ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אבקש חוות דעת על המחשב הבא, המיועד לריבוי מטלות וOC. מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 460 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 1200 ש"ח CORSAIR XMS2 2GB א. האם יש חלופות במחיר סביר לזיכרון? (למה הוא כ"כ יקר יחסית לחו"ל) ב. בכרטיס מסך סביר (לא למשחקים). ג. כרטיס טלויזיה. ד. מארז - חשוב מאוד שיהיה שקט! יש תמחור ליד הרכיבים... בכל זאת, בשל בקשות מחיר מירבי 6324.32 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איך המפרט הזה? הוא לא רע בשביל משחקים? אני לא רוצה שיהיה מדהים אני רוצה שיהיה סביר למשחקים..הוא סביר? איך המעבד הוא נחשב טוב?והלוח אם? והכרטיס מסך הוא יותר טוב מati x800? תודהה מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים Chi Mei C…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחר שבוע של חפירות.. זה המפרט שהגעתי אליו.. מיועד ללימודים וכמובן כמובן למשחקים (בינוניים)... לא מתכוון לבצע OC , כמו כן אני ממש לא מבין בתחום הקרור (מעבד , כרטיס מסך וכו' )אז אם למשהו יש המלצות לגבי נושא זה תודה מקרב לב תקציב בסביבות 3.5-4 (ללא מסך..) , מבקש ייעוץ והאם מפרט זה עונה על הדרישות: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה כמובן שיותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאוורר…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט למחשב ללא ציוד היקפי שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר ויחזיק מעמד לפחות לעוד 3 שנים * רעש לא מפריע לי * אני לא יודע אם כדאי לעשות אוברקלוק ואם אפשר הייתי רוצה שיהיה לי מארז שנראה עלוב , כי תמיד רציתי מארז עלוב אבל מחשב חזק כי זה משעשע לא חייב להיות גרוע רק שיראה כמו המחשבים הישנים אבל שיהיה טוב. אם זה בלתי אפשרי אז תציעו איזה מארז שבא לכם , יש לי צורב אז גם את זה לא צריך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מחשב חדש..3500 ש"ח,אפשר לחרוג ב-200-300 ש"ח.. חשוב לי כרטיס מסך חזק וזיכרון. יש העדפה מסוימת לאינטל אבל לא על חשבון הגרפיקה וכו'. חשוב שיהיה קירור טוב ושקט! תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט של כ3000 ש״ח, אפשר לחרוג אוליי עד 3200-3300. המחשב מיועד לגיימינג עד כמה שאפשר, משחקים כמו BF3 וכו׳, ולעבודה משרדית. כמובן שעדיף שיהיה שקט ועם קירור טוב. הוא יחובר למסך 19 אינץ׳ כנראה. הכי חשוב - את המפרט יש להרכיב בksp! אופציית הרכישה היחידה שלי היא משם. לא מתוכנן אוברקלוק עליו, וככה אם אפשר על הדרך להוסיף איזה רמקולים ב200-300 שקל זה גם יכול להײַות נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, לפני יותר משנתיים מכרתי את הLG JACKE PRO שהיה לי נייד מעולה אבל כרגע יקר לי , אפילו כיום הוא עולה כמעט 7000 . כולל המלצה מניסיון לשירות התיקונים והאחריות כי חוץ מהLAPTOP ואציין שח.י עושים עבודה טובה. רוב המוצרים שקניתי מסתיימים בחזרה לחנות לתיקון להחלפה ריבים חודשים של המתנה לא כיף , אבל כדאי שיהיה שירות אמין. הייתי בשמחה קונה שוב LG אבל אין להם ניידים טובים במחיר לכל נפש . הייתי רוצה המלצה לנייד עד 5000 שיהיה טוב כמו הLG עם השירות. דרישות בסכום עד 5000, לא חייבים להגיע לסכום הזה כרטיס מסך - אני אפילו מעדיף הכי פשוט שיש חבל על כל וואט שכרטיס חזק יבזבז לי. משקל - די חשוב לי אבל עד 2-2.2 אם הנייד קשיח אז זה סבבה כי אני לא בחור עדין. גודל - 13.3 אך גם 14.1 אם…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים ואפשרות solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בטוח, אולי צורב חיצוני אם לא קיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מ1-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך 15 ורצוי משקל נמוך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אין לי כל כך מושג במחשבים, אני מחפש מחשב כולל הכל מלבד מערכת הפעלה בתקציב של 3500 שח לצורך משחקים סטנדרטיים מה שהציעו לי הוא: לוח אם msi 1066 מעבד אינטל ליבה כפולה e2140 זיכרון 1G 667 ceon דיסק קשיח 160G hitachi צורב DVD *18 כ.מסך geforce 7300 256mb מקלדת+ עכבר מסך דק aoc 19 אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, כנראה בספטמבר(יומהולדת) אני אקנה מחשב חדש... השאלה שלי אם עד אז לא יהיו ירידות מחירים משמעותיות וכו... אם אתם ממליצים כן לקנות בבקשה שבמפרט יהיה גם מקלדת ועכבר ובלי מסך.. המחשב הוא בעיקר למשחקים ועריכה (לומד השנה עריכה עם תוכנות דיי כבדות) תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית שוטפת כולל מסך -אינטרנט -אולי מעט מאוד סרטים -מסך -מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום יש אפשרות לחריגה בתקציב תודה....
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב המיועד לתכנות JAVA, קצת עריכת וידאו, קצת משחקים (בעיקר FIFA). התקציב 4500 ש"ח. אפשרות ל-OC עתידי. המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 800 1GB Corsair XMS2 CL5 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU מחיר: 4300 ש"ח 1. לגבי המעבד ולוח האם אני סגורה. 2. לגבי הזכרון: האם שווה להשקיע בזכרונות 800MHz או שאפשר להסתפק ב- 667. כמו-כן: האם 1G מספיק? 3. דרוש יעוץ לגבי מארז/ספק/מאוורר בהנחה שבעתיד ארצה לבצע OC סביר. 4. המפרט מ- KSP, אך אשמח לקבל המלצות …
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤796 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤320 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 1 - מחיר: ¤27 ספק כוח: Thermaltake Though Power 850W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤858 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤524 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 400Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Gigabyte GTX280 1GB DDR3 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤2899 קירור לכ.מסך: Arctic Cooli…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב לפני שבועיים קניתי מחשב מסוג hpdv61230ej לאחר שהרגשתי איטיות והעלמות מסתורית של ג'יגבייטים ללא שןם התקנה,הרצתי בדיקה של hdtune להלן תוצאות בתמונה,אשמח לתשובה האם יש בעיה במחשב/בכונן הקשיח. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא צריך דיסק קשיח וצורב DVD לא צריך ציוד היקפי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה אני רוצה לקנות מחשב שעיקר יעודו זה להורדות באימיול ובקאזה ויעוד שני זה למשחקים עם גרפיקה חזקה שלא יתקע לא יתחמם ואם צריך אז נוסיך מאוררים ולא יהיה איטי אני מחפש מפרטים ב-5000 ובנוסף כמה עולה מסך 19 רגיל? וכמה עולה מסך 19 דק? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
צריך מחשב ב-3K הכולל מסך (אם אפשר אז דק) שכולל צורב ומקלדת ועכבר. הוא אמור לשמש לאינטרנט אז צריך הארדיסק גדול יחסית (80 ג'יגה),שיהיה גם לסרטים וקצת למשחקים (לא כבדים במיוחד..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שהיה כמה שיותר חזק. [אני מעדיף שיהיה כרטיס מסך יותר חזק מאשר מעבד.]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום וחג שמח יש לי חבר שמעוניין לקנות כ.מסך למחשב שלו.. המעבד שלו תומך PCI-E והתקציב הוא 400-500 מטרת הכרטיס למשחקים כמה שיותר יסחוב יותר טוב החנות המועדפת היא KSP. בנוסף אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אז עכבר אני חושב שאני ילך על G5 של לוג'יטק, רק מקלדת יש לי בעיה.. הסכום נע בסביבות ה 100 שח עם חריגה קטנה.. העדפה גם לKSP אם משהו חושב שיש עכבר אחר/מקלדת אחרת המיועדים למשחקים במחירים הנעים ב:עכבר 200 עם חריגה קלה, מקלדת:100 עם חריגה קלה תודה לעוזרים ושוב חג"ש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לי לוח בסוקט 939), כ. מסך (6600GT). לגבי זכרון אני לא בטוח אם צריך להוסיף או להחליף הכל. כרגע יש לי 512MB 400MHZ X 2...השאלה אם אפשר להוסיף עוד זכרון במהירות שונה (אם זה בכלל אפשרי טכנית) או שאולי להוסיף זכרון באותה מהירות. או בכלל להחליף הכל... אגב התקציב הזה סביר אני מקווה כדי להריץ עליו משחקים חדשים ללא בעיות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-