עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מעוניין כאמור במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקרו למשחקים, אינטרנט, אופיס ושאר עגבניות. אין צורך בציוד היקפי או מסך. לא מעוניין ב OC. בעיקרון הגבול העליון הוא 5K אבל אם אפשר לבנות מחשב טוב שיחזיק מעמד לפחות שנתיים (מבחינת יכולת להריץ משחיקם חדשים בשנתיים הללו) במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by shanewald,

שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by langa,

שלום לכולם. השאלה שלי קצת כללית. אני רוצה לקנות נייד מארהב. התקציב שלי הוא עד 650 דולר. חשוב לי שתהייה יציאת DVI/HDMI. כי זה לא מגיע בכל דגם וגם כרטיס מסך בינוני ומעלה. אתם יכולים להמליץ לי על דגם? כמו כן מישהו מכיר אתר זול ואמין שכדאי להזמין דרכו. יש לציין שאני לא שולח לארץ אלא שולח לחבר בארהב שיביא לי אותו. אני מודה לכם על כל תשובה. ערן

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. טוב ככה הינה המפרט שלי תנו לי הצעות מה אני יכול לשדרג כדי שהוא יהיה יותר מהיר מה עדיף ?? AMD 64 BIT 3000+ 1.8GHZ NFORCE 4-4x GYGABYTE GEFORCE 6600 GT 128 MB 1024 RAM MB נירא לי של קינגסטון אין לי מוסג מהתיזמונים שלו WD SATA 80 GB 7200 RPM ויש לי גם BIG TYPHOON מה עדיף לי לשפר את המעבד או את הזיכרונות ל 2 GB?? כ.מסך אני מעדיף לחכות ל DX10 למרות שזה יקח עוד זמן אבל אני מוכן להתפשר על זה בינתיים..

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by joniar,

שלום חברה.. צריך מפרט לחבר ישחק בו מישחקים דיי פשוטים אבל עדיף שיהיו לו יכולות גרפיות טובות לא מתוכנן OC אני חושב מעבד-E5200 לוח-P35 או P43 כמו שלי... 2 גיגה זיכרון פנימי קשיח-500-1000 GB תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by basharis,

שלום, אני זקוק להמלצה למחשב בתקציב של 3-4 אש"ח. השימושים הם יישומים משרדיים למיניהם, וישומי פיתוח web בעיקר (כלומר לא נדרש כוח אדיר לקומפילציה למשל). אולי ארצה להריץ virtual pc עליו אז צריך שיהיה מספיק זכרון (אני מניח ש 2GB זה הסטנדרט היום, וזה אמור להספיק בהחלט). הדרישות הן, לפי הסדר: 1. אמינות ויציבות. 2. שקט. 3. ביצועים. המחשב יחובר למסך 19-20", אז צריך כ. מסך שיתמוך ברזולוציה של 1600x1200 (ביישומים שהזכרתי). כמו כן, אבקש המלצה בנוגע למערכת ההפעלה - xp pro או vista business - צריך לקנות גם רישיון (מעבר לתקציב המוזכר) ואני לא בטוח במה לבחור (בהנחה שישמש לכמה שנים טובות..).

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו GTA4 ו-CRYSIS... וגם בשביל לצפות בסרטים... לא מתוכנן OC חשוב לי שהמחשב יהיה דיי שקט מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box כמות :1 מחיר :¤987 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות :1 מחיר :¤673 מארז: THERMALTAKE V9 VJ40001W2Z+WINDOW כמות: 1-מחיר :¤520 ספק כוח: Corsair 550VX כמות: 1 -מחיר : ¤500 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black כמות: 1 מחיר : ¤355 קשיח למחשב שולחני: Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB כמות :1 מחיר :¤384 כרטיס מסך: Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle כמות :1 -מחיר : ¤1569 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD כמות:1 מחיר :¤128 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 1:8000 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤101…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. החלטתי לשדרג את המחשב שמשמש לעריכת וידיאו בתוכנה PINCLE STUDIO 12 זה המפרט שהכנתי המפרט בלי זכרונות וכרטיס מסך כבר יש לי: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box IE7400 לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ספק כח JSP-TECH PS-800 450W סה"כ 1808 שקל

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  9. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1389 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39410 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec P182 Black ¤783 כמות:1 http://www.sk…

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  10. אין לי העדפה לחברה או לחלקים מסויימים הייתי רוצה לשחק ברוב המשחקים על הגדרות גבוהות ושיוכל להריץ GTA IV בצורה טובה. תודה מראש. נב החריגה בתקציב לא יותר מ 5000 ורק עם זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. אז ככה המחשב שלי זה מעבד:8400 *קרור למעבד:ac7 לוח אם:ep45-ds3 *זכרון:2 גיגה gskill ארדיסק:600 גיגה *כרטיס מסך:4850 *קרור כרטיס מסך *ספק:400 seasonic אז ככה אני רוצה למכור את מה שמסומן בכוכבית ולשדרג מה אתם ממליצים?מחיר בין 1500-1000(המחיר לא כולל את הסכום של מה שאני מוכר זה תוספת אז תעשו חישוב)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. טוב אז כמו שרשום בכותרת , המחשב מיועד לחבר שרוצה מחשב טוב שיתאים גם למשחקים חדשים, התקציב הוא לכל המחשב + ציוד היקפי מלא כלומר מסך, מקלדת, עכבר (רמקולים נשאיר בצד כרגע) הנה משהו שהתחלתי איתו, מאוד התאמצתי להכניס מסך 22 בתוך התקציב וזה לא עבר בהצלחה, אשמח להצעות לשיפור. מסך: samsung 2233sw = 824 מעבד : amd athlon 2 x4 620 box = 470 לוח אם: gb ma770t ud3p = 488 זיכרונות: kingston 2x2 ddr 3 -520 דיסק קשיח: samsung spinpoint f3 500gb =254 כרטיס מסך: hd4870 1 gb = 794 צורב: lg sata dvd rw =115 ספק כוח: seasonisc ss-500et 500w = 319 מארז: hec 66rc = 178 מקלדת +עכבר: wired logitech = 88 סה"כ יוצא 4050. חשבתי בהתחלה אולי לבנות משהו חסר עתיד עם מעבד QUAD כלשהוא אבל זה לא יצא יותר …

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. + חיבור HD חיצוני ועוד התקנים חיצוניים כגון FIREWAIR מצלמות USB ו-AV ללא מסך , ללא צורב DVD.בנוסף יש ברשותי כרטיס קול PCI טוב-4 יציאות, כרטיס FAIREWAIR PCI חדש , כרטיס USB-4 PORTS חדש , כרטיס מודם , כרטיס רשת. כשניגשתי לבקש הצעה מחברת מחשבים מוכרת, הציעו לי את המפרט הבא: מארז: EZSILVER לוח אם: ( המליצו בעיקר על MSI ) , אני ביקשתי ASUS .הציעו דגם P35 מעבד: INTEL E6750 CORE 2 DUO זכרונות: 1 ג'יגה 800 MHZ של חברת OCZ עם קירור מיוחד על הכרטיס ( שידרוג ל-2 ג'יגה תוספת 200 ש"ח ) כרטיס מסך: NEVIDA NX8500GF 512 MB דיסק קשיח: W.D.320 GB ( כתב ליד 16M-לא מבין למה התכוון) אבקש מכם את דעתכם למפרט זה ואולי תמצאו לי מפרט אחר יותר טוב ובמחיר יותר זול. מחכה לתגובות, תודה, אורן.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי.. מה כדאי להחליף\להוסיף? (משו שאני בטוח מוסיף זה גיגה זיכרון) המפרט שלי האו כזה: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. Started by azik,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם תוספת כספית תוביל רק להבדל קטן בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע יש לי כבר מסך בגודל 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ס…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by shizinit,

בעיקרון אני מעוניין במפרט גיימינג עד 4000 שקל פלוס מינוס הייתי בהרבה חנויות ובסוף קיבלתי מפרט שנראה לי הוגן במחיר סביר הבעיה היא שאני מתלבט לגבי הכרטיס מסך האם לחכות שירדו המחירים? להשאר עם gtx 560 ti? או בכלל לעבור ל7850 למרות שאני לא חובב מושבע שלהם. אודה לעזרתכם וביקורתכם.

18. יש לי מחשב centrino duo ושתי הליבות שלו על 60 מעלות זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אני צריך מפרט דחוף של מחשב במחיר ה4500 כולל מסך המחשב מיועד למשחקים בלי אובר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. שלום לכולם, גיליתי את האתר רק לאחרונה ואני חייב לציין שהוא מלא במידע מועיל ועוזר מאוד. אני מתכנן לקנות מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס וכיוצא באלה וכן שתהיה לי אפשרות להריץ בו משחקים מהשורה הראשונה באופן סביר שבו אני גם אהנה מהם, אני לא גיימר, אבל אני מוצא את עצמי מפה לשם מתמכר לאיזשהו משחק מזדמן ולא מפסיק לשחק בו עד שממש נמאס לי ממנו. (האחרון היה GTA סאן אנדרייס) הדבר הכי קריטי מבחינתי הוא שהמחשב יזוז בצורה מהירה חלקה וזמן התגובה שלו יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא חושב שיש דבר בעולם שמעצבן אותי יותר ממחשב איטי או כזה שנתקע. התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חומרה נטו. אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט האולטימטיבי לתקציב זה.…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by bagetrek,

בוקר טוב חבר'ה אני צריך מפרט טוב לחבר אפשרות לחרוג טיפה מהתקציב ( לא להיתפרע חברים ) כלול במפרט : מעבד של AMD - 4600 מסך LCD שיתן יחס טוב - MS נמוך - לביצועי הכרטיס מסך 2 ג'יגה זיכרון הארדיסק 250 וכרטיס מסך חזק ( עדיפות 1950פרו ) צורב DVD ספק כוח טוב מארז נחמד ציוד היקפי - מקלדת עכבר אלחוטי , מיקרופון ואוזניות ( בלי רמקולים ) חנויות מומלצות מאזור השפלה תודה רבה יומטוב

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. מפרט תקציבי ללא ציוד הקפי איזור ה 1500 ש"ח לקצת משחקים ועריכת מוזיקה. אפשר גם ללא צורב.

24. Started by Cyron,

מיועד לסרטים, אינטרנט, יכולת להפעיל משחקים ברמה סבירה (אין צורך בהגדרות גבוהות) צריך מסך, משהו טוב שיהיה נוח לצפיה בסרטים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  25. Started by Rd,

צהריים טובים, אני מעוניין להחליף מחשב והייעוד העיקרי של המחשב הוא עעריכה בצורה מאסיבית, יחד עם זאת יש צורך שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ - 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. עריכה (בעיקר תוכנות כגון: Premiere, After Effects, Pinnacle). 2. תכני HD. 3. משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן חשוב שתהיה למחשב יכולת טובה בנושא. -איל…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים