עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, עקב השבתת המחשב נאלץ לקנות מחשב חדש. היישומים הם בעיקר אופיס, גלישה אינטרנט ויישומים גרפים (דו-מימד) הכוללים אוטוקאד, פוטושופ וקורל. המחשב הישן שעמד במשימה היה מעבד AMD ‏Athlon 64 (Socket AM2) X2 DualCore‎ (לא זוכר את המהירות) ולוח אם ASUS M2A-VM. נראה לי שאני אמשיך על קו ה-AMD (ממש לא עשה בעיות ואפילו לא התקרב להתחממות). איזה לוח מומלץ (עם כרטיס מסך מובנה ברמה טובה לתוכנות הגרפיות) ? כמו כן, איזה ספק כוח מומלץ, מנסיוני בעבר אני בד"כ לא לוקח את הגנריים הפשוטים ביותר אלא מנסה לקחת את הטופ מהגנריים. תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. בקשה מפרט למחשב בסביבות 4000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי, הכי חשוב לי במחשב זה המהירות אני רוצה מחשב מהיר.... אני גם חובב פוטושופ. וגם אוהב סתם כל מני תוכנות אני ישמח אם משהוא יכול לעזור לי, תודה!!!

3. Started by kopidanny,

מטרות המחשב:מתנה לאישתי(שיהיה יפה), ניידות טובה, צפייה בסרטים(כולל חיבור HDMI), משחקים קלים(בשביל הבעל), אינטרנט, ויישומי אופיס. מסך בסביבות 13 14" משקל עד 2 ק"ג (גרם לפה גרם לשם לא משנה) בלוטות לא חובה כונן קשיח באיזור ה 320 גמיש אחריות בינלאומית רצוי, לא חובה לגבי חברות, היה לי נסיון רע עם HP וטושיבה, אבל אם ההמלצות טובות אני לא אנטי, נסיון מעולה עם דל. בכל מקרה אני מבולבל מרוב האפשרויות(גם מקבוק עלה לי לראש- אבל מערכת ההפעלה בעייתית, מבחינת התוכנות וכו') נורא אוהב את המפרטים של XPS אבל בגלל בעיית החימום אמנע ממנו, מי הדגמים הדומים לו? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. אני צריך מחשב בעיקר לתיכנות, אבל שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא פריק של משחקים) הסכום הוא - +- 5000 ש"ח כולל מסך דק 19'' לא כולל ציוד נלווה. תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by shaysegal,

מחשב שהלך לעולמו מצריך ממני קנייה של מחשב חדש בסכום לא גבוה מדי; 3000 ש"ח. הדברים שאני זקוקה להם: - זיכרון גדול - לפחות 4 ג'יגה. - HD גדול - לפחות 1 טרה. - אני עורכת סאונד במחשבי, וברשותי כרטיס קול של ליין 6, UX2 - צריכה שהמחשב יקבל אותו כמו שצריך. - בקרוב מתחילה לימודי עריכת וידיאו, יודעת שכרטיס מסך זה עסק יקר ולא בטוחה שייכנס בתקציב הדל שלי, כך שיכול להיות שאשמור את קניית הכרטיס המסך המשוכלל לעוד מספר חודשים - כאשר יהיה רלוונטי (אשמח כמובן לדעת שאני טועה ולא אצטרך לעשות החלפת חלקים ושאוכל להשיג משהו נחמד בתקציב הנ"ל). - ושיהיה שקט, שקט, שקט. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש נייד לאחותי,אני הולך לקנות אותו מהחנות הזו. השימושים הם בעיקר ללימודים,אופיס וכד' וכמובן גם קצת סרטים. אין לי מושג על מה ללכת. האם ישנה קודם כל איזו חברה מומלצת ? (טושיבה,HP וכו') איזה מעבד ? למשל הסדרה של ה-TXXX של אינטל אם היא מספקת או לא. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by entire,

שלום לכולם, חג שמח ושנה מתוקה יש לי מחשב מנייד מסוג HP G62 460SJ .. לאחרונה יש למחשב שלי בעיית חימום נוראית הוא מגיע ל 100% בצריכת CPU בדקתי בטסקמנגר ואין שום דבר חריג.. שראיתי שעובר את ה20% . בדקתי בתוכנה REALTEMP והמחשב באמת מגיע ל100% ורק לאחר 5 דקות שאני סוגר אותו הוא חוזר לעהבזר לעבוד כמו שצריךץץ אין לי מושג מה לעשות ניסיתי כבר סריקת וירוסים וכו'.. עזרה.????

