11 - שתי אחים תאומים שלא היו מתנגדים לקרור וחברים בגילם SAMSUNG SpinPoint 40G - מאוד מלא ולא סובל מי בעיות התחממות TzagElita/Prosource Generic 6 80mm Fans - סובל מבעיות רעש, ו אבק - היה שמח לצאת לפנסייה --- תקציב 1000שקלים חדשים המחשב בעיקר למולטיטסקינג ו משחקים בינוניים. --- תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם: הלוח אם של המחשב שלי נגמר החלטתי לשדרג את המחשב P4 2.8 מטרת המחשב: בעיקר עבודה אם וורד (עבודה)+ הורדת סרטים ואם אפשר צפייה מהמחשב בטלוויזיה. המחשב שחשבתי עליו הוא: e4400 לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי? זיכרון: 512X2 667 סמסונג אולי אני קונה גם hard disk. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אני מעונין לשדרג אותו התקציב הוא 100-120$ מחוץ לארץ דוד שלי הוא צריך לחזור הוא חייב לי 100$ דולר הוא אמר שהוא מוכן להביא לי עוד עשרים לא יותר אז תמצאו לי משהו שאפשר לשפר בזה את המחשב שלי ביל חריגות 120$ מקסימום המפרט שלי מעבד:3000mhz אינטל פרסקוט 800ht 1m לוח אם:p4u800-x כרטיס מסך:geforce 5500fx 128 mb 64 bit דיסק קשיח:120gb זהו...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לביתי מחשב פנטיום 4 במארז שחור של ASUS. המחשב שירת אותנו מספר שנים והגיע הזמן לשדרג. הצרכים: אינטרנט, עיבוד תמלילים, מוזיקה, icq, תמונות, הורדות סרטים וצפייה. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי intel p4 3.00 512 ram לוח אם AGP לא זוכר תתדם אבל הוא של msi. Readein 9550 256 מה שבעיכרון חשבתי זה להוסיף עוד סקיט אחד של 512 ועל הכרטיס הזה BFG GeForce 7800 GS OC 256MB AGP תגובות?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב לצורך גיימינג כבד , תקציב : עד 3000 ש"ח. מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 7 64BIT מעבד : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz כרטיס מסך : Shpphire Radeon HD 6870 CFX לוח אם : Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של ; 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM דיסק קשיח : SAMSUNG HD103SJ ATA Device 1000 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כוח : תמונה ; http://gyazo.com/6beee5a93df8fde3d38c45bcce8fbebc מארז : Raidmax Iceberg ; תמונה ; http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/356/raidmax-iceberg-all.jpg אם אפשר בבקשה להביא מKSP או כל חנות מחשבים שקרובה לאשדוד , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכם חבריה. יש לי כמה שאלות... המפרט הנוכחי שלי = Intel Pentium 4 524 Gigabyte 945GCMX-S2 # Compatible Processors Core 2 Extreme , Celeron D , Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4 || כרטיס מסך PX8500GT 256GDDR2 LEADTEK WINFAST עם ספק כוח ג'נרי. Standart Power Supply 450 Watt קיצר, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך ומעבד, אבל שלא יווצר לי צוואר בקבוק הבנתי שצריך לשדרג קודם את המעבד. אז אני מחפש מעבד טוב (הלוח אם שלי אמור להיות מתאים לCORE DUO - מקסימום אני אוודא אחרי שאקבל הצעה), של INTEL שיהיה בסביבות ה600-700 שקל. כמה שפחות טוב יתאים לי :] עוד קטע, הוא שיש לי מסך 16:10 רחב, ובשבילו צריך רזולוציות גבוהות שלא יהיה מטושטש לי כשאני משחק.... בכל מקרה אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס מסך, …
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! יש לי מערכת ואני רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג על מנת ש gta iv יעבוד חלק על הכי גבוה. המערכת הישנה: מעבד: athlon 64bit am2 5200 dualcore לוח אם:gigabyte m57slis4 am2 gm57slis4 ספק: enermax liberty 400w זיכרון: corsair 2gb value select ddr2-800 c2g800 כרטיס מסך: bfg nvidia geforce 8800 gts 320 mb oc ddr3 dualdvi retail את כל שאר החלקים לא ציינתי כי הם לא נראים לי חשובים....
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט ששלחתי פה יהיה שדרוג מלא שאני מתכנן לקנות, זאת אומרת למכור/להפטר מהכל מהסטאפ הנוכחי שלי כי הוא די מיושן. אשמח לחוות דעת/שיפורים אפשריים, המפרט בדגש על החזקה לאורך זמן וטיפה אסתטיות. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 ללא חריגה מתי מתוכננת רכישת המחשב? כשאהיה שלם עם מפרט כלשהו מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): כן - לכרטיס מסך, זכרון ואולי למעבד (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) האם יש חלקים שאין צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-