עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש הצעה למפרט למחשב חזק לשימוש ב- MATLAB (תוכנה מתמטית לסימולציות) ופוטושופ ללא OC וללא צורך במשחקים כולל מסך 22" הדרישות הן: 1. מחשב חזק ומהיר לעבודה משרדית בעיקר (לא לצפייה מיוחדת בסרטים, אך עם עבודה גרפית). 2. מסך 22" טוב (בעיקר לעבודה עם טקסט ותמונות) 3. שקט 4. שיהיה עדכני ל- 3 שנים לפחות (כלומר הרצת ויסטה ותוכנות מתקדמות ב- 3 שנים הקרובות, עם ביצועים טובים) 5. ניתן להוסיף עד 1000 שח לשידרוגים הכרחיים. הערה, אם ביצועי AMD הם כמעט כמו של אינטל ועם מחיר מופחת אז אין העדפה הכרחית לאינטל. תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 08:30:15 כמה דרישות נוספות: המחשב הוא לשימוש פרטי, כך שהוא עובד הרבה ב"רכישות" ב- EMULE. לכן אני צריך נפח איכ…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by or0126,

אז ככה... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר : 930 M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר : 680 1GB Twinmosx2 מחיר 900 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 מחיר : 1580 160GB 7200RPM 8MB SATA II (סאמסומג) מחיר : 355 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר : 200 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case מחיר : 456.00 סה"כ 5120 מה אפשר לשפר? ד"א אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך הוא משתלם?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 אם אפשר לחסוך מה טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (רק פיפא ) +אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. אז ככה.. המחשב הוא לא בשבילי.. הוא בשביל חבר.. המחשב לא צריך להיות כל כך חזק.. רק מה שאני רוצה זה שיהיה לו מעבד עם ליבה כפולה, ג'יפורס תומך directX10 ולפחות ג'יגה זיכרון. קחו בחשבון שהוא לא צריך מארז וספק כי יש לו כבר חדשים (ספק 500W) תודה מראש =][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 21:13:57 דרך אגב עדיפות לאינטל ולא AMD =]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by redrabbit1,

לא צריך דיסק קשיח וצורב DVD לא צריך ציוד היקפי.

6. שלום רב. אני עתידה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב תואר ראשון בניהול טכנולוגיה באוניברסיטת בר אילן. לצורך כך, ברצוני לרכוש מחשב נייד (מינימום חצי tera) שישרת אותי ללימודי התואר וייתכן ויותר. אין דרישות ספציפיות מצד המחלקה. אודה להמלצתכם.

7. Started by don julio,

אהלן, אני מחליף את המחשב הביתי שלי לחדש. בגדול הוא ישמש אצלי לגיבוי נתונים, תמונות, סרטים, אינטרנט וכד, לא משחקים או תוכנות מיוחדות (בשביל זה יש אחר). אני רוצה שיהיה חזק בשביל השימוש הביתי ואני לא מחפש את ההכי חדשני. מה אתם אומרים על המפרט הבא: + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : …

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה נחמנד אם הוא יהיה שרט אבל לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. שלום, אני רוצה שתבנו בשבילי מפרט חזק למשחקים, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ב- 4300 ש"ח, דרוש שהמארז יהיה יפה עם אורות כחולים, כרטיס מסך טוב, ושהמחשב יהיה קריר ועמיד. חנות דרושה: IQPC.CO.IL לא עושה OC

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by joni69,

תוכנות פוטושופ פלאש כל מה ש 2D וקצת 3D..לא משחקים בכלל..אינטרנט סרטי HD וזהו שיהיה לפחות 4 ג'יגה ראם כונן קשיח 500 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. אני מחפש מחשב שיסחוב משחקים טוב לא כולל ציוד היקפי ואני לא מתעסק באוברקלוק. אני דיי הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך 8800GT ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 כמובן שאם אין סיכוי לשים את שניהם ביחד בתקציב אז תציעו מפרט טוב אחר. תודה מראש

12. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by Nimesh,

שלום לכולם, לא מזמן כתבתי כאן הודעה בנוגע לקניית מחשב שהיה מיועד לחברתי. עתה אני מעוניין לרכוש אחד לעצמי לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט כל משחק שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר צריך לכלול מסך, אז תגידו לי אתם. …

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by 3p,

היי, אני צריך מחשב חזק לעבודה זלי שכולל הרצות של קומפילציות כבדות. צריך רק מעבד, לוח אם (עם כרטיס מסך OB) זיכרון ומארז, כל השאר לא צריך. התקציב הוא 2K גג

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by יוגב1,

אני יודע שזו שאלה קצת מטופשת אבל אני באמת לא יודע :-\ יש לי לפטופ עם 2 כרטיסים של 512M (יהנו 1G סה"כ) ואני רוצה לשדרג ל2G אז אני יודע שכבר כדאי לי לקנות 2 כרטיסים של 1G (יהנו 2G סה"כ) נכון? אבל מה מבחינת צריכת החשמל שלהם? עדיף1 או 2 כרטיסים? או שזה בכלל זניח? אני שואל כי זה לפטופ ואני לא רוצה שזה יוריד לי את הזמן של הסוללה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  16. Started by Avivo,

חשבתי ללכת על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2345&p=20 מה אתם אומרים עליו? למישהו יש נסיון עם המחשבים של סוני? הצרכים שלי הם בגדול: משקל נמוך, אורך חיי סוללה, לראות סרטים (dvd), ואינטרנט אולי משחקים (ברמה של max pain1 ו warcraft III אז לא להשתולל) נ.ב. המחשב הקודם שקניתי פה לאמא שלי אדיר..... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5482891 אולי עוד אחד כזה? רק טיפה מפריע לי שאין לו פלופי

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by אורן123,

מעבד אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם GIGABYTE P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDRII 800 2x1GB Kingston HyperX CL4 כרטיס מסך POINT TO POINT 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 4565 צריך המצלות בקשר לקירור והתלבטות בכרטיס מסך זה 8600GT 512MB GDDRII, HDTV, DVI, PCI-E או זה 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של ZOTAC

• 10 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by gal669,

אהלן המחשב שלי מת אחרי 4 שנות פעילות אז הגיע זמן לקנות חדש. את הקודם פשוט קניתי בעסקת חבילה כזו בלי לדעת כל כך מה יש בפנים, הפעם ניסיתי לעשות סקר מקיף. זה המפרט שאני הרכבתי, ורציתי לקבל עליו חוות דעת: מעבד intel Q8200 לוח אם Asus P5Q-EM צורב LG GH22LS40 דיסק קשיח WD5000AAKS זיכרון 2 x Kingston 2048mb (סך הכל 4 GB בשני צ'יפים) מארז Compucase 6A19 ספק כח HEC TRT 400W 400TR השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדות וכאלה. לא עיבוד תמונה / וידאו ולא משחקים. אני כן מתכוון להפעיל כל מיני דברים דרך virtual machines כי נמאס לי לפרמט כל כמה חודשים... :-) אני יודע שקניתי משהו שהוא יותר ממה שאני צריך, אבל זה כי אני רוצה שהוא יחזיק לי המון שנים או לחלופין יורד לדרגת media c…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  19. מפרט Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm צורב יש לי כרטיס מסך יש לי RADEON HD 4350 סה"כ המחיר של המפרט לא כולל הכרטיס מסך הוא 1460 עכשיו שאלת המיליון דולר היא אם בעוד כמה חודשים ארצה לשרג זיכרון וכ. מסך רציני המחשב יתאים למשחקים כבדים ? תודה מראש לעוזרים וחג שמח

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by shahaf14,

בהספק 500W מה עדיף מבין החברות בכותרת? ובכלליות מה עדיף ומה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. שלום רב לכל חברה הפורום, אני חבר חדש ולאחר עיון רב במאגרי הפורומים מגיעה השאלה: איזה מפרט הכי קרוב לתקציב של ה3000 ש"ח, אין לי בעיה לגלוש מעט, אני רוצה שהמחשב יהיה שקט מאוד (קירור מים?) הייתי רוצה DDRII 1024 וליבה כפולה עם אפשרויות לשידרוגים עתידיים. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות גרפיות ואינטרנט. אני לא צריך מסך זה מחשב שאני לא רץ דחוף לקנות, אני מבין שבאוגוסט ירדו המחירים...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by Nkavkaz,

היי, הרכבתי את המפרט הבא ואני צריך חוות דעת והמלצות מה מיותר מה אפשר להוריד/ להחליף ביותר זול ללא פגיעה בחשבון הביצועים, המטרה היא להוזיל את המפרט ל5000, קירורים וספק כוח אני חושב שלא בחרתי בחוכמה לכל מי ששואל המחשב ישמש בעיקר להורדות, גלישה באינרטנט ומידי פעם מחשקים באיכות גבוה, בתודה נתן. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1067 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 2 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪431 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪567 קירור למארז: Asetek Vapochi…

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
    • 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל, עדיף לחסוך אם אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיילים סקייפ חדשות ואופיס בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by punk119,

יש לי כרגע P4 2.6 abit ic7-g kingston 2*256 DDR1 433mhz Radeon 9800PRO 128 MB עד לפני פסח זה עוד סחב בקושי משחקים אבל המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון test drive unlimited silverfall stalker C&C החדש כולם מקרטעים אפילו ברמות גרפיקה נמוכות אני ממש לא מתמצא במה שהולך עכשיו בשוק של החומרה לפי מה בחיפשתי מצאתי שאני יכול לשדרג ב2300 שקל את הזכרון והכרטיס מסך לX1950PRO ולעוד גיגה של זכרון בדקתי גם שעם אני קונה מעבד/זכרון/לוח/כקטיס מסך חדשים זה יעלה לי בסביבות ה4800 חשבתי משהו בכיוון ה AMD X2 5200 OCZ 2GB 800MHZ Abit kn9 Ultra X1950XT 256 יש משהו יותר טוב באותו המחיר? מה כדאי לי בינתיים לעשות? עזרה תתקבל בברכה עריכה: אני ראיתי את חוקי הפורום, תקציב זה דבר משתנה כפי שאתה רוא…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.