עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לצפייה בסרטי HD ומשחקים בעיקרון המשחקים היחידים שאשחק הם pes 2009 ו call of duty. המחשב יחובר ל LCD 42 HD ready. אם התקציב מאפשר אשמח לשמוע הצעות לשני שלטים אלחוטיים (gamepad) תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. מחשב בלבד, לא צריך לכלול: מסך, ציוד היקפי, דיסק קשיח, צורב ומערכת הפעלה. ממש לא חייבים לנצל את כל התקציב. הבנתי שהפתרונות המוכללים של AMD עדיפים, מכיוון שכרטיס המסך המובנה חזק יותר. אם זה אכן כך - אז עדיף AMD. מארז עם פח עבה ושקט ככל האפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד שיהווה בעצם תחליף לשולחני, וישמש למטרות הבאות בעיקר, לפי סדר חשיבות: photoshop dreamweaver אינטרנט- לעבודה שוטפת- העברת קבצים, עבודה מול אחסון וכו' flash avid liquid cubase sx (אופציונלי) חשובה לי איכות תמונה ברורה ונוחה- שאפשר יהיה לעבוד מול המחשב שעות ארוכות, שאפשר יהיה לראות הבדלים קטנים בתמונות. האם במובן הזה מסך של נייד יפול ממסך של שולחני? יש לי שני הארדיסקים מהמחשב השולחני והזקן שאעדיף לעשות בהם שימוש לא שוטף, בעיקר לגיבוי ואיחסון- איך מחברים בינהם בדרך קומפקטית ולא יקרה? יש לי גם כרטיס קול audiophile 2496- האם אפשר לעשות בו שימוש במחשב נייד? עד כמה זה בכלל נכון להשתמש במחשב נייד להקלטות? המשקל פחות חשוב לי- נראה לי שעד בערך 4 קילו ז…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. אני צריך מפרט לחברה של אחי שהוא יתאים לצריכים של גלישה,צריבה וטיפה סרטים אני צריך שהמפרט יבוא כולל מסך 19 אינץ LCD תודה לעוזרים אני ישמח אם זה יהיה פחות במחיר. תודה ענקית לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by Armageddon1,

מחשב מיועד לאינטרנט, עבודה עם אופיס ,משחקים וסרטים . לקוח מ tms.co.il סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ¤1290 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ¤288 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤127 1 יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤320 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤653 1 יצרן Coolermaster CM 690 Black - In Stock ¤399 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM ¤833 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤109 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4359 לדעתי זה מפרט טוב .. אבל אני לא יודע אם הכ.מסך הנ"ל יתאים למסך המיועד שאני מתכוון לרכוש - sams…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. מחשב נטו.. ללא מסך או כל ציוד היקפי... *חזק למשחקים... כרגע לא לחוץ על ה DX10 במילא התמיכה בדור הנוכחי לא משהו.. אז כרטיס מסך חזק, זיכרונות 2G כנראה אני אלך על קינגסטון אבל תמליצו לי אתם מה לקחת... ספק כוח חזק.. מארז טוב והכל.. סומך עליכם! תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by julian,

אני מחפש מחשב במחיר של עד 3500 למשחקים בעיכר אני גיימר.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום! אני זקוק למפרט למחשב ששימושו העיקרי הוא למשחקים. המחשב יכלול כונן דיסקטים, צורב דיוידי. אני לא צריך מסך, מקלדת ועכבר. רק חשוב שמתוך זה יהיה כרטיס מסך טוב. אני גר באזור הצפון אז חשוב שזה יהיה בסביבה. תודה לכל העוזרים (אה! המחשב לא יהיה ל-oc).

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  11. אני צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לי לוח בסוקט 939), כ. מסך (6600GT). לגבי זכרון אני לא בטוח אם צריך להוסיף או להחליף הכל. כרגע יש לי 512MB 400MHZ X 2...השאלה אם אפשר להוסיף עוד זכרון במהירות שונה (אם זה בכלל אפשרי טכנית) או שאולי להוסיף זכרון באותה מהירות. או בכלל להחליף הכל... אגב התקציב הזה סביר אני מקווה כדי להריץ עליו משחקים חדשים ללא בעיות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. טוב ככה הינה המפרט שלי תנו לי הצעות מה אני יכול לשדרג כדי שהוא יהיה יותר מהיר מה עדיף ?? AMD 64 BIT 3000+ 1.8GHZ NFORCE 4-4x GYGABYTE GEFORCE 6600 GT 128 MB 1024 RAM MB נירא לי של קינגסטון אין לי מוסג מהתיזמונים שלו WD SATA 80 GB 7200 RPM ויש לי גם BIG TYPHOON מה עדיף לי לשפר את המעבד או את הזיכרונות ל 2 GB?? כ.מסך אני מעדיף לחכות ל DX10 למרות שזה יקח עוד זמן אבל אני מוכן להתפשר על זה בינתיים..

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by srulsh,

שלום, יש לי מחשב SAMSUNG R510 בן פחות מחצי שנה. היום עשיתי משהו שאני עושה לעיתים רחוקות אבל עושה - תוך כדי שהוא פועל הכנסתי סוללה, הוצאתי אותו מהחשמל, סגרתי אותו (לא כיביתי), כשפתחתי אותו אחרי דקה התצוגה כבר הייתה כהה - ז"א כאילו זה מצב של חיסכון בחשמל כהה אבל רואים שהכל רץ תקין - רק שזה מופיע בצורה הזאת עוד לפני שהWINDOWS עולה בכלל אז לא חושב שזה עניין של הגדרות.. כשאני מחבר אותו למסך LCD שלי אז יש תצוגה תקינה.. מה אני יכול לעשות ? זה תיקון ? עלות ? תודה מראש על תשובה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: Antec 300 ספק כח: Seasonic 500W DVD תודה. הערה: הקפצה של פוסט מלפני 5 ימים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. Started by doryeshua,

http://skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm זה המחשב :]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. אחרי בדיקה יסודית למדי של הפורום שלכם (ותודה לכל נותני העצות!!!) החלטתי לקנות את המחשב הבא בתקציב של 3.5k לערך: מעבד :core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by et_gershon,

כעיקרון זה מחשב משרדי לחלוטין המיועד לאמא שלי. זה מה שצריך כעיקרון: 512 RAM הארד דיסק של 40 ג'יגה לוח אם זול הכולל כרטיס רשת מובנה ללא מסך אוקיי זה החלקים ההכרחיים, אני צריך המלצה לחלקים, שיצאו חלקים טובים וזולים, אחריי הכל זה מפרט ממש זול. איבורי נתנו הצעה של 1100 ש''ח בתודה, איתי.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. הנה מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות. המחשב אמור להריץ הכל, החל ממשחקים ועד תוכנות כבדות, ומיועד גם לשימוש כבר באינטרנט וצפייה בסרטים. מעבד E6600 905 מסך Dell 2007wfp 20" wide 2315 לוח אם Gigabyte 965P-DS3 642 כונן WD2500KS Western Digital 250 GB 325 צורב Liteon LH-20A1S 210 כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB 2040 זיכרונות Twinmos DDR2 1022MB 667MHZ x2 598 עכבר Logitech MX518 מתצוגה 130 מקלדת Genius ErgoMedia 700 150 מארז+ספק Arctic cooling T2 pro + 500W 600 סה"כ 7915 ש"ח החלקים המודגשים כבר ניקנו. לגבי רוב החלקים אחרים התייעצתי בפורומים המתאימים, אבל ר…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. היי, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר עבודות משרדיות, סרטים מוזיקה, וקצת גיימינג (בדגש על קצת). אנחנו רוצים להשאיר את האופציה לגיימינג פתוחה מבלי להעלות את המחיר בצורה דרסטית. קיבלנו את ההצעה הבאה מאייבורי: ספק: Ci-Power CWT 500W Fan12 לוח אם: MSI 1GLAN B75MA-E33 מעבד: Intel Quad 3470 6mb core I5-1155 זיכרון: geil value plus ddr3 4GB דיסק קשיח: Seagate 1TB כרטיס גרפי: Nvidia GT620 1GB תמורת 3,600 ש"ח. אנחנו מסתייגים מכיוון שכרטיס המסך לא משהו בכלל. אנחנו צריכים הצעות לשיפור בדגש על המעבד וכרטיס המסך. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by alone66,

שלום לכם , מישהו יכול לעזור לי לבנות 2 מפרטי מחשב עד 5000 ש"ח + מסך LCD מחשב אחד יהיה עם מעבד : pentuem D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore או שאני ילך על הטכנולוגיה החדשה תלוי הפרש המחיר עם מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? הערות : המחשב נועד לאינטרנט אופיס לימודים הדפסות משחקי קטנים לילדים בני 3-6 אני רק רוצה מפרט עבור : מעבד , לוח אם (של gigabte,asus,intel ) וזיכרון תואם למחשב ומארז מומלץ סטנדרטי את שאר הרכיבים אני מתמצא ואני ירכיב לבד אם תהיה סטייה במחיר עבוד הטכנולוגיה החדשה אני ישקול זאת בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by lironll,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי (פנטיום סלרון 2.4 עם 0.5 ג'יגה זיכון) וכמו שבטח ניתן להבין מהמפרט הנוכחי שלי אני לא גיימר. התכנון המקורי שלי היה לקנות מחשב משרדי זול (בתקציב של עד 2000 ש"ח) אך מכוון שקבלתי במתנה מעבד I7-860 אז החלטתי לקנות כבר מחשב שיהיה אפשר להריץ בו גם משחקים (עם האוכל בא התאבון) אני מבין שגם ללא עלות של מעבד מחשב "גיימר" זה עסק לא זול ומתחתי קצת את התקציב. ההגבלות שלי: תקציב 2500-3000 (עדיף כמה שפחות) מארז מיני (אין לי מקום בפינת העבודה למארז רגיל) להלן המפרט שבניתי בעצמי: לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון : OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum דיסק קשיח: Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. טוב אז כמו שרשום בכותרת , המחשב מיועד לחבר שרוצה מחשב טוב שיתאים גם למשחקים חדשים, התקציב הוא לכל המחשב + ציוד היקפי מלא כלומר מסך, מקלדת, עכבר (רמקולים נשאיר בצד כרגע) הנה משהו שהתחלתי איתו, מאוד התאמצתי להכניס מסך 22 בתוך התקציב וזה לא עבר בהצלחה, אשמח להצעות לשיפור. מסך: samsung 2233sw = 824 מעבד : amd athlon 2 x4 620 box = 470 לוח אם: gb ma770t ud3p = 488 זיכרונות: kingston 2x2 ddr 3 -520 דיסק קשיח: samsung spinpoint f3 500gb =254 כרטיס מסך: hd4870 1 gb = 794 צורב: lg sata dvd rw =115 ספק כוח: seasonisc ss-500et 500w = 319 מארז: hec 66rc = 178 מקלדת +עכבר: wired logitech = 88 סה"כ יוצא 4050. חשבתי בהתחלה אולי לבנות משהו חסר עתיד עם מעבד QUAD כלשהוא אבל זה לא יצא יותר …

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. שלום לכולם!! חבר שלי סוף סוף התאפס והחליט לקנות מחשב חדש (יש לו Geforce 4mx!!) טוב אז ככה השימושים יהיו הכל (משחקים כבדים וקלים, צפייה בסרטים וכל השאר), לא מתוכנן OC והוא גם צריך מסך 19 אינטצ' רמקולים ועכבר ומקלדת. הוא רוצה שהמארז יהיה יפה אז חשבנו על ה-NZXT Apollo, מעבד E6600 וגם 8800 gtx או gts מה שאתם חושבים שעדיף. אלה שלושת הבקשות שלו, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by David Juvinao,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותוכנות חזקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watchdogs ומשחקים שייצאו בשנתיים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים