עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום.. אני קונה מחשב מחבר שהוא טכנאי מחשבים - ואני רוצה לתת לו את שני המפרטים ולקבל הצעות מחיר. שימושים עיקריים : תכנות , אינטרנט מפרט ראשון - עם זכרונות 800 + לוח אם שיתמוך בהם. מפרט שני - עם זכרונות 667. מעבד - עקב ההוזלה של אינטל חשבתי על E6600 או E6420 HDD - מחברת WD לוח אם - GIGABYTE או ASROCK (הוא מאוד ממליץ לי על ASROCK) זכרונות - KINGSTONE אין צורך בציוד היקפי , ואני אסתפק בכרטיס מסך OB , מכיוון שהמחשב לא מיועד לסרטים\משחקים\OC . תודה..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. תראו נתנו לי תהצעה על המחשב הזה Intel Core 2 Duo E6300 LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Maxtor Daimondmax DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - Radeon X1900GT 256MB Compucase CI-6A21+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black/Blue עכשיו מה אתם אומרים עליו האא ואמרו לי שאפשר להוסיף 150 ש"ח ולשדרג לכרטיס מסך הזה X1950PRO 512MB זה כדאי או שבכלל יש לכם מחשב אחר להציע לי

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. Started by mishel656,

שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. בקרוב אהיה סטודנט לעיצוב אבל זה יקח עוד זמן.. אני מחפש מחשב טוב שיכול להריץ תוכנות לעיצוב ובין היתר גם סרטים ואינטרנט. קבלתי הצעה עם הפרטים הבאים האם מישהו יכל ללהסביר לי האם זהו מחשב טוב שכדאי להשקיע בו או חבל לי על הזמן ולחפש אחד אחר?? בתודה! מעבד סוג מעבד: Intel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB BUS SPEED: 800 MHz סדרה: T4200 זכרון נפח: 4096MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 320 GB מהירות הדיסק הקשיח: 5400 RPM מסך גודל מסך: 15.4 " פורמט המסך: רחב רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile I…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by Alonreg,

אהלן, אחותי מחפשת מחשב נייד בארה"ב. היא סטודנטית בבאר שבע, ומעוניינת לראות עליו סדרות בזמנה הפנוי עקב מחסור בטלויזיה. אין לה הרבה דרישות, רק שלא יהיה יקר מידי (באיזור 3,000-3,500 ש"ח עם אפשרות לחרוג מעט). יש איזה מחשב שמומלץ? (נגיד הזנבוק של אסוס). * גודל המסך? איזור ה-15, 13 * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 80 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה כבר כלול בלאו הכי, לא? * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by vbwx,

