עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alergic,

רק המארז עצמו בלי הדברים מסביב כמו מסך מקלדת וכו' מחשב שאפשר להנות ממנו בגלישה לאינטרנט ומשחקים פשוטים. הבקשה: קניה מרוכזת של 10 מחשבים כאלו WIN XP על כולם צורב DVD בכל 1 כרטיס מסך לא פחות מ GEFORCE 6950 2 GB RAM לא לאוברקלוק רצוי מעבד CORE 2 זהו בעיקרון. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  2. ערב טוב, חברי עומד לבצע קנייה מKSP,הוא הוציא מאתר החברה 5 מפרטים מוכנים מראש-3 מקטגוריית מע' מחשב זולות ו2 מקטגוריית מע' מחשב מומלצות.משום מה, כולן באותו אזור מחירים. מכיון שאינני מתמצא בדיוק בפרטים הטכניים וביתרונותיהם זה ע"פ זה,צרפתי קובץ עם כל 5 המפרטים. אם אף אחד מהם לא משתלם/ניתן להרכיב/לרכוש חבילה במחיר משתלם יותר,אשמח לשמוע הצעות. המחשב משמש ליישומים בסיסיים,הורדות,צפיה בסרטים ולמשחקים לעיתים רחוקות. במחיר של 2000 ש"ח,ואין צורך במסך וציוד היקפי. תודה מראש והמשך ערב נעים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by goodspeed,

LG P1-JACKE PRO EXPRESS DUAL המצב הוא כזה: הסוללה שלי כנראה מתה, מספיקה ל40 דקות וקופצת בפתאומיות מ60 אחוז ל15 אחוז(לפני ההיברנייט). המטען עובד, אבל הבידוד של החוט מהשנאי אל הלפטופ יצא מהמקום כך שהמוליכים חשופים וזה לא נראה לי בטיחותי במיוחד. קראתי על מקרה המקפיא מהיוטיוב ולא בא להתחיל לעשות ניסויים, רוצה משהו על בטוח. אני רוצה לקנות כאלה מן הסתם בזול. אצל היבואן קבוצת חי זה עולה 300+600 שח פעם אחרונה שהייתי שם וזה יקר מאוד. יש מקומות שאני יכול להשיג את זה ביותר זול משמעותית? כולל אתרים אמינים בארץ ובחול, ו/או חנויות פיסיות בארה"ב שאני יכול לבקש ממכרים לקנות לי שם מעדיף מקורי, אבל גם תחליף איכותי יספיק

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  7. Started by Lirux,

צריך מפרט למשחקים עד 5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה, לירן.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלת תקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. After Effects, Premiere, AVID וכד' המחשב מיועד לעבודות עריכה כבדות ועבודה עם קבצים באיכות 4K ו 1080p המטרה היא לעבד את הקבצים ולבצע Render בזמן הקצר ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. נדרש רק המרכיבים העיקריים על מנת שמערכת ההפעלה תרוץ ללא שום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול הארד-דיסקים של מידע. רק הארד-דיסק SSD להפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

9. Started by anna26,

ערב טוב, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב בBest Buy וקצת קשה לי לבחור מבין כל המגוון. אני מתלבטת בין המחשב של אסוס- http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%26%2334%3B+Display+/+4GB+Memory+-+Matte+Brown+Suit/3678035.p?id=1218426408033&skuId=3678035#tabbed-customerreviews לבין אחד במחשבים של דל.. או i3 או i5 שהם יותר יקרים מהאסוס. http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Peacock+Blue/3104033.p?id=1218377768406&skuId=3104033 מה כדאי יותר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by Xardas,

מארז: Termaltake Swing 12cm fan +400W DFI Infinity nf4 SLI AMD 63 3000 venice Kingston 512mf ddr 400mhz cl2.5 2X WD 160gb 8mb sata2 כונן flopy geforce 6800gt 256mb צורב nec 3540A מקלדת+עכבר מסך דק BENQ FP71G PLUS 8MS הכל ב7500+- מ www.d-d.co.il אני הולך לשם לחנות עצמה אין לי אפשר לקחת את הכטיס הזה של Sapphire שאפשר לעשות איתו OC רצחני כי אין להם בחנות מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. אז ככה זה המפרט אם הוא טוב מאוד אל תורידו חלקים בשביל שירד גם המחיר תגידו שהוא טוב כל זה למסך 22 אינץ מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe ¤1065 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV483 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http:…

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by L I R A N 5,

שבת שלום מחפש המלצות למחשב נייד עד 4000 ש"ח. שימושים עיקריים: 1] תוכנות אופיס. 2] אינטרנט - גלישה רגילה + הורדות באימיול =] 3] צפייה בסרטים וסדרות - חשוב מאוד! דרושים רמקולים איכותיים ומסך גדול וברור. 4] דרוש צורב DVD. והכי חשוב - שהמחשב יעבוד מהר ולא יתקע כל שנייה או "יחשוב" שעות, כמו המחשב הדפוק שיש לי היום. תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים. התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל: חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו) כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד) חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7 אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב, בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה) אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP . אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת) ת…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  14. Started by Hateable Bastard,

My rig is growing old and its time to retire it - I haven't built a computer for 4 years so bear with me. 1) 5000~ NIS 2) Gaming 3) Nope 4) I don't need a burner 6) 7~ 7) I may let skypc overclock it for me, but I've never OCd myself or know anything about the subject. 8 ) No, but a lab test for faulty parts is always nice. 9) Jerusalem 10) I want the 5850 because it supports DX11 - please do not offer another card Here's my attempt at it, but I haven't done it for so long I'm sure you can do better . מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪628 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95020…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …

16. באוגוסט אני אסע לחו"ל לדודים שלי ולא חסר להם ממש כסף הם דווקא כאלה עשירים וכל איזה חומרה של מחשב שם הרבה יותר זולה ממה שאצלנו בארץ מכיוון שזה באוגוסט חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי QX6700 ולוח אם של GIGABYTE P35-DQ6 שהם ביחד יהיו איזה 700 דולר ואולי כרטיס 8800GTX ואז אני אמכור למישהו את ה 8800GTS שלי ואז אולי ההורים שלי יקנו לי עוד 8800GTX בעזרת הכסף שארוויח מה 8800GTS שלי מה דעתכם? האם הכל יתאים להכל ויהיו לי ביצועים מדהימים?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  17. מעבד : Intel Core-I5 2500K גרסת Tray1050 גוף קירור למעבד : Zalman לוח-אם : intel DH67GD דיסק קשיח : W.D 500GB 7200RPM זכרונות : 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן אופטי : Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך : Saph hd 6970 מארז : Zalman z7 ספק כח : Seasonic 600w איך המפרט הזה למשחקים הכי חזקים שיש היום ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי - על איזה דגם של צ'יפסט בדיוק מתבסס הנייד הזה? DV5-1160EJ? כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר את השם של הדגם.... וגם מה הדגם של מודם אלחוטי שיש לנייד זה? גם לא הצלחתי למצוא. מודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by Chymes,

Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 2,077 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX - 670 LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic - 688 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original -247 סה"כ 3685 ש"ח באשראי. הערות: לדעתי אין טעם לקחת לוח אם ב-1000 ש"ח כי אני גם ככה לא הולך לנצל את האפשרויות המיוחדות. כרטיס מסך 7600GS יענה על צרכי. אין טעם לקנות כרטיס יקר יותר כי בקרוב יצא DX10. E6600 כי מעבד קונים פעם בדור, להבדיל מכרטיס מסך שמחליפים כל שנה - שנה וחצי וגלל זה אני מעדיף להשקיע במעבד חזק. וכי אני לא מתעסק עם OC אז אל תגידו לי לקנות E6300 ולעשות OC. 512MB זיכרון בגלל אילוצי תקציב. מה דעתכם? הערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by adam99,

אהלן! אני מחפש מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ CS5 ואינדיזיין (InDesign) עד 2000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל. ללא צורך בציוד היקפי. ככל הנראה לא מתכונן שדרוג בעתיד, וגם ללא צורך באוברקלוק. שקט: 4+ תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. ברשותי מחשב מספר שנים מעבר AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% ,30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות GT430 או 5450 כי הם תומכים בפורמטים אודיו החדשים של HD . 1. מעבד טוב מקורר ושקט מאוד(שימשוך מספר שנים) INTEL או AMD . 2. זכרון פנימי 4 GB טוב (חברה טובה) המילה האחרונה. 3. לוח אם טוב שיאפשר לי לשדרג אם אצטרך דברים בעתיד. 4. דיסק קשיח בגודל 1 טרה 5. כרטיס מסך מינימום GT 430 או 5450 . (שתהיה לו כמובן יצאת HDMI שתוכל להעביר גם סאונד ווידאו עיי כבל אחד לטלויזיה) 6. …

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  22. שלום, אני מתחיל ללמוד החודש וכתוצאה מכך זקוק גם למחשב נייד, מהכירותי המועטה ומבדיקה קצרה.. די נדלקתי על ה- Dell XPS M1330. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות.. או אולי בקרוב יש איזשהי טכנולוגיה כזו או אחרת חדשה בתחום הניידים, שכדאי או אפשר לחכות לה? אני יודע שהפנרין צריך לצאת, האם ידוע בערך מתי אמור לצאת לניידים, ומתי בערך נתחיל לראות ניידים מצויידים במעבד הזה? תודה מראש, יניב

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by evy_s,

שלום לכולם. המחשב הישן שלי (8 שנים) עשה את שלו והגיע הזמן למחשב חדש אבל התקציב לא גדול במיוחד - עד 3000 שקל לא כולל מסך. ראיתי היום מחשבים באתר וואלה ושמתי לב שהמחירים שם זולים יחסית אבל גם המפרט לא הכי מתקדם שיש. בעיקרון השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ועריכת מוזיקה ומידי פעם גם משחקים וסרטים אבל לא הרבה בכלל. מה דעתכם על המפרט הבא? יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב שלי? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 "מערכת מחשב מתקדמת ומובילה בעולם המחשבים מעבד INTEL מקורי + לוח אם תומך ציפסט אינטל P35": לוח אם דגם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R סוג ציפסט: Intel P35 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 כ. קול משולב: 8 …

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by Mentally ill,

צריך מחשב ב-3K הכולל מסך (אם אפשר אז דק) שכולל צורב ומקלדת ועכבר. הוא אמור לשמש לאינטרנט אז צריך הארדיסק גדול יחסית (80 ג'יגה),שיהיה גם לסרטים וקצת למשחקים (לא כבדים במיוחד..) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.