עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש לקנות מחשב בייתי לשימוש אינטרנט וצפיה בסרטים יש לי בחדר LCD 32 אינץ' של סמסנוג עם כניסת HDMI אז חשבתי למנף את זה ולקנות מחשב עם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. יש לכם מפרט להציע לי עד 2000 שח לקניית מחשב לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים ללא מסך כי יש לי כבר. עוד דבר ששחכתי לציין:אני צריך שלמחשב יהיו 2 יציאות למסך אחת לטלווזיה של HDMI שיהיה מחובר קבוע ועוד אחת של VGA או DVI לחיבור למסך שלי בחדר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ - 1 3 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 483.00 ¤ - 1 3 Thermaltake TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM 380.00 ¤ - 1 3 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS 380.00 ¤ - 1 3 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 549.00 ¤ - 1 3 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK מעבד מתלבט בין 6600 ל8400 סך או האסוס המדובר פה בפורום או 226BW, נראה כבר מה אני אחליט אחרי התצוגה (עדיין לא ממהר עם המסך) מקלדת משו פשוט לוג'יטק או מייקרוסופט, ועכבר MX518 כרטיס קול וZ5500 כבר בדרך (XFI X MUSIC)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. 1. האם המיפרט מתאים ל OC לוח אם טוב מספיק? 2. האם המארז והמפרט בכלל "שקטים"? 3. האם כדאי להחליף או לשנות משהו (בכל זאת ולהשאר בטווח המחיר הזה?) או שהגזמתי ואפשר גם לחסוך?? 4. האם כדאי להוסיף עוד קצת ולקנות 88GT של 1GB או שזה מיותר?? 5. עוד דבר קטן, צריך המלצה למסך טוב שיתאים בסביבות 1500~ 19" שימושי המחשב למשחקים חזקים וחדשים כמו CRYSIS וכו' + מוסיקה טקסט וגלישה תודה רבה ??? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1264 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by benjamin07,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינטש מעבד I5 - איזה מעבד כדאי ( 480 ומעלה?) והמחשב הוא לצורך הדגמות יש צורך בכרטיס מסך טוב וחזק להרצת סימולציות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. 5K דגש על כרטיס מסך חזק 1800XT 512 או 7900 בלי מסך ! עדיפות בחנות בדרום ב"ש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בסלון ביתי ויתחבר ל: מסך CRT רגיל (19" של LG) לצורך עבודה רציפה (אינטרנט, תוכנות, לימודים) מסך LCD של LG בגודל 32" לצורך משחקים (NFS החדש.... Pro Evolution וכד'...) וצפיה בסרטי HD לכן אני צריך גם 2 שלטי משחק (גיים-פאד) , עדיף אלחוטיים. באותה הזדמנות אשאל - האם אפשרי בכלל לחבר למחשב אחד 2 ג'ויסטיקים ?! על המחשב להיות שקט ככל האפשר (לצורך צפיה בסרטים) ולכלול אל-פסק (החורף הגיע ואיני חובב נפילות...) תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by BIR,

שלום לכולם וערב טוב :] אחותי הגדולה צריכה מפרט לעבודה משרדית היא הולכת להיות סטודנטית, וכולם יודעים שסטודנטים לא מגדלים כסף על העצים אז זה התקציב =\... אממ כול מה שצריך ללא מסך :] מארז+ספק מעבד לעבודה משרדית חזק. לוח אם שיהיה אחד טוב :] זיכרון 1024 או 512 כרטיס מסך שיהיה מובנה או משו פשוט. דיסק קשיח מספיק 80 X: כונן ~צורב DVD מה שניכנס.. מקלדת+עכבר סטנדרטים. רמקולים פשוטים תודה רבה לכול מי שיכין.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by username80,

היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!

10. Started by maitay,

היי אני צריך מפרט שיהיה שקט יחסית ויריץ HD חלק תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. שלום הלוח אם לא כולל יציאות Firewire 1394 ויציאות eSATA. האם קיים כרטיס שניתן להוסיף ללוח אם וכולל יציאות אלו? אם כן, מה מחירו? האם יש לכם המלצה לגבי כרטיס מסוג זה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by alergic,

רק המארז עצמו בלי הדברים מסביב כמו מסך מקלדת וכו' מחשב שאפשר להנות ממנו בגלישה לאינטרנט ומשחקים פשוטים. הבקשה: קניה מרוכזת של 10 מחשבים כאלו WIN XP על כולם צורב DVD בכל 1 כרטיס מסך לא פחות מ GEFORCE 6950 2 GB RAM לא לאוברקלוק רצוי מעבד CORE 2 זהו בעיקרון. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by vemplord,

