עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בקיצור ככה ! בניתי חדר בעליית גג ,עשיתי לי צינורות בקיר שיעבירו לי כבלים לטלוזיות בחדר (2 טלויזיות =כן זה חדר קצת גדול ). אז ככה פרויוקט לא קטן אבל בסוף הוא יהיה מושלם , המטרה שלי זה מחשב למשחקים שיהיה סוס כמה שיותר :=) וגם שיהיה לי לסרטים ככה שאני אוכל לחבר אותו גם למסך של המחשב וגם לעוד שתי lcd בחדר ,בלי שהוא יקרוס ..!(כמובן HD) לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה כרטיס מסך עם שתי יציאות , שמתוכן אחת תיהיה מחוברת תמיד למסך המחשב ! התקציב הוא :4000 ש"ח נטו למחשב ,בלי מסך בלי שטויות ! תודה מראש שפיצים !

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  2. אהלן!@ אני מעוניין במחשב חזק לעריכת מוזיקה, שיהיה אינטל,אם אפשר לוח של אסוס יהיה מעולה. וגם המארז שיהיה כזה מדליק של nzxt משהו בסגנון דרוש גם כרטיס קול בינוני, משהו שיספק את היצרים! בתודה מראש חברים, התקציב 2500 שח"ים!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by vmatan,

להלן מפרט מחשב אשר הורכב לי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם. מה לשנות? האם כדאי להחליף חברה של אחד מרכיבי המערכת? מעבדי אינטל: Core2 duo E6550, 1333 Mhz, S775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE: P31-DS3L S775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz: 2x1GB OC2 Platinume Revision 2 XTC כרטיסי מסך GIGABYTE: 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים LG: DVD+RW GSA-H62NK x18 Black SATA מארזים HEC: Hec Compucase CI-6A21 Black and Sulver (No PSU) ספקי כוח Chieftec: 550W Active PFC, 12cm Fan (24 pin) תודה,

4. Started by username80,

היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK34345551299 הדגש הוא למחשב זול שיחליף מחשב קיים (צרכים רגילים - וידאו, אופיס, אינטרנט) לשנתיים הקרובות לפחות... זה מחיר זול או שניתן למצוא זול יותר לאותו מפרט? מה הייתם משפרים? מחליפים? (לוח?) שווה בכלל ללכת על מעבד קונרו? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. Started by bebers,

אני רוצה לבנות מפרט , למחשב למשחקים שיהיה לי אפשרות לעשות לו OC טוב (הקירור שלא ייכלל בתקציב) דרישות מינימום 4 GRAM הארדיסק 500G לוח אם טוב שלא יגביל OC מעבד ברמה טובה משהו כמו E7200 ?! כרטיס מסך ברמה של 9800GT או 4850 וספק שיתאים לכרטיס מסך אם אפשר מחנות שאמינה וזולה יחסית זה יועיל ~ נערך שנית~ יש לי מפרט ברמה בסיסית אבל הרבה התלבטויות מעבד intel E7200 ב550 ש"ח(זה מחיר סביר? ראיתי בפנדה ב-599 את ה-E7300) לוח אם אני צריך המלצה עד 480 ש"ח - חשוב שבלוח אם יהיה SPDIF (יציאה אופטית לסאונד) ואם אפשר HDMI זכרונות G.SKILL 4 G PACK CL4 (עם צלעות קירור כפולות)PI BLACK ב390 ש"ח ספק אין לי מושג בזה , צריך המלצה עד 350/390 ש"ח HD חיצוני של MAXTOR ONE TUCH - זה יתווס…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by nevoy,

שלום. המחשב יהיה למטרות צפייה ולא להקלטה. חוץ מזה גם אין צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. אין צורך בלוח אם שיאפשר שידרוג עתידי, מספיק אחד שכולל כרטיב מסך וכרטיס קול טובים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by RonTwins,

