ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה מחשב לאוברקלוק ומשחקים ב2500 אם אפשרות חריגה של 100+ ללא כרטיס מסך...אבל יהיה טוב אם תוכלו לזרוק לבפנים משהו חלש לשים במחשב של אחותי...(היא מנסה לשרוד עם 6200TC se והיום כמעט כלום כבר לא רץ לה במחשב...)גם ספק חזק לא צריך יש כבר ספק טוב...אבל עדיין צריך ספק שיחזיק מערכת חלשה...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
למשיהו יש מושג אם לפטופים כאלה כבר קיימים בשוק?? ואם לא אז מתי יהיו זמינים לפטופים עם מעבד Core 2 Duo
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לאחותי הקטנה והתקציב שלי הוא 2500-2000 ש"ח. ללא ציוד היקפי. לעבודה משרדית, מוסיקה, סרטים, פוטושופ (וורד ICQ וכו'..) ומשחקים. דרוש 4GB זיכרון (800mhz) -למה? כי אני צריך את זה למחשב שלי. ואת ה3GB היותר חלשים שלי אתן לה. שיהיה מתאים לויסטה. תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר עד מחיר של כ -2000-2750 ש"ח עם יש משהו יותר זול שיהיה יעיל ויענה על הדרישות שלי אשמח לשמוע :]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים גלישה סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך לקנות מסך אני מאמין שיכנס בתקציב מקסימום 17" אולי 19" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דייסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על המרווחים אני כותב מהפלאפון כי המחשב שלי התקלקל. מבקש את עזרתכם למחשב חזק שהיעודים שלו הם בעיקר אופיס ואינטרנט ,שימוש במספר תוכנות במקביל . חוץ מזה המחשב משמש כטלויזיה עם ממיר yes+כרטיס שיש לי שארצה להעביר אותו מהמחשב הישן,ככה שהמחשב דולק 24 שעות . ראיתי שיצא עכשיו איזה לוח אם עם איזה כרטיס מסך שאתם ממליצים לאנשים האם הוא יתאים לי? כרגע לא משחקים במחשב אבל אולי בעתיד כן אבל גם לא בטירוף בעיקר טלויזיה. למחשב מחובר מסך 22" של זירוקס ויש עכבר ומקלדת של מיקרוסופט ככה שלא צריך ציוד הקפי . אשמח אם תעזרו לי אני חייב את זה די דחוף אני באמצע עבודה מאוד חשובה. אני מחפש באיזור רעננה הרצליה . תודה מראש אלעד. נ.ב. אם ממש מפריע הרווחים אין לי בעיה שיערכו לי אותה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק ide לנייד הרכבתי אותו למחשב הנייד והוא לא מתחיל לעבוד (אפילו המאורר לא נכנס לפעולה שאם הארד דיסק השני שיש לי זה כן עובד) אם מישהו יודע מה סדר הפעולות שעליי לעשות כדי להכניס אותו למצב פעולה אני אודה לו על כך edge25
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDRII 800 2x1GB Kingston HyperX CL4 כרטיס מסך POINT TO POINT 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 4565 צריך המצלות בקשר לקירור והתלבטות בכרטיס מסך זה 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E או זה 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של ZOTAC
-
- 10 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה, איזה בנאדם ביקש ממני מפרט של איזה 4000 ש"ח, אבל אני מכיר קצת את הבן שלו, והוא די משוגע במחשב.. כלומר, הוא אוהב לעשות הרבה שטויות במחשב, להתקין פול תוכנות חינמיות כאלה וכו', גם בלי שהוא יודע כ"כ מה בדיוק הוא עושה (כמוני בתחילת הדרך בערך..) אז חשבתי על מפרט שיכול להתאים לו (ככל הנראה הוא גם יתקין ויסטה, ויתקין משחקים חדשים...) וחרגתי קצת מהתקציב, איפה לדעתכם אפשר לצמצם?? אם אפשר בלי לגעת במעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח וצורב?? כלומר, איפה כן אפשר לצמצם בזכרונות, ובלוח אם??? וככה על הדרך איך המפרט לדעתכם??? מעבד:Intel Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות : Kingston DDR II 667 1GB + Kingston DDR II …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1. התקציב עומד על 3,700 ומשלם על ידי תשלומים. 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים בלבד. 3. אני צריך מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. אני לא צריך כרטיס קול איכותי רגיל וזהו. 5. אני לא כך כל מבין אבל תמיד כולם אומרים giga byte ו asus. 6. קירור זה תמיד חשוב , בנוגע לרעש שיהיה שקט לא חייב ברמה הכי שקטה שיהיה סביר ונוח לישון עם מחשב דלוק. 7. לא אני לא צריך מערכת חוקית אבל אני צריך הרכבת מחשב במעבדה שיראו שהכל תקין 8. חח כן שכל המשחקים החדשים יעבדו ושלא יהיה פדיחה שלא יעבדו חחD: 9. חשוב שקט, עד רמה שאפשר לישון עם מחשב ולא רעש של מאוורים שקודח לך באוזן. 10.