שלום רב, מחשב שמיועד ל 80% צפיה ב HD ו 3D בלו ריי ו MKV ו 20% פוטושופ בסיסי אינטרנט ועיבוד תמלילים. כמו כן אני זקוק ל spdif. האם המפרט המצורף יענה על הדרישות? (יש להוסיף 6450HD ודיסק של 1 טרה שלא מופיעים שם) האם כדאי להוזיל במעבר לAMD? (אם כן, איזה מעבד ואיזה לוח) בברכה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ומתקשה בקביעה של התקציב הנדרש. אשמח אם תעזרו בנושא. אני מעוניין להריץ משחקי DX10 כגון קרייסיס באיכות טוב. אשמח אם תפרטו כמה טווחי תקציב ומה ניתן להשיג עם כל אחד, זה יהיה נפלא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות) בתקציב הנ"ל , חוץ מהשניים נראה לי שאזדקק לספק כוח רציני (400 ENEM.. אולי?) ולא ל HEC המסכן שלי . אשמח להמלצות תודה מראש המפרט הנוכחי (כמובן שלא צריך HD , צורב וכ'ו) Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אאחרת?(אתם המומחים)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. נראה לכם ששווה לחרוג ב64 ש"ח ולשים E6300 או שתכלס אין הבדל? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Box ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E5300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤126 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤116 כמות:1 http://w…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by theman007,

כעקרון יש לי מחשב והוא כבר לא עובד כמו שצריך ומתחיל לעשות בעיות שהם בחומרה המחשב הוא למשחקים ועבודה יום יומית (כמה שיותר שיהיה אפשר להוציא מהמחשב בתקציב הזה) שיהיה גם אם מסךוציוד היקפי ואם יש לכם הצעות איפה גם אפשר לקנות די בזול חלקים (אני יכול להרכיב לבד+התקנה אז זה לא בעיה בכלל ואפשר פה לחסוך) באיזור חיפה יש לי רכב אז אין בעיות אם הגעה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by jehova,

שלום חברים, אני מחפש מחשב שיריץ תוכנות סטנדרטיות של סטודנטים להנדסה. שיהיה בעל הארדיסק ~250GB כרטיס מסך לא משנה כל כך, כי לפי מה שהבנתי הכרטיסים המשולבים מספיקים בשביל שימוש רגיל ללא משחקים כבדים למיניהם. זיכרון לפחות 2GB.. האם גם בניידים יש את הקטע של הדואל? כלומר כרטיס של 2GB+1GB לא יתן דפוקה מלאה? וכמו כן ראיתי במפרטים בודדים שהזיכרונות הם 800MHZ רובם 667MHZ, האם כדאי להתעקש דווקא על המהיר יותר? שיפור כזה משמעותי? כמו כן על פי מה שקראתי כאן במיקרא, הדגמים החדשים של המעבדים הם ה T8XXX למיניהם, אני לא רוצה לקנות מחשב עם מעבד ישן וכל השאר סביר, איזה מעבד סביר כדאי? אחריות מינימום שנתיים. אה כן ומסך 15". משקל לא קריטי.. לא אלך איתו לאוניברסיטה, לא נראה לי פרקטי לכתוב נוסח…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום , אני מעוניין במפרט למחשב ללא ציוד היקפי שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר ויחזיק מעמד לפחות לעוד 3 שנים * רעש לא מפריע לי * אני לא יודע אם כדאי לעשות אוברקלוק ואם אפשר הייתי רוצה שיהיה לי מארז שנראה עלוב , כי תמיד רציתי מארז עלוב אבל מחשב חזק כי זה משעשע לא חייב להיות גרוע רק שיראה כמו המחשבים הישנים אבל שיהיה טוב. אם זה בלתי אפשרי אז תציעו איזה מארז שבא לכם , יש לי צורב אז גם את זה לא צריך. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  22. באוגוסט אני אסע לחו"ל לדודים שלי ולא חסר להם ממש כסף הם דווקא כאלה עשירים וכל איזה חומרה של מחשב שם הרבה יותר זולה ממה שאצלנו בארץ מכיוון שזה באוגוסט חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי QX6700 ולוח אם של GIGABYTE P35-DQ6 שהם ביחד יהיו איזה 700 דולר ואולי כרטיס 8800GTX ואז אני אמכור למישהו את ה 8800GTS שלי ואז אולי ההורים שלי יקנו לי עוד 8800GTX בעזרת הכסף שארוויח מה 8800GTS שלי מה דעתכם? האם הכל יתאים להכל ויהיו לי ביצועים מדהימים?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by McALLAN,

שלום לכולם! זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום זה!!! את המפרט הבא בניתי ביחד עם חבר על מנת להגיע למחשב שעונה על הצרכים העכשיויים שלי וגם יכלול יכולות שדרוג בעתיד על מנת לחסוך קניה מאסיבית של חלקים ביום השידרוג. אני מעוניין לדעת האם המפרט הנ"ל יענה על צרכים אלו, האם ישנן בעיות סמויות במפרט זה שלא ראיתי, והאם המחיר (שחושב ללא כ.מסך באזור 3000 ש"ח) ישתלם לי בטווח הארוך גם כשארצה לשפר. צרכים: 1. תיכנות- netbeans, visual studio וכו' - (יומיומי) 2. הקלטות מוסיקה - cubase (לעיתים) 3. גרפיקה - solid, rhino, photoshop (לעיתים) 4. משחקים - מי לא אוהב?! (כמעט יומיומי) מפרט: 1. מעבד: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box 2. קירור למעבד: freezer 7 pro Rev 2 3. מארז: Antec three…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by Amir Isaschar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים ואפשרות solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר בטוח, אולי צורב חיצוני אם לא קיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מ1-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך 15 ורצוי משקל נמוך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. יש משהו מומלץ ? ALIEXPRESS? KSP ?

דיונים חדשים בפורומים