ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
NVIDIA GeForce GTX 660 Gigabyte 2g Western Digital WD Green WD10EARS 1TB 5400 RPM 64MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 LG GH22NS70 DVDRAM" Gigabyte Z68XP-UD3 Kingston 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) thermaltake V9 BlacX Edition ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET Scythe Katana 3
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדפה לראות את שני הכיוונים הכוונה מחשב לדרישות ומחשב מקסימום מבחינת התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מידי חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח ברמה הכי גבוהה של הרזולוציה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מסך כבר יש. (23 FHD) מארז: ezcool. (הבסיסי אבל עם 2 מאוורים) ספק כוח: ips550aq3 550w של power man inwin עם מאורר 12, לטענת המוכר ספק real שיעמוד בכבוד. לוח אם: ga-p55-us 3l של gigabyte מעבד: 2.8Ghz 8MB i5 1156 quad 760 זיכרון: 6GB של kingston 1333mhz (שריטה שלי ל6ו לא 4) צורב: LG חרטא כלשהו.. כ.מסך: HD5850 GDDR5 1GB של powercolor דיסק קשיח: westarn digital 1 TB sata2 64MB cash c.g מקלדת: wave logitech (אורוגונמית) עכבר: mx-518 של logitech המחיר: 5300. קיבלתי. סליחה על חוסר התקינות. ייעוד המחשב הוא למשחקים, והכיוון הוא לשחק בהגדרות הכי גבוהות שאפשר. תקציב: אין לי משהו מוגדר ממש. אבל באיזור ה5+-. ניתן למשוך לכיוון ה6. מבחינת O.C: מתוכנן רק בעתיד היחסית רחוק. הרעיון הוא שהמח…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין שלושת המחשבים הניידים האלו שמצאתי . תעזרוו לי . Dell Inspiron n3010 יש בו מעבד חזק i5 יש בו HDMI אבל הבעיה היא המשקל .וגם אין בו כונן אופטי . http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Dell vostro 3300 יש בו מעבד חזק i5 משקל זה 1.81 Kg מוזכר כונן אופטי במשקל הזה .אבל כתוב ללא כונן אופטי במשקל הזה רק סוללה 4 תאים . עיצוב נראה לא רע . http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm Dell Latitude E4310 מעבד חזק i5 משקל 1.54 שזה טוב מאוד עם סוללה 3 תאים .כמה זמן היא מחזיקה ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4310-520m.htm המלצות . אם אתם מכירים מחשבים של חברות אחרות שיתאימו לדרישות שלי אז תגידו ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מה שסטנדרטי * בלוטות? שיהיה למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני חושב ש500GB יהיה מעל ומעבר * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא. יש לי חוקית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://ksp.co.il/?uin=17146 המחשב הזה נראה לי אחלה אבל מה שמתריד אותי זה זמן סוללה. בשביל זמן סוללה טוב אני מוכן לוותר על כונן אופטי ולרדת במסך…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עד 7,000 זה מעולה! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 מהתקציב המקסימאלי (7,500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיצוב גרפי בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, אילוסטריטור ועוד תוכנות עריכה ווידאו (פרנסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן צריך מקלדת (לא חייב שיהיה יקר). בנוגע לרמקולים גם, לא צריך יוקרתיים אבל די טוב עם באס בנוסף גם מסך, מארז, ס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את המחשב הישן על בסיס רכיבים ישנים קיימים. מה שיש לי: 1. מארז: gigabyte triton http://uk.hardware.info/productinfo/1601/gigabyte-triton-black#tab:overview 2. ספק כוח: קרוסאיר 450 וואט http://www.amazon.co.uk/Corsair-Series-Supply-Version-CMPSU-450VXUK/dp/B0015RSM7A מה שצריך לקנות: לוח אם עם כרטיס מסך on board ועדיפות שיהיה עם יציאה לכבל אופטי למגבר , מעבד, זיכרון,דיסק קשיח. מחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, סרטים. תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה המשמעות/היתרון (אם בכלל) של מחשב נייד עם מסך מגע מעבר לשימוש בחלון הראשי?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי את המפרט הבא : p4 1.5GHZ כנראה Wiliamate לוח אם מוזר תומך בAGP ובסוקט 478 geforse 2 TNT סטיק זיכרון של 128 מגה + סטיק של 256 מגה [ddr1] את הספק עוד לא בדקתי, אבל אם הוא לא יספיק נחליף אותו בכלמקרה. אני מניח שכל שאר הדברים לא משנים הרבה, חוצמזה שיש לו מסך LCD 17", כך שצריך יציאת DVI. עכשיו, הוא רוצה לשדרג את המחשב כך שהמחשב יוכל להריץ rise & fall, שהדרישות שלו הן : Intel P4, 1.5ghz or AMD Athlon XP 1500 processor or greater RAM: 512mb RAM. Video Card: 64MB VRAM minimum. Directx 9.0b compatible, including the following: ATI 8500, All-In-Wonder 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X800. NVidia Quadro, Quadro 2, Quadro 4 series…
-
- 47 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קוראים לי יוני, בן 24 מתל אביב מתוך נוסטלגיה לשנות העשרה שלי החלטתי לקנות ת'מחשב משחקים הזה שרציתי בתיכון אבל הייתי תפרן מדי בשביל לקנות. המחשב ישמש למשחקים בלבד, יש לי לפטופ Thinkpad שמשמש אותי לכל השאר. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום בזלזול, ואת המשחקים של עוד שנתיים בצורה מכובדת. חשוב לי שיהיה בסיס איכותי(מארז, ספק, מעבד ולוח אם) שיהיה אפשר להמשיך איתו גם לשנה שלישית ורביעית בעזרת שדרוג (לדוגמה - כרטיס מסך חדש), גם אם זה אומר שהוא כבר לא יריץ את המשחקים על פירוט מקסימלי וכ'ו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. הייתי מעדיף לא להשקיע את כל הסכום אם זה ריאלי מבחינת מה שאני רוצה. ב) במידת…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים D: סוף סוף קיבלתי את ה 1520 שלי (צבע ירוק) מבחינת מפרט- T7300 2 ג'יגה זכרון 8600GT 160GB הארדיסק מסך 1440X900 צבע, כמו שנאמר, ירוק. וכמובן הדגם שמגיע עם המצלמה המובנית..... (אני לא חושב שמביאים לארץ את זה שמגיע בלי) עלה לי 6700 שקל דבר ראשון, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין דבר שני, כל המלצה/רעיון לגבי ציוד הכרחי (חוץ מתיק כמובן) או תוכנה מומלצת לניידים יתקבלו בברכה. תודה לעונים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מחשב בסכום של עד 4500 לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר. מה שחשוב מבחינתי זה שיהיה לי לוח אם תומך ב SATA2 , PCI-E, DDR2 כולל כרטיס קול מובנה. אני מעוניין לדעת אם בכלל יש עדיפות ל DDR2 על פני DDR ומכאן אם יש כדאיות בהשקעה בזיכרון היקר יותר ובלוח אם שתומך בו. (מעוניין ב 1 G זיכרון). דיסק קשיח בנפח של 160 G וכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח מסוג PCI-E רצויים. מחפש כמובן מארז עם ספק כוח טוב. לא יודע איזה מעבד עדיף - AMD או אינטל אבל בכל מקרה מעדיף 64 סיביות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז cm 690 2 advance לוח-מ gb h87 hd3 ספק antec neweco 80+bronze 520w ואני מתלבט אם למכור את המעבד שלי שהוא 4590
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא וזאת השקעה דיי רצינית מה דעתכם ? לוח אם dfi pro ל NFII ULTRA INFINITY מעבד amd 3000 הארד דיסק 120 SATA IDE with RAID sound blaster aoudigy -2 ati pro 9600 Memory samsung 400Mhz 256M X 2 = 54 X 2 צורב dvd אופוטרייט 8 mb תומך גם ב פלוס וגם במינוס מארז מדהים עם ספק כוח מיחוד מקלדת ועכבר logitech אופטיים אלחוטיים מדהימים . וכרגע זהו ! יש הצעות הערות ? אני אשמח
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אחרי מחשבה רבה ירדתי מהקטע של OC חחח ( מצטער בקשר לאנשים ששיגעתי להם תשכל על זה ) והחלטתי לקחת מחשב באותו מחיר שיהיה פצצתי למשחקי לפני זה אני רוצה להגיד שאני קונה בנועה מחשבים ולכן אני מבקש שכל הצעה שתתנו תהיה בנועה מחשבים ! הגעתי למפרט הבא: A64 3000+ Epox 8kda3j בקיצור יש לי כמה התלבטיות בחירת כרטיס מסך ובחירת זכרונות אני מתלבט בין ה ALBATRON 6800GT לבין ה LeadTek 6800GT לפי מה שהבנתי הALBATRON יותר טוב לOC בגלל שיש לו שני מולקסים ו 4 מופסטים שזה נותם יתרון בOC לעומת זאת לLeadTeK יש קירור יותר טוב ויש לו מהירות שעון יותר גבוהה במקצת אבל רק מולקס 1 ו2 מופסטים ! אני יותר נוטה לקחת את ALBATRON בגלל שהוא יותר זול ב250 שקל אבל עם ההבדל ממש רציני אני מוכן לשלם …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, מעט Word ומדי פעם הוא ירצה לערוך סרטים שהוא מצלם במצלמת הוידאו (לא לעיתים קרובות מדי) הוצע לו המפרט הבא: * Intel Prescott P4 3.0 * לוח אם Intel Avalon 915 + כ. מסך וכ. קול על לוח האם. * זכרון 256*2 (Dual) סה"כ 512. * דיסק SATA 80G * וכל השאר... מה דעתכם? 1. האם לא מספיק ללכת על 256Mb זכרון? 2. האם ישנם תחליפים טובים יותר ללוח האם? 3. אני לא מרוצה מכך שכרטיס המסך הוא משולב ומעדיף בנפרד, מה דעתכם? האם ולמה כדאי לשדרג? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי: Intel Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 8GB Kingston Hyper-X FURY DDR3 CL10 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III NZXT Phantom 410 Black FSP Raider 650W LG DVD-RW X24 GH24NS90 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Windows 8.1 Home Premium 64 bit Hebrew אשמח לביקור/תיקונים/ואפילו הצעות חלופיות (אם אפשר מחנויות אמינות וטובות שפועלות באזור המרכז)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קודם כל אני אתחיל בזה שאני לא מבין בכל ענייני הבניית מחשבים, חלקי מחשב וכו (מה שמפתיע כי אני "גיימר" כבר זמן רב) אני בניתי מחשב באתר TSM אך אני בטוח שטעיתי פה ושם ובאתי לכאן לעזרתכם. [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪873[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪198[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z97P-D3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]IPPON MicroATX 220817 1X USB 3.0 כמות: 1 מחיר: ₪130[/TD] […
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מוזיקה, פוטושופ, סרטים, משחקים (משחק בעיקר בפיפא )* * גודל מסך: 15.6+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר, מעדיף FULL HD * משקל רצוי? לא כל כך חשוב, אבל כמה שפחות (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה.. שיחזיק כמה שיותר.. להטעין זאת לא בעיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI הכי חשוב * Bluetooth? אפשרי.. לא חובה.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אבל גם HDD זה סבבה * כונן אופטי? DVD-RW / MULTI R / MULTI S , אפשר גם בלי כונן, זה החלק הכי פחות חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף שיהיה וינדוס 7, אבל זה לא כזה חשוב תודה …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות: שימושים רגילים, תכנות (Visual studio) ואולי משחקים באיכות בינונית וטיפה עיצוב (Photoshop) גודל מסך: עד '14 עם עדיפות ל - '13.3. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: עדיפות ל-FHD. משקל רצוי : כמה שיותר פחות, אני רוצה שהמחשב יהיה נייד בסופו של דבר, למרות שבבית הוא יחובר למסך '24. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר. י ציאות מיוחדות: HDMI, USB3 Bluetooth . כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: הכי אופטימלי כונן SSD אחד של 256. אם זה יוצא יקר מידי אוכל להתפשר על כונן קשיח מהיר (7200 RPM) עם SSD CACHE. כונן אופטי - לא. תמיכה בתחנת עגינה - לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אעדיף אחריות ל-3 שנים אך אם יהיה מפרט מנצח אתפשר על שנה אחת. מע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-