ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין בהצעה לשדרוג השילוש - מעבד/לוח אם/זכרון, כולל קירור למעבד. פירוט לגבי החומרה הקיימת אחרי הפורמט הסטנדרטי- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומעט תכנון בתלת מיימד בתוכנת סולידוורקס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
CPU: Intel - Core 2 Duo E6600 2.4Mhz 4MB Cache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit BOX Main Board: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz GPU: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTS 640MB 320 bit PciEx Memory: Corsair - DDR2 2GB 800MHZ CL4 HD: Western Digital - WD3200AAKS 320GB 7200RPM SATA2 Buffer16MB PSU: Enermax - Liberty 620W ELT620AWT Case: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 570 Extended (205X522X570 W+H+D) CPU Cooling Fan: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan מה דעתכם? יש נקודות חולשה משמעותיות? מחיר של סביבות ה8000-8500 סביר למערכת כזאת? ועוד שאלה, עדיף סטיק אחד של זיכרון 2GB או שניים של 1GB כל אחד? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, קונה מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1650X1050 וכמובן כמחשב All Around. לא מתוכנן OC. חשיבות גבוהה לשידרוג עתידי. אין צורך בציוד היקפי או דיסקים קשיחים (יועברו מהמחשב הקודם). התקציב הוא עד 4000 עם שאיפה לנצל כמה שפחות (ללא פגיעה בתמורה כמובן). בניתי את המפרט הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪561 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1880 מאוור Scythe Reeven, יחידות 1 ₪146 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1239 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪455 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪490 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש מחשב מחבר של חבר. המחשב הוא מדגם DELL XPS STUDIO 1640 נרכש בארה"ב לפני שנתיים אבל יש לו אחריות WORLDWIDE עוד שנה מהתיאור הבנתי שזה מחשב שלא היה הרבה בשימוש. הבחור רוצה למכור אותו בסכום שבין 2000-3000 ש"ח אשמח לחוות דעתכם לגבי הסכום שכדאי לי לשלם על מחשב כזה היום תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD - משחקים לדוגמה: DOTA 2, משחקי אינדי (SMB, LIMBO וכו'), פה ושם משחקי AAA - רזולוציה: 1080P - הגדרות: לא משנה, רק שיעבוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, HDD/SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל עד בינוני למעבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אפשר לפצל לכמה חנויות, גר בירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחו…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד Lenovo מדגם: N100-3000 1) המחשב ממש איטי ואני לא יודע למה..... מה יכולה להיות הבעיה? 2) יש לי תיקיית WINDOWS.OLD ששוקלת 13 גיגה ותיקיית WINDOWS ששוקלת 6 האם אפשרי למחוק את תיקיית OLD? אם לא למה ואם כן מה זה התיקייה הזאת? תודה מראש, אבנר.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה הולך ככה : אחי רוצה מחשב ולכן הוא הסכים להקציב 5700 שקל לצורך המלאכה אבל...יש לי עכשיו מחשב די טוב (ואתם תסכימו איתי על זה) ולכן ה-5700 שקל האלה יוקצבו על מנת לקנות לי מחשב , יותר טוב מהנוכחי שלי , בתוספת עם חלקים מהמחשב הנוכחי שלי ואח שלי יקח את המחשב הנוכחי שלי. אני הולך לקחת מהמחשב הנוכחי שלי את הכרטיס מסך (RADEON 9100) . בכל מקרה , המחשב החדש יכול להיות או AMD או INTEL , זה תלוי בכם , אין לי שום דבר נגד AMD (למרות שבחיים לא התנסיתי איתם). אני אעשה OC , ואני ארצה לעשות OC נחמד אבל לא עכשיו אלא רק בעתיד כשהמעבד יהיה חלש כבר...הכרטיס מסך לא צריך להיות יותר חזק מ-GF 4 MX 440 (אח שלי לא גיימר או משהו כזה...) . המסך חייב להיות 19" ובבקשה אל תציעו 17" . החלקים שאני צ…
-
- 43 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
נייד לאינטרנט + סרטים ב 600 דולר (בארה"ב) : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297014&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881381600 איך המפרט ? יש למישהו להציע דיל זול יותר ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי 2 HDD של WD 250 16Mbuffer, בOC אני לא מבין גדול כך שמשתדל להימנע מכך. המפרט מיועד לגלישה ומשחקים ב100% מהזמן. אפשרי חריגות קטנות מהתקציב, במידת הצורך. בתודה רוני.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - Dell Inspiron N5110 i5 http://ksp.co.il/?uin=15067 מפרט טכני רלבנטי: i5 2450M 6GB DDR3 (1x4096+1x2048) 750GB 7200rpm 1GB nVidia GeForce GT 525M אני לא כל כך צריך את הכרטיס מסך שנמצא במחשב השאלה האם אני מפסיד מהבחינות הבאות אם אני לוקח מחשב שמכיל אותו: חום (הוא כנראה יותר מתחמם מ-integrated?), משקל, יציבות המחשב (אם אין תמיכה כל כך טובה בכרטיס מסך וכו') מה אתם אומרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T9300 2.5 4096mb 667MHz DDR2 80GB 7200 rpm Nvidia Qudro NVS 135 מסך 14.1 סוללה 9 תאים נקנה באוגוסט 2008 3 שנים אחריות בינלאומית יד שניה למי שלא הבין כמה שווה המחשב? ואם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים לחבר, עד 4000 שקלים, לא למטרות אוברקלוק. רצוי שיריץ משחקים לטווח כמה שיותר רחוק, ז"א הבן אדם מחליף מחשב ברגע שמתחיל לקרטע לו. שקט ושאר דברים לא חשובים בכלל, לא צריך מ"ע ושאר דברים אופציונליים (ציוד היקפי ומסך) אלא רק צורב. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מרוצה מאוד מהמחשב הנוכחי שלי ואינני מעוניין לשדרג אותו, מה שכן החום קצת מטריד אותי...ובקנייה של המחשב תקעו לי מארז גרוע של SIMBADDA - מארז קבר עם קירור נורא ואיום ועם מעבד PALOMINO מחומם ומוכן למנגל... במשחקים ,אחרי כמה שעות ועם מזגן בחדר, המעלות מגיעות לרמה חמה: מעבד על 62 מעלות בערך ולוח אם על 45 מעלות! המשחקים לפעמים קופצים בגלל החום...זה פוגע באיכות של המחשב...! בקיצור, חשבתי, אולי אני יכול עוד במסגרת האחריות שלי, להחליף את המעבד PALOMINO למעבד באותה מהירות (1800) רק בליבה TBRED, ואני לא בטוח שהלוח תומך בזה...יש לי לוח ישן gigabyte 7vrxp וגם חשבתי להחליף מארז למארז נורמלי... האם יש לכם הצעות? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תקציב כפי שרשום 2500 חריגה של 100 ש"ח בלבד. מחשב בעיקר למשחקים. אין צורך בציוד היקפי(מסך,מקלדת וכו'..) המסך הקיים: גודלו 19" רזולוציה טבעית 1080x1024 לא מתכוון לעשות OC תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-