עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by simla101,

Hey all, i would be glad if i can get an opinion about the following system: I5 4570 Asrock H87 performance Gskill Ripjaws 8Gb 1600Mhz Zotac 660ti-2G Antec VP 550P i get these at ~2950NIS, but not in israel. I don't want recommendations about different H87 boards or different 660ti as the prices are different than IL. have a few questions: does the new Haswell worth the extra 200NIS i'm paying for? is there a dramatic difference between Z87 and H87 that is worth adding ~100NIS? any other type of card that is worth buying? this one fits my budget nicely, so i took it but not sure how it fares against others. will the PS hold the build? [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl6…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. היי, אני מחפש מפרט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך ב - 1500. מטרת המחשב היא עבודה משרדית "כבדה" על שני מסכים, אופציית חיבור לטלוויזיה (עדיף כרטיס מסך עם 3 יציאות, 2 למסכים ואחת לטלוויזיה) ואופציה למעט משחקים. יש כל כך הרבה אופציות, אז פניתי אליכם . אין לי עניין ב - OC, אבל יש לי עניין רב במחשב שקט. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה על הלוח אם, כל עוד הוא עומד בציפיות. כמו כן, אני מעדיף מעבד של Intel (ואולי קצת לחרוג מהתקציב), אבל אשמח לשמוע גם על אופציות של AMD. כבר יש לי: 1. שני זכרונות KVR667D2N5 של Kingston, קצב 667, סה"כ 2GB 2. כונן קשיח WD3200AAKS 3. שCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W 4. כונן DVD-RW של LG אני רק מחפש את ההשלמות למחשב המלא. תודה רבה!

3. Started by dudu26,

המטרה: אופיס ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת DVI (אלא אם כן זה ממש לא סטנדרט בכרטיסי OB בטווח התקציב הזה). זיכרון: 512X2 twinmos 667 ב- 670 ש"ח - נראה לי טוב. מקלדת חוטית, עכבר (מיקרוסופט אלחוטי - ~200 ש"ח). רמקולים - מעוניין ב- R20 Logitech ב- 170 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353279 חשוב ספק נורמלי לכן נראה לי שאבחר במארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ב-250 ש"ח. סה"כ, ניתן לחרוג בכמה מאות ספורות, בהנחה שכדאי לעלות קצת במעבד (3600?) או בלוח האם (ממש התרשמתי מהאסוס M2NPV...). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. חשוב שתהיה חנות שמכבדת צ'קים, באזור רמת גן- גבעתיים אני צריך בתקציב הזה גם מסך בגודל 20 אינץ' לפחות, מקלדת ועכבר. רמקולים לא צריך, אני מחבר את המחשב למערכת חיצונית. אין לי חלק מיוחד שאני לא צריך, ולא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  7. אני משתמש במחשב לצרכים הבאים (מהקל אל הכבד): אינטרנט, צפייה בסרטים, לכידת וידאו (ברשותי Hauppauge pvr150 ) ועיבוד תמונה בסיסי (גרפיקה לא כבדה במיוחד). חשוב לי שבלוח האם תהיה יציאת אודיאו דיגיטלית וכמו-כן לפחות 3 חיבורים לכרטיסי PCI. אפשר לשלב כרטיס מסך OB אך חובה שתהיה יציאת TV. ללא OC. חשבתי על השילוב הבא: 1. CPU INTEL C2D E8400 3.00/6M L775/1333 BOX 2. GA EP35-DS3L 3. DDR2 PC800 KINGSTON KVR800D2N6/1GB 4. VGA GF8400GS GW 256MB PCIE SILENT סה"כ כ- 1600 ש"ח. האם יש הצעות לשיפורים במסגרת התקציב (או חריגה קלה)? כמו-כן, לגבי כרטיס המסך הנ"ל: האם ייתן TV OUT איכותי והאם ניתן לחבר אליו 3 מסכים במקביל (יציאות TV, DVI, D-SUB)? תודה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  8. איך המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים AC-4 Midi Tower ATX Black With 400W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY none מחירון עבודות במעבדה הרכבת מח…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  9. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  10. אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  11. אני כבר מבולבל לגמרי מכל המפרטים שהציעו לי, עד שחשבתי שכבר מצאתי מפרט טוב אני רואה פה דברים שונים ממה שהציעו לי. :s05: אני אשמח אם תבנו לי מפרט (או שתשנו את המפרט שכתבתי) של מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים הכבדים ושיהיה טוב בעתיד. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1280X1024 (לא יודע אם זה עוזר). אני לא צריך צורב וכונן DVD. יש לי עוד שאלה: הציעו לי לקנות לוח אם intel eva cove במקום מה שכרגע מופיע במפרט שלי. זה טוב? בבקשה תבדקו ואל תגידו ישר ש-intel זה לא טוב. תודה! http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDG35EC~10~0.htm במפרט הנוכחי בחרתי בכרטיס מסך NVIDIA 9800GTX כי אני לא יודע אם שווה לי לשלם עוד 500 ש"ח בשביל RADEON HD3870X2 - אני לא יודע אם אני באמת אנצל את כל…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  12. בוקר טוב לכולם צריך את עזרתכם בבית מחשב עד 2000 ש"חלא כולל מסך. התחלתי ללמוד עיצוב גרפי , פוטושופ, פלאש ועוד... יש הרבה שיעורים ואני רוצה מחשב שיכול לעמוד בזה, חוץ מזה השימושים יהיו לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, אינטרנט. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אם אפשר שהלוח אם יהיה קורא כרטיסים, fiw לחיבור המצלמה הדיגיטלית וכמה USB יש צורך בצורב DVD אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאת HDMI לחיבור מסך LCD יש לי מסך של סמסונג 2043 BW תודה מראש לעוז…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתכנת בפייתון (לא דברים כבדים), משחק פה ושם במשחקי אסטרטגיה/CSGO - גם כאן, לא דברים כבדים. עורך סרטון וידאו של כשעה ברזולוציה של 1080 בערך פעם בחודש. עובד המון בדפדפן ובאופיס. הרבה דברים במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. 1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. מחפש מפרט למחשב שישמש בן 14 למשחקים המשתמשים אינם מקצועני מחשב ולכן חשובה אמינות הספק המחשב צריך לכלול הכל (מסך, עכבר, מקלדת , רמקולים, XP, אופיס וכו') תקציב עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה איפה להתפשר ועל מה לא? מחפש גם המלצה על חנויות אמינות באיזור ת"א והסביבה שימכרו את המפרט המומלץ בתקציב הנתון בהמשך למפרט שקיבלתי מספר שאלות: אינטל או AMD האם E5200 מספיק? על מה להתפשר ועל מה לא?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  16. יש לי מפרט לא משנה עכשיו הכל ויש לי בעייה.... אני בא להזמין מהאינטרנט ותראו זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/pl_product~T6UB1GC5~15~0.htm הזמנתי את הזיכרון הזה פעמיים.. וכאשר אני בא לשים את זה בהזמנה אז אני מגלה שזה לא ממש קיים תכנסו בשביל לבנות מפרט ותראו שכאשר תלכו לקטגוריה של זיכרון זה על 119 שקל ומה שהביאו לי זה 116 זה אותו אחד ורק העלו את המחיר או שזה אחר בבקשה תענו לי מהר כי אני חייב להזמין עוד היוםםםם

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב שמיועד למשרד. שימוש עיקרי תוכנת מידול תלת מימד ואנליזות נומריות. מעדיף לרכוש את כל הרכיבים בחנות אחת שגם תבצע הרכבה. מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות עבודה על ה-SSD. מעבר לזה כל הקבצים נמצאים על השרת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנת תלת מימד - אנליזות (דורש כוח עיבוד רב וכרטיס מסך בינוני-חלש) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS SIMULATION שימוש ת…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by elitzur7,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. שימושים עיקריים במחשב: פוטושופ אמיול ואזוראוס אייסקיו מסנג'ר סרטים מוזיקה אופיס דרישות: 250 ג'יגה זיכרון טוב שהמחשב ירוץ מסך דק 17 (אלא אם כן דק לא מומלץ...)

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  20. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב שברשותי -נרכש בשנת 2003, עבר קצת תוספות ושדרוגים, אבל הוא נורא עייף בזמן האחרון. אני רוצה מחשב מהיר, שקט ויציב שיעשה את העבודה, ושניתן לשדרג אותו / חלקים ממנו בעתיד אם אצטרך. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות, סרטים ומשחקים (NFS לדוג'). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  21. חבר טוב שלי, די.ג'י במקצועו, וכרגע הוא זקוק נואשות למחשב חדש, רק לצרכי מוסיקה! והתקציב שלו לא גבוה, עד 1,200 ש"ח... מצאנו ב-KSP את המחשב הבא: מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1240 ¤ מה דעתכם על המפרט? מה הייתם משפרים ומה ה…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by Eli100,

מממ יש לי מחשב יחסית מאוד ישן אבל החלפנו לו כמה דברים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו עם כמה חלקים [כגון מעבד, לוח וזיכרון] המחשב הזה הוא [מה שמודגש זה מה ששדרגנו ] מעבד Intel pentium 4 2.60 זיכרון 512 DDR2 ספק JSP TECH EZCool 500W כרטיס מסך Sapphire X800GTO2 לוח אם Asus P4GD1 PCI-E WD 160GB אני רוצה לשדרג אותו שיהיה טוב לאורך זמן בגג 3000 שקל ומישהו אמר לי לקחת את החלקים האלה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-965GM-S2 ¤529 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39225 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ קרור למעבד Thermalta…

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. הייי, אני צריך מפרט לסבא שלי לצורכי עבודה משרדית פחות או יותר המפרט צריך להיות בסיסי ואין סיבה שיהיה יותר מזה רק אני רוצה כרטיס מסך נפרד (כדי שיהיה אפשר לחבר 2 מסכים), חייב IDE, לא צריך לא דיסק קשיח ולא כוננים וכן צריך עכבר, מקלדת ו19" של LCD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  25. שלום! אני מעוניין לשלם באיזור ה1300-1500, כאשר ניתן לחרוג עד 1600. ניתן לחסוך, אך אין צורך לרדת מתחת 1200. שימוש ייעשה ב: Visual Studio 2008, Office, סרטי HD ב1080p. אם יהיה אפשרי לתמוך ברזולוציה גבוהה יותר - עדיף. המחשב לא מיועד למשחקים במיוחד, אך אם אפשר להכניס בתקציב - עדיף שהמפרט יתמוך במשחקים מלפני שנה שנתיים בהגדרות נמוכות. המחיר לא חייב לכלול ציוד היקפי. השקט די חשוב - ברמה של 7 מתוך 10 לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אני אתקין XP ככל הנראה (אלא אם תעירו לי ש7 יתפוס פחות משאבים) אני מתגורר בחיפה (מבחינת מיקום חנות..). המחשב אמור להיות מוצב בסלון. לכן עדיף מארז שנראה יפה, אך אם זה עולה הרבה יותר ניתן לוותר על כך; אין צורך חשוב במארז שוכב. לא מתוכנן שדרוג…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.