שלום! אני רוצה מחשב עד 5000 ש''ח כולל מסך,רמקולים,ושני סטים של עכבר ומקלדת. המחשב מיועד למשחקים,אך גם לOC. לא ללכת על כרטיס שפחות מX1650XT. 1GB זיכרון יספיקו בהחלט. הארדיסק לפחות 160GB. תודה לעוזרים. לא ניתן לחרוג מהתקציב.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by alergic,

רק המארז עצמו בלי הדברים מסביב כמו מסך מקלדת וכו' מחשב שאפשר להנות ממנו בגלישה לאינטרנט ומשחקים פשוטים. הבקשה: קניה מרוכזת של 10 מחשבים כאלו WIN XP על כולם צורב DVD בכל 1 כרטיס מסך לא פחות מ GEFORCE 6950 2 GB RAM לא לאוברקלוק רצוי מעבד CORE 2 זהו בעיקרון. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר לסרטים, אינטרנט, תכנות וגם למשחקים (לא לגיימר כבד) בשלב ראשון לא מתוכנן OC. (בעתיד כנראה שכן) הרכבתי את המפרט הבא: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 1GB Twinmos - 470 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 סה"כ : 4050 ש"ח איזה מארז + ספק כדאי לקנות? (המחשב נמצא בחדר השינה ולכן אני רוצה שיהייה כמה שיותר שקט - אפשר לחרוג מעט במחיר ע"מ לקבל מארז איכותי יותר) האם יש שיפורים שרצוי לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by abcdjkh,

שלום רב. אבקש חוות דעת על המחשב הבא, המיועד לריבוי מטלות וOC. מעבד 1200 ש"ח E6600 כונן קשיח 460 ש"ח WD3200KS לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון 1200 ש"ח CORSAIR XMS2 2GB א. האם יש חלופות במחיר סביר לזיכרון? (למה הוא כ"כ יקר יחסית לחו"ל) ב. בכרטיס מסך סביר (לא למשחקים). ג. כרטיס טלויזיה. ד. מארז - חשוב מאוד שיהיה שקט! יש תמחור ליד הרכיבים... בכל זאת, בשל בקשות מחיר מירבי 6324.32 ש"ח

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  12. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני זקוק לייעוץ.... המחשב מיועד בעיקר למטרות גיימינג בתקציב של 4500 בערך למרות שאם יהיה טיפה יותר יקר ומשתלם עדיין תופס.... אין צורך לפרט את המשחקים אבל הכי חדשים וכבדים. יש לי מסך סמסונג 23HD משולב גם למחשב וגם טלוויזיה. אין לי כוונה לבצע אוברקלוקינג, אני מחפש מארז שקט יחסית(מחשב קרוב למיטה), בנוסף לכך מעדיף מעבד I5 זכרון של 1T, ומכיוון שמערכת הפעלה היא ווינדוס 7 חשבתי על כרטיס מסך שתומך ב DX11. אני כנראה קונה בב"ש לכן אין לי יותר מדי אופציות לנסוע(סטודנט בלי רכב), לכן אייבורי הם כנראה החנות למרות הביקורות השליליות. אשמח אם תעזרו לי.....

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by didi78,

הרכבתי מחשב בעזרת נציג מחנות מחשבים, מה אתם אומרים על המפרט? שווה את ה 4550 ש"ח? המחשב בנוי בעיקר לגיימינג(BF3, CD4 ,WoW, וכל מיני משחקים שהולכים לצאת בזמן הקרוב) ולעריכה גראפית(sony vegas, adobe collaction cs5-6 ועוד) המפרט: http://img839.imageshack.us/img839/4762/13466935792043.jpg אם המפרט לא טוב, אתם יכולים להציע לי מפרט מחנות אחרת(לא משנה לי איזה חנות) ב4550 ש"ח מקסימום?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. Started by roiy,

