ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט טוב למטרות עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנט ומוזיקה ולמשחקים כמו פיפא NBA ואולי קצת יותר מזה... שיהיה מחשב שיחזיק ל3-4 שנים הקרובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 3500 מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר,מקלדת,מסך 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס טלוויזיה וכל זה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא ממש הבנתי את השאלה תודה רבה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, פונה לעזרתכם בבקשה למפרט למחשב נייח ללא מסך וללא מערכת הפעלה. השימושים שלי במחשב הם לגיימינג ותכנות. התקציב שלי הוא 3k כאשר ניתן לחרוג עד ל3.5k. התייעצות נוספת - גם זיכרון SSD זה טוב במקום רגיל. אבל אשמח אם תתנו את 2 האפשרויות אני מתכנן לקנות בKSP, אבל אם יש לכם המלצה על חנות טובה יותר אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו אך גם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית - משחקים סבירים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו ח…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/t][/t][/t] 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי, מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט ואם יש צורך להוריד או להוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מחשב למשחק…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. 8) צריך מחשב נייד לעבודות אודיו. באיזור הארבע וחצי, חמש אלף (חמש וחצי אם יש סיבה טובה), שקט, 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק במהירות 7200 (5400 איטי מדי להקלטה, לא?), ומסך 15 אינץ'. שאר הרכיבים חשובים לי פחות, אני צריך כמובן מחשב חזק אבל הוא לא הולך לשמש למשחקים. מה שכן, קראתי שכרטיס מסך לא און-בורד יפנה לי משאבי מעבד לדברים אחרים, השאלה אם זה שווה את הכסף (בעיקר מאחר ואני לא צריך יכולות תלת מימד)? אה, ואני צריך PC ולא מק (אני עובד המון עם פרוטילופס) הסתכלתי על ע ש ר ו ת דגמים, נתונים טכניים וחוות דעת של רוכשים/גולשים/אנשים-מחברה-מתחרה-שסתם-מלכלכים-על-המוצר והגעתי למסקנה ש-msi די מוצאים חן בעיניי. חשבתי על M-Audio Ozone בתור מקלדת שליטה/אודיו אינטרפייס (כמובן לא נכלל …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תלת מימד,עריכה גרפית וגראפיקה בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 4 ליבות חובה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... לא צריך מסך מקלדת וכאלה.. אך ורק מחשב... תודה לכולם מראש...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם צריך עצה ממיכם שלומי אשקלון מעבד INTEL CORE 2 6600 לוח אם GIGABAYTE 965 DQ6 או ASUS P5W DH DELUXE 975 זיכרון G.SKILL F2 6400 CL4-4-4-12 1024 כרטיס מסך ב 1000 ש"ח + ATI או GEFORCE פסיבי או עם מאוורר מארז Sonata2 - Antec או GIGABYTE 3D Aurora GZ-FSCA1 Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU או 3D Aurora 570 כונן קשיח 160GB מאוורררים למעבד ולמערכת ללוח אם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM למעבד Zalman Vga Cooler VF900-Cu ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power מסך CRT 19'' LG ,MAG , SAMSUNG תמליצו לי מה לקחת משהו חזק להרבה זמן אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים וגם לתוכנות כללי וגם אופציה לשדרוג בעתיד …
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת נטבוק שיהווה תוספת ללפטופ קיים (וכבד). יידרש בעיקר להקלדות, לאופיס בקטנה ואינטרנט. חשוב מאוד מבחינתי- מסך מט, שיהיה קל, בעל מקלדת נוחה, זמן סוללה סביר ולא מתחמם. מבחינת גודל- חשבתי על 10.1, אבל גם 11.6 הולך מבחינת התקציב 2000 זה גבול עליון, בעדיפות יותר לכיוון 1500 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת צעירה אני די חדש בפורומון הזה האמת..אני די לא מבין במחשבים האמת וקניתי ניד של HP מדגם DV5 1060eJ הניד מגיע עם ווינדאוס וויסטה דבר אשר גורם למחשב לעבוד בצורה יותר איטית אני מאמין וגם ממש אין לי צורך בכל הדברים שהוכנסו בו.. לשאלתי, אני ממש רוצה להתקין וואינדוס XP אך בחנות מחשבים הם אומרים שזה בלתי אפשרי כי HP לא הכינו דריברים לXP דבר אשר נראה לי לא הגיוני רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין XP על מחשב מדגם זה? אשמח אם תיתנו את דעתכם האם כדאי בכלל להתקין XP במקרה שאפשר... תודה רבה ואשמח לקבל תשובה יום טוב לכולם(:
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב למסחר בבורסהשיכול לתמוך ב4 מסככים שבל אחד מהם מוצגים גרפים שונים (אני מקבל הרבה מאוד נתונים בזמן אמת). הדרישה שלי מהמחשב שיהיה מסוגל לתמוך ב4 מסכים שבכל אחד מהם מספר רב של גרפים אני רוצה שהמחשב גם יתמוך בהמשך גם בויסטה כרגעע אני עובד עם XP ההמלצה שקיבלתי היא לקחת מחשב חזק עם לוח אם שתומך בשני כרטיס שכל כרטיס מסך תומך בשני מסכים. המפרט שקיבלתי הוא מעבד אינטל E8400 או אינטל Q6600 לוח אם אסוס P5E זיכרונות 1066 2 DDR שתי יחדות שכל אחת היא 2 ג'יגה שני כרטיס מסך של ספיר 3650 עם 512 מגה זכרון DDR3 דיסק קשיח 500 GB עם 32 MB באפר צורב מארז שקט עם יציאות אודיו מקדימה/למעלה ספק כוח חזק אני זקוק גם לרמקולים מיקרופון מצלמת אינטרנט טובה מקלדת ועכבר ולמסכים יש …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הייתי מעדיף לחסוך קצת במחיר, אבל לשמור על הביצועים... מאיףה אני מוריד 800 ש"ח?!? מה אתם ממליצים לשנות, להוסיף, להוריד? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946 945 ש"ח לוח אם ASUS P5KPL-CM Intel G31 LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21080 280 ש"ח זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz KTH-XW4400C6/2G http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=23754 115 ש"ח כונן קשיח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19658 325 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte nVidia Geforce 9400GT 512Mb DDR2 GV-N94T-512H …
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
gigabyte - GA-Z77X-D3H intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, Tray 2X4GB 1600Mhz DDR3 readon HD 7850 case- Zalman Z9/Cougar Evolution power supply - Antec Neo-Eco 620W hard drive - wd/seagate 500gb
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב לצרכים הבאים (מהקל אל הכבד): אינטרנט, צפייה בסרטים, לכידת וידאו (ברשותי Hauppauge pvr150 ) ועיבוד תמונה בסיסי (גרפיקה לא כבדה במיוחד). חשוב לי שבלוח האם תהיה יציאת אודיאו דיגיטלית וכמו-כן לפחות 3 חיבורים לכרטיסי PCI. אפשר לשלב כרטיס מסך OB אך חובה שתהיה יציאת TV. ללא OC. חשבתי על השילוב הבא: 1. CPU INTEL C2D E8400 3.00/6M L775/1333 BOX 2. GA EP35-DS3L 3. DDR2 PC800 KINGSTON KVR800D2N6/1GB 4. VGA GF8400GS GW 256MB PCIE SILENT סה"כ כ- 1600 ש"ח. האם יש הצעות לשיפורים במסגרת התקציב (או חריגה קלה)? כמו-כן, לגבי כרטיס המסך הנ"ל: האם ייתן TV OUT איכותי והאם ניתן לחבר אליו 3 מסכים במקביל (יציאות TV, DVI, D-SUB)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי , אני מחפש לאחרונה מפרט טוב למחשב משרדי ללא שימושים כבירים - אינטרנט , אופיס , צפייה בסרטים , מוזיקה ומשחקי דפדפן(מעט מאוד). חשבתי על ההרכב הזה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ASROCK AM2V890-VSTA (באם עם כרטיס מסך מובנה ) G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT COMPUCASE CI-6A19-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF סה"כ 1700 ש"ח אני מוסיף חיצונית כונן DVD PLEXTOR הרדיסק WD 80GB IDE 8MB Buffer אשמח לקבל חוות דעת הדילמה בעיקר היא על הלוח האם כדאי לקחת לוח אחר עם VGA מובנה? תודה , יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חברהה תקשיבווו אני מעוניין לקנות מחשב עד 2500 שקל.. אני צריך את המפרט הכי טוב למחשב הזה :] המחשב בעיקרר למשחקים , גלישה וסרטיםם.. תודה רבה לעוזריםםםם :hi: שחכתי לצייין.. עד 2500 שקלל רק מארררז ללא מסך !
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט עבור מחשב שישמש בעיקר עבור עיבוד תמלילים, שיטוט ברשת ומשחקים קלי גרפיקה. התקציב באיזור 2000 ש"ח ללא מסך, ללא מערכת הפעלה (המחשב מחליף מחשב קיים). נתקלתי פה בפורום בהמלצה על המפרט הבא ב-1699: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G ויש לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את הספק מבחינת אמינות וכו'? 2. בשדרוגים בסעיף לוח אם, ישנו שדרוג של 945+fx6200 - האם אני מבין נכון שמדובר בשדרוג של לוח אם + כרטיס מסך נפרד? 3. מה עדיף מבחינתי: א. לשדרג את לוח האם ל- 945+fx6200 ב349 ש"ח או ב. לשדרג זכרון ל1 GB וכרטיס מסך fx6200 ב-528 ש"ח או ג. לשדרג לוח אם ל-945 (משולב) + שדרוג זכרון ל1 GB ב-428 ש"ח. תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש. לא מבינה בזה יותר מדי אבל קראתי די הרבה הודעות כאן ובניתי מפרט עם רוב החלקים שאני צריכה. בגדול זה מחשב ללימודים, אינטרנט, מוזיקה ותמונות. לא צריכה מחשב למשחקים או לאוברקלוק. החלטתי ללכת על +Athlon 3500 בחיבור AM2. התקציב שלי עד 2,500 ללא מסך ומקלדת, אם אפשר בפחות אז עדיף! המפרט שבניתי עד עכשיו בקובץ המצורף. צריכה עזרה בעיקר בבחירת כרטיס אם עם כרטיס מסך OB או כרטיס מסך בנפרד. מחפשת כרטיס זול שיהיה אמין ושיתמוך בטכנולוגיות החדשות (DDRII, SATAII, PCI-E). אם תוכלו להסביר קצת על הדגם שאתם מציעים זה ממש יעזור כי הלכתי לאיבוד עם כל הצ'יפסטים והנתונים הטכניים של הכרטיסים. זיכרון מספיק לי 512 כרגע, אם נראה שלא עובד טוב אני אוסיף עוד אחד. דבר …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כמה הצעות למפרט למחשב של משחקים עד 5000 שקל אבל כולל הכל - יעני מסך דק, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים והכל בקיצור
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1784 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤251 לוח אם: Asus Striker II Formula כמות: 1 - מחיר: ¤1475 מארז: Thermaltake Armor Junior Black כמות: 1 - מחיר: ¤465 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV BLUE כמות: 2 - מחיר: ¤37 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤675 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: BFG 9800GTX 512MB OCX HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1917 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤158 הר…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המפרט שלי היום זה : E6600 GIGABYTE PDS3P DDR KINGSTONE 2GB CL5 WD 250 GB 7200 RPM ומארז ב300 כולל ספק זה מה שהציעו לי לקנות : קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 3 מחיר: ¤29 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤581 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤481 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤355 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤45 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2204 מה אתם מציעים לשנות ... ( …
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-