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by sahar_shalom,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט וצפייה בסרטים באיכות גבוהה.. הייתי רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לקחת(אני יודע שפשוט אבל איזה בדיוק) איזה כרטיס מסך ואיזה חברה (למחשב) ומה לגבי לוח אם לנייד..? תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. שאלתי שאלה ולא ענו לי כ"כ וזה כבר בעמ' ה4 אז אני כותב שוב, יש לי מפרט קיים ושיפרתי אותו קצת לפי דעתי השאלה אם זה הגיוני המפרט הזה לסרטים והורדות בעיקר: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤366 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A78 PRO ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31627 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28 קרור למעבד GlacialTech Igl…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא עד 3000 שקל. המטרות של הנייד: אופיס,אינטרנט,משחקים (לא תלת מימד). כדאי שלנייד תהיה אפשרות להתחבר למסך מחשב. HD-160G מספיק. כל שאר התוספות מותרות לא הכרחיות. מה כדאי לקנות? והאם צריך שיהיה לו WIFI כדי שאוכל להתחבר בבית ברשת ביתית? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. היי בניתי מפרט חלקי (את שאר החלקים יש לי) מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray‎ 930 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6609 לוח אם P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6845 זכרונות ‏DDR II 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel ‎ 420 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8614 כרטיס מסך ‏GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ 760 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7792 מאוורר קירור ‏Zalman‎ - ‏CNPS7500-Cu LED‎ 165 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6624 * שנכנסים לאתר פרטים של החלקים זה אומר לבחור עיר אז תעשו באר שבע אני רוצה לשחק במשחקים הבאים: GTA SA GTA IV RED ALERT 3 SIMS 3 SPORE זהו …

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך עזרה בלבנות מפרט.... הנה כמה נקודות חשובות לגביו... תקציב- 3500 ש"ח.... מטרות- משחקים, וכמובן עבודה בסיסית אך ייעוד המחשב הוא משחקים. הערות- *אין צורך במסך.. *אין צורך בציוד היקפי.. תודה רבה לעוזרים... ;D

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל תתפרעו... המחשב בשביל משחקים חזקים בעיקר... ובשביל תוכנות עריכה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by TAsraf,

הוא רוצה מעבד מבוסס Core 2 Duo לפחות 2GB זיכרון בלי כרטיס קול בלי מסך עם כרטיס מסך נחמד עם 2 יציאות DVI זה חשוב בכל זאת יוצר אתם יודעים הוא עובד עם 2 מסכים פלוס נחמד יהיה אם הכרטיס מסך יהיה חזק למשחקים בינונים ועוד מס' דברים שאנני זוכר הארדיסק 250GB.. אה ובלי ציוד הקפי והצעת מחיר מTMS / KSP / כל חנות אחרת בצפון שקרובה לעכו לא בחיפה.. קריות מקסימום

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by freeuser,

ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by HAIM511,

יש לי מסך 24 של סמסונג t240 אני לא צריך הארדיסק ולא צורב ולא נראה לי שאני יעשה oc אלא אם כן זה ישפר לי את המחשב בצורה משמעותית ואין בזה סיכון (אני לא מבין בזה) משחקים כמו crysis nfs וכו" תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. שלום אני מחפש מפרט בכ-3600 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי. כרטיס אמסך אני לא צריך, כי המחשב רק לעבודה משרדית ועד כמה שידוע לי, יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם. הינה המפרט שאני בניתי: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Enermax Vostock 120mm Tooless Piano Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤183 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤273 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤365 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard …

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by geebor,

שלום רב, מחפש המלצה ללפטופ באזור ה 600 דולר, רצוי מחברות לנובו או דל (שיקולי אחריות בינ"ל) שיענה על הפרמטרים הבאים: יכולת להריץ כמה יישומים במקביל, כולל כמה דפדפנים עמוסי לשוניות, + אופיס. רצוי מאוד מספיק חזק בשביל עריכת וידאו בסיסית בלי למרוט שערות. יכולת להריץ call of duty . Intel i3 or i5. אם למישהו יש גם המלצות בנוגע למקום הרכישה - אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שבוע טוב , בחודש הבא אני נוסע לארצות הברית ולרשותו תקציב כפי שצוין בנושא חבר המליץ לי על asus g74sx חשובה לי איכות הגרפיקה וביצועים ברמה גבוהה משמש גם לעריכת תמונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. ולא ב KSP או איבורי בבקשה. ולא דרך המחשב,כי אני לא מתכוון לקנות דרך המחשב מחשב, לא בפאנדה ולא ב נועה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by korn6532,

התקציב היה 4000 שקל Gigabyte GA-EP43-DS3L (775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E Kingston ValieRam 1GB DDR II 800 פעמיים Pioner DVR-216DBK DVD +RW x20 Black Sata Chieftec Mesh Series Midi-Tower Black Case CG-01B-B-OP הרכת חבילה Seagate Barracude 500GB 7200RPM 32MB Sata II Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8MB Cache s775 1066MHZ Creative SBS A30 2.0 Channel Speakers GoldenTiger 550W PSU With 12cm Fan20+4pin Zotac 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 Arctic cooling alpine 7 gt cpu fan for s775 והוספתי גם מאורר 9cm למארז יצא סה"כ 3770 אצל KSP איך זה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by Hotmetal,

יש לי שאלה : אני רוצה מחשב למשחקים , אבל אני לא בטוח , מה עדיף 1) מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8600 GT או 2) מעבד דו ליבתי (CORE 2 DUO כנראה ) וכרטיס מסך 8800GTX ביחד עם התשובה הסבירו גם למה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K (מקסימום מוחלט) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (mass effect, RPG), צפיה בסרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , mass effect, RPG, civ V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.