1. מה התקציב? עד 4K 2. מטרות המחשב? סטודנט להנדסה ז"א תוכנות כבדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 רחב ואל פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי מארז טוב אני מתכוון להשתמש בו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בכלל לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - לא מתכוון לשחק אבל נשאיר אופציה למשחקים לא כבדים חשבתי על כרטיס 4670 או 9500 האם יש צורך ב 4G זיכרון? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by nadavoria,

לאחר שבוע של חפירות.. זה המפרט שהגעתי אליו.. מיועד ללימודים וכמובן כמובן למשחקים (בינוניים)... לא מתכוון לבצע OC , כמו כן אני ממש לא מבין בתחום הקרור (מעבד , כרטיס מסך וכו' )אז אם למשהו יש המלצות לגבי נושא זה תודה מקרב לב תקציב בסביבות 3.5-4 (ללא מסך..) , מבקש ייעוץ והאם מפרט זה עונה על הדרישות: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by Hateable Bastard,

My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

שלום! אני צריך מפרט לHTPC לחבר! 1. הוא ביקש מארז שוכב ולא עומד 2. הוא יקודד ווידאו, לא באופן מאסיבי, אבל מידי פעם. והוא גם רוצה להקליט מYES למחשב. 3. צריך כרטיס לכידה/טלוויזיה/עריכה(זה מה שהוא אמר לי ומכייוון שאני לא מבין בכל הכרטיסים האלה אז כתבתי, יכול ליהיות שכרטיס אחד עונה על הכל) 4. שיהיה כלול: מקלדת ועכבר אלוחיטיים, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני(חשבתי על הMIMO של EDIMAX) 5. אפשרי שיהיה OC! אם זה נחוץ לקידוד.(כי שמעתי שאינטל טוב יותר לקידוד) תקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. באוגוסט אני אסע לחו"ל לדודים שלי ולא חסר להם ממש כסף הם דווקא כאלה עשירים וכל איזה חומרה של מחשב שם הרבה יותר זולה ממה שאצלנו בארץ מכיוון שזה באוגוסט חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי QX6700 ולוח אם של GIGABYTE P35-DQ6 שהם ביחד יהיו איזה 700 דולר ואולי כרטיס 8800GTX ואז אני אמכור למישהו את ה 8800GTS שלי ואז אולי ההורים שלי יקנו לי עוד 8800GTX בעזרת הכסף שארוויח מה 8800GTS שלי מה דעתכם? האם הכל יתאים להכל ויהיו לי ביצועים מדהימים?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by mesho,

אני זקוק למחשב לעריכת וידאו בעיקר אך גם תכנות ומשחקי מחשב בינוניים (spiderman/transformers) לבן שלי תשלום באשראי כ 5 תשלומים התקציב כ 4000 שקל ללא המסך - אם ניתן במחיר הזה כרטיס עריכה זול , אם לא אז FIREWIRE ללא מערכת הפעלה - יש לי XP חוקי - אבל תואם ויסטה עדיף אינטל C2D אבל לא חובה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. תודה vic07 ו Xtazy עדכנתי את תוכן ההודעה לפי המפרט. להלן רשמית הצרכים לבניית המחשב: 1. תקציב- בין 5000-6000 ש"ח 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב- לא ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש כמו טרקטור 10. האם מתוכנן…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  21. המחיר ללא מסך

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד - Intel Core Two Duo E8400 כ. מסך - GIGABYTE GeForce 8800 GTS 512MB כ. קול - Creative Audigy SE 7.1 לוח אם - GIGABYTE EP35-DS3L זכרונות - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC כונן קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב - LG GSA-H55NK מארז - Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS ספק כוח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  23. מחשב לעבודה משרדית שוטפת כולל מסך -אינטרנט -אולי מעט מאוד סרטים -מסך -מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום יש אפשרות לחריגה בתקציב תודה....

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K. ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עם התוכנות הבאות: ריינו סקצאפ אוטוקד ופוטושופ ויריי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.