לא לא מתוכנן oc. 11. משחקים כמו call of duty , far cry , כל המשחקים שדורשים גרפיקה גבווה והחדישים נגדיר את זה ככ…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי http://danlabs.net/cpu/ אני מעוניין לשדרג שיריץ משחקים חדש עכשיו ושיצאו בעוד שנה אולי ככה בלי אוברקלוקינג ושטויות אני רוצה שהוא יעמוד עוד 3 שנים ככה המחשב עצמו בן שנה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 3000 ש"ח לעריכת מוזיקה בשביל אח שלי. מה אתם אומרים על זה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤664 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON 2400PRO 256MB DDR2 64 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤296 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: FOXCONN TLA436 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube + FSP 400W (120mm) SATAx 2 PFC ¤306 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD - BLACK ¤…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט טוב למטרות עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנט ומוזיקה ולמשחקים כמו פיפא NBA ואולי קצת יותר מזה... שיהיה מחשב שיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב, פתחתי פה ת'רד אתמול אבל נעלו לי אותו כי שכחתי לציין את התקציב בכותרת.. בכללי התקציב שלי עומד על 3500 אבל עדיף לי שהוא יירד ל 3000. מצאתי כמה מפרטים במכירות קבוצתיות בוואלה שופס והבאתי לינק לאחד מהם אתמול שדיי הצדיק את העליה ל3500 לפי דעתי, התגובה שקיבלתי הייתה על הכרטיס מסך OB שהם שמים שם, בקשר לזה, כרגע לא אכפת לי שהכרטיס מסך יהיה OB מכיוון שאין לי צרכים גבוהים מידי ממנו, עם הזמן אני אוסיף אחד חיצוני... אבל זה לא לחוץ לעכשיו. בכל מקרה, הנה לינק למכירה הזאת : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 ולעוד מכירה שאם אני אבחר בה אני אשדרג את הזיכרון לגי'גה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEC…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מטרה- למשחקים רזולוציה גבוהה GTA4 COD OC - בינוני+ מסך - 19 אינץ (כבר קיים ולא צריך לקנות) תקציב עד 3K מבקש שהספק והמארז יהיו מהמפרט של KSP כי אני כנראה קונה משם תודה מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מא…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמעט ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war\nfs\cod .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מיועד למשחקים. לא זקוק לספק(יש לי ANTEC SMART POWER 500W) ולא לכ.מסך(X1950PRO) לא לעבור את התקציב אלה עם כן ניתן לשלב גם כ.מסך 8800GT עם תקציב עד 4100. תודה.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זה המפרט שהחלטתי עליו, מה דעתכם? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤943 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 סה"כ: ¤2717 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/mkdx1y7f עצות לשיפורים\שינויים אחרונים? וחוות דעת על החנות?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגות. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'). אין צורך בציוד היקפי למעט רמקולים. יש צורך בהרכבה ובהתקנה של ווינדוס. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=931 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪457 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המפרט חלקי כי חלק מהחלקים כבר יש בידי הזמנתי : מעבד - E6750 לוח אם -Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון - DDR 2 800 1024 *2-יש לי אפשרות לבחור 3 חברות זה לא עקרוני כונן קשיח 250G SATA 2 16 MB WD צורב DVD -של סוני מהירות 20 חיבור SATA FLOPPY הסכום:2500 כרטיס מסך יש לי פשוט זמנית עד שיצא הסידרה החדשה של NVIDIA וספק HEC גם נחמד 420W על המסילה של 12V יש 22A ,מארז חדש פשוט של 200 שקל אז מה אתם אומרים על המחיר של החלקים שהזמנתי סביר או שיכלתי לחסוך? קניתי בחנות פרטית בעיר
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
תיראו הרבה מאוד זמן לא היתעסקתי עם זה צבא מי מו מה פעם הייתי מבין היום מה לעשות הזמן עושה את שלו.. אשמח לעזרה . ניסיתי לבנות לבד אם יש משהו לשנות משהו תעזרו לי בכיף.. אני יודע שהמעבד יש יותר טובים במחיר הזה אבל לא יודע כבר מה לבחור יש את הi7 920 החדש.. שהבנתי שהוא הרבה יותר טוב משמעותית אבל זה אומר שאני צריך לוח אם מיוחד בישבילו והלוח אם עולה 1600 שקל.. אז זה בעייתי :\ אם אתם יודעים יותר טוב מימני בכיף תעזרו (מקלדת ועכבר סתם שמתי להמחשה.) וגם אשמח להמלצה על מסך (עם העדפה ל HD אם לא רואים אז כאן. http://img376.imageshack.us/my.php?image=fsdbi2.jpg תודה לעוזרים. המחשב למשחקים כבדים... תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תוכלו לבנות עבורי מפרט עפ"י הצרכים הבאים: 1. תקציב: 2500 ש"ח א) ניתן לנצל את התקציב במלואו ב) במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בכ- 500₪ נוספים 2. שימושי המחשב: עבודה משרדית וניגון תכני HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי מכיוון המחשב יישב בחדר השינה. חשיבות השקט היא 8-9 מתוך 10 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. ללא מערכת הפעלה 7. ברמה העקרונית אני מעוניין לרכוש את המחשב בזיגזג, אלא יש אלטרנטיבה טובה ואמינה באיזור ראשון לציון תודה רבה לכל העוזרים\מייעצים
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-