כן, יש לי את המחשב כמה חודשים, אשמח אם תגידו מה דעתכם עליו Intel Core 2 Duo 1.86ghz E6300 ASUS P5B 965 PCIE Hard Disk 250GB 7200rpm Leadtek PX8800 GTS 640MB TDH PCIE Samsung LCD 19 8ms 1:2000 A-Top Black Gladiator Liberty 500W 512x2 667 DVD x16 + dual layer / צרוב 52x52x52 NIC 100/1000 MX 500 Microsoft not wireless / Keyboard Microsoft wireless רמקולים + סבופר של GPT אחד גדול + שניים קטנים מהצדדים / אפקטים מעולים (עלה 500 שקל שדה תעופה) 3DMark06: 8000 עכשיו, זאת קצת בעיה להגיד תמחיר, כי קניתי את המחשב, החלפתי את הספק והכ.מ ככה שאני לא יכול לעשות הערכת מחיר כי קניתי מחשב, והחלפי כ.מ וספק, אני יודע את המחיר של המחשב לפני השדרוג, ואני יודע את המחיר של השדרוש המחשב לפני השדרו…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. שלום לכולם , אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנטית - בגלל הבלאק פריידי המתקרב אתם מוצאים דילים שווים אשמח לשמוע(בארץ) תודה! דגם שמצאתי שעונה על הדרישות שלי ואשמח לחוודים עליו:[h=1]Lenovo Yoga 2 13 59442292[/h] מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית , רוב השימוש במחשב הוא בישומיי אופיס , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (מהכונן הקשיח ובצפייה ישירה) גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: העדפה ללא יותר מ13" , אין העדפה מיוחדת רזולוציית המסך: חשוב שתתאים לצרכים שציינתי למעלה , אין לי ידע בנושא ולכן לא יודעת לפרט דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיפות לעכבר TOUCHPAD משקל רצוי: עדיפות עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לזמן סוללה ארוך האם יש צורך ביציאות מי…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by Idanp,
    • 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. הנה המחשב שבחרתי: זכרון: אני רוצה 2G, אבל אני לא יודע איזה לקנות. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ₪626 מארז ללא ספק HEC 6A19 ₪212 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ₪133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4126₪ מה אתם אומרים? אפשר תגובות בבקשה? אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, אבל ה8800 ייקר לי בהרבה את המחשב, ואין לי את הקתציב לקנות אותו. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. שלום, אני מבקש להרכיב מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח (במזומן) כולל מסך. המחשב מיועד למשחקים + גרפיקה ולכן כ.מסך חזק. המחשב אמור לכלול 2 ג'גה זכרון , HD של 250 GB ולוח וספק חזקים. אין צורך ב- OC . כמובן צורב DVD , מארז וכרטיס קול טובים. מסך - של 17" אלא אם כן יש 19" מומלץ במחיר מתאים. יתכן ואגש לחנות KSP על מנת לרכוש את המחשב אז אשמח להמלצות משם או מאזור המרכז. אם החנות KSP מגבילה - אז אפשר לבטל...מקסימום נעשה משלוח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  13. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=39296&sw=426018336-3460-PC%211&work=y&sn=GTX-970-GAMING-4G-PC%211&products=CM8066201920401%211%7CGA-H170-D3H%211%7CHX421C14FBK2-16%211%7C426018336-3460-PC%211%7CST1000DM003%211%7CMZ-75E250BW%211%7CVSP5000-520%211%7CUCACO-AP111-GBB01SI%211%7CSERVICEFORUM%211%7Cמיועד בעיקר למשחקים, אבל גם לפיתוח, כרגע יעבוד עם מסך 27 ברזולוציה של 1920, עתיד לעבוד עם 2 כאלה.אשמח לחוות דעת.תודה.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום, אז ככה, לאחר שרכשתי שני מחשבים בעזרתכם והייתי מרוצה עד השמיים, החלטתי להעביר את המחשב האחרון לבין משפחה שהיה זקוק לו וכעת אני מעוניין לרכוש מערכת. הצרכים שלי עומדים על תוכנות לפיתוח אתרים (Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash ועוד) ומשחקים (Call Of Duty, FarCry, Rainbow SIX ועוד בסגנון). המערכת לא תכלול ציוד הקפי. יש לציין שאני משחק ופועל על גבי רזולוציה גבוהה (מסך 42'). התקציב שלי הוא לא גבוה מאד, עומד על 3.5K עם חריגה (עדיפה שלא) ל4K. נסו להוציא את התוצר הטוב ביותר (כפי שאתם עושים תמיד). מערכת מבוססת אינטל עם עדיפות למרובע ליבה וזכרון של 4GBף לשיקולכם וע"פ התקציב כמובן. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by abarbotel,

היי אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם מעבד איי 5 ישמש בעיקר לעריכת וידאו פוטושופ מעט משחקים שיהיה בתחום של 2700 שקל אין צורך במסך הרזולוציה שלי 1050 על 1680 לא מתוכנן אוברקלוק

