עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mario14,

אהלן חברה אם תוכלו, לתת לי מפרט למחשב ללא כונני דיסקים, ללא הארד דרייב וללא ציוד היקפי ומסך באיזור ה-1000 דולר. 4000-4500 ש"ח. אני לא בלחץ של זמן אז אם יש פה אנשים שדחוף להם אז תעזרו להם קודם. המחשב מיועד לקצת משחקים, כלומר שיוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אבל זה לא השימוש העיקרי של המחשב, אלא הרבה אינטרנט ומולטיטסקינג. תודה רבה! עריכה: המסך הוא מאג 22 רחב. דגם: bp2219w

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום לכולם, עריכה בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 - 1800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC. סטרימינג ממחשב אחר דרך LAN (אין צורך בכונן גדול), צפייה בתמונות ואינטרנט בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by akivagil,

ביקשו ממני לתקן מחשב נייד אמרו לי שיש מצב שאין בו ווינדוס אבל אני לא יכול לדעת כי המסך שחור ולא מראה בהדלקה תסמל של החברה של LG וכן הוא פועל כי שומעים את המאווררים מה לעשות ? וגם הוא לא מראה את ה bios מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. מחדש למשחקים יש לי כבר רמקולים ומסך ומומלץ שהכרטיס כול יהיה על הלוח מחיר עד 7500שח (לא לעבור זה סכום מוגבל ביותר) תודה מרוש :-(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by curdi1,

שלום לכולם וסליחה על הבורות - אבל איך מדרגים את 3 הכרטיסים הבאים לניידים מהטוב לפחות טוב - GeForce 8400M NVIDIA Quadro NVS NVIDIA Quadro FX תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by RonCohen,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סלוני HTPC-תכני HD אינטרנט משחקים הכי קלים NBA2K12 על LOW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סרטים כמו POWERDVD BSPLAYER אינטרנט ווינדוס MEDIA CENTER.... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט כי יש כבר מחשק למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by student10,

האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש נייד שיתאים לדרישות הבאות: מחיר: לפי הדרישות שמופיעות למטה אני מעריך עלות בין 5000 ל-6000 ש"ח. אני מוכן לעלות קצת מעל 6000 אבל רק אם אין אופציה אחרת. כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה עדיין עומד בדרישות. שימוש: ישומים משרדיים, אינטרנט, מולטימדיה, משחקים קלים (חשיבות מינימלית), מכונה וירטואלית 1 ואולי 2. דרישות חומרה מינימליות: הערה: אין בכוונתי לשדרג בעתיד ולכן אופציות כאלו אינן מוסיפות דבר מבחינתי. 1. מסך 13' 2. תמיכה בפרוטוקול תקשורת אלחוטי מסוג N. 3. 4 גיגה זיכרון (אין צורך באפשרות שידרוג ל-8) 4. כונן קשיח 160 גיגה 5400 (אין צורך ב-7200 ואפשר גם נפח קצת קטן יותר אם יש). 5. יצרן אמין. 6. שירות טוב בישראל. Nice to Have: 1. נח לניידות אבל עם ארגונומיה סבירה…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. קודם כל אני רוצה לציין שהמפרטים האלו הם רעיון מצויין שעושה את החיים הרבה פחות מסובכים - תמשיכו ככה! עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=32 הזה. המחשב הוא בשביל חבר שלי, המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית יומיומית ומדי פעם משחקים (אבל לא לגיימר כבד או משהו). מה שהוא ביקש ממני זה שני דברים, מסך שטוח ושהמעבד יהיה של אינטל. עכשיו השאלות שלי בקשר למפרט בעקבות הבקשות שלו הן: 1.המסך השטוח שבמפרט איכותי או שאפשר למצוא טובים יותר במחירים דומים? 2.במקום המעבד AMD והלוח אם התואם איזה מעבד אינטל לשים, האם מספיק 1800 או שעדיף יותר(2, 2.4 וכו'...)? זהו בנתיים עם השאלות.. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by October,

ממצב חברים? אוקי זה מחשב לאחותי הקטנה לאי סי קיו ובררה כאלה ושיהיה נחמד... זה כולל מסך מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 300 1 300 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total FX5200 128MB, TV, DVI 210 1 210 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 160GB 7200 8MB WD1600JB 360 1 360 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים‏ CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 (Kit) 110 1 110 מארזים…

12. היי, חייבת לקנות מחשב חדש PC, צריכה המלצה על מפרט. השימוש העיקרי הוא בתוכנות אדובי ותלת. אולי בעתיד הקרוב גם בפרימייר ואפטר. בקשה שניה היא, אני מאוד רוצה לפטופ, האם יש לפטופים מספיק חזקים עבור הצרכים שלי? אני רוצה לחבר מקלדת ומסך בזמן שאני בבית ולצאת לפגישות ולקחת אותו איתי... תודה מראש לכל המגיבים...

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום לכולם כמו בכותרת משהו שיפעיל משחקים לא הכי חזקים לא צריך להתפרע עם הכ.מסך שיהיה טוב ללימודים ושיהיה מצלמה ומקרופון מובנה או לפחות שאני אדע כמה זה תוספת תודה מראש יום טוב (:

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by dudik5,

אני צריך המלצה למחשב זול ככל האפשר ,שישמש לילדים בקייטנת קיץ לצרכי משחקים פשוטים בלבד .(ילדים בגילאי 4-6 ) ללא חיבור לאינטרנט.ללא תוכנות שירוצו ברקע כגול אנטי וירוס וכד' ראיתי פרסומים של איבורי ו ksp למחשבים בתקציבים הללו. האם כדאי או עדיף משומש ? יש לי כבר מקלדת + עכבר . מסכים ארכוש בנפרד.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחר 6 (6!!) שנים אני נפרד מהמחשב הישן שלי. אשמח להמלצות למפרט למחשב נייח בכ-6000 ש"ח כולל מסך. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו') כמו גם לגיימינג עם עדיפות לתמיכה ב-UHD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, SC2, WoW בעיקר. המשחקים עצמם לא כבדים, אבל כאמור אני מעוניין לשחק ב-4K אם אפשרי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by maxorize,

שלום. לאחר שבועות של בדיקה מעמיקה והחלפת פריטים בכל פעם מחדש. הגעתי למסקנה שהפריטים האלה הם הטובים ביותר בסכום שאני מוכן להשקיע. אם אתם יודעים שיש מוצר שיספק לי יותר משאבים ,יותר כח ויותר מהירות באותו מחיר אז אני ישמח לשמוע את דעתכם כפי שרשמתי המחשב מיועד בעיקר לשימוש גרפיקאי בתוכנות 3d studio max, photoshop and flash אני גם מדי פעם משחק במשחקים אז ככה שאני צריך משהו שאני יוכל להנות ממנו. אז הנה המפרט. מעבד : Intel - p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT לוח אם : Asus - P5ND2-SLI DELUXE כרטיס מסך : Gigabyte - GEFORCE 6600GT SLI 128DDR3 (עוד לא החלטתי איזה חברה עדיף, Asus or anything else ) דיסק קשיח : WD - 80GB 7200RPM IDE/150 SATA 8MB זיכרון : Kingston - 512MB DDR2 533Mhz…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. אהלן, אני מנסה להתקין תדרייבר של הWIRELESS לנייד LG X140 הורדתי אותו מהאתר של LG ניסיתי כל מיני דברים שונים אבל אני לא מצליח להתקין.... זה מה שזה מראה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. לוח אם - ECS KM400M2 מעבד - Sempron 2400 דיסק קשיח - WD 80 GB זיכרון - TWIMOS 512 MB מארז HEC 300 W *לוח עבר בדיקה ISO ונמצא כשר בבקרת איכות. חוות דעת*

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Aviv2,

1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. אורח אלי
    Started by אורח אלי,

שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת 2 דברים: 1. מפרט מחשב עד 3500 ש"ח ללא מסך אשר ישמש למשחקים, יישומים ואינטרנט. (כרטיס מסך חזק. עם עדיפות לATI). 2. חנות מחשבים אמינה במרכז.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by danatg,

היי, ללימודי מדעי המחשב באוניברסיטה (תכנות) ויצירת מוסיקה עם אבלטון/קיובייס (כתחביב), איזה משני המחשבים הבאים עדיף? http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2430UA-WO0716D http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2530UJ-XO0285D ההבדל במשקל משמעותי כדי שיחשב כפקטור? ובנוגע למחיר - מעדיף לשלם פחות אבל אשקיע אם צריך שימו לב שלא מדובר במסכי FHD, זה חשוב? תודה

• 26 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בהתחלה היה לי עד 5000 חשבתי לקנות לפטופ ואז הורידו לי ל-3000 ולא חושב שאני יימצא לפטופ טוב במחיר כזה קצת לעומת זאת מחשב נייח זה נראה אחלה האמת חבר שלי קנה ב-2500 מחשב תותח.. ********חשוב!!: אני מעדיף שהמחשב לא יהיה בחלקים כאלו כמו שאתם בדרך כלל מביאים למה זה נראה לי יותר יקר.. וגם לא איכפת לי אם זה יהיה נגיד מחשב במבצע או דברים כאלו למה אני איך שאני מוצא משו טוב אני קונה.. פרטים על תקציב הקונה : תקציב : עד 300 ש"ח אפשר לחרוג ב: 500 ש"ח ולא שקל יותר!! פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) Counter Strike 1.6 / Source / Zero GTA San Andress זהו מה שאני משחק אולי עוד משחק אחד אבל לא משו רציני.. OverClock…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים