ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מעוניין ברמקולים+מסך 19+כרטיס אלחוטי וראוטר כדי לחבר בין שני מחשבים אם זה אפשרי 2 מפרטים של אינטל +AMD אשמח לקבל המלצות ושמות של חנויות אני מאזור ראשון לציון
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב אמור להחליף את הנייד שלי שהוא בן 6 לפחות של קומפקט. תכונות עיקריות . 1. מחשב שקט עם מערכת קירור שקטה. 2. מחשב אמין - אמור לעבוד ללא הפסקה ונפילות אני בעיקרון כמעט ולא מכבה אותו. 3. מקלדת איכותית עם יציאת USB 4 4 גיגה זיכרון 800 מגה הרץ. 5. אופציה לעבודה עם 2 מסכים במקביל (מסחר בבורסה) 6. אין צורך בעכבר יש לי עכבר איכותי של מיקרוסופט. 7. המחשב ישמש לעריכת סרטים קלה לליוטיוב לא משהו רציני. 8 עריכת תמונות עם GIMP 9. רצוי גם מארז איכותי. כמו כן אשמחל קבל המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ 1500 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב... http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רוצה מחשב לחבר למשחקים כבדים ואינטרנט מבוסס קונרו עדיף 1 גיגה ו 250 גיגה הארדיסק.. כל השאר לשיקולכם
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות על המפרט 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה , FSB: 1333 Mhz 4. קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5. קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm 6. דיסק קשיח: כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , ג…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נא למחוק, כתבתי את זה בפורום מחשבים ניידים (לפי חוקי הפורום )
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי Asus 3070ti 8GB ואשמח לעזרה לבנייה של מחשב שיתאים. המטרה שלי זה תקציב כמה שיותר נמוך עם צוואר בקבוק מינימלי עד לא קיים, הרבה זמן עבר מאז שהתעסקתי עם מפרטים בפעם האחרונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אזור 3000-4000, אפשר לחרוג אבל עדיף דווקא כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ב-1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך כלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך כאמור …
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי כרגע מחשב פנטיום 4 2.8 ג'יגה bus 533mhz 1mb chase עם כרטיס מסך fx5200 כרטיס קול לוח אם asus p4p800-vm ספק כח 400 וואט עם מאוורר 12 אינץ' זיכרון פנימי 1 ג'יגה הרץ וצורב של LG(לאDVD) ישן אבל טוב. הייתי רוצה לקבל עליו זיכוי כספי ולהשקיע עוד 2000 ש"ח על מחשב שכולל בתוכו 1.לוח אם שיתמוך בכמה שיותר טכנולוגיות של מעבדים ובכמה שפחות כסף. 2.מעבד כרגע חשבתי על פנטיום d 950 (אם יש הצעות למשהו אחר בערך באותו מחירבערך עדיף פחות כמובן אני ישמח לשמוע). 3.זיכרון פנימי 1 ג'יגה. 4.מארז עם ספק כח. …
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת האם המחירים טובים, אם לא אז בכמה אפשר להשיג בערך פחות Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 500 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4800 או:::: Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 250 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד לסטודנטית לצורכיי לימודים ואינטרנט,שיהיה מהיר,איכותי לא יותר מ4500 שקל,שיהיה קל,עם מסך גדול עדיפות לחנויות באזור הקריות וחיפה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI3600 אני רוצה שהוא יהיה יחסית שקט, הצעות להוספת רכיבים יתקבלו גם כן. תודה רבה מעבד - AMD ATHLON 64 X2 4200 DUAL CORE 2.2 GHz זכרון מטמון cache: 1024 MB דיסק קשיח - האם כדאי לי לשדרג לאחד עם זיכרון של 16 MB במקום שמונה ? יצרן: W.D /Samsung/ SEAGATE /HITACHI S.ATA 2 250 GB 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB לוח אם: דגם: ASUS M2N-TVM סוג ציפסט: NVIDIA® GeForce 6100 מהירות FSB: 2000 MHz כרטיס מסך: כ. מסך משולב כ.מסך משולב: NVIDIA GeForce 6100 GPU כ. קול משולב: Realtek ALC 655 audio codec כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יצי…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
צריך בבקשה הצעה למפרט למחשב משחקים : תקציב מקסימלי -2K מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה כמה שיותר שקט עדיף אם ישנן חנויות ממולצות באזור השרון/מרכז אשמח לשמוע. על שאר השאלות שם אין לי יותר מידי מה להוסיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
עזרה לבנות מחשב לגיימינג עם כרטיס מסך של Ati radeon 5850 1gb gddr5 hdmi תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לפעולות משרדיות: - בעיקר יישומי OFFICE - עבודה באינטרנט - קריאת אימיילים - אמינות ויציבות הדבר הכי הכי חשוב - מהיר גודל המסך רצוי רחב שיהיה נוח לעיניים * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהרכח אבל רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא VGA * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM LENOVO התקציב שלי הוא כ 4500 חשבתי ללכת על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717332 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732993 המליצו לי בעבודה ללכת על IBM ולכן מעדיף מחשב LENOVO אך אשמח לשמוע גם על חברות אחרות.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וצפייה בסרטים סדרות.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא להרצת תוכנת מסחר (הוא גם יעבוד הרבה שעות ביום כך שנראה לי שצריך מערכת קירור טובה ). אין לי צורך בביצועים גרפיים מיוחדים , שלא יהיה כבד במיוחד ,ואני יעבוד עליו בעיקר מהבית (אבל עדיין רצוי סוללה חזקה). מעדיף מחשב מחברה מוכרת ואמינה ושהעיצוב לא יהיה מגושם ,סתמי,(או מכוער...) . תמיד טוב שיש כמה אופציות לבחור בינהם... אה ותודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא : 1600 אבל הגעתי למסקנה שאני צריך טיפה לחרוג, ואני חושב על המפרט הזה : אני מתלבט אם להחליף לכרטיס מסך - והאם להחליף לספק הזה -Power – 530W Power Supply הזהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! ותודה מראש אני חדש פה ואני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים שיהיה שקט ואם קירור טוב יש לי התלבטות די קשה בין כרטיסי המסך למש 9800 GTX או ה-READON HD 4850 ועוד... אם תוכלו לעזור לי ולהרכיב לי מפרט שרצוי שיהיה בטווח המחירים הנ"ל אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה רבה!!!! וגמר חתימה טובה!!!!!! נ.ב אם אתם ממליצים לי להשקיע קצת יותר מ-3000 זה בסדר אבל הכי חשוב לי זה כרטיס מסך איכותי ואני לא כל כך מבין ובטוח מה לקחת
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MODERN WARFARE 2 ועוד . ואני בד"כ מרבה במשימות. חשוב לי המעבד והזיכרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22.5 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-