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. ללא צורך במסך ולא בציוד היקפי. ללא צורב והאם עדיף כרטיס מסך ATI או INVIDIA?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. מפרט למחשב ללא מסך, עם זכרון פנימי 2 ג",לפחות 667 mhz. מעבד כפול ליבה מעל 1.86 ג" intel. לוח אם טוב התואם למעבדים גבוהים יותר+כונן קשיח לפחות 250 ג". ספק טוב מאוד ודיוידי. כמו כן כרטיס מסך טוב מאוד(בעיקרון המחשב נועד למשחקים).כל הפרט גג 5000 ש"ח. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by Silver Dragon,

אני לא צריך מפרט מלא, מה שאני צריך זה: זכרונות (3G) כרטיס קול עם זיכרון מעבד ולוח אם דיסק קשייח ספק כוח כונן דיסקים DVD פשוט הכולל צורב. פשוט יש לי מארז וכרטיס מסך, מסך וכל הציוד ההיקפי. המחשב מיועד להקלטה עריכה ויצירת מוסיקה, עם התוכנה Cubase תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by mesho,

אני זקוק למחשב לעריכת וידאו בעיקר אך גם תכנות ומשחקי מחשב בינוניים (spiderman/transformers) לבן שלי תשלום באשראי כ 5 תשלומים התקציב כ 4000 שקל ללא המסך - אם ניתן במחיר הזה כרטיס עריכה זול , אם לא אז FIREWIRE ללא מערכת הפעלה - יש לי XP חוקי - אבל תואם ויסטה עדיף אינטל C2D אבל לא חובה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. אני מחפש מפרט מחשב טוב שיחזיק לפחות 4 שנים. השימושים של המחשב הם בגדול קצת תוכנות (גרפיקה), גלישה באינטרנט + הורדה של קבצים גדולים, וחיבור לרשת ביתית קיימת. מערכת ההפעלה תיהיה XP (אז אין צורך ב10 ג'יגה ראם ) כרטיס גרפי - אין צורך במשהו לגיימרים מצד אחד, אבל שלא יהיה פשוט מידי או משולב על הלוח אם. ספק כוח שקט - חובה (המחשב יהיה בחדר שינה ויעבוד רוב הזמן), עם עדיפות למשהו טוב אבל לא היי אנד מארז עם יציאות USB מקדימה - רצוי, בשביל חיבור מהיר לנגן MP3, מצלמה וכו'. ולפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי.. הרדיסק - 160-200 ג'יגה תקציב - 3.5K ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by ltzik,

תקציר: צריך מחשב גיימינג עד 5K, בלי ציוד וגם בלי כונן דיסקים. מעדיף לחסוך במארז, לא מחפש מארז יפה, אלא משהו שיעשה את העבודה. מעדיף IVY BRIDGE I5 עם OC, נוטה לכיוון GEFORCE 670 עם OC גם, אלא אם כן יש אלטרנטיבה אחרת וטוב יותר בתמורה למחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, AC3 וכמובן מבט לעתיד לגבי משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). F…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by aviados,

מפרט שנלקח מKSP רציתי לדעת עם המחשב הזה מספיק חזק למשחקים המחיר שלו 4400 ש"ח ואם למישהו יש הצעה יותר טובה בסכום הזה אז בבקשה שירשום Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by Mr_Kevin,

1. מה התקציב? 4K חריגה של 100-200 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר [לא אלחוטי] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול,שיהיה בלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך רק של ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור Mugen 2 ואפשר להוסיף מאווררים עם LED 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני אקנה בנפרד xp 32/vista 64 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מארז עם חלון צד,רק KSP 9. האם חשוב שקט? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן משמעותי עד אקטרים 11. משחקים Crysis/GTA IV/Arma 2/OF2 על רזולוציות 1024 על 1…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  24. 1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. אז ככה...צריך זה את המחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי (ללא מסך)... צורב DVD.. וזהו...אפילו לא צריך שיהיה ספק איכותי...מספיק משהו שכתוב עליו 500W...זה לא קריטי....

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים